18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
O tom, kým jsme, rozhodujeme my.
ne tak docela....
sami nejsme nic, kdbys byla jen jeden člověk na zemi, nic nejsi a nic nevynyslí. a tedy se nemá ani nad čím rozhodovat.
vichni v duchu jedno jsme.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Jen aby nedolo k mejlce, o čem rozprávíme
http://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1skaLáska není emoce.
Nebo se tu snad někdo dovede odmilovat na povel? Zamilovat do konkretního člověka na povel?
Emoce lze ovládat - nejčastěji je potlačujeme.
Láska je cit a citu nikdo neporučí.
odmilovat na povel je celkem jednoduchá věc. jen vědět jak na to...
no a zamilovat se na povel je trochu těí ale taky to jde.
zkus to. ty na to má.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Ivana napsal(a):
luděk napsal(a):
staré a stále neměnné pravidlo ivota. co vy na to ???
Pro mě naprosto bezobsaná fráze.
samozřejmě (BI)
proč ???
Není tady
helena napsal(a):
rozhoduje láska
Jaká? Čí? K čemu?...
vesmírná, boská , k tomu abychom pochopili ,co je ivot.
Není tady
luděk napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
nic není v pořádku, ta energie nikam nezmizí , vyslala jsi jí.......Někdy je i vyslání negativní energie v zásadě v pořádku ...
ivot má probíhat v harmonii/rovnováze. Kdybychom byli furt jen v raui, tak bychom si krásy lásky vůbec nebyli schopni uvědomovat.to ale neplatí o té duchovní lásce. tu ječlověk schopen nikoli vnímat ale přijmout, a pak se cele jeho ití as bytí na zemi změní podle te lásky.
Jak chce přijmout něco, co je u dávno v tobě?
Není tady
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ivana napsal(a):
Pro mě naprosto bezobsaná fráze.
samozřejmě (BI)
proč ???
protoe milej krásnej Luďku Lví Srdce, proklamace na internetu těko někoho probudí, mě teda určitě ne! jsem v tom ohledu Balvan Balvanovič ! take si o tom tady pokecáme, a tím to zhasne.
Kadej si musíme v důsledku dělat svou (řekněme "duchovní") práci sám (mno, semtam někdo píchne )
Co se mi (moná i jiným) pokouí dopravit?
Upravil(a) gymnasión (12. 6. 2014 16:14)
Není tady
helena napsal(a):
Pokud se k blízkým lidem chovám s láskou a v kadým okamiku se rozhoduju spí láskyplně , vrací se mi to podobně
Noo... ony "světice" spí trpí... nakonec mají to v "popisu práce" - viz jejich ivotopisy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png..
Helo, já ti nevím.... A proč světice? Naopak si myslím, e to, e přistupuje k lidem s pochopením a láskyplně ,tě stojí daleko míń sil ne nějaké uírání se, závist atd. Take je to vlastně jednoduí.
Není tady
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
samozřejmě (BI)proč ???
protoe milej krásnej Luďku Lví Srdce, proklamace na internetu těko někoho probudí, mě teda určitě ne! jsem v tom ohledu Balvan Balvanovič ! take si o tom tady pokecáme, a tím to zhasne.
Kadej musíme v důsledku dělat svou práci sám (mno, semtam někdo píchne )
Co se mi (moná i jiným) pokouí dopravit?
no to je koda, e se ti nechce....
Není tady
Judyna napsal(a):
helena napsal(a):
Pokud se k blízkým lidem chovám s láskou a v kadým okamiku se rozhoduju spí láskyplně , vrací se mi to podobně
Noo... ony "světice" spí trpí... nakonec mají to v "popisu práce" - viz jejich ivotopisy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png..Helo, já ti nevím.... A proč světice? Naopak si myslím, e to, e přistupuje k lidem s pochopením a láskyplně ,tě stojí daleko míń sil ne nějaké uírání se, závist atd. Take je to vlastně jednoduí.
Spousta lidí se naopak energeticky dobíjí tím,e páchají zlo a ubliojou.Třeba udělají někde dusno a posíleni odejdou .
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
luděk napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Někdy je i vyslání negativní energie v zásadě v pořádku ...
ivot má probíhat v harmonii/rovnováze. Kdybychom byli furt jen v raui, tak bychom si krásy lásky vůbec nebyli schopni uvědomovat.to ale neplatí o té duchovní lásce. tu ječlověk schopen nikoli vnímat ale přijmout, a pak se cele jeho ití as bytí na zemi změní podle te lásky.
Jak chce přijmout něco, co je u dávno v tobě?
no to je pravě to , o čem chceme diskutovat. ale pokud due spí, lásku nepojevuje.
Není tady
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
proč ???
Co se mi (moná i jiným) pokouí dopravit?no to je koda, e se ti nechce....
Čte rychle a nesprávně... viz výe tučně
Zpomal
Upravil(a) gymnasión (12. 6. 2014 16:18)
Není tady
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
proč ???protoe milej krásnej Luďku Lví Srdce, proklamace na internetu těko někoho probudí, mě teda určitě ne! jsem v tom ohledu Balvan Balvanovič ! take si o tom tady pokecáme, a tím to zhasne.
Ty nám nabízí nějakou společnost , kde se to naučíme ?
Není tady
luděk napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
luděk napsal(a):
to ale neplatí o té duchovní lásce. tu ječlověk schopen nikoli vnímat ale přijmout, a pak se cele jeho ití as bytí na zemi změní podle te lásky.Jak chce přijmout něco, co je u dávno v tobě?
no to je pravě to , o čem chceme diskutovat. ale pokud due spí, lásku nepojevuje.
My? Ty? Kdo vlastně?
Není tady
olasik napsal(a):
Neboj, to pujde přes soukromou zprávu
Není tady
olasik napsal(a):
Spousta lidí se naopak energeticky dobíjí tím,e páchají zlo a ubliojou.Třeba udělají někde dusno a posíleni odejdou .
A někteří se dobíjejí "pácháním dobra" a v důsledku to vyjde nastejno...
Není tady
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Jak chce přijmout něco, co je u dávno v tobě?no to je pravě to , o čem chceme diskutovat. ale pokud due spí, lásku neprojevuje.
My? Ty? Kdo vlastně?
no je to diskusní forum tak je snad k zamylení a diskuzi pro vechny. ja , ty, my...
Není tady
gymnasión napsal(a):
olasik napsal(a):
jene to je jen jejich fikce, s postupel let, nazor změní. nebo přijde utrpení...
Není tady
gymnasión napsal(a):
olasik napsal(a):
da se to naučit, jen je nutné hledat a nalézt, čerpat informace ze vech historických a současnýchduchovních kultur civilizace , pak to okořenit petkou psychotroniky a mystiky no a pak s čistým srdcem předstoupit ve vytrení ducha před stvořitele a poprosit ho o vstoupení do jeho sfér. no a kdy jsi hoden , dostane se tam.
to jen tak velice stručně. jinak je to prace asi na 10 let.
Není tady
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
no to je pravě to , o čem chceme diskutovat. ale pokud due spí, lásku neprojevuje.
My? Ty? Kdo vlastně?
no je to diskusní forum tak je snad k zamylení a diskuzi pro vechny. ja , ty, my...
Kdybys řekl "mohly/i bychom", bylo by to kulantnějí...
Není tady
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Zpomal
no myslím e čtu dobře...
Není tady
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
olasik napsal(a):
jene to je jen jejich fikce, s postupel let, nazor změní. nebo přijde utrpení...
Straí? (To u tady bylo.)
Není tady
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
My? Ty? Kdo vlastně?no je to diskusní forum tak je snad k zamylení a diskuzi pro vechny. ja , ty, my...
Kdybys řekl "mohly/i bychom", bylo by to kulantnějí...
myslím, e je zbytečné zavadět filosofické aspekty. ty nas zavedou jen k filosofii a tam je konec cesty. dál to nevede.
Není tady
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Zpomalno myslím e čtu dobře...
kdy myslí
Není tady
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
luděk napsal(a):
no je to diskusní forum tak je snad k zamylení a diskuzi pro vechny. ja , ty, my...Kdybys řekl "mohly/i bychom", bylo by to kulantnějí...
myslím, e je zbytečné zavadět filosofické aspekty. ty nas zavedou jen k filosofii a tam je konec cesty. dál to nevede.
Ona trocha citu pro jazyk a trocha filozofie neukodí, zvlá v případě, e někdo někam ukazuje
Není tady
luděk napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
luděk napsal(a):
to ale neplatí o té duchovní lásce. tu ječlověk schopen nikoli vnímat ale přijmout, a pak se cele jeho ití as bytí na zemi změní podle te lásky.Jak chce přijmout něco, co je u dávno v tobě?
Due nespí ...
luděk napsal(a):
gymnasión napsal(a):
olasik napsal(a):
da se to naučit, jen je nutné hledat a nalézt, čerpat informace ze vech historických a současnýchduchovních kultur civilizace , pak to okořenit petkou psychotroniky a mystiky no a pak s čistým srdcem předstoupit ve vytrení ducha před stvořitele a poprosit ho o vstoupení do jeho sfér. no a kdy jsi hoden , dostane se tam.
to jen tak velice stručně. jinak je to prace asi na 10 let.
... dělá si z nás zadel nebo jsi dědek Receptář?
Není tady