6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
staré a stále neměnné pravidlo ivota. co vy na to ???
Není tady
O tom, kým jsme, rozhodujeme my.
Není tady
luděk napsal(a):
Nejsem věc, take nejsem "čím jsem", jsem člověk, jsem "kým jsem".
A kým a jaká chci být, rozhoduju já.
Láska a podobný aspekty můou rozhodovat jen o mých momentálních náladách a rozpoloeních, na moje chování, ne o tom, jaká skutečně jsem, co je moje povaha. Na moje chování můou mít vliv různý situace, na moji povahu ne. Kým a jaká jsem, to je moje povaha. Povaha a chování, to je rozdíl. Láska můe dočasně ovlivnit moje chování, povahu ne.
Není tady
rozhoduje láska
Jaká? Čí? K čemu?...
Není tady
helena napsal(a):
rozhoduje láska
Jaká? Čí? K čemu?...
Hlavně ta k sobě samýmu
Není tady
luděk napsal(a):
V podstatě je to pravda ........o tom čím jsem rozhoduje láska .
Pokud se k blízkým lidem chovám s láskou a v kadým okamiku se rozhoduju spí láskyplně , vrací se mi to podobně a můj ivot je úplně jinej , ne kdybych na kadým kroku ubliovala........ale teď jetě to umět , ít v lásce .
Není tady
olasik napsal(a):
luděk napsal(a):
Pokud se k blízkým lidem chovám s láskou a v kadým okamiku se rozhoduju spí láskyplně , vrací se mi to podobně a můj ivot je úplně jinej , ne kdybych na kadým kroku ubliovala........ale teď jetě to umět , ít v lásce .
O tom, jak se chovám ke vem lidem,nejenom k blízkým, rozhoduji já.
Ve ostatní, proč se k jiným chovám tak, jak se chovám, e o tom nerozhoduji já, je alibistická výmluva.
Upravil(a) Eva. (12. 6. 2014 8:17)
Není tady
Pokud se k blízkým lidem chovám s láskou a v kadým okamiku se rozhoduju spí láskyplně , vrací se mi to podobně
Noo... ony "světice" spí trpí... nakonec mají to v "popisu práce" - viz jejich ivotopisy...
O tom, jak se chovám ke vem lidem,nejenom k blízkým, rozhoduji já.
Potom ovem musím stejnou svobodu dopřát jim... a nebrat úkorně, e se chovají podle svýho rozhodnutí...
Není tady
Eva. napsal(a):
olasik napsal(a):
luděk napsal(a):
Pokud se k blízkým lidem chovám s láskou a v kadým okamiku se rozhoduju spí láskyplně , vrací se mi to podobně a můj ivot je úplně jinej , ne kdybych na kadým kroku ubliovala........ale teď jetě to umět , ít v lásce .O tom, jak se chovám ke vem lidem,nejenom k blízkým, rozhoduji já.
Ve ostatní, proč se k jiným chovám tak, jak se chovám, e o tom nerozhoduji já, je alibistická výmluva.
Ale to u je slovíčkaření , prostě pokud je v tvým chování láska , přistupuje k lidem s láskou ........dostává od světa podobnou odezvu a ta LÁSKA je v tom procesu rozhodující činitel . Pokud se chiová hnusně, jednoho dne se ti to sečte .
Není tady
olasik napsal(a):
Ale to u je slovíčkaření , prostě pokud je v tvým chování láska , přistupuje k lidem s láskou ........dostává od světa podobnou odezvu a ta LÁSKA je v tom procesu rozhodující činitel . Pokud se chiová hnusně, jednoho dne se ti to sečte .
Není to slovíčkaření. To, jestli je v mém chování láska, záleí na mně.
Nemluvím o lásce k partnerovi, ale o laskavém chování k mému okolí.
O lásce k partnerovi nerozhoduji, ta je z jiného světa a přichází, kdy ona chce.
A jak správně podotkla Modroočka a i já úmyslně ve svém prvním příspěvku, nejsme věci. Tudí ne o tom čím jsme, ale o tom, kým jsme...
Není tady
Jen aby nedolo k mejlce, o čem rozprávíme
http://cs.wikipedia.org/wiki/L%C3%A1ska
Upravil(a) gymnasión (12. 6. 2014 9:32)
Není tady
luděk napsal(a):
Pro mě naprosto bezobsaná fráze.
Není tady
Pokud se chiová hnusně
Někdy se chovám "hnusně" a kupodivu je to v pořádku
Není tady
Ivana napsal(a):
luděk napsal(a):
samozřejmě (BI)
Není tady
gymnasión napsal(a):
Pokud se chiová hnusně
Někdy se chovám "hnusně" a kupodivu je to v pořádku
nic není v pořádku, ta energie nikam nezmizí , vyslala jsi jí.......
Není tady
olasik napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Pokud se chiová hnusně
Někdy se chovám "hnusně" a kupodivu je to v pořádkunic není v pořádku, ta energie nikam nezmizí , vyslala jsi jí.......
Někdy je i vyslání negativní energie v zásadě v pořádku ...
ivot má probíhat v harmonii/rovnováze. Kdybychom byli furt jen v raui, tak bychom si krásy lásky vůbec nebyli schopni uvědomovat.
Upravil(a) Mía Kulička (12. 6. 2014 10:15)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Pokud se chiová hnusně
Někdy se chovám "hnusně" a kupodivu je to v pořádkunic není v pořádku, ta energie nikam nezmizí , vyslala jsi jí.......
ivot má probíhat v harmonii/rovnováze. Kdybychom byli furt jen v raui, tak bychom si krásy lásky vůbec nebyli schopni uvědomovat.
Energie je jen jedna, e si ji třídíme (a jak), to je jiná píseň..
Věřim, e pár jedinců na zeměkouli v lásce ije. Ovem: proč by ji měli povaovat za něco speciálního, kdy jsou v ní furt, e...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
nic není v pořádku, ta energie nikam nezmizí , vyslala jsi jí.......Někdy je i vyslání negativní energie v zásadě v pořádku ...
ivot má probíhat v harmonii/rovnováze. Kdybychom byli furt jen v raui, tak bychom si krásy lásky vůbec nebyli schopni uvědomovat.Energie je jen jedna, e si ji třídíme (a jak), to je jiná píseň..
Věřim, e pár jedinců na zeměkouli v lásce ije. Ovem: proč by ji měli povaovat za něco speciálního, kdy jsou v ní furt, e...
Jj, jak psal Zdeněk Jirotka ústy Dr. Vlacha: "Proíváme-li delí dobu idylu, přestaneme ji vnímat, a osud by nám prokázal neocenitelnou slubu, kdyby nás popadl za límec a vyhodil dočasně na mráz." ...
Není tady
Modroočka napsal(a):
luděk napsal(a):
Nejsem věc, take nejsem "čím jsem", jsem člověk, jsem "kým jsem".
A kým a jaká chci být, rozhoduju já.
Láska a podobný aspekty můou rozhodovat jen o mých momentálních náladách a rozpoloeních, na moje chování, ne o tom, jaká skutečně jsem, co je moje povaha. Na moje chování můou mít vliv různý situace, na moji povahu ne. Kým a jaká jsem, to je moje povaha. Povaha a chování, to je rozdíl. Láska můe dočasně ovlivnit moje chování, povahu ne.
je láska lidská, laska k přírodě , k věcem , kniham autum atd. to jsou jen věci emoční které nás naplnují kratko-či dlouhodobými emocemi.
ale pak je ta láska duchovní, ta síla která hýbe světy a pokud tuto lásku vlastníme, resp. je nám půjčena, pak ji nelze mluvit o tom kým jsem , kdo jsem, ale vnímám jen tu krásu universa a mohu být v mylenka-meditacích kdykoli a kdekoli a s kýmkoli či s čímkoli v kontaktu . no a pokud meditativní stav zahrnu do svého bdělého stavu, tak jsem v podstatě tastný veobjímající bytost ale člověk se tomu stavu nedá říct. jsem duchovní bytost naplněná těstím a láskou s velkým L
Není tady
Ivana napsal(a):
luděk napsal(a):
proč ???
Není tady
helena napsal(a):
Pokud se k blízkým lidem chovám s láskou a v kadým okamiku se rozhoduju spí láskyplně , vrací se mi to podobně
Noo... ony "světice" spí trpí... nakonec mají to v "popisu práce" - viz jejich ivotopisy... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
No tak utrpení veho druhu je přece dobrý nástroj k ovládnutí lidí..... zajímavý aspekt učení katolické církve.
Kristus je sice Láska sama, ale radi tam pro jistotu přidáme jetě nějaké ty mučedníky, aby nám věříci nezvlčeli (pokud nedovedou přijímat a dávat lásku a my je to nedokáeme naučit )
Omluva za
Není tady
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
nic není v pořádku, ta energie nikam nezmizí , vyslala jsi jí.......Někdy je i vyslání negativní energie v zásadě v pořádku ...
ivot má probíhat v harmonii/rovnováze. Kdybychom byli furt jen v raui, tak bychom si krásy lásky vůbec nebyli schopni uvědomovat.Energie je jen jedna, e si ji třídíme (a jak), to je jiná píseň..
jo tak nějak,
ovem ovlivnují ty okolo v tom dobrým slova smyslu a tak je zase pár lidí na světě blí poznání
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
olasik napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Pokud se chiová hnusně
to ale neplatí o té duchovní lásce. tu ječlověk schopen nikoli vnímat ale přijmout, a pak se cele jeho ití as bytí na zemi změní podle te lásky.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Láska není emoce.
Nebo se tu snad někdo dovede odmilovat na povel? Zamilovat do konkretního člověka na povel?
Emoce lze ovládat - nejčastěji je potlačujeme.
Láska je cit a citu nikdo neporučí.
Není tady
gymnasión napsal(a):
není jen tahle, chemie....
je jetě něco mnohem krásnějího , hledej:)
Není tady