Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 7. 6. 2014 8:16

tishy
♥------

Levné ubytování v Českém Švýcarsku?

Ahoj. Rozhodl jsem se s přítelkyní jet na dovolenou  do oblasti Českého Švýcarska. Jsme oba dva studenti a tak nemáme na tuto dovolenou nějaký veliký rozpočet a chtěli bychom hlavně ušetřit na ubytování. Potřebujeme se přes noc jen někde vyspat, umýt se. Jednou jsem byl takhle v Českém Krumlově, kde jsem dostal typ na jednu paní, která nás ubytovala u sebe, ale neprovozovala oficialne žádný pension, takže to bylo velmi laciný. Nemáté podobný typ?

Moc děkuji

Není tady

#2 8. 6. 2014 7:51

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Re: Levné ubytování v Českém Švýcarsku?

tishy napsal(a):

Ahoj. Rozhodl jsem se s přítelkyní jet na dovolenou  do oblasti Českého Švýcarska. Jsme oba dva studenti a tak nemáme na tuto dovolenou nějaký veliký rozpočet a chtěli bychom hlavně ušetřit na ubytování. Potřebujeme se přes noc jen někde vyspat, umýt se. Jednou jsem byl takhle v Českém Krumlově, kde jsem dostal typ na jednu paní, která nás ubytovala u sebe, ale neprovozovala oficialne žádný pension, takže to bylo velmi laciný. Nemáté podobný typ?

Moc děkuji

Přátelé studenti: neformální ubytovatelé se na net neženou.
Za našich mladejch časů jsme spali ve spacáku pod smrčkem: bylo to levné a romantické. Mytí v potůčku k nezaplacení... smile

Zpomal.

Není tady

#3 8. 6. 2014 13:41

tishy
♥------

Ja jsem tohle udával jako  příklad. Měl jsem na mysli i nějaký pension, který by byl laciný. Sice co navrhujete je jiste romanticky, ale máme na tuto dovolenou jen asi pět dní a mám v plánu celý den někde chodit, takže bych se rád v noci někde v  klidu vyspal a ne být nevyspalý z toho, kde nás chytí a budeme muset platit pokutu.

Není tady

#4 8. 6. 2014 19:31

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

tishy napsal(a):

Ja jsem tohle udával jako  příklad. Měl jsem na mysli i nějaký pension, který by byl laciný. Sice co navrhujete je jiste romanticky, ale máme na tuto dovolenou jen asi pět dní a mám v plánu celý den někde chodit, takže bych se rád v noci někde v  klidu vyspal a ne být nevyspalý z toho, kde nás chytí a budeme muset platit pokutu.

Internet, vyhledávání? hm?

Zpomal.

Není tady

#5 8. 6. 2014 21:04

tishy
♥------

To samozrejme hledam, jen jsem se chtěl zepta, zda-li nekdo nema nejaky typ. Kazdopadne i tak diky:)

Není tady

#6 8. 6. 2014 21:54

Mendy
♥♥♥♥♥--

gymnasión napsal(a):

tishy napsal(a):

Internet, vyhledávání? hm?

Neni nad dobrou radu big_smile

Není tady

#7 8. 6. 2014 21:58

Mendy
♥♥♥♥♥--

Kdysi jsme tam byli ubytovany v jednom privatu, nemuzu si vzpomenout jak se jmenoval ale majitelka nas tam nechala taky prespat hodne levne. kdyz si vzpomenu dam vedet.

Není tady

#8 9. 6. 2014 5:52

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

tishy napsal(a):

však on se tady velmi brzy někdo objeví s nějakým odkazem vissla

Není tady

#9 9. 6. 2014 7:15

olasik
Zablokovaný

tishy napsal(a):

Za to ti nikdo pokutu nedá ,můj kamarád takhle spí celý roky po širákem všude .........ve spacáku spí v Českým ráji, v Nízkých tatrách , v Jizerkách atd ,jezdí občas i s přítelkou .Myslím že na pokutu je třeba oheň, ale za to že sebou plácneš do trávy ve spacáku , pokuta není .
Ale já tě chápu, já si večer taky radši lehnu do pevný postele a předtím si dám sprchu .

Radši umřít a být svatý než dřít jako mourovatý.

Není tady

#10 9. 6. 2014 13:31

tishy
♥------

Tak uz jsme to vyresili a koupili neco pres slevovy portal. Jinak ja takhle jezdim s kamaradama  a spime normalne pod sirakem,s tim nemam absolutne problem. Jen letos se to nejak seslo a mame s  pritelkyni jen tech par dni volno spolu, tak je to proste pohodlnejsi si uzit pet dni  kdyz vime, ze vecer budeme mit kde slozit hlavu a vysprchovat se.

Kazdopadne kdyby mel nekdo nejaky typ na vylet, sem s nim. Samozrejme mame v planu se kouknout na takova typicka mista pro toto uzemi, ale kdyby nekdo vedel o nejakem zapadlem koutu:)

Diky

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí