Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 10. 3. 2006 18:06

Kokoska
Host

Pleť

Pouzivate nejake specialni pripravky na plet?
Kazdy den, rano, vecer poctive cistim plet, venuji ji snad tu nejlepsi peci, a porad mam pupinky.
nekdy jakoby se z nich udelali mini puchyrky, nic s nimi nejde delat sad
Kupuji si specialni kosmetiku...tak co jeste delam spatne?

#2 10. 3. 2006 18:46

mauska
♥♥♥♥---

Re: Pleť

Kokosko,
koukni se na diskuzi : Bylinky - hoďte léky do koše, jak už jsem tam psala, a nejen já, pleť je velmi úzce spojená s naší stravou a také zdravím. Zkus se zamyslet nad tím, jak se stravuješ, jakou máš životosprávu, stresy, kolik denně spíš atd, zrekapituluj si to všechno a zkus si zodpovědně říct, zda nelze něco změnit k lepšímu, protože to vše se odráží na stavu pleťi. Většina kosmetiky obsahuje zinek, který sice ve výsledku zlepšuje stav pleťi, ale to proto, že zatlačuje zanícené místa zpět pod kuži, a ty se počase zas ozvou, chtějí ven. Dobrým přípravkem pro mne se ukázali kapky z výtažku měsíčku, které mají tu vlastnost, že všechny ty "hnusy" vytahují z těla ven a zároveň zklidňují pokožku. Nečekej, že změna bude okamžitá, chce to vydržet i za cenu, že se stav pleťi dočasně zhorší. To totiž je znak toho, že z kůže dostáváš nečistoty pryč. Pokud není tvoje strava zrovna nejzdravější, kup si laktobacily a jez bílé jogurty, nebo pij syrovátku, diskuze na toto téma tu taky někde je.
Jinak pokud si budeš chtít pořídit kosmetiku, doporučuji řadu Weleda, dá se koupit v obchodech s  bylinkami a nebo v některých lékárnách, nebo si kup krém s tea tree oilem
Snad Ti mé rady k něčemu budou, hodně zdaru wink

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10046;126/st/20100111/dt/5/k/acc5/preg.png

09/05/09 2 Clearblue testy ukazuji +!!!; 26/05/09 utz, srdicko bije!!! 27/06/09 NT screening; 30/06/09 prvni navsteva poradny; 24/08/09 velky utz v CR - OK, bude to kluk!

Není tady

#3 10. 3. 2006 18:49

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Kokosko........., možná, že té péče je až příliš. Já tedy vyloženě s pletí moc problémy nemám, sem tam se objeví nějaký ten pupínek, na který hodím olejíček Tea Tree oil nebo takový ty gelíčky, co pupínky vysušují. Pokaždé se večer odličuji a ráno se jen opláchnu studenou vodou a hodím na sebe jen tónovací nebo podkladový krém.

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#4 10. 3. 2006 20:34

Kokoska
Host

mauska napsal(a):

Kokosko,
koukni se na diskuzi : Bylinky - hoďte léky do koše, jak už jsem tam psala, a nejen já, pleť je velmi úzce spojená s naší stravou a také zdravím. Zkus se zamyslet nad tím, jak se stravuješ, jakou máš životosprávu, stresy, kolik denně spíš atd, zrekapituluj si to všechno a zkus si zodpovědně říct, zda nelze něco změnit k lepšímu, protože to vše se odráží na stavu pleťi. Většina kosmetiky obsahuje zinek, který sice ve výsledku zlepšuje stav pleťi, ale to proto, že zatlačuje zanícené místa zpět pod kuži, a ty se počase zas ozvou, chtějí ven. Dobrým přípravkem pro mne se ukázali kapky z výtažku měsíčku, které mají tu vlastnost, že všechny ty "hnusy" vytahují z těla ven a zároveň zklidňují pokožku. Nečekej, že změna bude okamžitá, chce to vydržet i za cenu, že se stav pleťi dočasně zhorší. To totiž je znak toho, že z kůže dostáváš nečistoty pryč. Pokud není tvoje strava zrovna nejzdravější, kup si laktobacily a jez bílé jogurty, nebo pij syrovátku, diskuze na toto téma tu taky někde je.
Jinak pokud si budeš chtít pořídit kosmetiku, doporučuji řadu Weleda, dá se koupit v obchodech s  bylinkami a nebo v některých lékárnách, nebo si kup krém s tea tree oilem
Snad Ti mé rady k něčemu budou, hodně zdaru wink

Ahojky, tve rady si vazim, moc za ni dekuji smile
zivotozpravu mam celkem dobrou, spat se snazim 8 hodin denne.
Ono je to takove narazove s tou pleti, jednu dobu ji mam hezkou, ale z niceho nic se tam vyrasi pupinky a samozrejme me to rozcili, tak se vyrazi jeste dalsi...
pouzivam tee tree tycinku, ale porad se mi zda, ze to nepomaha.
zkusila jsem i z čajovníku ruzny kapky, ale vysledek nikde...takze uz nevim, co si na to mam "naplacat".

#5 28. 4. 2006 10:34

Ilonka
♥------

Kokoska napsal(a):

Pouzivate nejake specialni pripravky na plet?
Kazdy den, rano, vecer poctive cistim plet, venuji ji snad tu nejlepsi peci, a porad mam pupinky.
nekdy jakoby se z nich udelali mini puchyrky, nic s nimi nejde delat sad
Kupuji si specialni kosmetiku...tak co jeste delam spatne?

Zkus: http://www.colway.cz/index.php?dealer=224

Není tady

#6 28. 4. 2006 10:40

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Nemám velké problémy s pletí, ale občas zajdu ke kožní doktorce a ta mi napíše Erifluid a to vždy pomůže při akutních potížích. Je to kožní antibiotikum. Ale jen na předpis.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí