6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
200g cervene cocky( predem namocit)
30 g masla
50g paprikoveho nebo rajcatoveho protlaku
5 g susene maty
2 stredni brambory
1 cibule
1 mrkev
30 ml oleje
1,5 l vody
10g soli
Na oleji osmahneme cibuli do zlatova , pridame na tenke platky nakrajene brambory a mrkev ,podusime a pridame cocku ,k tomu 1,5 l vody . Varime do mekka , odstavime a potom vse rozmixujeme . Panev s trochou oleje a maslem zahrejeme a pridame protlak a susenou matu . Povarime a jak zacne bublat odstavime . Tohle nalejeme do polevky ,osolime a hotovo .Vyborna ,rychla a vyzivna polevka
Není tady
Mikuelini, to moc ráda zkusím . Čočku mám moc ráda a polévky taky! Super.
A rovnou přidám dalí recept na čočkovou polévku trochu jinak, dělala jsem u párkrát a moc mi chutná:
http://mojetelo.blogspot.cz/2012/12/ara … levka.html
Není tady
ČERVENOU čočku není třeba namáčet, je uvařená během 15 minut, jen solit a nakonec , jako u klasické čočky( a jiných lutěnin)
Není tady
Lenno ,ta vypada taky dobre ,urcite zkusim.
Není tady
gemi napsal(a):
ČERVENOU čočku není třeba namáčet, je uvařená během 15 minut, jen solit a nakonec , jako u klasické čočky( a jiných lutěnin)
Mas pravdu ,ale to je spise kvuli nadymani . Kdyz se predem namoci ,tak potom tak nenadyma .
Není tady
mikuelini napsal(a):
200g cervene cocky( predem namocit)
30 g masla
50g paprikoveho nebo rajcatoveho protlaku
5 g susene maty
2 stredni brambory
1 cibule
1 mrkev
30 ml oleje
1,5 l vody
10g soli
Na oleji osmahneme cibuli do zlatova , pridame na tenke platky nakrajene brambory a mrkev ,podusime a pridame cocku ,k tomu 1,5 l vody . Varime do mekka , odstavime a potom vse rozmixujeme . Panev s trochou oleje a maslem zahrejeme a pridame protlak a susenou matu . Povarime a jak zacne bublat odstavime . Tohle nalejeme do polevky ,osolime a hotovo .Vyborna ,rychla a vyzivna polevka
To nezní patně, vyzkouím,jenom mátu mám čerstvou.
Není tady
Recept vypadá zajímavě, mám ráda čočkovou polévku:) Musím ozkouet
Není tady
Já doma dělám polévku z červené čočky s lososem. Výborná, snadná a rychlá. 100 gramů červené čočky, 1 kus mrkve, 200 gramů filet z lososa, 2 kusy rajčat, 1 kus fenyklu, 1 kus celeru, 1 kus petrele, 3 kusy zrnka černého pepře, 3 kusy zrnka nového koření, 2 kusy bobkového listu, 2 kusy strouku česneku, 1 kus svazku čerstvého posekaného koriandru, 1 líce čerstvé nebo suené oregána, 1 líce smetany ke zdobení, 1 líce čerstvého nebo sueného tymiánu, 2 kostky Knorr Bujónu Zeleninového a 1 kus chilli papriky. Snad Vám bude chutnat
Není tady
Máta dodá polévce zvlátní chu a vůni - vůbec to není patné. Já jsem zvyklá polévky vařit s bujonem, pouívám u delí dobu Bohaté bujony Knorr v kelímku, jsou bez glutamátu, bez konzervantů a bez přidaných barviv, take ádná chemie, tady jsem pouila zeleninový, polévka je silnějí a opravdu dobrotka. Červená čočka se nemusí namáčet (jak u tady někdo psal) Díky za recept.
Není tady
Fajn recept, čočku mám moc ráda také jsem zvyklá do polévek přidávat bujon, hezky zvýrazní jejich chu a s těmi gelovými od Knorru se i příjemně vaří. Mám polévku vdy hotovou jedna dvě.
Není tady
Díky za recept, vypadá to dobře
Není tady
super recepty dámy. Lutěniny se nám vrací do módy, tak jen tak dále
Není tady