19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
A ze by ta doba prave nastala, na zenu Prezidentku? Prezidentka Bobosikova je "na ceste"... Davam zde hlasovat, navrhuji prime hlasovani vsech, kdo to zde bude cist.
Kdo je za, kdo je proti, kdo se zdrzuje hlasovani. Verejna volba.
JSEM PROTI
PS: Ovsem jinak kdyby byla Prezidentkou nejaka "normalni" seriozni zena - jsem pro.
Není tady
Diego, to hlasování postrádá jakýkoliv smysl. Bobo nemá ádnou anci. Poslouí komančům k vyachování J.vejnara. A ona je bohuel tak samolibá, e jí nedochází, e se akorát ztrapní před národem, jak u párkrát předvedla.
Komančové jsou parchanti, kteří jetě včera řvali, e Klause nechtějí, ale opětovně mu pomůou, jako před lety.
Není tady
Diego, prezidentka Boboíková je "na cestě". DO PEKEL. enská, jako prezidentka by mně vůbec nevadila.
Oto zdravím, já myslím, e Bobo patří, u vás je to myslím, do Bohnic. U nás "raplhaus" v Černovicích. U komunistů je to "trucpodnik" proti socanům a zelňákům. Myslím si, e ji před volbou stáhnou z programu.
Není tady
To jsem na to tedy zvedav, jak to dopadne... Ze nebude zvolena Bobosikova, mi je jasne... Klaus to ma tedy [zda se] jisty... Ktera to tedy bude, "ta prvni", jednoho dne, ceska Prezidentka?
Není tady
No, ti rozumnějí kandidáti diplomaticky prohlásili, e proti vejnarovi kandidovat nebudou. Bobo né, Bobo to zkusit... jsem zvědavá na její reakce po volbě.
Není tady
Taky nerozumím, proč do něčeho podobného Boboíková jde ... to u spí chápu babky a dědky v eXfaktóru, ne totok (jo a chybí tu smailík s kroutící hlavou ... u dlouho )
Upravil(a) Mía Kulička (13. 2. 2008 9:54)
Není tady
Petr100 napsal(a):
Diego, prezidentka Boboíková je "na cestě". DO PEKEL. enská, jako prezidentka by mně vůbec nevadila.
Oto zdravím, já myslím, e Bobo patří, u vás je to myslím, do Bohnic. U nás "raplhaus" v Černovicích. U komunistů je to "trucpodnik" proti socanům a zelňákům. Myslím si, e ji před volbou stáhnou z programu.
Zdravím Petře, je to fakt, e to musí bejt nějaká duevní porucha. Z Čt jí vyrazili, zaloila stranu, taky pohořela. Teď má díky Voloďovi dobrý koryto v EP, tak co se zas do něčeho se*e? Kdoví, co zatím je.
Kdyby to nebylo tak smutné, tak jsem včera řval smíchy, kdy přila k rudochům. Červená Karkulka by bledla závistí. Zlý jazykové tvrdí, e měla i červený tanga, a to prej rozhodlo
Není tady
Myslí třeba tyhle???
Upravil(a) helena (13. 2. 2008 10:09)
Není tady
Jo, Heli, to só přesně voni ... nevěřícně vrtící hlavou a s vykulenými kukadly ... hele já u od pátku taky přemýlím, kdo mi ty vyvalený čočky zamáčkne zpět
Upravil(a) Mía Kulička (13. 2. 2008 10:21)
Není tady
Proti.
Bobo nikdy.
enské pokolení mi nevadí.
Není tady
Kuličko - a co teprve tenhle weekend... to ti vypadnou u úplně... co takhle potápěčský brejle?
Není tady
Tak ja nevim, politice nerozumim, celou historii Bobosice neznam, ale okem laika mi to pripada, jako by ta zenska sla s modou....
Ve Francii kandidovala Roayalova, v USA kandiduje Klintonova, tak proc by si v CR nezakandidovala Bobosikova
Není tady
Ota napsal(a):
Diego, to hlasování postrádá jakýkoliv smysl. Bobo nemá ádnou anci. Poslouí komančům k vyachování J.vejnara. A ona je bohuel tak samolibá, e jí nedochází, e se akorát ztrapní před národem, jak u párkrát předvedla.
Komančové jsou parchanti, kteří jetě včera řvali, e Klause nechtějí, ale opětovně mu pomůou, jako před lety.
souhlas, komančům poslouí jen pro tento účel, je to jen nastrčená figurka.....
S tím ztrapněním se před národem, já si myslím, e to dělá kvůli zviditelnění, naprosto na palici:dumbom:, ale přece jen zviditelnění (resp. připomenutí, e tady jetě někde je.....)a taky si myslím, e ji za tu kandidaturu pěkně namastili kapsu....
Není tady
helena napsal(a):
Kuličko - a co teprve tenhle weekend... to ti vypadnou u úplně... co takhle potápěčský brejle?
brejle natěstí nosím, jinak by mi vypadly u v sobotu ... a na tento weekend drahá polovička rozhodla, e bolo dost reality show, e jsou na řadě sportovní přenosy
Není tady
kukusa napsal(a):
Tak ja nevim, politice nerozumim, celou historii Bobosice neznam, ale okem laika mi to pripada, jako by ta zenska sla s modou....
Ve Francii kandidovala Roayalova, v USA kandiduje Klintonova, tak proc by si v CR nezakandidovala Bobosikova
Kukuso, ona je ik, ale tím to končí. Je to kariérní a arogantní mrcha, která tu nemá moc následovnic. Stačí si jen vzpomenout na bouři v Čt.
Jene tady vůbec nejde o ní, je jen nastrčená. Normální enská by do toho nela.
Není tady
myslím, e ani normální chlap
Není tady
Ja ti nevim Oto, fakt ji neznam, akorat mi pripada, ze ta zenska nema s tema dvema kolegynkama naprosto nic spolecnyho - pripada mi politicky nevyrazna...
ale to je jen muj nazor; a muj slepej postreh - jsem fakt politicky negramotna
Není tady
Kuli, drahá polovička ví, jak si udret duevní rovnováhu
Ale já minulý týden při téhle akárně utrikovala půl svetru pro prcka. Budou-li pokračovat stejně, dopletu ho - tak jsou aspoň k něčemu dobří...
Jinak soudím, e u jsme zase v pr.., anto český národ zas černě vtipkuje:
Jde Pánbůh a nese pytel ko..tů. Zakopne,vysype je, rozhlídne se a povídá: "Sbírat je nebudu. Tak holt bude poslanecká sněmovna tady."
Upravil(a) helena (13. 2. 2008 11:04)
Není tady
kukusa napsal(a):
Ja ti nevim Oto, fakt ji neznam, akorat mi pripada, ze ta zenska nema s tema dvema kolegynkama naprosto nic spolecnyho - pripada mi politicky nevyrazna...
ale to je jen muj nazor; a muj slepej postreh - jsem fakt politicky negramotna
Tady si o ní můe něco přečíst
http://zpravy.idnes.cz/komuniste-vyslal … domaci_mad
http://zpravy.idnes.cz/jana-bobosikova- … _domaci_mr
Není tady
Diego napsal(a):
To jsem na to tedy zvedav, jak to dopadne... Ze nebude zvolena Bobosikova, mi je jasne... Klaus to ma tedy [zda se] jisty... Ktera to tedy bude, "ta prvni", jednoho dne, ceska Prezidentka?
Ta se moná jetě nenarodila.
Není tady
Ota napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Oto zdravím, já myslím, e Bobo patří, u vás je to myslím, do Bohnic. U nás "raplhaus" v Černovicích. U komunistů je to "trucpodnik" proti socanům a zelňákům. Myslím si, e ji před volbou stáhnou z programu.Zdravím Petře, je to fakt, e to musí bejt nějaká duevní porucha. Z Čt jí vyrazili, zaloila stranu, taky pohořela. Teď má díky Voloďovi dobrý koryto v EP, tak co se zas do něčeho se*e? Kdoví, co zatím je.
Kdyby to nebylo tak smutné, tak jsem včera řval smíchy, kdy přila k rudochům. Červená Karkulka by bledla závistí. Zlý jazykové tvrdí, e měla i červený tanga, a to prej rozhodlo
Oto dobře jsi ji pojmenoval- MRCHA. Ale zapomněl jsi na podstatné k těm červeným tangám. ČERVENY MOZEK. Pokud nějaký má.
Není tady
helena napsal(a):
Jde Pánbůh a nese pytel ko..tů. Zakopne,vysype je, rozhlídne se a povídá: "Sbírat je nebudu. Tak holt bude poslanecká sněmovna tady."
Jo a jetě tenhle: "To nevím, budu s napětím očekávat výsledek," reagovala na otázku Boboíková, zda ve volbě uspěje. Vyjádřila také přání, aby na Hradě byli při páteční volbě přítomni exprezident Václav Havel a expremiér Milo Zeman, protoe Praský hrad je podle ní místem svornosti.
Není tady
Mío a jetě by tam mohli dotáhnout urnu s Gottwaldem..
Není tady
To je fakt, s tím by neměli mít vůbec ádný problém (narozdíl od těch ivých) ... jetěe se jim tehdy nepovedla ta mumifikace, takhle je Kléma skladný a snadno přemístitelný
Není tady
Praský hrad je podle ní místem svornosti
To jsme viděli minulý týden, bohuel. Tentokrát si moná v rámci svornosti konečně nafackujou v přímém přenosu.
Upravil(a) helena (13. 2. 2008 12:38)
Není tady