18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj! Byl jste u někdy někdo s dětmi na minigolfu v Praze v O2 aréně? Dívala jsem se na jejich stránky a vypadá to velice lákavě, ale nevím zda se to pro 7leté dítě vyplatí.
Není tady
Zdravíčko, hele já jsem tam byla, ale s 10letým, ale docela to ulo a byly tam i mladí děti, take si myslím, e to 7leté zvládne! ;-) Je to fakt super, lepí jak bowling, ze kterého jsme vdycky měla odřené ruce :-D
Není tady
ahoj, nevím, jestli to je jetě aktuální, ale my tam byli s 5 letou dcerkou a velmi si to uila...
Není tady
Prosím a můete mne odkázat na nějaké stránky? Docela by mě to lákalo si tam zajít.
Není tady
stránky o2 arena.cz
Není tady
Mrkni se určo na ty jejich stránky, jsou a-minigolf.cz, tam to vechno najde co potřebuje :-P Opravdu je to dobrá zábava, pokud se ti zrovna nechce jít sportovat do přírody :-D
Není tady
Holky, my tam byli s partou dětí a bylo to super. Jen to děti bavilo cca půl hodiny a pak se trochu nudily. Trochu nás překvapilo, e nám paní na recepci ani nevysvětlila jak se "to drí", ale tak je pravda, e jsme se neptali :-) Osobně bych s dětmi raději vyrazila někam jinam ;-)
------------------
Aneta Srbová
www.lentilkydetem.cz
Není tady
Ahoj, vyplníte mi prosím kraoučký dotazník o tom, čím se děti chtějí stát? Budu moc vděčná http://goo.gl/forms/YvFy76GXFi
Není tady