6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Před 2 měsíci mě kamarádka seznámila s 2 roky rozvedeným muem,avak nesmělým a málomluvným.Seznámit se chtěl on,na 1 schůzku mě sms pozval sám,la jsem jen ze slunosti,mu mě na poprvé vůbec nijak nezaujal při seznamování,ale na schůzce jsem v něm něco objevila a začala přeskakovat jiskra zřejmě z obou stran,strávili jsme spolu 6 hod.,moc nemluvil,spíe já,ale měla jsem pocit,e ho znám dlouho a snad jsem se i zamilovala.Při loučení mě dal nesmělou pusu a zeptal se,jestli nebyl trapnej,trochu mě to zarazilo,ale nějak jsem to přela.Dalí schůzku jsme si nedomluvili,2 dny se neozýval,tak jsem mu napsala sms na dobrou noc,zeptal se,jestli nechci k němu přijet,omluvila jsem se a domluvili si schuzku na následující den,přijel a omluvil se,e nemá Mercedes,ale běnou značku,byl lehce nervozní a nevěděl kam, s očima,jeli jsme se projít a mluvili o ničem,nedal mi ani pusu,zarazilo mě to a přemýlela v duchu,jestli to nemám na konec ukončit,byla jsem z něj sklamaná a kamarádce se omlouvala,ale e to asi nevypadá na lásku z románu,chtěla at mu dám anci,ok,zase se vůbec neozval,tak jsem mu opět popřála krásné sny sms a poslala pusu,chtěl dojet osobně,e mi taky jednu dá,ale to jsem odmítla,bylo příli brzy,u pusy by to nezůstalo,poslal mě sms 2 a pak zase nic,tak jsem v týdnu písla co se sejít v pátek,napsal co ted,tak jsem k němu jela,proběhlo milování,zůstala jsem do rána,tisknul se jako klítě...Ráno jsme moc nemluvili,la jsem brzy do práce a spala asi 2 hodky,poslala jsem mu pochvalnou sms,poděkoval za příjemné překvapení večera a nic.Za 2 dny jsem zase písla co se děje,e se neozývá,zase nic,2 den přila odpověd,e potřebuje asi trochu času a e se polepí.ok,času mám dost,za 2 týdny měl jmeniny,tak jsem mu chtěla popřát,přijel,rozhovor jsem vedla o ničem,nechtěla jsem se vyptávat,ke konci schůzky mě řekl,jak ve táhnul 24 let co byl enatý sám a ena si etřila a při rozvodu chtěla polovinu od něj,e ji to vyplatil a ona má ted luxusně zařízenej byt a stále po něm chce peníze,mají ve střídavé péči syna a psa...ve financuje on,řekla jsem mu,e se musí naučit říkat ne,pak u jsem la domů a on odjel za dětmi.Domluvili jsme se,na sport,ale zase se neozval a pak se omluvil na syna,ok,2 týdny zase nic,tak se ptám co bude s tím sportem,slíbil,e někdy zajdem,pak u jsme se skoro domluvili,jen upřesnit čas,nic,tak mu volám,tel.mi tipnil,to mě tak vytočilo,e jsem mu napsala o jeho slunosti a popřála mu hodně těstí v ivotě,tastný ,e buide a bude mít vyřeenou minulost,zase slíbil,e někdy půjdeme na kolo,je mi to u uplně jedno,jen nevím,proč se tak chová člověk s určitým postavením ve svém věku,na otázku jestli mě u nechce vidět odpoví,e někdy zajdem na kolo.Co jsem slyela od kamarádky,tak je velmi nesmělý a zřejmě se na něm podepsalo manelství s intrikánkou,která ho díme z pěněz a on se nechá,je to takový věrný typ,ale asi se neumí odpoutat nebo nevím co si myslet.Vnucovat se mu u nechci,nikdy jsem se s takovým muem nesetkala,zřejmě bude zakomplexovaný a o sebevědomí ani nepíu.Je mi ho líto,moná ho mám i ráda,ale co s takovým chlapem?Mám čekat a na co?Připadala bych si u jako pronásledovatelka,místo dobývané jsem se stala dobyvatelkou,ale třeba nu to zvedlo sebevědomí i za mojí cenu.Já vím,e jsem se na to měla u dávno vykalat,ale dala jsem mu tu anci a mě u o nic nejde,skončila jsem to sama.
Není tady
Vitej, Slunicko...
Trosku tve psani promaznu, ok?...
Sluníčková napsal(a):
...na 1 schůzku mě sms pozval sám,la jsem jen ze slunosti,mu mě na poprvé vůbec nijak nezaujal.....moc nemluvil,spíe já,ale měla jsem pocit,e ho znám dlouho a snad jsem se i zamilovala..... domluvili si schuzku na následující den,jeli jsme se projít a mluvili o ničem,nedal mi ani pusu,....,byla jsem z něj sklamaná,.....zase se vůbec neozval,.....tak jsem v týdnu písla co se sejít v pátek,napsal co ted,tak jsem k němu jela,proběhlo milování,.....poslala jsem mu pochvalnou sms,....za 2 týdny měl jmeniny,tak jsem mu chtěla popřát,přijel,rozhovor jsem vedla o ničem,...............ok,2 týdny zase nic,....tak mu volám,tel.mi tipnil,..... popřála mu hodně těstí v ivotě,tastný ,e buide a bude mít vyřeenou minulost,........je mi to u uplně jedno,.....Co jsem slyela od kamarádky,tak je velmi nesmělý a zřejmě se na něm podepsalo manelství s intrikánkou,která ho díme z pěněz a on se nechá,je to takový věrný typ..... nevím co si myslet....zřejmě bude zakomplexovaný a o sebevědomí ani nepíu......
......Je mi ho líto,moná ho mám i ráda,ale co s takovým chlapem?Mám čekat a na co?Připadala bych si u jako pronásledovatelka,místo dobývané jsem se stala dobyvatelkou,ale třeba nu to zvedlo sebevědomí i za mojí cenu.....
......Já vím,e jsem se na to měla u dávno vykalat,ale dala jsem mu tu anci a mě u o nic nejde,skončila jsem to sama....
Vis, myslim, ze TADY mas vsecko, CO SI MAS MYSLET a PROMYSLET...
Není tady
Sluníčková, já bych se u více nevnucovala. Udělala jsi dost, z jeho strany iniciativa ádná, i kdyby byl nesmělý, tak tohle je trochu moc.
Není tady
Cos chtěla slyet? Nebo ses chtěla jenom vypsat?
Proč na ivotě po nevěře?
Není tady
Co by sis jako měla myslet? Vyřeilas to. Co chce víc?
Jdi dál.. co?
Není tady
Co si má myslet....no es potkala jednoho troubu, prohodila jsi s ním pár slov a la svou cestou Co u......nemá doufám pocit, e bys měla vyhovět kamarádce a spaktovat se s ním, e ne?
Není tady
Me pripada, ze jde o cloveka prevalcovneho minulosti. Mozna, ze se obava aby nepotkal zase stejnou megeru.
Pripada mi divny spise nevhodny, ze po par smskach a randeti si zacne muz vylevati srdce, jak ho ta byvala manzelka podvedla. Tohle ma tak resit s advokatem a ne s pritulkyni. Rovnez doslova pitoma poznamka, ze nema Mercedes. Asi bych mu neco prikre rekla.
Nevim, co si mam o nem myslet, nemam pocit, ze by se nechtel seznamit, ale je nejak zarazen. Citi, ze ve vztshu trochu rozhodujes a asi se stahl. Ma pocit, ze na to nema...
Není tady
Eva. napsal(a):
Cos chtěla slyet? Nebo ses chtěla jenom vypsat?
Proč na ivotě po nevěře?
.... v y s p a t............?
Není tady