|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dorko - píšeš, prvního muže mi ukradla milenka.
Já si stejně myslím,že to je věc toho chlapa, s kým chce být, nebo nechce být. Když by to nebyla tady ta milenka, byla by jiná milenka.
Zrovínka u Blondy, Blondy má chlapa,která měl manželku. vybral si Blondy.
Vysvětlete mi - jak ten dopis uleví,že si ho ta milenka přečte? Uleví se Blondy? neuleví. Bude doufat,že si to milenka rozmyslí? Fajn, třeba jo, manželství je zachráněno, ale na jak dlouho. Než manžel neobjeví další milenku.
Není tady

gemi napsal(a):
Dorko, a víš že ses trefila... s odpovědí , i když jsi nečetla corpus delicti ? dobrý
Necetla. Ja nestihla, no, neva... 
Není tady
Z pozice milenky - když mi bylo 21, svobodná, bezdětná, jsem milovala ženáče. Byl u mě nastěhovaný, bydleli jsme spolu. Jeden den někdo zazvonil a ona jeho manželka. Udělala jsem jí kafe a ona se ptala, jak to bude dál. Brečela tam. Já jsem jim řekla,že si to musí vyřešit spolu a vyklidila jsem pole. Když jsem se večer vrátila do svého, byl tam můj milenec a čekal na mě, že manželku odvezl domů a že miluje mě,že chce být se mnou. řekla jsem mu,že nebudu brát klukovi synovi tátu, a že se tedy budeme vídat jen občas v noci, kdy klučina spí. To se nelíbilo ženáčovi, a bla bla bla.
Hodně fakt záleží na tom chlapovi, jak dokáže ženský ukecat a mluvit k nim, co chtějí slyšet.
Není tady

Dorka napsal(a):
gemi napsal(a):
... aha. tak už to možná mám .... Evo, jsi účetní, že ?
Kdepak! Majka je Ekonom, vis? Vsecko ma secteny a podtrzeny... Nejake omyly jsou vylouceny.
A kdyz nastanou, budou tvrde potrestany, pac ona to ma "z vlastnich zkusenosti overeny..."a ONA VI ...
http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … sna-492903
Znám trefnější píseň od Čokovoko ... ale ta se sem do tohoto prostředí plného lásky a tolerance k druhým moc nehodí 
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
...Znám trefnější píseň od Čokovoko ... ale ta se sem do tohoto prostředí plného lásky a tolerance k druhým moc nehodí
Najdu si ji, dik, a pustim v soukromi..., no treba bude vhodnejsi chvile pro "dalsi zajemce"... ahoj MK, nekdy te mam rada...
...nazdar...
MI JE TED TEZKO, NO...
Moc tezko
Není tady
Dorko, VYDRŽAT'
ZAS TO PŘEJDE
Není tady

blondýna napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Blondyno klobouk dolu....jen se chci zeptat tvuj manzel ma dite s prvniho manzelstvi,proc se jeho manzelstvi tenkrat rozpadlo?
Samozřejmě, že z důvodu nevěry, tenkrát však z nevěry obou stran.
takže pán je recidivista...
Není tady

blondýna napsal(a):
dusička napsal(a):
Zoufalé lidi dělají zoufalé věci.
Blondy - můj názor - pořid si sešit a piš si o svých pocitech, trápení ,vypiš se z toho. Ale zvážila bych, jestli má význam to posílat milence.Ano to tvrdím i já, samozřejmě že jsem zoufalá, to snad v této situaci ani nijak nejde. Jestli to mělo nebo má nějaký význam??? Co víc bych tímto mohla ztratit??? Pokud toto manželství má skončit, tak skončí, pokud má naději to se uvidí. Nebyla jsem ani sprostá ani hnusná, chci jen aby ona věděla........a pokud má alespoň něco srovnané v hlavě a sundá jednou ty růžové brýle objeví se možná červíček, který začne hlodat, proč by on to samé časem nemohl udělat jí.
A čo sa tým vyrieši? Nateraz ti zostane a o rok zahne s druhou budeš v rovnakej (_._) ako teraz. Uňho to nie je ojedinelý úlet, ale životný štýl, zdá sa... 
Není tady

blondýna napsal(a):
Takže jsem ten dopis asi neměla dávat ani sem. Jen jsem potřeboval někam napsat jak to je a i přes mé rozhodnutí ho poslat jí i když si z Vás všichni myslí že je to špatně, já jsem to prostě udělala s jakým výsledkem to se uvidí
Predaj to do bulváru... keď tak. Vieš čo? Ty chceš tých dvoch ľudí asi vydierať, ale to nie je veľmi dobrý nápad- rýchlo sa ukáže, že NEMÁŠ ČÍM. Jedine ak tou dcérou, ale to zasa ublížiš jej - to by si chcela?
Není tady

blondýna napsal(a):
Tak to asi nějak shrnu, dopis vracet nebudu, za vsěchny Vaše zkušenosti děkuju. Co člověk to názor. Vzala jsem si chlapa který byl momentálně bez manželky bez milenky, nerozbourala jsem jeho manželství já. Já byla tou dobou také sama. Jelikož ho přeci jen znám asi Vám to vyzní že jsem úplně blbá, když jsem celý život tak nějak, né podezíravě, možná čekala, možná tušila, že mě jednou podvede. Ale že po tom nebudu pátrat. Je to líbivý chlap a mucholapka na ženský, prostě to s nimi umí. Nejsem slepá ale vím, že mě opravdu těch 12 let nepodvedl. Musím se smát když i on mi přiznal že to dokázal. S tím, že se zamiluje s tím člověk prostě nepočítá. To se může stát komukoli z nás. Po tom co jsem toho tady přečetla tak mám z dnešní doby pocit že nevěra je na denním programu. Já jsem měla pár možností se zamilovat s těmi růžovými brýlemi a pokud jsem zjistila, že pán je ženatý, nikdy jsem nešla do mileneckého vzathu, byť by tvrdil cokoli. Život je krátký na všechny situace. Asi to dělám možná špatně, ale pořád věřím v to, že když se alsespoň většina žen, bude držet nějakých zásad, nemuselo by to dnes takhle být. Moje kamarádka mi říká, muži jsou jen byčíkovci tak i přemýšlejí. No už jsem se moc rozpovídala. Dopis jsem napsala, předala a jestli byl předán dál to nevím. Ale pokud to je žena která smýšlí třeba jako já i s těmi růžovými brýlemi, třeba jí to něco řeklo. A ještě na závěr, víte že okamžité zbalení kufrů nevěrnému manželovi ( myslím jednorázovky )je to (pokud ten vztah má i jiné hodnoty než "věrnost nade vše" ) podle odborníků ta největší blbost. Sorry toť můj názor
Prečo žien?
Ona ti bola neverná tá milenka? Alebo tvoj muž? A prečo očakávaš od cudzej ženy väčšie ohľady voči sebe ako od partnera a blízkeho muža? 
A prečo píšeš o jednorazovkách, keď tvoj muž má zjavne zamilovaný vzťah?
Zbaliť mužovi kufre je správne vetdy, keď už s ním nedokážem žiť a keď mám záložný plán B, ako žiť bez neho. (Prípadne keď som už 3 roky na antidepresívach alebo mám psychosomatické problémy). Ale to, že mu nezbalím, nezaručuje, že ho prejde zamilovanosť a že si ich po čase nezbalí on sám.
Upravil(a) Selima (24. 5. 2014 22:52)
Není tady

modrovous napsal(a):
Tedy dámy, tahle diskuse mi navždy bude výstrahou, abych se tu nedej bůh nesvěřila s nějakým svým problémem, nýbrž se tu dopouštěla jen nezávazného plkání o ničem.
Kolik frustrovaných chudinek si tady má zapotřebí upustit jedovatou slinu a při rýpání v cizích ranách zapomenout na svoje vlastní bebíčka.
A ešte si dovolia mať iný názor ako ty... to by som rovno zakázala. Nechceš napísať moderátorke?
( O Blondýne si nemyslím vcelku nič, ale o jej listovom počine si veru myslím svoje - je to proste KONTRAPRODUKTÍVNE, aj keď upustiť paru sa asi podarilo.
Není tady
Selima napsal(a):
modrovous napsal(a):
Tedy dámy, tahle diskuse mi navždy bude výstrahou, abych se tu nedej bůh nesvěřila s nějakým svým problémem, nýbrž se tu dopouštěla jen nezávazného plkání o ničem.
Kolik frustrovaných chudinek si tady má zapotřebí upustit jedovatou slinu a při rýpání v cizích ranách zapomenout na svoje vlastní bebíčka.A ešte si dovolia mať iný názor ako ty... to by som rovno zakázala. Nechceš napísať moderátorke?
( O Blondýne si nemyslím vcelku nič, ale o jej listovom počine si veru myslím svoje - je to proste KONTRAPRODUKTÍVNE, aj keď upustiť paru sa asi podarilo.

Není tady

modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
modrovous napsal(a):
Kolik frustrovaných chudinek si tady má zapotřebí upustit jedovatou slinu a při rýpání v cizích ranách zapomenout na svoje vlastní bebíčka.modrovousi, ty si dovedeš byť jenom představit, že tvůj muž ti oznámí, že má milenku, že se rozhoduje, se kterou z vás bude, odchází za milenkou, ty to víš, a ještě mu dáš dopis, cos napsala, aby jí ho dal a aby si ho přečetla? Mně to přijde jako ze špatného filmu.
Za nedostatek tvé fantazii já opravdu odpovědnost nenesu.
Ve chvíli, kdy se ti sype život na prvočinitele, prostě člověk dělá různé kraviny. Někdo zachová chladnou hlavu, někdo napíše milence dopis, někdo vezme pistoli a jde tu "příčinu" třeba zastřelit. Lidé jsou různí.
Ale myslím, že aj vtedy je dobré odlíšiť kraviny od správnych vecí - napríklad zastreliť milenku by som jej tiež vyhovárala
a možno ešte o trochu dôraznejšie. (Manžela menej dôrazne, ale myslím, už z pudu rodinyzáchovy by to ani nerobila.) ide o to, neopakovať tie kraviny, ale snažiť sa nájsť lepšie a účinnejšie riešenia. 
Není tady
Selima napsal(a):
modrovous napsal(a):
Kolik frustrovaných chudinek si tady má zapotřebí upustit jedovatou slinu a při rýpání v cizích ranách zapomenout na svoje vlastní bebíčka.A ešte si dovolia mať iný názor ako ty... to by som rovno zakázala. Nechceš napísať moderátorke?
Selimo, to rozhodně nebylo o jiném názoru. Ale možná kdyby ses namáhala pořádně číst, tak bys to pochopila. Třeba. 
Není tady
dusička napsal(a):
Já si stejně myslím,že to je věc toho chlapa, s kým chce být, nebo nechce být. Když by to nebyla tady ta milenka, byla by jiná milenka.
Vysvětlete mi - jak ten dopis uleví,že si ho ta milenka přečte? Uleví se Blondy? neuleví. Bude doufat,že si to milenka rozmyslí? Fajn, třeba jo, manželství je zachráněno, ale na jak dlouho. Než manžel neobjeví další milenku.
Dušičko, kdyby ses, jak nás neustále nabádá majka, namáhala pořádně číst, tak by ses dočetla, že když se ti dva seznámili, byl blondýn nejen bez manželky, ale také bez milenky. To jen na okraj.
A co se týká zbytku, tvoje psaní ve mě už delší dobu vzbuzuje dojem, žes utrpěla nějakou psychologickou přednášku na téma nevěra a jak jí statečně čelit, a teď se nabytými poznatky oháníš, jak neandrtálec kyjem a papouškuješ odposlouchané, aniž bys to vůbec pochopila.
A ještě jedna věc - nic tak podváděnou manželku nepotěší, jako předpověď, že i kdyby manžel milenku opustil, jistě si brzy najde jinou. V těch prvních dnech, kdy člověk spíš asi sbírá zbytky sebevědomí a snaží se najít ztracenou rovnováhu, to musí být přímo k nezaplacení. Ty prognostiku. 
Není tady
modrovous napsal(a):
dusička napsal(a):
Vysvětlete mi - jak ten dopis uleví,že si ho ta milenka přečte? Uleví se Blondy? neuleví. Bude doufat,že si to milenka rozmyslí? Fajn, třeba jo, manželství je zachráněno, ale na jak dlouho. Než manžel neobjeví další milenku.Dušičko, kdyby ses, jak nás neustále nabádá majka, namáhala pořádně číst, tak by ses dočetla, že když se ti dva seznámili, byl blondýn nejen bez manželky, ale také bez milenky. To jen na okraj.
A co se týká zbytku, tvoje psaní ve mě už delší dobu vzbuzuje dojem, žes utrpěla nějakou psychologickou přednášku na téma nevěra a jak jí statečně čelit, a teď se nabytými poznatky oháníš, jak neandrtálec kyjem a papouškuješ odposlouchané, aniž bys to vůbec pochopila.
A ještě jedna věc - nic tak podváděnou manželku nepotěší, jako předpověď, že i kdyby manžel milenku opustil, jistě si brzy najde jinou. V těch prvních dnech, kdy člověk spíš asi sbírá zbytky sebevědomí a snaží se najít ztracenou rovnováhu, to musí být přímo k nezaplacení. Ty prognostiku.
Mno Modrovousi, zřejmě máš ty problém s nevěrou, s nevěrným partnerem.A Blondy jsem nenapsala nic zlého,co by ji snížilo sebevědomí. Podle mého není nejlepší řešením chlácholit.
Přirovnala bych to k malému dítěti. Když si natlouklo mé dítko koleno, pofoukala sem bolístko, a řekla,jede se dál. žádné přehnané chlácholení. Prostě se to zahojí, úrazů ještě bude.
Nebo si myslíš ,že mám říkat Blondy, jak její muž jí neopustí, že si jinou milenku nenajde,mám jí chlácholit kecama? to jí fakt zvedne sebevědomí.
A moc dobře jsem si všimla, že Blondy psala o tom,že se seznámili, když byl bez manželky. Ale s manželkou se rozvedl kvůli milece, ale tu už taky neměl.
Modrovousi - máš problém Ty, ne já. A jestli tě mé psaní vadí, tak si mě dej do ignoru.
Není tady
Selimo, to rozhodně nebylo o jiném názoru. Ale možná kdyby ses namáhala pořádně číst, tak bys to pochopila. Třeba.
A takže nejenom já špatně čtu, ale i Seli. Hm. 
Není tady

dusička napsal(a):
Selima napsal(a):
modrovous napsal(a):
Teď jsem si vybavila nějaký film.. buď manželka milence nebo obráceně, poslala vzkaz napsaný na chlapových zádech tuším červenou lihovkou. To je určitě daleko lepší, než po manželovi poslat "obyčejný" dopis. Takhle by ona věděla že si užívá s oběma a třeba by JÍ to odradilo.
Blondýno, jak víš, že on jí ten dopis dal ? Tvůj dopis jsem si nestihla přečíst, ale asi bych volila minimálně jiné doručení. I když.. pokud jí ho opravdu dá, mohla by si myslet, že je debil on. A nemusela by ho třeba ani číst.
Dáš vědět, jak to dopadlo ? Jsem stráášnězvědavá.
Není tady
Můj názor na věc je takovej,že bych byla nakrknutá na chlapa, který mi řekne o tom, že se zamiloval.Jak se říká, co oči nevidí, to srdce nebolí. At mi je nevěrný, když se zakouká, zamiluje, stane se to, člověk tomu neporučí. Ale vzpovídat se a očistit se, jako ted jsem to řekl, tak mám svědomí čistý? Já bych měla vztek na toho chlapa, milenka - tu taky oblbuje.
Není tady
Frigo - červená lihovka je dost dobrej nápad 
Není tady

který začne hlodat, proč by on to samé časem nemohl udělat jí.
A proč by mělo ? Tobě nebylo podezřelé, že měl před tebou 3 ženy ? (doufám, že jsem nepopletla s někým jiným).
Není tady
A ještě Modrouvousi - všimla jsem si ,že v poslední době po mně jedeš.
Nějak nevím, proč mi říkáš - prognostiku.
Kdyby ty si četla pořádně babinet a Blondy, tak by ses dočetla, že Blondy je jeho třetí manželka. - Manžel se zakoukal př. 53,
Jo a nebudu psát,že nevěru neřeším, nebo si to přivolám jako skoro minule. 
Upravil(a) dusička (25. 5. 2014 0:13)
Není tady

tak teď jsem se dočetla, že ten tvůj, Blondýno, (a další) za to vlastně nemůže...
Někteří lidé jsou k promiskuitě naprogramováni, říká studie
K promiskuitnímu sexuálnímu životu nás vede právě nastavení mozku,
takže oni jsou vlastně na hlavu... 
Není tady

Selima napsal(a):
modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
modrovousi, ty si dovedeš byť jenom představit, že tvůj muž ti oznámí, že má milenku, že se rozhoduje, se kterou z vás bude, odchází za milenkou, ty to víš, a ještě mu dáš dopis, cos napsala, aby jí ho dal a aby si ho přečetla? Mně to přijde jako ze špatného filmu.Za nedostatek tvé fantazii já opravdu odpovědnost nenesu.
Ve chvíli, kdy se ti sype život na prvočinitele, prostě člověk dělá různé kraviny. Někdo zachová chladnou hlavu, někdo napíše milence dopis, někdo vezme pistoli a jde tu "příčinu" třeba zastřelit. Lidé jsou různí.Ale myslím, že aj vtedy je dobré odlíšiť kraviny od správnych vecí - napríklad zastreliť milenku by som jej tiež vyhovárala
a možno ešte o trochu dôraznejšie. (Manžela menej dôrazne, ale myslím, už z pudu rodinyzáchovy by to ani nerobila.) ide o to, neopakovať tie kraviny, ale snažiť sa nájsť lepšie a účinnejšie riešenia.
Ten dopis byl napsany slusne, neutocne, citlive ... popisoval stav a naladu, ve ktere se nachazi blondyna. Blondyna se po jeho odeslani citila na chvili lip, coz byl asi jeho jediny ucel ... ten byl splnen a jede se dal mocalem cernym kol bilejch skal ... dulezite je na nem asi to, ze v tu chvili neobratila blondyna sve emoce proti sobe nebo lidem, kteri s tim nemaji nic spolecneho ... ale zamirila je (velmi slusne) smerem, ze ktereho ji je “ublizovano“.
Není tady

Frigo napsal(a):
tak teď jsem se dočetla, že ten tvůj, Blondýno, (a další) za to vlastně nemůže...
Někteří lidé jsou k promiskuitě naprogramováni, říká studie
K promiskuitnímu sexuálnímu životu nás vede právě nastavení mozku,
takže oni jsou vlastně na hlavu...
Když za to nemůže a je vlastně nemocnej, měl by s touto skutečnosti svou ženu seznámit předem, aby jako věděla, že má doma invalidu..
Není tady