Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#551 29. 5. 2014 20:49

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Re: Dopis pro milenku/ky

Eva. napsal(a):

...U tvé rady mě nejvíc rozesmálo, že 9 ignorů má Dorka, které radíš. lol

A mne nejvic rozesmala tva potreba si to sve ubohoucke ego mastit i takhle reta
X-ska zrejme nevi, ze ja jsem VL, pac sem tusim uz nechodi tak casto, jako pred lety...
Mne je celkem fuck, kdo me dava, ci nedava do ignoru, ja takovou funkci nepotrebuju, pac kdyz nekoho cist nechci, tak ho proste preskocim, a nemusim si "umele" jeho prispevky zakryvat, jako nekdo, kdo ma obavu, ze z nich dostane psotnik, nebo co... reta kapitulation offtopic

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#552 29. 5. 2014 20:53

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Dorka napsal(a):

aprill napsal(a):

...prosím tě, jaké školení to a o čem to bylo? právě jsem si představila, že zaplatím svým nemocným a nemohoucím rodičům pečovatelku, a ona třeba při požáru bude zachraňovat v první řadě sebe kapitulation  ...

No tak tezko pomuzu z trosek letadla klientovi, kdyz pod nima zustanu bezmocne a necinne lezet...

možnost, že s nemohoucím klientem poletíš letadlem je minimální a možnost, že přežiješ pád letadla je rovněž minimální

Není tady

#553 29. 5. 2014 21:01

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Ma. Ja totiz v te situaci nezachranuju sebe pro sve "ego", ale proto, abych mohla zachranit klienta (tedy "toho druheho")...

Proč?
Abys neměla výčitky svědomí, žes ho nezachránila? Aby tě to netrápilo? Aby ti bylo dobře? Nu a jsme zase u toho. Budeš ho zachraňovat kvůli sobě. A jestli ho zachraňovat nebudeš a utečeš, opět to uděláš kvůli sobě. A o tom to je.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#554 29. 5. 2014 21:43

Dorka
Zablokovaný

aprill napsal(a):

... možnost, že s nemohoucím klientem poletíš letadlem je minimální a možnost, že přežiješ pád letadla je rovněž minimální

... no, to by ses, draha Ejpril, divila, v jak osemetnych situacich se se svymi klienty ocitam, ale budiz, tvuj pohled od nejake uredni prepazky muze byt ponekud omezeny a zkresleny, takze tve nepochopeni chapu (- jeee, to je hezke slovni spojeni reta ) a nezlobim se... kapitulation

Není tady

#555 29. 5. 2014 21:58

Dorka
Zablokovaný

Eva. napsal(a):

Dorka napsal(a):

Ma. Ja totiz v te situaci nezachranuju sebe pro sve "ego", ale proto, abych mohla zachranit klienta (tedy "toho druheho")...

Proč?
Abys neměla výčitky svědomí, žes ho nezachránila? Aby tě to netrápilo? Aby ti bylo dobře? Nu a jsme zase u toho. Budeš ho zachraňovat kvůli sobě. A jestli ho zachraňovat nebudeš a utečeš, opět to uděláš kvůli sobě. A o tom to je.

Ne, Majko.
Kdybych nekomu nepomohla, pravdepodobne bych vycitky svedomi mela, a to velke. Ale ne proto, aby mi bez nich (tech vycitek) bylo dobre, ale proto, ze takove je me zalozeni, vis? Mam to v povaze, tak se citim naplnena...., v tom smyslu mas mozna pravdu, ze to delam pro sebe...
Hm, ale diky za to, ze jsem se prave hluboce zamyslela nad tim, jak to s tou moji filantropii vlastne je... gloria
Jo, a """ ... jestli ho zachraňovat nebudeš a utečeš, opět to uděláš kvůli sobě... """ - tak tohle se NIKDY nestane. To o sobe vim aj bez premysleni... rodna

Není tady

#556 30. 5. 2014 6:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Budeš ho zachraňovat kvůli sobě.
Jsou profese, který mají "zachraňování" jaksi v popisu práce... a nemyslím, si, že všichni, kteří v nich působí, to dělají jen pro svý "ego" - to by tam totiž dlouho nevydrželi...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#557 30. 5. 2014 7:49

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Jsou profese, který mají "zachraňování" jaksi v popisu práce... a nemyslím, si, že všichni, kteří v nich působí, to dělají jen pro svý "ego" - to by tam totiž dlouho nevydrželi...

heleno, necpi furt do vztahů práci. Už by sis měla od ní opravdu odpočinout, řekla bych, že ti leze na mozek. Už si dopřej odpočinku na stáří...
Btw práci taky dělá člověk pro sebe, aby neumřel hlady. A halt si vybral nějakou, třeba i sobě blízkou. A třeba taky ne. Ale pořád pracuje pro sebe, aby dostal penízky.
Stejně jako ty.

Upravil(a) Eva. (30. 5. 2014 7:54)

Není tady

#558 30. 5. 2014 8:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

necpi furt do vztahů práci
Sice chápu, že pro tvoje pojetí "nadpozemský lásky" - tedy taky druhu vztahu - je práce něco přízemního, co je sice pro jedince potřebný, "aby neumřel hlady... ale jinak by se o tom moc mluvit nemělo, páč je to "degradace"... jenomže ono je to provázaný, ať se ti to líbí nebo ne.
Jinak k tvému příspěvku citace tvýho vyjádření - "tady lidé píší tak, jak oni uznají za vhodné" tongue ... nebo to platí jen pro vyselektovaný individua? va

Upravil(a) helena (30. 5. 2014 8:14)

Není tady

#559 30. 5. 2014 8:31

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Sice chápu, že pro tvoje pojetí "nadpozemský lásky" - tedy taky druhu vztahu - je práce něco přízemního, co je sice pro jedince potřebný, "aby neumřel hlady... ale jinak by se o tom moc mluvit nemělo, páč je to "degradace"...

To jsi napsala ty. Já to tak nemám. Nepodsouvej mi své.
A citace pořád platí. Takže já taky píšu, co uznám za vhodné. To ti asi nedošlo, viď? big_smile
helčo, přemýšlej, přemýšlej. Ale nepodsouvej jiným svůj boj a své domněnky a náhledy. I když můžeš. A já ti zase můžu napsat, abys to nedělala. reta

Není tady

#560 30. 5. 2014 8:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nepodsouvej mi své.
Vždyť ty neděláš nic jinýho, má nemilá... ale to jsme zas u toho, komu je dovoleno a komu ne...
Tak na tomhle písečku si hraj sama...

Není tady

#561 30. 5. 2014 9:08

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Jupí lol

Není tady

#562 30. 5. 2014 9:22

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

helena napsal(a):

heleno, necpi furt do vztahů práci. Už by sis měla od ní opravdu odpočinout, řekla bych, že ti leze na mozek. Už si dopřej odpočinku na stáří...
Btw práci taky dělá člověk pro sebe, aby neumřel hlady. A halt si vybral nějakou, třeba i sobě blízkou. A třeba taky ne. Ale pořád pracuje pro sebe, aby dostal penízky.
Stejně jako ty.

Prd... pracujes... delas na vecech, aby byly, nebo nebyly...to neni o tom, jestli sedis v nejakym kanclu

Zpomal.

Není tady

#563 30. 5. 2014 9:36

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

Já bych měla ještě jiný pohled úhlu: děláš věci pro sebe, děláš věci pro jiné (ať už čistokrevně, nebo proto, aby ses cítila jako správná holka) a pak je možnost, že děláš věci pro NÁS.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#564 30. 5. 2014 9:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

děláš věci pro sebe, děláš věci pro jiné... děláš věci pro NÁS
To je pořád to samý... nic neudělám/e bez vazby na ostatní... ať už to nazveme "Cožbykoli jste kdy učinili tomu nejmenšímu z vás, mne jste učinili" nebo efektem motýlích křídel http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Není tady

#565 30. 5. 2014 9:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

gymnasión napsal(a):

Selima napsal(a):

Písanie o ničom mi ide skoro najlepšie zo všetkého... wink

Takže Přednáška o ničem Johna Cagea je taky Tvá oblíbená? smile

Nevydržala som ju celú.... rodna Ale Cage ako taký je môj obľúbený fenomén a zmenil mi vnímanie umenia, sveta... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#566 30. 5. 2014 9:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

nemohoucímu rodiči klestí pečovatelka cestu do bezpečí... Jeden bez druhého se ven nedostanou
Mohoucí chůva se dostane ven i bez ohledu na nepohyblivýho stařečka...

Ale ak tam zahynú obaja, stařečkovi to tiež moc nepomôže... kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#567 30. 5. 2014 9:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

děláš věci pro sebe, děláš věci pro jiné... děláš věci pro NÁS
To je pořád to samý... nic neudělám/e bez vazby na ostatní... ať už to nazveme "Cožbykoli jste kdy učinili tomu nejmenšímu z vás, mne jste učinili" nebo efektem motýlích křídel http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

Nemyslela jsem základní vazbu, spíš.....vědomí celku, nebo jak bych to řekla (vědomí celku zní dost debilně) Jako s tou katedrálou - někdo klofe do šutru, protože je to jeho práce, někdo staví katedrálu....je to kostrbaté, neumím to pořádně vyjádřit.

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#568 30. 5. 2014 9:50

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Selima napsal(a):

Písanie o ničom mi ide skoro najlepšie zo všetkého... wink

Takže Přednáška o ničem Johna Cagea je taky Tvá oblíbená? smile

Nevydržala som ju celú.... rodna Ale Cage ako taký je môj obľúbený fenomén a zmenil mi vnímanie umenia, sveta... wink

Tyjo... recitovali jsme to cely ve dvou na Silvestra... Ale pořádnej voiceband... do haja zeleneho, to by byla sila!

Zpomal.

Není tady

#569 30. 5. 2014 9:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

rock

Brita

Není tady

#570 30. 5. 2014 10:01

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

helena napsal(a):

Já bych měla ještě jiný pohled úhlu: děláš věci pro sebe, děláš věci pro jiné (ať už čistokrevně, nebo proto, aby ses cítila jako správná holka) a pak je možnost, že děláš věci pro NÁS.

DELAM VECI, PROTOze neuminm najit jinou (mozna funkcnejsi) volbu...

Zpomal.

Není tady

#571 30. 5. 2014 10:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někdo klofe do šutru... někdo staví katedrálu
Jesti tě dobře pochňápávám, pak je to jinejma slovama zas ta "vazba na celek"... provázanost... kameník a Rejsek v tomhle rámci "jedno jsou"...

Není tady

#572 30. 5. 2014 13:34

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

helena napsal(a):

nemohoucímu rodiči klestí pečovatelka cestu do bezpečí... Jeden bez druhého se ven nedostanou

ale pokud někomu zaplatím za péči, očekávám, že mu pomůže a neočekávám, že vezme nohy na ramena a bude zahraňovat sebe.

Není tady

#573 30. 5. 2014 14:07

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

aprill napsal(a):

Selima napsal(a):

helena napsal(a):

ale pokud někomu zaplatím za péči, očekávám, že mu pomůže a neočekávám, že vezme nohy na ramena a bude zahraňovat sebe.

Ale on musí nejprve obstarat sebe, aby mohl pomoct ostatním ... kupř. hodit deku přes sebe, šátek proti kouři uvázat přes ústa sobě atd. atd. ... aby ho při záchraně toho druhého oheň co nejméně ohrožoval, aby po cestě z hořícího domu nezkolaboval ... páč to by tam zůstali oba ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#574 30. 5. 2014 14:12

aprill
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

aprill napsal(a):

Selima napsal(a):

Ale on musí nejprve obstarat sebe, aby mohl pomoct ostatním ... kupř. hodit deku přes sebe, šátek proti kouři uvázat přes ústa sobě atd. atd. ... aby ho při záchraně toho druhého oheň co nejméně ohrožoval, aby po cestě z hořícího domu nezkolaboval ... páč to by tam zůstali oba ...

opakuji - vezme nohy na ramena a uteče

Není tady

#575 30. 5. 2014 14:15

kostka
♥♥♥♥---

Zajímavé, kam až se původní téma dostalo smile
Blondýna by se asi divila....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí