|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Já si užívám, že jsem konečně jsem dospělá.
Možná bych si taky užívala, kdyby mi to trvalo tak dlouho... 
Jenže já už zas tak moc dospělá bejt nemusím, víš... úžasně osvobozující pocit 
Není tady

helena napsal(a):
Já si užívám, že jsem konečně jsem dospělá.
Možná bych si taky užívala, kdyby mi to trvalo tak dlouho... http://fora.babinet.cz/img/smilies/reta.gif
Jenže já už zas tak moc dospělá bejt nemusím, víš... úžasně osvobozující pocit http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
K tomu směřuju, Heleno. Vypálilas mi rybník 
Není tady

rudolf napsal(a):
Teda dámy, blahopřeju k výdrži- druhý den psát vlastně o všem a o ničem.
Kdyýž budem hodně dobrý, překonáme Johna Cage 
Není tady

Míša Kulička napsal(a):
rudolf napsal(a):
Týýýý blazne, to je moje srdecni zalezitost! BI
Není tady

gymnasión napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
rudolf napsal(a):
Týýýý blazne, to je moje srdecni zalezitost! BI
Fakt?
Ta přednáška určitým způsobem pomohla k mému zakoukání do současné lásky ... resp. jsem si tehdy (už po několikátý) řekla - áha, to je fakt zajímavý člověk, co mi ji posílá ... 
Není tady
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Přiznat si to možná též vyžaduje určitý stupeň znalosti
Podle mě je lepší si to NEMUSET přiznávat, protože to tak není.
Protože už jsem velká holka.A já zas nejsem hrdina ze seriálu
Já někdy jo - z nějakýho nablblýho 
Není tady
rudolf napsal(a):
Když tě něco baví, tak se výdrž dostaví sama od sebe 
Není tady
A mimochodem, myslíte, že to baví i blondýnu?
Není tady
No, teď už je na nějaký umravňování pozdě, to zaprvé. A zadruhý, když se zakladatel/ka vlákna dost pravidelně neozve a někdo nanese něco zajímavého, tak to prostě takhle končí.
Není tady

lupina montana napsal(a):
No, teď už je na nějaký umravňování pozdě, to zaprvé. A zadruhý, když se zakladatel/ka vlákna dost pravidelně neozve a někdo nanese něco zajímavého, tak to prostě takhle končí.
Amen... 
Není tady

modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
No, víš, Kuličko, kdyby blondýna nechtěla poradit, tak by sem vůbec nepsala... To je prosté, že? Nu a jelikož poradit chce, tak jí tady lidé píší tak, jak oni uznají za vhodné a ona si z toho vybere, co ji osloví..
Ale prd a vořech, má drahá, jak říká helena. To je jen tvoje domněnka. Chápu, že nechápeš, že člověk se potřebuje někdy jenom prostě vypovídat, sdílet svoje trápení a nemusí ani v nejmenším stát o chytré rady typu "buď mu partnerkou, nebuď mu matkou".
Chápu, že tě tvoje byvší místní kamarádky opustily nadzvukovou rychlostí, protože tuhle tvou nadutou aroganci, se kterou tady házíš po lidech svými kuchyňskými rádobymoudry, získanými asi na nějakém korespondenčním rychlokurzu psychologie, to aby vůl vydržel.
Paní generálová.
Ak sa potrebujem len vypísať, prípadne si prečítať len a výlučne ľutujúce a súhlasné príspevky, je dobré napísať to priamo. Inak je vysoko pravdepodobné, že tie mrchy slobodomyseľné a nedisciplinované tuná si budú písať, čo sa im zachce. 
Není tady

Písanie o ničom mi ide skoro najlepšie zo všetkého... 
Není tady

Selima napsal(a):
Ak sa potrebujem len vypísať, prípadne si prečítať len a výlučne ľutujúce a súhlasné príspevky, je dobré napísať to priamo. Inak je vysoko pravdepodobné, že tie mrchy slobodomyseľné a nedisciplinované tuná si budú písať, čo sa im zachce.
Tak já si dovolím ti tu nálepku upravit - spíše nedisciplinované než svobodomyslné...
Nemusím snad opakovat již vícekrát uvedenou realitu, kdy se vlákno zaplevelí rádobyvtipnými obraty, slovními přestřelkami, slepicemi a ženatým přítelem Evy. Jo, občas ještě přispěchá Giranne.
Ano, jistě že si můžete psát , co chcete. Já to činím též, zrovna teď.
Ale přestaňte předstírat, že se vám jedná o něco jiného, než masírování svého ega.
Empatii, o kterou občas tady nějaká zoufalá duše žádá, tady cítím z velice málo příspěvků.
P.S. Já vím, že to slíznu, ale občas to prostě musí ven 
Není tady
lupina montana napsal(a):
Umravňování?
Jen jsem se zeptala...
Není tady
Jessika napsal(a):
Selima napsal(a):
Tak já si dovolím ti tu nálepku upravit - spíše nedisciplinované než svobodomyslné...
Nemusím snad opakovat již vícekrát uvedenou realitu, kdy se vlákno zaplevelí rádobyvtipnými obraty, slovními přestřelkami, slepicemi a ženatým přítelem Evy. Jo, občas ještě přispěchá Giranne.
Ale přestaňte předstírat, že se vám jedná o něco jiného, než masírování svého ega.
Empatii, o kterou občas tady nějaká zoufalá duše žádá, tady cítím z velice málo příspěvků.

moc hezky řečeno, souhlasím do písmenka!
Není tady
Selima napsal(a):
modrovous napsal(a):
Eva. napsal(a):
No, víš, Kuličko, kdyby blondýna nechtěla poradit, tak by sem vůbec nepsala... To je prosté, že? Nu a jelikož poradit chce, tak jí tady lidé píší tak, jak oni uznají za vhodné a ona si z toho vybere, co ji osloví..
Ale prd a vořech, má drahá, jak říká helena. To je jen tvoje domněnka. Chápu, že nechápeš, že člověk se potřebuje někdy jenom prostě vypovídat, sdílet svoje trápení a nemusí ani v nejmenším stát o chytré rady typu "buď mu partnerkou, nebuď mu matkou".
Chápu, že tě tvoje byvší místní kamarádky opustily nadzvukovou rychlostí, protože tuhle tvou nadutou aroganci, se kterou tady házíš po lidech svými kuchyňskými rádobymoudry, získanými asi na nějakém korespondenčním rychlokurzu psychologie, to aby vůl vydržel.
Paní generálová.Ak sa potrebujem len vypísať, prípadne si prečítať len a výlučne ľutujúce a súhlasné príspevky, je dobré napísať to priamo. Inak je vysoko pravdepodobné, že tie mrchy slobodomyseľné a nedisciplinované tuná si budú písať, čo sa im zachce.
No vždyť to říkám od začátku. Píše sem? Tak jen do ní. Tady je přece veřejný prostor, tady můžeme, co se nám zachce.
A že to nevydrží a uteče - její blbost, že je slabej kus a nevydrží to všechno číst. Hlavně, že JÁ jsem řekla, co jsem říct chtěla.
Mňo, jen si nejsem jistá, jestli on to spíš než projev svobodomyslnosti není projev něčeho úplně jiného. 
Upravil(a) modrovous (29. 5. 2014 7:52)
Není tady

Jessika napsal(a):
Nesliznes, mas pravdu ty i Modrovousova ... no ja bych se zastala tech “radobyvtipnych“ obratu a metafor, protoze jednak mohou dusnou atmosferu ponekud odlehcit a druhak casto ve zkratce reknou vic, nez sahodlouhe “radobypsychologicke“ vyklady.
Faktem je, ze nez se na podobnych vlaknech hadat s lidmi, s jejichz prispevky nesouhlasim, je lepsi proste jen napsat, ze mam jiny nazor a jaky ... No je to fajn teorie, ale praxe selhava na lidskem faktoru, coz je v podstate normalni. Situaci by vyresil trvale pritomny moderator, coz zde bohuzel neni (zrejme z ekonomickych duvodu) mozne ... tak se smirme s tim, ze je to aspon tak, jak to je ...
Není tady

Jessika napsal(a):
Ale přestaňte předstírat, že se vám jedná o něco jiného, než masírování svého ega. Empatii, o kterou občas tady nějaká zoufalá duše žádá, tady cítím z velice málo příspěvků.
Jessiko, nenapsalas nic nového.
Každý dělá vše v první řadě kvůli sobě. Ano, i pomáhá. Protože musí kvůli sobě, jinak by se cítil blbě, měl výčitky svědomí, blábláblá.
Každý si v první řadě "masíruje své ego", když použiju tvá slova. I já. I ty.
Jo a u nikoho jsem nečetla, že by předstíral, že se mu jedná o něco jiného, než masírování svého ega. Jenom u tebe, ty ses o egu zmínila. Proč asi? Chceš/máš potřebu si maskovat, že ty si své ego svými skutky nemasíruješ? 
Upravil(a) Eva. (29. 5. 2014 9:29)
Není tady

Eva. napsal(a):
Každý dělá vše v první řadě kvůli sobě. Ano, i pomáhá. Protože musí kvůli sobě, jinak by se cítil blbě, měl výčitky svědomí, blábláblá.
Jo a u nikoho jsem nečetla, že by předstíral, že se mu jedná o něco jiného, než masírování svého ega. Jenom u tebe, ty ses o egu zmínila. Proč asi? Chceš/máš potřebu si maskovat, že ty si své ego svými skutky nemasíruješ?
Evi? Příspěvek v poho. Uměla bys totéž říct vlastními slovy?
Není tady

gymnasión napsal(a):
Řekla jsem to svými vlastními slovy. Cizími to fakt neumím. 
Jo, proč máš potřebu hodnotit, jestli je můj příspěvek v poho? Zajímá mě to.
Není tady

Eva. napsal(a):
Ego? Co to vlastně je? Na egu neshledávám zhola nic špatného..
Ani na masáži není nic zlýho...
Upravil(a) gymnasión (29. 5. 2014 9:51)
Není tady

Eva. napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Řekla jsem to svými vlastními slovy. Cizími to fakt neumím.
Jo, proč máš potřebu hodnotit, jestli je můj příspěvek v poho? Zajímá mě to.
Nějak nemám, co bych k tomu řekla.... vážně.
Není tady

gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jo a u nikoho jsem nečetla, že by předstíral, že se mu jedná o něco jiného, než masírování svého ega. Jenom u tebe, ty ses o egu zmínila. Proč asi? Chceš/máš potřebu si maskovat, že ty si své ego svými skutky nemasíruješ?Ego? Co to vlastně je? Na egu neshledávám zhola nic špatného..
Ani na masáži není nic zlýho...
gymnasión, ty máš z mého příspěvku dojem, že píšu, že je na masáži ega něco zlýho?
Budu se opakovat, ale přečti si to pozorně. Jessika píše toto - cituji:
přestaňte předstírat, že se vám jedná o něco jiného, než masírování svého ega
Já pouze píšu, že to dělá každý. Ale nijak nehodnotím.
Není tady

Eva. napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jo a u nikoho jsem nečetla, že by předstíral, že se mu jedná o něco jiného, než masírování svého ega. Jenom u tebe, ty ses o egu zmínila. Proč asi? Chceš/máš potřebu si maskovat, že ty si své ego svými skutky nemasíruješ?Ego? Co to vlastně je? Na egu neshledávám zhola nic špatného..
Ani na masáži není nic zlýho...gymnasión, ty máš z mého příspěvku dojem, že píšu, že je na masáži ega něco zlýho?
Budu se opakovat, ale přečti si to pozorně. Jessika píše toto - cituji:
přestaňte předstírat, že se vám jedná o něco jiného, než masírování svého ega
Já pouze píšu, že to dělá každý. Ale nijak nehodnotím.
OK
Není tady

Eva. napsal(a):
...Každý si v první řadě "masíruje své ego".....
Ehm, ..., jak jsi, ty genie
, na tohle prisla???
Ja mnoho let, a ver, ze let "dospelosti", jsem se snazila poznavat a pochopit pojem "ego".
Mi rodice me vychovali v tom, ze "ego" je az druhorade pred zajmy "ostatnich"...
Udelali chybu? 
Ja vim, ZE NE!!!
Sice jsem vzhledem tomu, ze jsem ho = EGO - neprosazovala tak striktne, docela zasadne hooodne trpela, nebo mozna, kdovi?
- poznavala nepoznane... (a tim se vlastne "ucila", obohacovala, zhodnocovala... a ble-ble...
), ... zrejme zmoudrela, nebo si to aspon myslim!!!
, kurnik!!!!!!!
Mankote, ja uz zas "videla" v predchozich komenterich prispevky "EVY", hm, jak se da virtualne poblit, pls.? nebo ne-e, spis omluvit se za svoji "nevonavou a nevzhlednou indispozici"... 

Upravil(a) Dorka (29. 5. 2014 14:33)
Není tady