6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ano, balení kufru v první vlně ,,,, je předčasné , rozhodovat se - to chce s klidnou hlavou, at u jakkoli
Není tady
blondýno, mám z tebe pocit, e jsi dost tvrdá. Ty to zvládne.
Jen, ví, tohle, cos napsala, cituji tě:
Já jsem měla pár moností se zamilovat s těmi růovými brýlemi
to není o monostech. To není tak materiální, jak ty píe. To jsou věci mezi nebem a zemí, které rozumem neovlivní, ví? Take zřejmě nelo o "pár moností", to bylo jen ve tvé hlavě.
Není tady
Blondýno, nezměnila ses (zatím). Maminka vypravila synáčka na rande a jetě mu zabalila sebou i dopis...
Přestaň být matkou. Buď partnerkou.
Není tady
no, Evi ..... proč myslí e se nezměnila ? přijde mi tvrdé - spíe tvé poslední 2 příspěvky, ty soudy - posuzování ,,,, vdyt my odtud do toho zas tak přesně vidět nemůem ... kdo se jak změnil - nezměnil , jen z toho dopisu se to nedá .....
Není tady
blondýno, dopis jsi poslala jako po manelovi?? Přeju Ti, aby to milenka pochopila, ale obávám se, e se to fakt nestane. Bude to brát jako pokus podváděné manelky. Proboha vzpamatuj se, manel Tě moc nechce, chce jinou a Ty bojuje přes slzy dcery a noční návtěvy v lonici-jestli se táta nevrátil. Já být milenkou, tak se Ti vysměju. No a to, e spí i za takové situace s manelem - to je dost síla. On chce uplně jiné milování a tak holt Ti jako vyhoví....ale za jakou cenu. Fakt nechápu jak můe chtít zpět takového chlapa a jetě vydírat přes slzy dcery. Za poslání toho dopisu bych se styděla. Vím ale, e zoufalí lidé dělají zoufalé věci....a Ty zoufalá jsi. Jinak Eva má pravdu.
Není tady
Tedy dámy, tahle diskuse mi navdy bude výstrahou, abych se tu nedej bůh nesvěřila s nějakým svým problémem, nýbr se tu dopoutěla jen nezávazného plkání o ničem.
Kolik frustrovaných chudinek si tady má zapotřebí upustit jedovatou slinu a při rýpání v cizích ranách zapomenout na svoje vlastní bebíčka.
Není tady
rudolf napsal(a):
blondýno, dopis jsi poslala jako po manelovi?? Přeju Ti, aby to milenka pochopila, ale obávám se, e se to fakt nestane. Bude to brát jako pokus podváděné manelky. Proboha vzpamatuj se, manel Tě moc nechce, chce jinou a Ty bojuje přes slzy dcery a noční návtěvy v lonici-jestli se táta nevrátil. Já být milenkou, tak se Ti vysměju. No a to, e spí i za takové situace s manelem - to je dost síla. On chce uplně jiné milování a tak holt Ti jako vyhoví....ale za jakou cenu. Fakt nechápu jak můe chtít zpět takového chlapa a jetě vydírat přes slzy dcery. Za poslání toho dopisu bych se styděla. Vím ale, e zoufalí lidé dělají zoufalé věci....a Ty zoufalá jsi. Jinak Eva má pravdu.
Napsala si to pekne a pravdive
Není tady
rudolf napsal(a):
Nemyslim, muj ulet se zenacem pred 15 lety skoncil predevsim diky tomu, ze se se mnou zkontaktovala manzelka a sdelila mi svuj pohled ... Byl to emocne dost silny zazitek ... reakce jejiho muze - zachoval se k ni tehdy dost hnusne - me definitivne presvedcila, ze toto fakt ne ...
No ja bych, blondyno, neresila ani tak milenku, jako spis manzela ... On by mel vedet, ze timto nenici jen tebe a vas vztah, ale mnoho dalsich vztahu a vazeb ve vasi rodine ...
Není tady
Blondyno a ted me rekni jak dal by si zila s muzem ktery te podvadel?Umela bys to?Ja jsem byla ta co hned sbalila manzelovi kufry a poslala ho k milence.Byla to pro me rana,kterou jsem nemohla odpustit.Tu noc jsem nespala a premyslela co dal.Mela jsem dve male deti,ktere ho milovali 4 roky a 2 a pul roku.At jsem si zkousela predstavit vsechny mozne varianty jak dal se zivotem,vysledek byl stale stejny,nedokazala bych s tim zit,abych ho nepodezirala.Detem jsem vzala tatu a rozvedla jsem se.Bolelo to hodne.Ja ho stale milovala a vzpamatovavala jsem se s toho dalsich 7 let.On o deti ztratil zajem a deti nenavstevoval ,neplatil na ne.
Odstupem casu vim,ze nevera neni to nejhorsi co je v partnerskem zivote.
Takze radim dej na svou intuici co se te zda jako nejlepsi.Preji hodne stesti.
Není tady
modrovous- to je jen můj názor, není to jedovatá slina. Také nemám ádný důvod rýpat se v cizích ránách. Jen se dívám na situaci asi jinak ne Ty. Vím, e blondýna je zoufalá. Take se klidně přítě svěř a pamatuj si, e lidé mají názory jiné ne Ty. To se můe stát, modrovousi.
Není tady
modrovous napsal(a):
Tedy dámy, tahle diskuse mi navdy bude výstrahou, abych se tu nedej bůh nesvěřila s nějakým svým problémem, nýbr se tu dopoutěla jen nezávazného plkání o ničem.
Kolik frustrovaných chudinek si tady má zapotřebí upustit jedovatou slinu a při rýpání v cizích ranách zapomenout na svoje vlastní bebíčka.
modrovousi, ty si dovede by jenom představit, e tvůj mu ti oznámí, e má milenku, e se rozhoduje, se kterou z vás bude, odchází za milenkou, ty to ví, a jetě mu dá dopis, cos napsala, aby jí ho dal a aby si ho přečetla? Mně to přijde jako ze patného filmu.
Není tady
rudolf napsal(a):
modrovous- to je jen můj názor, není to jedovatá slina. Také nemám ádný důvod rýpat se v cizích ránách. Jen se dívám na situaci asi jinak ne Ty. Vím, e blondýna je zoufalá. Take se klidně přítě svěř a pamatuj si, e lidé mají názory jiné ne Ty. To se můe stát, modrovousi.
Tohle není o jiném názoru. To je o tom, e je tady někdo, komu je mizerně.
Vy, co jste si proly nevěrou partnera, si zkuste vzpomenout, jak vám bylo pár dní poté, co se provalila.
Taky jste asi nejvíc potřebovaly slyet, e děláte vechno blbě, případně, e ten, komu jste se svěřily by se za vae chování styděl, být na vaem místě a vechny ty ostatní perly, které tady padly
Co třeba aspoň pro začátek trocha podpory a pochopení, ne přijde čas na kopance, hmm?
Není tady
Eva. napsal(a):
modrovous napsal(a):
Kolik frustrovaných chudinek si tady má zapotřebí upustit jedovatou slinu a při rýpání v cizích ranách zapomenout na svoje vlastní bebíčka.modrovousi, ty si dovede by jenom představit, e tvůj mu ti oznámí, e má milenku, e se rozhoduje, se kterou z vás bude, odchází za milenkou, ty to ví, a jetě mu dá dopis, cos napsala, aby jí ho dal a aby si ho přečetla? Mně to přijde jako ze patného filmu.
Za nedostatek tvé fantazii já opravdu odpovědnost nenesu.
Ve chvíli, kdy se ti sype ivot na prvočinitele, prostě člověk dělá různé kraviny. Někdo zachová chladnou hlavu, někdo napíe milence dopis, někdo vezme pistoli a jde tu "příčinu" třeba zastřelit. Lidé jsou různí.
Není tady
Modrovousi, nepíu o napsání dopisu.
Mluvím o jeho předání manelovi, aby ho předal milence, kdy jde za ní.
Jestli má partnera, představ si jasně, jak tvůj mu říká, e jde za milenkou a ty mu dává do ruky dopis, aby jí ho předal.
A u úplně absurdní je scéna, e si manel ten dopis vezme, odejde za milenkou a řekne jí - tohle ti posílá moje manelka, přečti si to...
Upravil(a) Eva. (24. 5. 2014 18:47)
Není tady
Blondýno, no to je situace......já tedy nevím, jestli jsi udělala dobře, nebo ne a řekla bych, e to tu neví nikdo, dokonce ani Majka, neboli Eva.
Já si dovedu docela klidně představit, e se s dotyčnou milenkou sejdete a pokud u budete trochu vychladlý, e se nakonec domluvíte, e vola, který si z vás chtěl udělat harém, něčím pěkně vypečete.....přála bych mu to; ne proto, e tě podváděl (tos asi věděla, e to nebude ádný svatouek), ale proto, jak se to snaí hodit na tebe, a za něj vyřeí tuhle prekérní situaci.
Není tady
Eva. napsal(a):
Modrovousi, nepíu o napsání dopisu.
Mluvím o jeho předání manelovi, aby ho předal milence, kdy jde za ní.
Jestli má partnera, představ si jasně, jak tvůj mu říká, e jde za milenkou a ty mu dává do ruky dopis, aby jí ho předal.
A u úplně absurdní je scéna, e si manel ten dopis vezme, odejde za milenkou a řekne jí - tohle ti posílá moje manelka, přečti si to...
Ach jo. Já si můu představovat cokoliv. Já jsem se při nevěře zachovala úplně jinak, moná, e kdybych to sem napsala, připadalo by ti to jetě absurdnějí.
Ale a u si ty nebo já představujeme cokoliv, nevypovídá to nic o tom, jak se v téhle situaci bude chovat blondýna.
Víme v podstatě vichni o účastnících tohohle příběhu prd, take těko můeme posuzovat co je pravděpodobné nebo co je absurdní.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
No ja bych, blondyno, neresila ani tak milenku, jako spis manzela ... On by mel vedet, ze timto nenici jen tebe a vas vztah, ale mnoho dalsich vztahu a vazeb ve vasi rodine ...
Přesně tak. I podle mě by tohle sdělení (a je jedno jestli to bude dopis nebo řeč z oka do oka) mělo směřovat ne k milence, ale k manelovi. To on by měl převzít zodpovědnost za vá vztah a srovnat si priority, ne milenka.
Není tady
modrovous napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Přesně tak. I podle mě by tohle sdělení (a je jedno jestli to bude dopis nebo řeč z oka do oka) mělo směřovat ne k milence, ale k manelovi. To on by měl převzít zodpovědnost za vá vztah a srovnat si priority, ne milenka.
Na druhe strane, milenka vi, ze pan je otec od rodiny ... a nikterak se nezinyruje, neni tedy duvod kolem ni chodit po spickach a dopravat holoubkum klid na laskovani ... pokud to mile blondyne psychicky pomaha, proc to milence trochu neprisladit ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Na druhe strane, milenka vi, ze pan je otec od rodiny ... a nikterak se nezinyruje, neni tedy duvod kolem ni chodit po spickach a dopravat holoubkum klid na laskovani ... pokud to mile blondyne psychicky pomaha, proc to milence trochu neprisladit ...
Mío, nevěřím, e zrovna ty bys myslela váně takovou ubohost.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
modrovous napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Ale tak já neříkám, e kolem té děvenky nutno opatrně nalapovat. Takové zchlazení áhy můe někdy taky pomoct sníit tlak, ale řeení problému to podle mě není.
Není tady
Nu, jestli si chladíme áhu tímto způsobem, i tady platí - co vysíláme, to se nám vrátí.
Jistě, někdo můe namítnout, e vrací milence to, co ona vysílá. Ale, co mu dává právo osobovat si to, co patří Bohu? Co nebo kdo mu dal právo být soudcem a určovat, kdy a jakým způsobem jí vracet a dokonce právo vykonavatele?
Není tady
lupina montana napsal(a):
Blondýno, no to je situace......já tedy nevím, jestli jsi udělala dobře, nebo ne a řekla bych, e to tu neví nikdo, dokonce ani Majka, neboli Eva.
Já si dovedu docela klidně představit, e se s dotyčnou milenkou sejdete a pokud u budete trochu vychladlý, e se nakonec domluvíte, e vola, který si z vás chtěl udělat harém, něčím pěkně vypečete.....přála bych mu to; ne proto, e tě podváděl (tos asi věděla, e to nebude ádný svatouek), ale proto, jak se to snaí hodit na tebe, a za něj vyřeí tuhle prekérní situaci.
Není tady
Eva. napsal(a):
Nu, jestli si chladíme áhu tímto způsobem, i tady platí - co vysíláme, to se nám vrátí.
Jistě, někdo můe namítnout, e vrací milence to, co ona vysílá. Ale, co mu dává právo osobovat si to, co patří Bohu? Co nebo kdo mu dal právo být soudcem a určovat, kdy a jakým způsobem jí vracet a dokonce právo vykonavatele?
Evo, koho tim myslis? Komu "mu"? Nerozumim.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
Jistě, někdo můe namítnout, e vrací milence to, co ona vysílá. Ale, co mu dává právo osobovat si to, co patří Bohu? Co nebo kdo mu dal právo být soudcem a určovat, kdy a jakým způsobem jí vracet a dokonce právo vykonavatele?Evo, koho tim myslis? Komu "mu"? Nerozumim.
Mía a modrovous psaly, e je OK, kdy si manelka na milence zchladí áhu. Take ona MU je samozřejmě manelka. Co je na tom nesrozumitelné? A veobecně onen MU je kdokoliv, kdo se rozhodne vracet druhému to, co druhý vysílá.
Upravil(a) Eva. (24. 5. 2014 20:27)
Není tady
Eva. napsal(a):
Ty jsi váně neuvěřitelná.
Nevím jak ty, ale větina ostatních smrtelníků vlastní cosi, čemu se říká emoce. A ty s kadým více či méně v té či oné situaci cloumají. Občas taky způsobí lehké zatmění mozku a chování, které se třeba tak úplně neslučuje s logikou, někdy ani se sluným vychováním.
Pokud si pamatuju, provalená nevěra je v ivotě lidském poměrně emočně vypjatý okamik, a ne se takový vykolejený človíček zase dostane do formy, můe se dopustit i toho chlazení áhy na "viníkovi" celé situace.
Upřímně, ve chvíli, kdy se dozvím, e mi mu radostně obcuje s jinou, a navíc se chová jako ten pověstný osel mezi dvěma kupkami sena, tak v tu chvíli je mi u zadele co je Boí a na co mám nebo nemám právo.
Blondýna napsala dopis, moje kamarádka la, a milence dala přes hubu. A řekla bych, e ani jednu nezajímalo zkoumání toho, jestli na to mají právo nebo ne. Kamarádka se poté uklidnila, a začala se chovat v celku racionálně, blondýna k tomu snad dospěje taky.
Netvrdím, e s tím souhlasím, netvrdím,e je to něco, čím by se člověk na sklonku ivota chlubil vnoučatům, ale prostě se to stává, protoe jsme jenom lidé. Tedy alespoň někteří z nás.
A mimochodem, to rozkoné děvče, které se nalepilo na enáče, určitě tuí, e její jednání není zrovna koer, a s protiakcí zhrzené manelky by mělo tak trochu počítat.
Není tady