Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 24. 5. 2014 11:03

blondýna
♥------

Dopis pro milenku/ky

:grater:smazáno grater

Upravil(a) blondýna (24. 5. 2014 13:13)

Není tady

#2 24. 5. 2014 11:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Dopis pro milenku/ky

Blondyno klobouk dolu....jen se chci zeptat tvuj manzel ma dite s prvniho manzelstvi,proc se jeho manzelstvi tenkrat rozpadlo?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#3 24. 5. 2014 11:47

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Zoufalé lidi dělají zoufalé věci.
Blondy - můj názor - pořid si sešit a piš si o svých pocitech, trápení ,vypiš se z toho. Ale zvážila bych, jestli má význam to posílat milence.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#4 24. 5. 2014 11:53

blondýna
♥------

eremuruss napsal(a):

Blondyno klobouk dolu....jen se chci zeptat tvuj manzel ma dite s prvniho manzelstvi,proc se jeho manzelstvi tenkrat rozpadlo?

Samozřejmě, že z důvodu nevěry, tenkrát však z nevěry obou stran.

Není tady

#5 24. 5. 2014 11:59

blondýna
♥------

dusička napsal(a):

Blondy - můj názor - pořid si sešit a piš si o svých pocitech, trápení ,vypiš se z toho. Ale zvážila bych, jestli má význam to posílat milence.

Ano to tvrdím i já, samozřejmě že jsem zoufalá, to snad v této situaci ani nijak nejde. Jestli to mělo nebo má nějaký význam??? Co víc bych tímto mohla ztratit??? Pokud toto manželství má skončit, tak skončí, pokud má naději to se uvidí. Nebyla jsem ani sprostá ani hnusná,  chci jen aby ona věděla........a pokud má alespoň něco srovnané v hlavě a sundá jednou ty růžové brýle objeví se možná červíček, který začne hlodat, proč by on to samé časem nemohl udělat jí.

Není tady

#6 24. 5. 2014 12:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Blondy - mᚠchlapa,který má rád ženy. Kdyby to ted nebyla tahle milenka, byla by to jiná.
Takže já být tebou,tak bych hledala jádro problému v manželovi, ne v milence.

Upravil(a) dusička (24. 5. 2014 12:02)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#7 24. 5. 2014 12:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

blondýna napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Vis,proc se ptam?Protoze tvuj manzel je chorobny nevernik.Kdyz zustane s milenkou,tak ani ji nezustane verny.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#8 24. 5. 2014 12:05

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

blondýna napsal(a):

dusička napsal(a):

Ano to tvrdím i já, samozřejmě že jsem zoufalá, to snad v této situaci ani nijak nejde. Jestli to mělo nebo má nějaký význam??? Co víc bych tímto mohla ztratit??? Pokud toto manželství má skončit, tak skončí, pokud má naději to se uvidí. Nebyla jsem ani sprostá ani hnusná,  chci jen aby ona věděla........a pokud má alespoň něco srovnané v hlavě a sundá jednou ty růžové brýle objeví se možná červíček, který začne hlodat, proč by on to samé časem nemohl udělat jí.

Blondyno,pokud ukonci vztah s milenkou,po case se najde jina milenka.....a situace se bude stale opakovat.

Není tady

#9 24. 5. 2014 12:16

rudolf
♥♥♥♥---

blondýna- dopis je vydírání přes dceru. je to dost laciný. Piš si -to ano, ale neposílej jí to. Ztrapníš se i před manželem a stejně ničemu nepomůžeš. Tvůj manžel jiný nebude a když toto ustojíte, bude totéž později. Ona je zamilovaná a ten Tvůj dopis s ní nepohne. Přečti si ho někdy později až vše přebolí a uznáš, že moc věcí je tam moc přehnaných . Třeba ta ukojená touha nebo co., noční kradení dcery do pokoje.... Fakt na romám dobré, ale  jako dopis milence absolutně ne. Drž se a piš si do sešitu nebo to vykřič někde v lese.

Není tady

#10 24. 5. 2014 12:41

blondýna
♥------

Díky za názor, škoda že jsi to tak pochopil, přes dceru nechci vydírat, to by odnesla pouze ona, je to prostě popis situace a ano možná mých přehnaných citů, ale takhle to prostě těch posledních pár dnů je. A že je to laciné to si fakt nemyslím.A víš co mi na to řekl manžel když si dopis přečetl, že přesně toto ona nechce, jen se do něj tak zamilovala, že neví co má dělat.....Jenže on bohužel asi také ne. Něco jiného je když se chlap někde zapomene a nikomu to neublíží, něco jiného je když ti doma se slzami v očích sdělí že miluje dvě ženy a neví, co bys mu pak řekl........Musíš se rozhodnout, co když alibisticky nechce.Myslíš že se to nemůže stát, že to je pouze výmysl???

Není tady

#11 24. 5. 2014 12:52

mokory
♥♥♥----

když jsem měla problém já, tak jsem si opravdu pořídila sešit a tam se ( když mi bylo ouvej, nebo jsem byla naštvaná...) vypsala. Po čase jsem to otevřela, přečetla a byla ráda, že mý psaní kromě mě nikdo nečetl. Bylo ukřivděné a jednostranně napsané.
Ten dopis, cos napsala bych určitě nikam neposílala a nikomu neukazovala. Druhá strana si z toho vezme jen to, že Tvůj manžel je bezva..ostatní brzy hodí za hlavu. Spíš bych se zaměřila na to, jestli ti opravu stojí za to- už jednou nevěrný byl( teda o dalších možných nevěrách třeba ani nevíš).
Za sebe- asi by mi trvalo léta se opět sžít s chlapem, který se chová takto- je s tebou i s ní a ještě tě žádá o svolení. A nevím, možná bych to ani za léta nedokázala( spíš nedokázala než dokázala). Při jakýmkoliv pozdějším příchodu už bych ho podezřívala- páč se to nekonalo/nevěra/ jen jednou.
No a ještě- já bych se nedokázala milovat s chlapem, o kterým vím, že má ještě druhou( a mimochodem jí o tom i napsat). Promiň, to je laciná zbraň.
Mᚠto určitě těžký, ale hlavu vzhůru, ženská dokáže věcí..i když je sama.

Není tady

#12 24. 5. 2014 13:10

blondýna
♥------

Takže jsem ten dopis asi neměla dávat ani sem. Jen jsem potřeboval někam napsat jak to je a i přes mé rozhodnutí ho poslat jí i když si z Vás všichni myslí že je to špatně, já jsem to prostě udělala s jakým výsledkem to se uvidí

Není tady

#13 24. 5. 2014 13:20

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

blondýna napsal(a):

Takže jsem ten dopis asi neměla dávat ani sem. Jen jsem potřeboval někam napsat jak to je a i přes mé rozhodnutí ho poslat jí i když si z Vás všichni myslí že je to špatně, já jsem to prostě udělala s jakým výsledkem to se uvidí

Blondyno,proc bys ho nemela davat sem,Chtela si nazory a ty se te dostali i kdyz s nima nesouhlasis.Ja ve svem zivote byla na obou stranach.Jako podvadena manzelka,bych milence nenapsala ani radku stydela bych se,ze jsem k nicemu,kdyz si manzel nasel jinou.Moje sebevedomi bylo v te dobe uplne na nule.Ona mela navrch.
Jako milenka bych tenhle dopis hodila za hlavu.Zila bych si svuj zivot a bylo by jen na muzskym jak se dal zachova.Rozhodne bych neresila jak se citi manzelka.....ona miluje a ja taky miluju,proc ja bych se mela vzdavat milovanyho cloveka kvuli uplne cizi zenske.To muj nazor s obou stran.

Upravil(a) eremuruss (24. 5. 2014 13:21)

Není tady

#14 24. 5. 2014 13:24

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Všecko  zvenku vypadá  JINAK - než to  cítí a vnímá  ten zúčastněný uprostřed situace  a emoční záplavy ....
Ten dopis  MَE mít význam - velký - pro tebe.
Jak píše mokory s tím  sešitem -  mám  úplně stejnou   zkušenost- v té největší emoční vlně   jsem si psala, co dotyčnému řeknu ( ne sice nevěrníkovi, jiná životní situace)  s tím, že  tohle mu přece MUSÍM  ŘÍCT,  že tím pomůžu k nápravě ......a jak je důležité  aby to VĚDĚL ......dumbom

Naštěstí zůstalo psaní v šuplíku - a  AŽ  po čase, s odstupem když jsem to znovu četla...  (ač se mi to TEHDY  ZDÁLO jakkoli oprávněné.....a důležité sdělit)   -
s JINÝMI   emocemi jsem cítila tot鞠 co mokory:   byla jsem ráda, že to nikdo krom mě  NEČETL rodna

takže - psát, dostat ze sebe  co jde ,,,, a dát  uležet  -NEPOSÍLAT......  ono to vše totiž pracuje i v tom šuplíku stolt

Není tady

#15 24. 5. 2014 13:26

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Blondýnko, není  to  ŠPATNĚ    ....... jenom  to  nebude mít  ÚČINEK  , který  TED   ČEKÁŠ pussa

Není tady

#16 24. 5. 2014 13:49

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Skoda, ze jsi to smazala ... Nemas nekde zalohu, nesel by vratit? Rekla bych, ze by mohl byt dobrou zpetnou vazbou pro nektere zdejsi milenky i pro nektere zahybajici partnery ...

Taky mi pomaha vypsat se z problemu, cloveku se pritom pekne tribi myslenky ... no pro dalsi osoby to neni ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#17 24. 5. 2014 13:53

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Skoda, ze jsi to smazala ... Nemas nekde zalohu, nesel by vratit? Rekla bych, ze by mohl byt dobrou zpetnou vazbou pro nektere zdejsi milenky i pro nektere zahybajici partnery ...

Taky si myslím..

Zpomal.

Není tady

#18 24. 5. 2014 13:55

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Je to moc čerstvé....  to člověk čeká jinou odezvu ....   asi  ti odpovědi    tady,   Blondýnko,   zní   jako kritika  ......
i když   jsou to jenom naše zkušenosti grater

Není tady

#19 24. 5. 2014 14:08

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Co jste vy, byly jsme i my.
Co jsme my, budete i vy...

Upravil(a) Eva. (24. 5. 2014 14:13)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#20 24. 5. 2014 14:09

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

blondýna napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Samozřejmě?

Není tady

#21 24. 5. 2014 14:11

gemi
♥♥♥♥♥♥-

Evi,  jak  to myslíš - ten  citát  ze hřbitova ,,,,     v téhle situaci ?

Není tady

#22 24. 5. 2014 14:15

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

gemi napsal(a):

Evi,  jak  to myslíš - ten  citát  ze hřbitova ,,,,     v téhle situaci ?

No přece jednoduše. Milenky ženatých mužů byly kdysi podváděnými manželkami...
To mě napadlo první po přečtení jejího dopisu.
I já jsem byla. A tenhle dopis by se mnou neudělal nic. Protože už vím, že milenka je jenom katalyzátor. A že ten dopis je citové vydírání a manipulace.
A že manžel blondýny to už myslím udělal několikrát. I si ho s tím brala. Tam je problém. Psala, že je jeho třetí manželka.

Upravil(a) Eva. (24. 5. 2014 14:18)

Není tady

#23 24. 5. 2014 14:28

gemi
♥♥♥♥♥♥-

jo tak....  tož to  jo ......  já  v tom  viděla něco jiného  .......va

Není tady

#24 24. 5. 2014 14:38

blondýna
♥------

Tak to asi nějak shrnu, dopis vracet nebudu, za vsěchny Vaše zkušenosti děkuju. Co člověk to názor. Vzala jsem si chlapa který byl momentálně  bez manželky bez milenky, nerozbourala jsem jeho manželství já. Já byla tou dobou také sama. Jelikož ho přeci jen znám asi Vám to vyzní že jsem úplně blbá, když jsem celý život tak nějak, né podezíravě, možná čekala, možná tušila, že mě jednou podvede. Ale že po tom nebudu pátrat. Je to líbivý chlap a mucholapka na ženský, prostě to s nimi umí. Nejsem slepá ale vím, že mě opravdu těch 12 let nepodvedl. Musím se smát když i on mi přiznal že to dokázal. S tím, že se zamiluje s tím člověk prostě nepočítá. To se může stát komukoli z nás. Po tom co jsem toho tady přečetla tak mám z dnešní doby pocit že nevěra je na denním programu. Já jsem měla pár možností se zamilovat s těmi růžovými brýlemi a pokud jsem zjistila, že pán je ženatý, nikdy jsem nešla do mileneckého vzathu, by by tvrdil cokoli. Život je krátký na všechny situace. Asi to dělám možná špatně, ale pořád věřím v to, že když se  alsespoň většina žen, bude držet nějakých zásad, nemuselo by to dnes takhle být. Moje kamarádka mi říká, muži jsou jen byčíkovci tak i přemýšlejí. No už jsem se moc rozpovídala. Dopis jsem napsala, předala a jestli byl předán dál to nevím. Ale pokud to je žena která smýšlí třeba jako já i s těmi růžovými brýlemi, třeba jí to něco řeklo. A ještě na závěr, víte že okamžité zbalení kufrů nevěrnému manželovi  ( myslím jednorázovky )je to (pokud ten vztah má i jiné hodnoty než "věrnost nade vše" )  podle odborníků ta největší blbost. Sorry to můj názor

Není tady

#25 24. 5. 2014 14:38

mia
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Taky mi pomaha vypsat se z problemu, cloveku se pritom pekne tribi myslenky ... no pro dalsi osoby to neni ...

řekla bych, že zrovna této cílové skupiny se to ani netkne............kvůli tomu hormonálnímu rauši, ve kterém se zrovínka nachází a který je "chrání"............

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí