6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
:grater:smazáno
Upravil(a) blondýna (24. 5. 2014 13:13)
Není tady
Blondyno klobouk dolu....jen se chci zeptat tvuj manzel ma dite s prvniho manzelstvi,proc se jeho manzelstvi tenkrat rozpadlo?
Není tady
Zoufalé lidi dělají zoufalé věci.
Blondy - můj názor - pořid si seit a pi si o svých pocitech, trápení ,vypi se z toho. Ale zváila bych, jestli má význam to posílat milence.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Blondyno klobouk dolu....jen se chci zeptat tvuj manzel ma dite s prvniho manzelstvi,proc se jeho manzelstvi tenkrat rozpadlo?
Samozřejmě, e z důvodu nevěry, tenkrát vak z nevěry obou stran.
Není tady
dusička napsal(a):
Blondy - můj názor - pořid si seit a pi si o svých pocitech, trápení ,vypi se z toho. Ale zváila bych, jestli má význam to posílat milence.
Ano to tvrdím i já, samozřejmě e jsem zoufalá, to snad v této situaci ani nijak nejde. Jestli to mělo nebo má nějaký význam??? Co víc bych tímto mohla ztratit??? Pokud toto manelství má skončit, tak skončí, pokud má naději to se uvidí. Nebyla jsem ani sprostá ani hnusná, chci jen aby ona věděla........a pokud má alespoň něco srovnané v hlavě a sundá jednou ty růové brýle objeví se moná červíček, který začne hlodat, proč by on to samé časem nemohl udělat jí.
Není tady
Blondy - má chlapa,který má rád eny. Kdyby to ted nebyla tahle milenka, byla by to jiná.
Take já být tebou,tak bych hledala jádro problému v manelovi, ne v milence.
Upravil(a) dusička (24. 5. 2014 12:02)
Není tady
blondýna napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Vis,proc se ptam?Protoze tvuj manzel je chorobny nevernik.Kdyz zustane s milenkou,tak ani ji nezustane verny.
Není tady
blondýna napsal(a):
dusička napsal(a):
Blondy - můj názor - pořid si seit a pi si o svých pocitech, trápení ,vypi se z toho. Ale zváila bych, jestli má význam to posílat milence.Ano to tvrdím i já, samozřejmě e jsem zoufalá, to snad v této situaci ani nijak nejde. Jestli to mělo nebo má nějaký význam??? Co víc bych tímto mohla ztratit??? Pokud toto manelství má skončit, tak skončí, pokud má naději to se uvidí. Nebyla jsem ani sprostá ani hnusná, chci jen aby ona věděla........a pokud má alespoň něco srovnané v hlavě a sundá jednou ty růové brýle objeví se moná červíček, který začne hlodat, proč by on to samé časem nemohl udělat jí.
Blondyno,pokud ukonci vztah s milenkou,po case se najde jina milenka.....a situace se bude stale opakovat.
Není tady
blondýna- dopis je vydírání přes dceru. je to dost laciný. Pi si -to ano, ale neposílej jí to. Ztrapní se i před manelem a stejně ničemu nepomůe. Tvůj manel jiný nebude a kdy toto ustojíte, bude toté později. Ona je zamilovaná a ten Tvůj dopis s ní nepohne. Přečti si ho někdy později a ve přebolí a uzná, e moc věcí je tam moc přehnaných . Třeba ta ukojená touha nebo co., noční kradení dcery do pokoje.... Fakt na romám dobré, ale jako dopis milence absolutně ne. Dr se a pi si do seitu nebo to vykřič někde v lese.
Není tady
Díky za názor, koda e jsi to tak pochopil, přes dceru nechci vydírat, to by odnesla pouze ona, je to prostě popis situace a ano moná mých přehnaných citů, ale takhle to prostě těch posledních pár dnů je. A e je to laciné to si fakt nemyslím.A ví co mi na to řekl manel kdy si dopis přečetl, e přesně toto ona nechce, jen se do něj tak zamilovala, e neví co má dělat.....Jene on bohuel asi také ne. Něco jiného je kdy se chlap někde zapomene a nikomu to neublíí, něco jiného je kdy ti doma se slzami v očích sdělí e miluje dvě eny a neví, co bys mu pak řekl........Musí se rozhodnout, co kdy alibisticky nechce.Myslí e se to nemůe stát, e to je pouze výmysl???
Není tady
kdy jsem měla problém já, tak jsem si opravdu pořídila seit a tam se ( kdy mi bylo ouvej, nebo jsem byla natvaná...) vypsala. Po čase jsem to otevřela, přečetla a byla ráda, e mý psaní kromě mě nikdo nečetl. Bylo ukřivděné a jednostranně napsané.
Ten dopis, cos napsala bych určitě nikam neposílala a nikomu neukazovala. Druhá strana si z toho vezme jen to, e Tvůj manel je bezva..ostatní brzy hodí za hlavu. Spí bych se zaměřila na to, jestli ti opravu stojí za to- u jednou nevěrný byl( teda o dalích moných nevěrách třeba ani neví).
Za sebe- asi by mi trvalo léta se opět sít s chlapem, který se chová takto- je s tebou i s ní a jetě tě ádá o svolení. A nevím, moná bych to ani za léta nedokázala( spí nedokázala ne dokázala). Při jakýmkoliv pozdějím příchodu u bych ho podezřívala- páč se to nekonalo/nevěra/ jen jednou.
No a jetě- já bych se nedokázala milovat s chlapem, o kterým vím, e má jetě druhou( a mimochodem jí o tom i napsat). Promiň, to je laciná zbraň.
Má to určitě těký, ale hlavu vzhůru, enská dokáe věcí..i kdy je sama.
Není tady
Take jsem ten dopis asi neměla dávat ani sem. Jen jsem potřeboval někam napsat jak to je a i přes mé rozhodnutí ho poslat jí i kdy si z Vás vichni myslí e je to patně, já jsem to prostě udělala s jakým výsledkem to se uvidí
Není tady
blondýna napsal(a):
Take jsem ten dopis asi neměla dávat ani sem. Jen jsem potřeboval někam napsat jak to je a i přes mé rozhodnutí ho poslat jí i kdy si z Vás vichni myslí e je to patně, já jsem to prostě udělala s jakým výsledkem to se uvidí
Blondyno,proc bys ho nemela davat sem,Chtela si nazory a ty se te dostali i kdyz s nima nesouhlasis.Ja ve svem zivote byla na obou stranach.Jako podvadena manzelka,bych milence nenapsala ani radku stydela bych se,ze jsem k nicemu,kdyz si manzel nasel jinou.Moje sebevedomi bylo v te dobe uplne na nule.Ona mela navrch.
Jako milenka bych tenhle dopis hodila za hlavu.Zila bych si svuj zivot a bylo by jen na muzskym jak se dal zachova.Rozhodne bych neresila jak se citi manzelka.....ona miluje a ja taky miluju,proc ja bych se mela vzdavat milovanyho cloveka kvuli uplne cizi zenske.To muj nazor s obou stran.
Upravil(a) eremuruss (24. 5. 2014 13:21)
Není tady
Vecko zvenku vypadá JINAK - ne to cítí a vnímá ten zúčastněný uprostřed situace a emoční záplavy ....
Ten dopis MŮE mít význam - velký - pro tebe.
Jak píe mokory s tím seitem - mám úplně stejnou zkuenost- v té největí emoční vlně jsem si psala, co dotyčnému řeknu ( ne sice nevěrníkovi, jiná ivotní situace) s tím, e tohle mu přece MUSÍM ŘÍCT, e tím pomůu k nápravě ......a jak je důleité aby to VĚDĚL ......
Natěstí zůstalo psaní v uplíku - a A po čase, s odstupem kdy jsem to znovu četla... (ač se mi to TEHDY ZDÁLO jakkoli oprávněné.....a důleité sdělit) -
s JINÝMI emocemi jsem cítila toté co mokory: byla jsem ráda, e to nikdo krom mě NEČETL
take - psát, dostat ze sebe co jde ,,,, a dát uleet -NEPOSÍLAT...... ono to ve toti pracuje i v tom uplíku
Není tady
Blondýnko, není to PATNĚ ....... jenom to nebude mít ÚČINEK , který TED ČEKÁ
Není tady
Skoda, ze jsi to smazala ... Nemas nekde zalohu, nesel by vratit? Rekla bych, ze by mohl byt dobrou zpetnou vazbou pro nektere zdejsi milenky i pro nektere zahybajici partnery ...
Taky mi pomaha vypsat se z problemu, cloveku se pritom pekne tribi myslenky ... no pro dalsi osoby to neni ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Skoda, ze jsi to smazala ... Nemas nekde zalohu, nesel by vratit? Rekla bych, ze by mohl byt dobrou zpetnou vazbou pro nektere zdejsi milenky i pro nektere zahybajici partnery ...
Taky si myslím..
Není tady
Je to moc čerstvé.... to člověk čeká jinou odezvu .... asi ti odpovědi tady, Blondýnko, zní jako kritika ......
i kdy jsou to jenom nae zkuenosti
Není tady
Co jste vy, byly jsme i my.
Co jsme my, budete i vy...
Upravil(a) Eva. (24. 5. 2014 14:13)
Není tady
blondýna napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Samozřejmě?
Není tady
Evi, jak to myslí - ten citát ze hřbitova ,,,, v téhle situaci ?
Není tady
gemi napsal(a):
Evi, jak to myslí - ten citát ze hřbitova ,,,, v téhle situaci ?
No přece jednodue. Milenky enatých muů byly kdysi podváděnými manelkami...
To mě napadlo první po přečtení jejího dopisu.
I já jsem byla. A tenhle dopis by se mnou neudělal nic. Protoe u vím, e milenka je jenom katalyzátor. A e ten dopis je citové vydírání a manipulace.
A e manel blondýny to u myslím udělal několikrát. I si ho s tím brala. Tam je problém. Psala, e je jeho třetí manelka.
Upravil(a) Eva. (24. 5. 2014 14:18)
Není tady
jo tak.... to to jo ...... já v tom viděla něco jiného .......
Není tady
Tak to asi nějak shrnu, dopis vracet nebudu, za vsěchny Vae zkuenosti děkuju. Co člověk to názor. Vzala jsem si chlapa který byl momentálně bez manelky bez milenky, nerozbourala jsem jeho manelství já. Já byla tou dobou také sama. Jeliko ho přeci jen znám asi Vám to vyzní e jsem úplně blbá, kdy jsem celý ivot tak nějak, né podezíravě, moná čekala, moná tuila, e mě jednou podvede. Ale e po tom nebudu pátrat. Je to líbivý chlap a mucholapka na enský, prostě to s nimi umí. Nejsem slepá ale vím, e mě opravdu těch 12 let nepodvedl. Musím se smát kdy i on mi přiznal e to dokázal. S tím, e se zamiluje s tím člověk prostě nepočítá. To se můe stát komukoli z nás. Po tom co jsem toho tady přečetla tak mám z dnení doby pocit e nevěra je na denním programu. Já jsem měla pár moností se zamilovat s těmi růovými brýlemi a pokud jsem zjistila, e pán je enatý, nikdy jsem nela do mileneckého vzathu, by by tvrdil cokoli. ivot je krátký na vechny situace. Asi to dělám moná patně, ale pořád věřím v to, e kdy se alsespoň větina en, bude dret nějakých zásad, nemuselo by to dnes takhle být. Moje kamarádka mi říká, mui jsou jen byčíkovci tak i přemýlejí. No u jsem se moc rozpovídala. Dopis jsem napsala, předala a jestli byl předán dál to nevím. Ale pokud to je ena která smýlí třeba jako já i s těmi růovými brýlemi, třeba jí to něco řeklo. A jetě na závěr, víte e okamité zbalení kufrů nevěrnému manelovi ( myslím jednorázovky )je to (pokud ten vztah má i jiné hodnoty ne "věrnost nade ve" ) podle odborníků ta největí blbost. Sorry to můj názor
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Taky mi pomaha vypsat se z problemu, cloveku se pritom pekne tribi myslenky ... no pro dalsi osoby to neni ...
řekla bych, e zrovna této cílové skupiny se to ani netkne............kvůli tomu hormonálnímu raui, ve kterém se zrovínka nachází a který je "chrání"............
Není tady