19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Mendy napsal(a):
Co mě bude zajímat budou výsledky účasti.
proč? ty tě nemusí zajímat...s ohledem na původní dotaz
Není tady
Mendy, den blbec .... ? otázka k tvým prvním příspěvkům na tomto vlákně - a na tvé reakce.....
Upravil(a) gemi (22. 5. 2014 20:53)
Není tady
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
proč? ty tě nemusí zajímat...s ohledem na původní dotaz
Právě e mě zajímají. Kolik nás bude, kdo se na ně vybodl.
Není tady
Rekla bych, ze pokud chce nekdo zabojovat proti vyvoji v EU, tak by mel jit a zvolit stranu, ktera miri do jedne z euroskeptickych frakci ... pokud nevoli vubec pridava vahu hlasum tech, co volit sli ... kdyz k tomu pripocteme, ze k temto volbam chodi diky blbosti oponentu EU zejm. proevropsti volici, da se konstatovat, ze nevolici pridavaji vahu hlavne jejich hlasum.
Upravil(a) Mía Kulička (23. 5. 2014 7:40)
Není tady
gemi napsal(a):
Mendy, den blbec .... ? otázka k tvým prvním příspěvkům na tomto vlákně - a na tvé reakce.....
To bylo první, co mě napadlo!
Není tady
Mendy napsal(a):
tak to můu s jistotou prohlásit , e mně to určitě zajímat nebude
Není tady
Mendy napsal(a):
Celej europarlament a jde k ípku. Takovouhle paká volit nebudu a je mi u zadele kdo z těch darmoroutů tam bude dřepět na tý svý vyraný zadeli
Jsem stejného názoru!ledae by mě teda zvolili,no:cool:
Není tady
Mendy napsal(a):
Co mi vadí je, e na na jedný straně zeměkoule nemaji děcka co do pusy a na druhý straně bandě darmoroutů praskaji z přerání kalhoty
No ví,oni ti afrikáni jsou u ze své podstaty líný jak vi něco dělat,radi seděj a čučej doblbba před chatrčí a vejkaj ty svoje drogy a je jim ve u zadele,těm nepomůe vůbec nic.
Není tady
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
aprill napsal(a):
měla jsem adoptovanou indickou holčičkuNo a u nemá? Proč?
dostudovala, začnu si vybírat dalí
Ukončila úpěně studia? -a jaké?A co ted dělá?Dává ti zprávy ona nebo někdo z nějaké organizace,co to má na starosti?
Není tady
ledae by mě teda zvolili
A e ses kandidaturou nepochlubila...
Není tady
Koukala jsem kolik stran a různých hnutí a v jejich rámci kolik lidí kandiduje. Má se volit 21 zástupců za celou republiku, ale na kadé kandidátní listině je aspoň 20 lidí a těch listin je taky víc ne 20. Nechápu, co lod toho čekají, e je zvolí, kdy jsou na 20. pozici nějakého obskurního hnutí?
Není tady
Jaku napsal(a):
Mendy napsal(a):
Co mi vadí je, e na na jedný straně zeměkoule nemaji děcka co do pusy a na druhý straně bandě darmoroutů praskaji z přerání kalhoty
No ví,oni ti afrikáni jsou u ze své podstaty líný jak vi něco dělat,radi seděj a čučej doblbba před chatrčí a vejkaj ty svoje drogy a je jim ve u zadele,těm nepomůe vůbec nic.
Není tady
Taky mě překvapilo mnoství stran a známých osobností, které kandidují. I kdy některé z nich za osobnosti ani nepovauji, př. p.Chytrová, kterou jsem viděla kdysi v jednom filmu a teď a na kandidátce.
Není tady
Není tady
kostka napsal(a):
Taky mě překvapilo mnoství stran a známých osobností, které kandidují. I kdy některé z nich za osobnosti ani nepovauji, př. p.Chytrová, kterou jsem viděla kdysi v jednom filmu a teď a na kandidátce.
hérci a hérky v evropském parlamentu toti začuli jetě větí keft ne v nekonečných debilních seriálech pro démenty.
Není tady
helena napsal(a):
tak to nemá chybu!
Není tady
Jaku napsal(a):
kostka napsal(a):
hérci a hérky v evropském parlamentu toti začuli jetě větí keft ne v nekonečných debilních seriálech pro démenty.
mám stejný dojem....kdo nehraje v růovce či jiném nekonečně debilním seriálu, tak honem do Bruselu
Není tady
Účast voličů je slabá, k urnám přila asi desetina z nich...
Není tady
Já jsem taky nela - ale nemám ani v úmyslu nadávat, co je to tam za debily.
Není tady