3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
moná, e lidi v zateplených panelácích si časem přijdou jako v ohni
Ne "moná"... vdy u po pár zim ani netopím... jedinej radiátor má v provozu spolubydlící a já mám problém tou cimrou jen projít (a tohle skutečně nesouvisí s ním).
Není tady
Ono to není jen o pnalelácích. Rodina, o které jsem psala, bydlí "v cihlách".
Celkově patné prostředí uvnitř bytů - ne přírodní materiály, hodně chemie, toto zateplení a zaduení okny jen zhorí.
Ono je něco za něco. Úspora energie versus jedovatějí vnitřní prostředí.
Není tady
Jasně - já jen, e v těch panelácích to je jetě umocněný tím betonem a navrch k tomu Faradayova klec. Mně by to asi zabilo.....
Není tady
lupina montana napsal(a):
haiel napsal(a):
Makat budou chlapi. U jsem to sem psala
Ty Draku, ale co bude dělat s těmi, co vyznávají bědamuůmcojimenavládne?
Ti se ti na nějakou lásku vyprdnou
.
Ale my jim přeci nebudeme vládnout. My je budeme OBDIVOVAT. Ptá se, jako bys nevěděla, kde mají chlapi hlavní ovladač.
Není tady
Holky, nic nevymyslíte. kodliváci jsou vude. Akorát e větina lidí je čím dál méně vnímavá vůči tomu, take jim to nevadí. Je to na vech místech, kde člověk provádí jakoukoliv činnost, která ve výsledku společnosti více nebo méně kodí. Jsou to téměř vechny instituce, úřady, fabriky
.dokonce i koly a nemocnice. Marně bude například úředník finančáku nebo zdravotní pojiovny čistit kolem sebe prostor, kdy on je malým kolečkem v obrovském soukolí nastaveném tak, aby společnost vysávalo. To jednotlivec není schopen zvrátit. On sám můe být venkoncem sluný člověk, ale jako součásti velkého parazita se mu to prostě nepodaří. Jakou činnost vyvíjí velké společenství lidí, takové energie a entity prostě přitáhne. Marný vecko čarování v takovým případě. Kadý úspěch bude jenom dočasný. Dneska u je svět na tom tak, e opravdu čisto je asi jenom tam, kde nejsou lidi
Není tady
Hlásím ze zatepleného paneláku, e pokud jde o mne, tak mě by tady čerti sebrali.
Není tady
Mě zateplený panelák nevadil, vyházela jsem uměliny a nahradila je maximem přírodního materiálu, nějaký ty kytky, pěkné harmonické prostředí a bylo dobře ... no je fakt, e to byl panelák u lesa a my byli věčně někde na tůrách. Teď bydlím ve 100 let starém cihláku, té z jedné strany zatepleném ... a je v něm té příjemně ... no řekla bych, e je to aj hodně o tom, jakou atmosféru si kolem sebe uděláme ...
Není tady
helena napsal(a):
ty píe, e se to objevilo nedávno
Nemůu si pomoct - pořád vidím souvislost s odchodem tý "nepříjemný kolegyně"... aneb copak tam asi po sobě zanechala?
Trochu jako ten vtípek s krevetama v záclonovejch tyčích... co se zkusit zaměřit tímhle směrem?
tohle jsme rozebíraly a prý nikde nic.
Není tady
prý nikde nic
Nemusí to zrovna páchnout nebo karedě koukat, kvílet a tak dál.
Obrazně - oklivá slina vyschne a není vidět, ale reziduum zůstává...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Je-li to tak, e není proti komu se stavět... tak začíná nové kolo hledání černé ovce.
Taky tak - proto se mi líbí panenka-hnusnička, nebo boxovací pytel
Neviem, či je dobré aha tam - bez jej súhlasu, mmch - energiu niekoho, kto asi dos kodil, keď ho vyhodili. A nadáva zástupnej figúrke - to u mi zaváňa vúdú a čiernou mágiou, to by som nerobila u vôbec. Neverte, e informácie sa íria len priamo a keby tá pani začala ma kvôli vámu revu zdravotné problémy - mali by ste ich aj vy.
Upravil(a) Selima (27. 5. 2014 8:41)
Není tady
Selima napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Je-li to tak, e není proti komu se stavět... tak začíná nové kolo hledání černé ovce.
Neviem, či je dobré aha tam - bez jej súhlasu, mmch - energiu niekoho, kto asi dos kodil, keď ho vyhodili.
A nadáva zástupnej figúrke - to u mi zaváňa vúdú a čiernou mágiou, to by som nerobila u vôbec. Neverte, e informácie sa íria len priamo a keby tá pani začala ma kvôli vámu revu zdravotné problémy - mali by ste ich aj vy.
Přesně...
Není tady
Selima napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Neviem, či je dobré aha tam - bez jej súhlasu, mmch - energiu niekoho, kto asi dos kodil, keď ho vyhodili.
A nadáva zástupnej figúrke - to u mi zaváňa vúdú a čiernou mágiou, to by som nerobila u vôbec. Neverte, e informácie sa íria len priamo a keby tá pani začala ma kvôli vámu revu zdravotné problémy - mali by ste ich aj vy.
Hm.....to je asi pravda. Hoci Seli stále sa mi vidí menej kodlivé nadáva zástupnej bábike, jako uiera sama seba.....ale ak bola zástupná aj jako ivá osoba, mono by stačilo to boxovacie vrece. Ono to nieje a také vúdú - je to ako keď rúbe drevo a nadáva přitom matke/otcovi/bratovi atď.
Mne pripadá skorej problematické to, e ona nieje a mono ani nebola skutočný povodca zlého a tým pádom ani presný adresát.
Není tady
Lupi, nadáva hocikomu pri hocijakej činnosti je OK, - len si treba uvedomi, e vetko, čo poviem (dokonca aj čo si pomyslím) sa mi proste raz (a často skôr ako neskôr) vráti spä. To je celé. Čo vyle, to sa vráti. Ako hore, tak dole, ako vnútri, tak vonku. A robi bábiky predstavujúce niekoho - to je fakt u lepie poveda mu to rovno do ksichtu, lebo aspoň môe reagova, prípadne zistí, prečo sa mu tikúta alebo zle spí.
Najhorie sú tajné, skryté veci - proti tým sú "obete" bezmocné.
Není tady
Selima napsal(a):
Lupi, nadáva hocikomu pri hocijakej činnosti je OK, - len si treba uvedomi, e vetko, čo poviem (dokonca aj čo si pomyslím) sa mi proste raz (a často skôr ako neskôr) vráti spä. To je celé. Čo vyle, to sa vráti. Ako hore, tak dole, ako vnútri, tak vonku. .
Myslí, jako keď iiel pan Macumoto po Tókiu a počul "ping-pong...ping-pong...." a pozrel sa a pán Kasuritó s pánom Hikere hrali stolný tenis. O hodinu iiel pán Macumoto naspä a počul "pong-ping....pong-ping...." a pozrel sa a naozaj! Pán Kasuritó s pánom Hikere hrali odvetný zápas......
Není tady
Selima napsal(a):
A kto je pravý pôvodca zla - to je presne tá otázka otázok...
No zla....nasratia povedzme. Tak v tej firme by sa to hádam dalo dohžada - veď u som o tom hovorila - mou ma nemoného éfa, hnusné pracovisko, čojaviem......
Není tady
Hafino, je něco nového?
Není tady