3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Nevím, jestli popíu správně, ale kamarádka řeí ílenosti v kanceláři. Zhruba před rokem a něco (kdy byla proputěna jedna nepříjemná kolegyně) cítí v práci hrozné tlaky. Vejde do sousední kanceláře a dostane jakoby facku.. popisuje to, jakoby jí na obličej někdo připlácl skleněnou desku... musí udělat krok zpět (jakoby jí to odhodilo) a pak proti tlaku jít. Kolegyně, která tam sedí standartně, nic necítí. Nejprve ten nepříjemný pocit byl uprostřed místnosti, nyní se to jakoby rozrůstá.. táhne to ke dveřím, kudy musí kamarádka chodit. Zkouí vechno moné.. nocí křiálový náramek na ruce, měla tam jednoho člověka, který se tím zaobírá a ten poradil malovat nějaké "spel" obrázky.. také nepomohlo,
ducha vyzývala, aby odeel ....
Do místnosti chodí hodně lidí, jen jinými dveřmi, nábytek nemohou přestavět.
Neporadíte, co proti tomu .. na koho se obrátit ?
Je v té místnosti jakoby bez mozku a to je hodně blbé, protoe by mohla udělat fatální chybu. Blíí se léto a bude muset za kolegyni dělat. A jí u teď bolí hlava od rána do večera a ta představa jí moc nepomáhá.
Není tady
Myslím, e existuje nejaký tvarový iarič (pirála?), ktorý o.i. odruuje takéto negativity - ale nie som na to expert, mne vdy zatiaž stačili drobné doplnky feng-uej, alebo naopak, trochu miestnos vyprázdni.
Není tady
Frigo udivuje me,ze na kartarky neveris a na tohle veris.
Není tady
Ahoj, Frigo! Ideální by bylo vyhledat člověka, kterej UMÍ feng-shuej, ne e o něm kecá .
Měla jsem známou, která skončila s úzkostmi na psychiatrii. Kdy jsme to po dvou letech náhodou u kafe rozpitvaly, přilo se na to, e v práci sedí zády do místnosti. Stačilo otočit stůl a známá měla po starostech
Někdy drobnost dokáe divy.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Kadej na něco věříme, třeba i na "zdravej rozum" nebo na cokoli jinýho
Není tady
eremuruss napsal(a):
Er, kde jsem napsala, e na kartářky nevěřím ? Jen jsem se zeptala, proč k nim leze, kdy jsi pak vydeptaná z negativ, co ti řekne. Naopak, já věřím na vechno, kromě boha.
Ve se děje z nějakého důvodu, jen nevím někdy ten důvod.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Ahoj, Frigo! Ideální by bylo vyhledat člověka, kterej UMÍ feng-shuej, ne e o něm kecá
.
Měla jsem známou, která skončila s úzkostmi na psychiatrii. Kdy jsme to po dvou letech náhodou u kafe rozpitvaly, přilo se na to, e v práci sedí zády do místnosti. Stačilo otočit stůl a známá měla po starostech
Někdy drobnost dokáe divy.
děkuju... jdu jí to zkopírovat, protoe se sem prý nemůe dostat. Blbé je, e nemůe hnout s nábytkem, ani s idlí...
je to ve zabudované do podlahy... Take by mohla moná akorát přesunout kytičky a seívačku.. :-(
Není tady
Selima napsal(a):
Myslím, e existuje nejaký tvarový iarič (pirála?), ktorý o.i. odruuje takéto negativity - ale nie som na to expert, mne vdy zatiaž stačili drobné doplnky feng-uej, alebo naopak, trochu miestnos vyprázdni.
Seli, mně naopak tohle rozvedlo... Kdy mi to soused doma předělával, ex akorát přiel domů a byl značně rozhozený... soused bez bot na sedačce převěoval obrázky...
Není tady
Frigo napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Ahoj, Frigo! Ideální by bylo vyhledat člověka, kterej UMÍ feng-shuej, ne e o něm kecá
.
Někdy drobnost dokáe divy.děkuju... jdu jí to zkopírovat, protoe se sem prý nemůe dostat. Blbé je, e nemůe hnout s nábytkem, ani s idlí...
je to ve zabudované do podlahy... Take by mohla moná akorát přesunout kytičky a seívačku.. :-(
Kdepak, změn můe proběhnout spousta, jen záleí na jak na prostoru, tak na lidech, kteří ho obývají
Není tady
U si nala, díky radě od Seli, keltské spirály, tak to bude dalí krok. Odpoledne si tam prý pro to hned sjede a třeba jí také poradí. Je to u třetí "aman", kterého zkusí.
Není tady
eremuruss napsal(a):
toté jsem chtěla napsat.
a zkusí prostor vyčistit solí
Upravil(a) aprill (20. 5. 2014 11:43)
Není tady
gymnasión napsal(a):
Frigo napsal(a):
gymnasión napsal(a):
.
Někdy drobnost dokáe divy.děkuju... jdu jí to zkopírovat, protoe se sem prý nemůe dostat. Blbé je, e nemůe hnout s nábytkem, ani s idlí...
je to ve zabudované do podlahy... Take by mohla moná akorát přesunout kytičky a seívačku.. :-(Kdepak, změn můe proběhnout spousta, jen záleí na jak na prostoru, tak na lidech, kteří ho obývají
Tak ta, co to standartně obývá, problém nemá. Dokonce prohlásila, e by tu sílu chtěla poznat.
Jinak tam chodí hodně lidí,... ale je mezi nimi sklo...
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
toté jsem chtěla napsat.
Jak solí ? Je tam koberec... jinak místnost u prohlíely (jestli tam ta jedna baba něco někde nezapomněla a čistily...)
Není tady
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
toté jsem chtěla napsat.
tak znovu... April, kde jsem napsala, e nevěřím na kartářky ? Naopak.. já jsem pro kadou patnost..
Mám vak výhodu, e si to nepamatuji nebo moná nechci pamatovat, pokud mi říká něco patného.
Při lahvince to beru jen jako příjemné rozptýlení a e neprobíráme jen chlapy.
Ale není to pro mně manuál pro dalí ivot a nehroutím se. Navíc jí vdycky předem řeknu, e patné zprávy a si nechá od cesty.. těch mám i tak dost. (ale holčička začíná být čarodějka.. včera předpověděla dvěma klukům,co si vytáhnout za otázku u matury)
Upravil(a) Frigo (20. 5. 2014 11:50)
Není tady
...vykropit svěcenou vodou... třeba
Není tady
gymnasión napsal(a):
to u jí také napadlo, ale kde ji vzít.. dojít do kostela a vybrat korýtko do lahvičky ?
Není tady
Frigo napsal(a):
aprill napsal(a):
eremuruss napsal(a):
toté jsem chtěla napsat.
a zkusí prostor vyčistit solíJak solí ? Je tam koberec... jinak místnost u prohlíely (jestli tam ta jedna baba něco někde nezapomněla a čistily...)
umístit sůl do 4 rohů jednotlivých místností ( v kelímku), nechat působit minimálně přes noc, a zahodit ( včetně nádoby)
pro jetě důkladnějí očistu můe solí posypat celou podlahu, nechat opět působit minimálně přes noc a vyluxovat
Není tady
gymnasión napsal(a):
proč cítím ironii ?
Není tady
aprill napsal(a):
gymnasión napsal(a):
proč cítím ironii
?
Protoe radi mumlám mantry BI
Není tady
Frigo napsal(a):
gymnasión napsal(a):
to u jí také napadlo, ale kde ji vzít.. dojít do kostela a vybrat korýtko do lahvičky ?
Zaběhnout za panem farářem přece
Není tady
gymnasión napsal(a):
Frigo napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Zaběhnout za panem farářem přece
To jsme ale pěkná trdla... u přemýlela, jak se k tomu dostat, ale asi nás to nenapadlo ani jednu.
Jdu jí poslat do kostela na Mírák a můe to vzít vechno jedním vrzem, kdy bude v centru...
Není tady
Mohla by tam mít solnou lapičku, Frigo? Oheň ve vech podobách rozhodně - kdyby jí tam mohla hořet nějaká aladinka s tou solí a alvějí, tak to by bylo taky dobré. Nebo tu sůl do vech rohů a kdyby do misek mohla přidat pokud mono čerstvou alvěj, tak jetě lepí. Ten odborník na fenguej se mi taky moc pozdává - moná by stačilo vrznout někam zrcadlo, ale to se musí umět - v tomhle případě bych to nezkouela jen tak.
Kdyby bylo nejhůř, existují profesionální odvaděči duchů....ovem jak by to vysvětlovala načalstvu, to nevím
Není tady
Lupi, o zrcadlech přemýlela, ale to musí mít nějaký systém a ten zatím nenala, ač se tomu fakt intenzivně věnuje..
Děvčata, děkuji... já věděla, e tu něco vymyslíte.
Není tady
Kdyby bylo nejhůř, existují profesionální odvaděči duchů
ví o nějakém ?
Není tady
Frigo napsal(a):
Kdyby bylo nejhůř, existují profesionální odvaděči duchů
ví o nějakém ?
já vím, ale je to z ruky..
Není tady