|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj, chci se zeptat jestli jste někdo nezkoušel nebo nemáte doma takový ten robot-čistič na okna? Slyšela jak se o tom baví paní v tramvaji, že je to prý dobré a ušetří to spoustu času, ale vůbec nevím jakou zvolit značku a taky ani jak to přesně jako funguje? :-D Děkuju všem
Není tady
Tak a dost. Veškeré příspěvky mimo téma mažu.
Edit : Téma promazáno.
Není tady
Tak je tady někdo, kdo má zkušenost s robotem na okna?
Není tady

Upravil(a) Mendy (18. 5. 2014 21:17)
Není tady
Dost by mě zajímalo, jak to funguje, jestli to opravdu umyje okna, jak se to na okně udrží a tak. Už před nějakým časem jsem o takovém robotu přemýšlela. Zatím jsou drahé, ale třeba časem. Robotické vysavače se taky teď už dají pořídit za nižší cenu.
Není tady
https://www.youtube.com/watch?v=wzBZthXYwa0
Tak mi by se to fakt líbilo 
Není tady
Jejda, co se tu dělo?? :-O
Majky, ten hobot cos s ním poslala to video vypadá celkem dobře, ale osobní zkušenost s ním teda nemáš? a vysoká cena je kolik? :-) zase to ušetří ten čas a čas jsou peníze :-)
Není tady
Victosio, ten co posílala Mendy mám doma a je to fajn věc :-) jako kdyžtak koukni ještě na nějaký recenze, nebo třeba na jejich stránky, kdyby byla třeba nějaká slevová akce, pokud se ti cena zdá moc vysoká, ale zase je to jednorázová investice a pak už ti to jen pomáhá :-) anebo třeba zkus nenápadně nazančit manželovi, že by sis robota přála jako dárek k nějaké příležitosti ;-)
Není tady