6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
dusička napsal(a):
uvauju právě o kurzu
u nás probíhají vdycky kurzy fotografování pro vechny věkové kategorie, i pro dospělé, ve středisku volného času pro mláde, oni tam kadý rok dávají odpoledne a večer i kurzy pro dospělé - fotografování, cvičení, angličtina apod. není u vás něco takového?
Mně se focení a fotky líbí, ale sama jen tak sem-tam něco automatem a jetě k tomu dost blbě...
Bristol (nedávná návtěva u dcery)
a Bath - staré římské lázně
Jetě dodám, e v Bristolu jsme navtívily dům tohoto fotografa (zrovna tam probíhala akce arts trail kdy je moné navtívit doma lidi co podnikají různé zajímavé věci - kreslí, keramika, focení, perky atd atd)
http://www.whitecliffphoto.com/
Upravil(a) Bety (27. 5. 2014 19:01)
Není tady
Krásné fotky, tady se člověk aspoň tak nějak odreaguje Přidávám dalí, aby bylo vidět, e někdy fakt fotím úplné blbosti
Není tady
No a někdy naopak, pokud mě něco zaujme a vyfotím toho více, tak si to pak sloím v pohlednici ...
Není tady
No a něco ze ZOO
Není tady
Sloní miminko
Není tady
Ve Sněném jsem byl. Fantastické.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ve Sněném jsem byl. Fantastické.
Nadchlo mě to tam, nádherné místo a skvělí majitelé.
Není tady
Jedna z naich nejvzácnějích orchidejí. Ophrys apifera - tořič včelonosný. Lokalita Zouvalka.
Není tady
Dalí velmi vzácná orchidej-Himantoglossum adriaticum - jazýček jadranský. Lokalita u Ketkovic.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Krásné fotky, tady se člověk aspoň tak nějak odreaguje Přidávám dalí, aby bylo vidět, e někdy fakt fotím úplné blbosti
http://andrea.pastircakova.sweb.cz/d%C3 … 201%29.jpg
Nááááhodou! Vrtáky: Dost dobrej nápad
Upravil(a) gymnasión (28. 5. 2014 20:45)
Není tady
Ty vrtáky jsou super.
Není tady
Andrejko, fotky ze ZOO jsou super. U se těím a zase půjdu do ZOO a budu fotit a fotit....
Petře, má krásné fotky kytiček. A jak to tu okukuji příjde dcera a říká, to je pěkná kytička
Bety, Bristol má vyfocený moc hezky. A super e u Vás máte monost jít na kurz focení. up up na něj a nefotí na automat . Určitě budou Tvé fotky nádherné.
Není tady
abych jakoe nestála opodál
Není tady
Upravil(a) helena (29. 5. 2014 20:38)
Není tady
Gymnasion, parááááda !
Upravil(a) spunt (29. 5. 2014 20:33)
Není tady
Takto dopadá průjezd kol Loch Ness po návtěvě destilerie ...
Není tady
Heleno, tedy ta obloha je tak krásně modrá..... fotí s filtrama?
Mío Kuličko, krásná Loch nesska
Není tady
Díky za pochvalu vrtáků (i ostatních). To mě občas prostě popadne rapel, jak se říká, a jdu fotit - třeba právě do sklepa.
Petře, ty orchideje jsou krásné.
Vechny fotky super, kadá má své kouzlo, paráda, jen tak dál.
A abych jen nekecala, tak jedna z Vetaran muzea pro pamětníky...
Není tady
Nala jsem v PC jetě jednu japonskou zahradu
Není tady
A troku tepla
Není tady
ta obloha je tak krásně modrá..... fotí s filtrama?
Ale prd a vořech... z volný ruky na tohleto
a bez úprav... nanejvej si to v PC doostřím
Není tady
Mío ty jsi byla ve whiskárně? Jaká značka?
Hinterstoder- Dolomitednsteig.
Upravil(a) Petr100 (30. 5. 2014 7:55)
Není tady
Hintestoder- Kleiner Priel 2136m. Kopec napravo, byl jsem se na vrchol kouknout.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Mío ty jsi byla ve whiskárně? Jaká značka?
Toto bylo z té nejmení legální whiskárničky ve Skotsku Edradour Distillery ... majitelé byli moc příjemní ... take jsme odjíděli ve stavu, kdy jsme fakt byli schopni vidět nejednu lochnesku
Není tady
Já byl také jednou na okruní cestě po whiskárnách.
Tak jetě něco z mých kytek. Huernia hystrix subsp. parvula
Není tady