6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Irena001 napsal(a):
Nevím, zda Cacorka ví, co chce. Vztahy s manelkou nemá dobré, s dětma asi také nebudou pak, kdyby se pán rozvedl. Své dítě asi na sexuální radovánky nebere. Jak ví, e bude pán mít rád její děcko? Postel se časem omrzí, kdy není Cacorka první ani poslední v ivotě enáče a pán můe jít za jinou sukní. Zatím to bere jen přes sex, na rozum jetě nedolo. Já osobně bych se dosti styděla, ukazovat se s enatým pánem, e já jsem ta příčina jeho svárů doma. Není to tvůj partner se vím vudy. pak by mi vadily ty peníze, co nechá za alimenty a nevěnování se dětem. Ukrade dětem tátu a je ti to celkem jedno, jede přes vagínu! Zatím Cácorce půjčil svůj úd a pozval ji na pár chvil.....s manelkou má daleko víc, děti, ty ze ivota nevymae, domov, majetek a dalí a to je dost!
Cacorko, kdo bude financovat vae případné bydlení, ití a pod? Partner? Ty jsi toho zatím moc nepředvedla. Jaké je tvé vzdělání a kolik vydělává? Srovnej si to v hlavě.
Jaké je tvé věno? Vagína? Dost málo. Nebo spoléhá na své rodiče? Já bych tě z domu vykopala i s děckem. Nemá na víc, ne enatého chlapa?
ireno a proč jsi tak nakrklá na cácorku, ale u pána ti přijde normální, e běhá za sukněma ? neměl by to být v první řadě on, kdo by měl mít rozum, zodpovědnost .. ? nebo on netuí, e má rodinu ?
Není tady
ireno a proč jsi tak nakrklá na cácorku
Irena podobnej "laskavej" vztah k mladejm holkám prezentuje i v tom vláknu o nový kolegyni... ale nenapíu, co mě napadá...
Není tady
Ja napíem: je proste "zatrtknutá"...
Není tady
co je to zatrtknutá, proboha ? mě napadá něco sprostýho, ale to asi nebude ono.
Není tady
Správne je zatrpknutá, ale kombinované s trtkaním znamená niečo celkom iné.
Není tady
No, já si myslím, e pán se chce jenom pobavit. Kdy nebude ty Cácorko, bude jiná. A jestli si myslí, e přistoupí na to, e se rozvede, bude platit (dle jeho slov) velké alimenty a k tomu bude jetě ivit Tebe s Tvým dítětem....myslím, e to není jeho cílem.
Není tady
Dámy, nevím sice, co je ten výraz, ale je mi Cácorky líto. Jako máma bych jí poradila, e to asi není ten nejlepí partner, kterého potkala. U má přece dítě, tak by se měla chovat trochu odpovědněji. U pána je to normální, e honí sukně, o toho já bych si ani kolo neopřela toti, ale asi má peníze, tak myslí, e on můe vechno. Nevím, jak to má pán, e to neřeí. Jistěe JE i on nezodpovědný, on by jim to měl asi svým vysvětlit, e se tahá ze svobodbnou matkou po městě. Pokud to nevadí manelce /té to asi vadí, ale moná si u zvykla, nebo je s ním pro peníze/ ani Cácorce, je to jen jejich problém. Mě se nelíbí kdy tu zamilované chuděrky řeí problémy a pak, a přinutí třeba pána, aby se jo rozvedl, tak řeí problém, e platí tolik alimentů. No, je to fakt věcí kadé eny, co si vybere. Já myslím, e svobodná matka u by mohla být zodpovědnějí.
Já nejsem nakrklá na Cácorku, stejně si udělá, jak uzná ona za vhodné, tak co se čílíte?
Není na kadého stejné měřítko, e ?
Není tady
Já myslím, e svobodná matka u by mohla být zodpovědnějí.
Mateřství - a ani svobodný - nečiní enu odpovědnějí... nato pak v tomhle věku.
Není tady
Moje blízká kamarádka si taky narazila enatého mue, který ji 4 roky tvrdil, e jim to s manelkou neklape, bral ji na výlety, víkendy, ale rozvést se nemohl, k tomu měl spoustu důvodů. Jakoe malé dítě, majetek, matku, která by to těce nesla, atp.
Kamarádka mu stále věřila a stále čekala a jednoho dne konečně prozřela a pochopila, e pán ji má pouze na sex. Ale čtyři roky si myslela, jak předělá enáče, jak ona je konečně ta pravá a jediná.
Není tady
Irena001 napsal(a):
Dámy, nevím sice, co je ten výraz, ale je mi Cácorky líto. Jako máma bych jí poradila, e to asi není ten nejlepí partner, kterého potkala. U má přece dítě, tak by se měla chovat trochu odpovědněji. U pána je to normální, e honí sukně, o toho já bych si ani kolo neopřela toti, ale asi má peníze, tak myslí, e on můe vechno. Nevím, jak to má pán, e to neřeí. Jistěe JE i on nezodpovědný, on by jim to měl asi svým vysvětlit, e se tahá ze svobodbnou matkou po městě. Pokud to nevadí manelce /té to asi vadí, ale moná si u zvykla, nebo je s ním pro peníze/ ani Cácorce, je to jen jejich problém. Mě se nelíbí kdy tu zamilované chuděrky řeí problémy a pak, a přinutí třeba pána, aby se jo rozvedl, tak řeí problém, e platí tolik alimentů. No, je to fakt věcí kadé eny, co si vybere. Já myslím, e svobodná matka u by mohla být zodpovědnějí.
Já nejsem nakrklá na Cácorku, stejně si udělá, jak uzná ona za vhodné, tak co se čílíte?
Není na kadého stejné měřítko, e ?
zvlátní uvaování, e si manelka u zvykla, nebo je s ním pro peníze. proč tě napadlo zrovna tohle ? proč ne třeba to, e ho pořád můe mít ráda, nebo e jsou tam děti a dalí důvody.
Není tady
Pavli, já nevím, zda funguje manelství, kdy chlap lítá za babama. Já bych takového manela do postele ji nevzala, ale zase, jsme kadá jiná. Některé eně moná nevadí, e chlap spí s více enami najednou, mě by to prostě vadilo. Proto tak uvauju. Já kdybych byla na místě eny, kterou chlap poniuje tím, e spí s jinými enami, ukazuje se s nimi na veřejnosti, bych to asi řeila. Pokud ale paní nemá např. vlastní finanční prostředky, tak to nemůe řeit. Nebo to řeit nechce, aby to manelovi neusnadnila. Nevím, neznám situaci. No, e bych měla ráda chlapa, co má xy en a mě si neváí /jinak by nelítal za jinými/, tak takovou lásku já prostě neznám a ani bych nechtěla. To je moná láska ze strany manelky k manelovi - nevěrníkovi. To nevím, jak funguje. No a moná spolu nespí a jsou spolu z jiných důvodů - děti, majetek a pod. A moná spolu spí a nevadí jí to. Ale neznáme stanoviska a názory ostatních zúčastněných.
Není tady
nevím, zda funguje manelství, kdy chlap lítá za babama
Moná by ses divila... pro kadýho znamená funkčnost něco jinýho.
Není tady
Irena001 napsal(a):
Pavli, já nevím, zda funguje manelství, kdy chlap lítá za babama. Já bych takového manela do postele ji nevzala, ale zase, jsme kadá jiná. Některé eně moná nevadí, e chlap spí s více enami najednou, mě by to prostě vadilo. Proto tak uvauju. Já kdybych byla na místě eny, kterou chlap poniuje tím, e spí s jinými enami, ukazuje se s nimi na veřejnosti, bych to asi řeila. Pokud ale paní nemá např. vlastní finanční prostředky, tak to nemůe řeit. Nebo to řeit nechce, aby to manelovi neusnadnila. Nevím, neznám situaci. No, e bych měla ráda chlapa, co má xy en a mě si neváí /jinak by nelítal za jinými/, tak takovou lásku já prostě neznám a ani bych nechtěla. To je moná láska ze strany manelky k manelovi - nevěrníkovi. To nevím, jak funguje. No a moná spolu nespí a jsou spolu z jiných důvodů - děti, majetek a pod. A moná spolu spí a nevadí jí to. Ale neznáme stanoviska a názory ostatních zúčastněných.
irčo, znám i enský, který se zaboha nechtěly toho jejich chlapa vzdát i kdy je podváděl. některá ho prostě pořád měla ráda i kdy to, e chodí jinam ji bolelo. jiná zase doufala, e ho to přejde a nechtěla to třeba řeit a takhle radikálně, protoe jako táta byl skvělej a a na tu nevěru fungoval dobře i jako manel.
těch důvodů můe být víc, kadá jsme jiná.
Není tady
Jak to vidí chlap. Proč se mui kvůli milenkám nerozvádějí ...
Upravil(a) Mía Kulička (18. 5. 2014 22:04)
Není tady
Najlepie je , ako keď sa enáč mojej kamoky KONEČNE po niekožkých rokoch rozviedol - ale roziiel sa aj ňou a narazil si úplnú tínederku! Ktorú si neskôr vzal... ale tá mu to zasa vrátila za vetky eny a kruh sa uzavrel.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Irena001 napsal(a):
irčo, znám i enský, který se zaboha nechtěly toho jejich chlapa vzdát i kdy je podváděl. některá ho prostě pořád měla ráda i kdy to, e chodí jinam ji bolelo. jiná zase doufala, e ho to přejde a nechtěla to třeba řeit a takhle radikálně, protoe jako táta byl skvělej a a na tu nevěru fungoval dobře i jako manel.
těch důvodů můe být víc, kadá jsme jiná.
......
kadý jsme prostě jiný
Upravil(a) Frigo (21. 5. 2014 21:55)
Není tady
Pokud to vyhovuje oběma stranám, není co řeit.......
Není tady
Cacorka26 napsal(a):
No právě jene oni maj barák na polovic take kdy ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině...u tolikrát jsem to chtěla ukončit ale nedokáu to protoe jsem fakt zamilovaná jak malá holka...
Tohle mi prave vadi, nejdriv kafe kafe kafe, pak libacka a jsi strasne zamilovana a hned zacnes resit, zda opusti rodinu, zvlaste kdyz rodina o tom jeho dobrodruzstvi vubec nevi....a zacnes resit, kde kdo a jak bude bydlet.
Chtela by ses ocitnout na jejim miste? Treba to dopadne podle tveho a apak budes v uplne stejne situaci jako jeho mazelka dneska.
Ja osobne bych tohle nezvladla, chtit zit s nerkym, kdo podvadi a lze.
Upravil(a) sahleb (19. 5. 2014 9:23)
Není tady
Irena001 napsal(a):
No zkus to tak, ze ten tvuj lita za manzelkou. Ty ho do postele beres i s tim, ze jsi to vedela predem. Samozrejme , ze se s ni ukazuje na verejnosti. Zkus o tom premyslet.
Není tady
zvlaste kdyz rodina o tom jeho dobrodruzstvi vubec nevi
Ale ví... moc dobře ví...
"Ví o mě...ječela jak na lesy u naeho baráku"
Není tady
kostka napsal(a):
Moje blízká kamarádka si taky narazila enatého mue, který ji 4 roky tvrdil, e jim to s manelkou neklape, bral ji na výlety, víkendy, ale rozvést se nemohl, k tomu měl spoustu důvodů. Jakoe malé dítě, majetek, matku, která by to těce nesla, atp.
Kamarádka mu stále věřila a stále čekala a jednoho dne konečně prozřela a pochopila, e pán ji má pouze na sex. Ale čtyři roky si myslela, jak předělá enáče, jak ona je konečně ta pravá a jediná.
To ja znam jednu ktera na tohle verila jeste vce let a vite coi se stalo, ten pan se fakt jendoho dne rozvedl.
A vzal si jinou.
Není tady
Kiara napsal(a):
Cacorka26 napsal(a):
Nestojí...Já to dokonce vim a jsem přesvědčená e nestojí...Jene zamilovanost je občas pěkně hnusná, nemůu se toho zbavit... U tolikrát jsem se na to chtěla vykalat, nutila se do toho, protoe jsem malý kuře, je mi 21, jemu 38...Jako ano...ty dárky, kytičky, obědy, večeře, vejletění je fajn...moc fajn...jen ten vztah je prostě kdy to řeknu na plnou hubu na ho :-) protoe on ví jak mnou ovládat...fakt u nevim kudy kam...fakt sem myslela e a to ta jeho zjistí e bude peklo a časem bude po vem...ale takhle?? Kdo ví jestli jí něco nenalhával a nesliboval atd atd....do toho já u nevidim...on tvrdí e ne ale tvrdit si můe co chce...Akorát mi k tomu řek e se posere na alimentech protoe ty mu vyměřej takový e ta enská nebuáde muset do smrti hrábnou někde ve fabrice prstem
Nu, Cacorka26, alimenty na děti se platí jen do té doby, dokud se nejsou schopny samy ivit a ani případné výivné na ne/rozvedenou manelku nemůe manelka pobírat donekonečna
Ja vzdycky ziram, jak jsou ty milenky zenatejch chlapu nas...stvany kvuli alimentum. Uplne zurej. Jsou takovy ferovky.
Upravil(a) sahleb (19. 5. 2014 9:37)
Není tady
jak jsou ty milenky zenatejch chlapu nas...stvany kvuli alimentum
Tady je zjevně namíchnutej pán...
Není tady
helena napsal(a):
jak jsou ty milenky zenatejch chlapu nas...stvany kvuli alimentum
Tady je zjevně namíchnutej pán...
Připomíná mi to takové to překvapení v očích adrenalínových hráčů, kdy najednou zjistí, e v reálu nemohou pouít tlačítko backspace ...
Není tady
helena napsal(a):
zvlaste kdyz rodina o tom jeho dobrodruzstvi vubec nevi
Ale ví... moc dobře ví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
"Ví o mě...ječela jak na lesy u naeho baráku"
No to jsem prave jeste necetla. to prislo v pozdejsim prispevku. Za b) deti to urcite nevi.
Není tady