Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 18. 5. 2014 14:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Život se ženáčem...

Irena001 napsal(a):

Nevím, zda Cacorka ví, co chce. Vztahy s manželkou nemá dobré, s dětma asi také nebudou pak, kdyby se pán rozvedl. Své dítě asi na sexuální radovánky nebere. Jak ví, že bude pán mít rád její děcko? Postel se časem omrzí, když není Cacorka první ani poslední v životě ženáče a  pán může jít za jinou sukní. Zatím to bere jen přes sex, na rozum ještě nedošlo. Já osobně bych se dosti styděla, ukazovat se s ženatým pánem, že já jsem ta příčina jeho svárů doma. Není to tvůj partner se vším všudy. pak by mi vadily ty peníze, co nechá za alimenty a nevěnování se dětem. Ukradeš dětem tátu a je ti to celkem jedno, jedeš přes vagínu! Zatím Cácorce půjčil svůj úd a pozval ji na pár chvil.....s manželkou má daleko víc, děti, ty ze života nevymaže, domov, majetek a další a to je dost!
Cacorko, kdo bude financovat vaše případné bydlení, žití a pod? Partner? Ty jsi toho zatím moc nepředvedla. Jaké je tvé vzdělání a kolik vyděláváš? Srovnej si to v hlavě. 
Jaké je tvé věno? Vagína? Dost málo. Nebo spoléhᚠna své rodiče? Já bych tě z domu vykopala i s děckem. Nemᚠna víc, než ženatého chlapa?

ireno a proč jsi tak nakrklá na cácorku, ale u pána ti přijde normální, že běhá za sukněma ? neměl by to být v první řadě on, kdo by měl mít rozum, zodpovědnost .. ? nebo on netuší, že má rodinu ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#52 18. 5. 2014 14:29

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ireno a proč jsi tak nakrklá na cácorku
Irena podobnej "laskavej" vztah k mladejm holkám prezentuje i v tom vláknu o nový kolegyni... ale nenapíšu, co mě napadá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 18. 5. 2014 14:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja napíšem: je proste "zatrtknutá"... tongue

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#54 18. 5. 2014 14:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

co je to zatrtknutá, proboha ? mě napadá něco sprostýho, ale to asi nebude ono.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#55 18. 5. 2014 15:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt Správne je zatrpknutá, ale kombinované s trtkaním rodna znamená niečo celkom iné.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#56 18. 5. 2014 15:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

No, já si  myslím, že pán se chce jenom pobavit. Když nebudeš ty Cácorko, bude jiná. A jestli si myslíš, že přistoupí na to, že se rozvede, bude platit (dle jeho slov) velké alimenty a k tomu bude ještě živit Tebe s Tvým dítětem....myslím, že to  není jeho cílem.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#57 18. 5. 2014 15:55

Irena001
♥♥♥♥---

lol Dámy, nevím sice, co je ten výraz, ale je mi Cácorky líto. Jako máma bych jí poradila, že to asi není ten nejlepší partner, kterého potkala. Už má přece dítě, tak by se měla chovat trochu odpovědněji. U pána je to normální, že honí sukně, o toho já bych si ani kolo neopřela totiž, ale asi má peníze, tak myslí, že on může všechno. Nevím, jak to má pán, že to neřeší. Jistěže JE i on nezodpovědný, on by jim to měl asi svým  vysvětlit, že se tahá ze svobodbnou matkou po městě. Pokud to nevadí manželce /té to asi vadí, ale možná si už zvykla, nebo je s ním pro peníze/ ani Cácorce, je to jen jejich problém. Mě se nelíbí když tu zamilované chuděrky řeší problémy a pak, až přinutí třeba pána, aby se jo rozvedl, tak řeší problém, že platí tolik alimentů. No, je to fakt věcí každé ženy, co si vybere. Já myslím, že svobodná matka už by mohla být zodpovědnější.
Já nejsem nakrklá na Cácorku, stejně si udělá, jak uzná ona za vhodné, tak co se čílíte?
Není na každého stejné měřítko, že ?

Není tady

#58 18. 5. 2014 15:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já myslím, že svobodná matka už by mohla být zodpovědnější.
Mateřství - a ani svobodný - nečiní ženu odpovědnější... natož pak v tomhle věku.

Není tady

#59 18. 5. 2014 17:10

kostka
♥♥♥♥---

Moje blízká kamarádka si taky narazila ženatého muže, který ji 4 roky tvrdil, že jim to s manželkou neklape, bral ji na výlety, víkendy, ale rozvést se nemohl, k tomu měl spoustu důvodů. Jakože malé dítě, majetek, matku, která by to těžce nesla, atp.
Kamarádka mu stále věřila a stále čekala až jednoho dne konečně prozřela a pochopila, že pán ji má pouze na sex.  Ale čtyři roky si myslela, jak předělá ženáče, jak ona je konečně ta pravá a jediná.

Není tady

#60 18. 5. 2014 18:02

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Irena001 napsal(a):

lol Dámy, nevím sice, co je ten výraz, ale je mi Cácorky líto. Jako máma bych jí poradila, že to asi není ten nejlepší partner, kterého potkala. Už má přece dítě, tak by se měla chovat trochu odpovědněji. U pána je to normální, že honí sukně, o toho já bych si ani kolo neopřela totiž, ale asi má peníze, tak myslí, že on může všechno. Nevím, jak to má pán, že to neřeší. Jistěže JE i on nezodpovědný, on by jim to měl asi svým  vysvětlit, že se tahá ze svobodbnou matkou po městě. Pokud to nevadí manželce /té to asi vadí, ale možná si už zvykla, nebo je s ním pro peníze/ ani Cácorce, je to jen jejich problém. Mě se nelíbí když tu zamilované chuděrky řeší problémy a pak, až přinutí třeba pána, aby se jo rozvedl, tak řeší problém, že platí tolik alimentů. No, je to fakt věcí každé ženy, co si vybere. Já myslím, že svobodná matka už by mohla být zodpovědnější.
Já nejsem nakrklá na Cácorku, stejně si udělá, jak uzná ona za vhodné, tak co se čílíte?
Není na každého stejné měřítko, že ?

zvláštní uvažování, že si manželka už zvykla, nebo je s ním pro peníze. proč tě napadlo zrovna tohle ? proč ne třeba to, že ho pořád může mít ráda, nebo že jsou tam děti a další důvody.

Není tady

#61 18. 5. 2014 19:00

Irena001
♥♥♥♥---

Pavli, já nevím, zda funguje manželství, když chlap lítá za babama. Já bych takového manžela do postele již nevzala, ale zase, jsme každá jiná. Některé ženě možná nevadí, že chlap spí s více ženami najednou, mě by to prostě vadilo. Proto tak uvažuju. Já kdybych byla na místě ženy, kterou chlap ponižuje tím, že spí s jinými ženami, ukazuje se s nimi na veřejnosti, bych to asi řešila. Pokud ale paní nemá např. vlastní finanční prostředky, tak to nemůže řešit. Nebo to řešit nechce, aby to manželovi neusnadnila. Nevím, neznám situaci. No, že bych měla ráda chlapa, co má xy žen a mě si neváží /jinak by nelítal za jinými/, tak takovou lásku já prostě neznám a ani bych nechtěla. To je možná láska ze strany manželky k manželovi - nevěrníkovi. To nevím, jak funguje. No a možná spolu nespí a jsou spolu z jiných důvodů - děti, majetek a pod. A možná spolu spí a nevadí jí to. Ale neznáme stanoviska a názory ostatních zúčastněných.

Není tady

#62 18. 5. 2014 19:04

helena
♥♥♥♥♥♥♥

nevím, zda funguje manželství, když chlap lítá za babama
Možná by ses divila... pro každýho znamená funkčnost něco jinýho.

Není tady

#63 18. 5. 2014 20:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Irena001 napsal(a):

Pavli, já nevím, zda funguje manželství, když chlap lítá za babama. Já bych takového manžela do postele již nevzala, ale zase, jsme každá jiná. Některé ženě možná nevadí, že chlap spí s více ženami najednou, mě by to prostě vadilo. Proto tak uvažuju. Já kdybych byla na místě ženy, kterou chlap ponižuje tím, že spí s jinými ženami, ukazuje se s nimi na veřejnosti, bych to asi řešila. Pokud ale paní nemá např. vlastní finanční prostředky, tak to nemůže řešit. Nebo to řešit nechce, aby to manželovi neusnadnila. Nevím, neznám situaci. No, že bych měla ráda chlapa, co má xy žen a mě si neváží /jinak by nelítal za jinými/, tak takovou lásku já prostě neznám a ani bych nechtěla. To je možná láska ze strany manželky k manželovi - nevěrníkovi. To nevím, jak funguje. No a možná spolu nespí a jsou spolu z jiných důvodů - děti, majetek a pod. A možná spolu spí a nevadí jí to. Ale neznáme stanoviska a názory ostatních zúčastněných.

irčo, znám i ženský, který se zaboha nechtěly toho jejich chlapa vzdát i když je podváděl. některá ho prostě pořád měla ráda i když to, že chodí jinam ji bolelo. jiná zase doufala, že ho to přejde a nechtěla to třeba řešit až takhle radikálně, protože jako táta byl skvělej a až na tu nevěru fungoval dobře i jako manžel.
těch důvodů může být víc, každá jsme jiná.

Není tady

#64 18. 5. 2014 21:57

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jak to vidí chlap. Proč se muži kvůli milenkám nerozvádějí ...

Upravil(a) Míša Kulička (18. 5. 2014 22:04)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#65 18. 5. 2014 22:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Najlepšie je roll, ako keď sa ženáč mojej kamošky KONEČNE po niekožkých rokoch rozviedol - ale rozišiel sa aj  ňou a narazil si úplnú tínedžerku! Ktorú si neskôr vzal... ale tá mu to zasa vrátila za všetky ženy tongue a kruh sa uzavrel.

Brita

Není tady

#66 19. 5. 2014 8:24

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Irena001 napsal(a):

irčo, znám i ženský, který se zaboha nechtěly toho jejich chlapa vzdát i když je podváděl. některá ho prostě pořád měla ráda i když to, že chodí jinam ji bolelo. jiná zase doufala, že ho to přejde a nechtěla to třeba řešit až takhle radikálně, protože jako táta byl skvělej a až na tu nevěru fungoval dobře i jako manžel.
těch důvodů může být víc, každá jsme jiná.

......
každý jsme prostě jiný

Upravil(a) Frigo (21. 5. 2014 21:55)

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#67 19. 5. 2014 8:40

mia
♥♥♥♥♥♥-

Pokud to vyhovuje oběma stranám, není co řešit.......

Není tady

#68 19. 5. 2014 9:22

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Cacorka26 napsal(a):

No právě sad jenže oni maj barák na polovic takže když ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině...už tolikrát jsem to chtěla ukončit ale nedokážu to protože jsem fakt zamilovaná jak malá holka... sad

Tohle mi prave vadi, nejdriv kafe kafe kafe, pak libacka a jsi strasne zamilovana a hned zacnes resit, zda opusti rodinu, zvlaste kdyz rodina o tom jeho dobrodruzstvi vubec nevi....a zacnes resit, kde kdo a  jak bude bydlet.

Chtela by ses ocitnout na jejim miste? Treba to dopadne podle tveho a apak budes v uplne stejne situaci jako jeho mazelka dneska.
Ja osobne bych tohle nezvladla, chtit zit s nerkym, kdo podvadi a lze.

Upravil(a) sahleb (19. 5. 2014 9:23)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#69 19. 5. 2014 9:25

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Irena001 napsal(a):

lol
No zkus to tak, ze ten tvuj lita za manzelkou.  Ty ho do postele beres i s tim, ze jsi to vedela predem. Samozrejme , ze se s ni ukazuje na verejnosti. Zkus o tom premyslet.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#70 19. 5. 2014 9:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zvlaste kdyz rodina o tom jeho dobrodruzstvi vubec nevi
Ale ví... moc dobře ví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
"Ví o mě...ječela jak na lesy u našeho baráku"

Není tady

#71 19. 5. 2014 9:29

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

Moje blízká kamarádka si taky narazila ženatého muže, který ji 4 roky tvrdil, že jim to s manželkou neklape, bral ji na výlety, víkendy, ale rozvést se nemohl, k tomu měl spoustu důvodů. Jakože malé dítě, majetek, matku, která by to těžce nesla, atp.
Kamarádka mu stále věřila a stále čekala až jednoho dne konečně prozřela a pochopila, že pán ji má pouze na sex.  Ale čtyři roky si myslela, jak předělá ženáče, jak ona je konečně ta pravá a jediná.

To ja znam jednu ktera na tohle verila jeste vce let a vite coi se stalo, ten pan se fakt jendoho dne rozvedl.

A vzal si jinou.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#72 19. 5. 2014 9:33

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

Cacorka26 napsal(a):

Nestojí...Já to dokonce vim a jsem přesvědčená že nestojí...Jenže zamilovanost je občas pěkně hnusná, nemůžu se toho zbavit... sad Už tolikrát jsem se na to chtěla vykašlat, nutila se do toho, protože jsem malý kuře, je mi 21, jemu 38...Jako ano...ty dárky, kytičky, obědy, večeře, vejletění je fajn...moc fajn...jen ten vztah je prostě když to řeknu na plnou hubu na ho :-) protože on ví jak mnou ovládat...fakt už nevim kudy kam...fakt sem myslela že až to ta jeho zjistí že bude peklo a časem bude po všem...ale takhle?? Kdo ví jestli jí něco nenalhával a nesliboval atd atd....do toho já už nevidim...on tvrdí že ne ale tvrdit si může co chce...Akorát mi k tomu řek že se posere na alimentech protože ty mu vyměřej takový že ta ženská nebuáde muset do smrti hrábnou někde ve fabrice prstem

Nu, Cacorka26, alimenty na děti se platí jen do té doby, dokud se nejsou schopny samy živit a ani případné výživné na ne/rozvedenou manželku nemůže manželka pobírat donekonečna smile

Ja vzdycky ziram, jak jsou ty milenky zenatejch chlapu nas...stvany kvuli alimentum. Uplne zurej.  Jsou takovy ferovky. usch

Upravil(a) sahleb (19. 5. 2014 9:37)

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#73 19. 5. 2014 9:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jak jsou ty milenky zenatejch chlapu nas...stvany kvuli alimentum
Tady je zjevně namíchnutej pán...

Není tady

#74 19. 5. 2014 10:27

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

jak jsou ty milenky zenatejch chlapu nas...stvany kvuli alimentum
Tady je zjevně namíchnutej pán...

Připomíná mi to takové to překvapení v očích adrenalínových hráčů, když najednou zjistí, že v reálu nemohou použít tlačítko backspace ...

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#75 19. 5. 2014 11:02

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

zvlaste kdyz rodina o tom jeho dobrodruzstvi vubec nevi
Ale ví... moc dobře ví... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
"Ví o mě...ječela jak na lesy u našeho baráku"

No to jsem prave jeste necetla. to prislo v pozdejsim prispevku. Za b) deti to urcite nevi.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí