Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 5. 2014 8:58

Cacorka26
♥------

Re: Život se ženáčem...

Judyna napsal(a):

helena napsal(a):

s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si že už bude po všem...že si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jenže maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřešil a ani jí neřek že má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?

Tohle mě taky zarazilo....Ty jsi za ní byla? A on tě zapřel? Tak to totiž vypadá

Ví o mě...ječela jak na lesy u našeho baráku (což se dá pochopit) ale tak nějak nevim, proč ona ho nepošle do háje když za ty léta manželství jí tohle dělá...Jenže ty milenky přede mnou byly vyloženě sex a nic víc...žádný vejlety atd...my se dost ukazujem mezi lidma, okolí to o nás ví, jenže ta jeho s ním doma nemluví a on na ni taky nepromluví ani slovo...bylo mi řečeno že až se ona trochu uklidní, že jí to řekne na férovku...tak jsem zvědavá....fakt bych z tohohle debilního kruhu nejradši utekla...ale lítám v tom až po uši...on taky...jen bych řekla že si neví rady, jak se rozhodnout...taky s ním umim pěkně zamávat to neřikám...ale tohle by si měl vyřešit sám, bez mojí přítomnosti....jenže já můžu jen doufat...

Není tady

#27 18. 5. 2014 9:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Cacorka26 napsal(a):

No právě...Jenže....školu nemám dodělanou, v 18ti jsem domů přišla s tím že jsem těhotná a že jsem rozhodnutá si dítě nechat, narodil se mi syn za kterýho bych život dala, když mu byly 4 měsíce tak tatínek si uvědomil že na to není připravenej takže zdrhnul...byli jsme spolu se vším všudy 2,5 roku, pak jsem měla jednoho (škoda mluvit) trvalo to 4 měsíce...a pak jsem potkala "tohohle" a je to jak to je a já nevim jak z toho ven...

moc nerozumím, co má společného to, že jsi měla dítě v 18 s tím, že sis narazila chlapa, co je pomalu o generaci starší.
to je přece strašná škoda, zabíjet tyhle pěkný roky s takovým - navrch ženatým - týpkem.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#28 18. 5. 2014 9:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

karfice napsal(a):

Eva. napsal(a):

Já kolem sebe vidím, že spousta mužů se rozvádí kvůli milenkám.

To u mě v okolí je to naopak. Většina párů, manželů, které znám, tak jeden z nich vždy povádí, ale většinou je to ten chlap. A doma mají ženušky, které nic netuší a všem u kafe či na vínečku vykládají, jak mají skvělé partnerství, jak by ten jejich je nikdy nepovedl a kdesi cosi... se vždy povědomě směju.

jojo, tohle mám kolem sebe taky. spousta ideálních vztahů, co se vodí za ručičky, je proto, že ženská nemá páru, že ji chlap podvádí. ono to tak v podstatě bývá, že to vědí všichni, jen ne ten, koho se to týká.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 18. 5. 2014 9:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Cacorka26 napsal(a):

Judyna napsal(a):

helena napsal(a):

s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si že už bude po všem...že si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jenže maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřešil a ani jí neřek že má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?

Tohle mě taky zarazilo....Ty jsi za ní byla? A on tě zapřel? Tak to totiž vypadá

Ví o mě...ječela jak na lesy u našeho baráku (což se dá pochopit) ale tak nějak nevim, proč ona ho nepošle do háje když za ty léta manželství jí tohle dělá...Jenže ty milenky přede mnou byly vyloženě sex a nic víc...žádný vejlety atd...my se dost ukazujem mezi lidma, okolí to o nás ví, jenže ta jeho s ním doma nemluví a on na ni taky nepromluví ani slovo...bylo mi řečeno že až se ona trochu uklidní, že jí to řekne na férovku...tak jsem zvědavá....fakt bych z tohohle debilního kruhu nejradši utekla...ale lítám v tom až po uši...on taky...jen bych řekla že si neví rady, jak se rozhodnout...taky s ním umim pěkně zamávat to neřikám...ale tohle by si měl vyřešit sám, bez mojí přítomnosti....jenže já můžu jen doufat...

nenamlouvej si, jak on v tom lítá. kdyby jo, byl by už s tebou. možná mu nejsi lhostejná, ale takový, aby jsi mu stála za to, všechno ukončit a začít s tebou znovu, to prostě není.
a ještě něco - i kdyby to nakrásně udělal, nediv se jednou,že tak, jak podváděl ji, bude nejspíš podvádět i tebe.
tohle mě kolikrát fakt baví, když vidím, že se takové jako ty pak děsně diví, že je ten jejich podvádí stejně jaku tu první a děsně vyšilují a jsou vzteklé na každou, která se mihne kolem, protože co kdyby, že.

Není tady

#30 18. 5. 2014 9:55

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

karfice napsal(a):

Dle mě kvůli takové náně jako jsi ty, rozhodně manželku neopustí. Kdyby jí chtěl kvůli tobě opustit, dávno by to udělal a i část baráku by jí nechal, jen aby byl s tebou. TAkže ono to zas nebude takové horké.
Doma má své jisté. Tebe má jen na šukačku a vždycky si u tebe jen vyprázní pytel. Nic víc. To že tě občas někam veme, to dělá jen z toho důvodu, aby ti zavřel hubu. Těch pár drobných za kytku občas dá a ty jsi hned v tom až po uši. Zkus začít přemýšlet.

Tak za tohle se muzu podepsat,sama jsem prozila vztah se zenacem.Byl take plny problemu s jeho manzelkou.Nakonec vztah ukoncil on.No a ted je rozvedeny  odvedla ho jina....a slo to.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#31 18. 5. 2014 10:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak mě přijde vcelku pochopitelný, že když si člověk narazí někoho, kdo má už ženu, tak to není bez problémů.
očekávat něco jiného mi přijde jako bláznovství. spíš se divím, že to za to někomu stojí.

Není tady

#32 18. 5. 2014 11:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak mě přijde vcelku pochopitelný, že když si člověk narazí někoho, kdo má už ženu, tak to není bez problémů.
očekávat něco jiného mi přijde jako bláznovství. spíš se divím, že to za to někomu stojí.

Pokud milujes jdes pres mrtvoly.Vim o tom svy.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#33 18. 5. 2014 11:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ječela jak na lesy u našeho baráku
Docela je mi líto tvejch rodičů... mít na krku nedoučenou dceru s batoletem, pravděpodobně bez vlastních příjmů a ještě snášet scénky, co jim tropí manželka jejího milence za plotem... skurt
Mimochodem . kdo ti hlídá dítě, když s miláčkem vejletujete, večeříte a intimně se vyžíváte?
ty milenky přede mnou byly vyloženě sex a nic víc
Aha - zatímco ty jsi "ta jediná pravá", jo? A on, chudáček nepochopenej, konečně našel "svý jediný štěstí"?
Dokonce možná s tebou, "když ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině" toho společnýho domu... ach jo...
jen bych řekla že si neví rady, jak se rozhodnout
Jasně - a ona. potvora, ho "ho nepošle do háje" a nepošle, aby to jemu i tobě usnadnila... to je tedda drzost... vissla

Upravil(a) helena (18. 5. 2014 11:31)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#34 18. 5. 2014 11:31

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Cacorko ten chlap neni blbej a vi velice dobre jaky by jeho rozvod mel dusledky.Co s mladou holkou,bude chtit deti on,uz ne,bude starej ona plna zivota.Takze si da vsechno dohromady.Na povyrazeni dobra,pro zivot nikoli.

Není tady

#35 18. 5. 2014 11:34

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

ječela jak na lesy u našeho baráku
Docela je mi líto tvejch rodičů... mít na krku nedoučenou dceru s batoletem, pravděpodobně bez vlastních příjmů a ještě snášet scénky, co jim tropí manželka jejího milence za plotem... skurt
Mimochodem . kdo ti hlídá dítě, když s miláčkem vejletujete, večeříte a intimně se vyžíváte?
ty milenky přede mnou byly vyloženě sex a nic víc
Aha - zatímco ty jsi "ta jediná pravá", jo? A on, chudáček nepochopenej, konečně našel "svý jediný štěstí"?
Dokonce možná s tebou, "když ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině" toho společnýho domu... ach jo...
jen bych řekla že si neví rady, jak se rozhodnout
Jasně - a ona. potvora, ho "ho nepošle do háje" a nepošle, aby to jemu i tobě usnadnila... to je tedda drzost... vissla

Kde si vzala,ze Cacorka ma batole?

Není tady

#36 18. 5. 2014 11:41

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kde si vzala,ze Cacorka ma batole?
Kdybys četla od začátku, taky bys to věděla... předchozí stránka, příspěvek 7.

Není tady

#37 18. 5. 2014 11:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mᚠpocit, žes šla přes mrtvoly ?

Není tady

#38 18. 5. 2014 11:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Cacorko ten chlap neni blbej a vi velice dobre jaky by jeho rozvod mel dusledky.Co s mladou holkou,bude chtit deti on,uz ne,bude starej ona plna zivota.Takze si da vsechno dohromady.Na povyrazeni dobra,pro zivot nikoli.

a tak někteří chlapi si zase rádi dokazují, že jsou pořád ještě mladíčci tím, že si pořídí mladou holku a s ní malý dítě.
ale to asi nebude tenhle případ.
tenhle chlap je jen ztráta času. blbý je, že jestli je holka na mateřský, tak má asi omezenou možnost se seznámit, takže pořád lpí na tomhle týpkovi.

Není tady

#39 18. 5. 2014 12:26

karfice
♥♥♥♥---

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

a tak někteří chlapi si zase rádi dokazují, že jsou pořád ještě mladíčci tím, že si pořídí mladou holku a s ní malý dítě.
ale to asi nebude tenhle případ.
tenhle chlap je jen ztráta času. blbý je, že jestli je holka na mateřský, tak má asi omezenou možnost se seznámit, takže pořád lpí na tomhle týpkovi.

Jen jí nech a lpí, stejně si nabije hubu. Ten chlap se kvůli ní rozvádět nebude. Už vidím jak v druhé polovině baráku bydlí ona s tím svým chlapem a za zdí jeho bývalá manželka big_smile

Není tady

#40 18. 5. 2014 12:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak hubu si může nabít i s kýmkoliv jiným, na to ten chlap nemusí být ženatej. ale tohle mi přijde celý už dopředu o ničem a je škoda, že se holka nesebere a nepošle ho do háje.
asi chlap ví, jak na ni, maže ji med kolem pusy a ona mu to všechno žere. já asi i celkem chápu, že když skončila sama s dítětem, tak někoho chce a nechce být sama, ale tohle už od začátku smrdí jen dalším průšvihem.

Není tady

#41 18. 5. 2014 12:40

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

mᚠpocit, žes šla přes mrtvoly ?

Mam ten pocit.Nevidela jsem a neslysela.Az ,kdyz jsem vystrzlivela to vidim.

Není tady

#42 18. 5. 2014 12:43

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

erem, možná neviděla a neslyšela, ale kdybys to zase až tolik hrnula, tak jsi měla chlápka doma, si myslím.

Není tady

#43 18. 5. 2014 12:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud milujes jdes pres mrtvoly.
Ono taky dost záleží na tom přes čí "mrtvoly"...

Není tady

#44 18. 5. 2014 12:54

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Cacorka26 napsal(a):

Judyna napsal(a):

nenamlouvej si, jak on v tom lítá. kdyby jo, byl by už s tebou. možná mu nejsi lhostejná, ale takový, aby jsi mu stála za to, všechno ukončit a začít s tebou znovu, to prostě není.
a ještě něco - i kdyby to nakrásně udělal, nediv se jednou,že tak, jak podváděl ji, bude nejspíš podvádět i tebe.
tohle mě kolikrát fakt baví, když vidím, že se takové jako ty pak děsně diví, že je ten jejich podvádí stejně jaku tu první a děsně vyšilují a jsou vzteklé na každou, která se mihne kolem, protože co kdyby, že.

Přesně tohle jsem chtěla napsat také.

Cácorko a proč vůbec tlačíš na pilu? Proč to nenechᚠtak, jak to je ? Chceš barák, jeho prachy nebo co ?  Ven tě vyvádí, ...      Manželka to zřejmě nezažila poprvé, takže vyčkává, až se on vyblbne a přitáhne zpět.
Jsi strašně mladá, proč chceš starce ?

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#45 18. 5. 2014 12:54

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

erem, možná neviděla a neslyšela, ale kdybys to zase až tolik hrnula, tak jsi měla chlápka doma, si myslím.

Vidis a dneska jsem rada,ze to dopadlo jak to dopadlo.Mel spousta chyb.Nejhorsi byla jeho zarlivost a podezirani.Jeste nedavno se me ozval na meil po tolika letech.

Není tady

#46 18. 5. 2014 13:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Frigo napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Cacorka26 napsal(a):

Přesně tohle jsem chtěla napsat také.

Cácorko a proč vůbec tlačíš na pilu? Proč to nenechᚠtak, jak to je ? Chceš barák, jeho prachy nebo co ?  Ven tě vyvádí, ...      Manželka to zřejmě nezažila poprvé, takže vyčkává, až se on vyblbne a přitáhne zpět.
Jsi strašně mladá, proč chceš starce ?

holka je zamilovaná, chce jeho, ne barák, na takové věci podle mě kašle. a když jsi zamilovaná, tak ti asi nebude stačit, že tě chlap někam jednou za čas vezme atd. prostě chceš přirozeně víc.

Upravil(a) PPavlaa (18. 5. 2014 13:20)

Není tady

#47 18. 5. 2014 13:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Vidis a dneska jsem rada,ze to dopadlo jak to dopadlo.Mel spousta chyb.Nejhorsi byla jeho zarlivost a podezirani.Jeste nedavno se me ozval na meil po tolika letech.

to tak často bývá, že nejvíc žárlí a podezírají ti, kteří sami podvádí.
a vidíš sama, kdysi jsi z toho byla špatná a dneska jsi ráda :-)

Není tady

#48 18. 5. 2014 13:32

Irena001
♥♥♥♥---

Nevím, zda Cacorka ví, co chce. Vztahy s manželkou nemá dobré, s dětma asi také nebudou pak, kdyby se pán rozvedl. Své dítě asi na sexuální radovánky nebere. Jak ví, že bude pán mít rád její děcko? Postel se časem omrzí, když není Cacorka první ani poslední v životě ženáče a  pán může jít za jinou sukní. Zatím to bere jen přes sex, na rozum ještě nedošlo. Já osobně bych se dosti styděla, ukazovat se s ženatým pánem, že já jsem ta příčina jeho svárů doma. Není to tvůj partner se vším všudy. pak by mi vadily ty peníze, co nechá za alimenty a nevěnování se dětem. Ukradeš dětem tátu a je ti to celkem jedno, jedeš přes vagínu! Zatím Cácorce půjčil svůj úd a pozval ji na pár chvil.....s manželkou má daleko víc, děti, ty ze života nevymaže, domov, majetek a další a to je dost!
Cacorko, kdo bude financovat vaše případné bydlení, žití a pod? Partner? Ty jsi toho zatím moc nepředvedla. Jaké je tvé vzdělání a kolik vyděláváš? Srovnej si to v hlavě. 
Jaké je tvé věno? Vagína? Dost málo. Nebo spoléhᚠna své rodiče? Já bych tě z domu vykopala i s děckem. Nemᚠna víc, než ženatého chlapa?

Není tady

#49 18. 5. 2014 13:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

eremuruss napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ale nutné to není - taky o tom vím svý smile

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#50 18. 5. 2014 13:42

mia
♥♥♥♥♥♥-

Irena001 napsal(a):

Nevím, zda Cacorka ví, co chce. Vztahy s manželkou nemá dobré, s dětma asi také nebudou pak, kdyby se pán rozvedl. Své dítě asi na sexuální radovánky nebere. Jak ví, že bude pán mít rád její děcko? Postel se časem omrzí, když není Cacorka první ani poslední v životě ženáče a  pán může jít za jinou sukní. Zatím to bere jen přes sex, na rozum ještě nedošlo. Já osobně bych se dosti styděla, ukazovat se s ženatým pánem, že já jsem ta příčina jeho svárů doma. Není to tvůj partner se vším všudy. pak by mi vadily ty peníze, co nechá za alimenty a nevěnování se dětem. Ukradeš dětem tátu a je ti to celkem jedno, jedeš přes vagínu! Zatím Cácorce půjčil svůj úd a pozval ji na pár chvil.....s manželkou má daleko víc, děti, ty ze života nevymaže, domov, majetek a další a to je dost!
Cacorko, kdo bude financovat vaše případné bydlení, žití a pod? Partner? Ty jsi toho zatím moc nepředvedla. Jaké je tvé vzdělání a kolik vyděláváš? Srovnej si to v hlavě. 
Jaké je tvé věno? Vagína? Dost málo. Nebo spoléhᚠna své rodiče? Já bych tě z domu vykopala i s děckem. Nemᚠna víc, než ženatého chlapa?

ježiš, co se to tady dneska děje, perla za perlou lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí