6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Judyna napsal(a):
helena napsal(a):
s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si e u bude po vem...e si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jene maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřeil a ani jí neřek e má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?Tohle mě taky zarazilo....Ty jsi za ní byla? A on tě zapřel? Tak to toti vypadá
Ví o mě...ječela jak na lesy u naeho baráku (co se dá pochopit) ale tak nějak nevim, proč ona ho nepole do háje kdy za ty léta manelství jí tohle dělá...Jene ty milenky přede mnou byly vyloeně sex a nic víc...ádný vejlety atd...my se dost ukazujem mezi lidma, okolí to o nás ví, jene ta jeho s ním doma nemluví a on na ni taky nepromluví ani slovo...bylo mi řečeno e a se ona trochu uklidní, e jí to řekne na férovku...tak jsem zvědavá....fakt bych z tohohle debilního kruhu nejradi utekla...ale lítám v tom a po ui...on taky...jen bych řekla e si neví rady, jak se rozhodnout...taky s ním umim pěkně zamávat to neřikám...ale tohle by si měl vyřeit sám, bez mojí přítomnosti....jene já můu jen doufat...
Není tady
Cacorka26 napsal(a):
No právě...Jene....kolu nemám dodělanou, v 18ti jsem domů přila s tím e jsem těhotná a e jsem rozhodnutá si dítě nechat, narodil se mi syn za kterýho bych ivot dala, kdy mu byly 4 měsíce tak tatínek si uvědomil e na to není připravenej take zdrhnul...byli jsme spolu se vím vudy 2,5 roku, pak jsem měla jednoho (koda mluvit) trvalo to 4 měsíce...a pak jsem potkala "tohohle" a je to jak to je a já nevim jak z toho ven...
moc nerozumím, co má společného to, e jsi měla dítě v 18 s tím, e sis narazila chlapa, co je pomalu o generaci starí.
to je přece straná koda, zabíjet tyhle pěkný roky s takovým - navrch enatým - týpkem.
Není tady
karfice napsal(a):
Eva. napsal(a):
Já kolem sebe vidím, e spousta muů se rozvádí kvůli milenkám.
To u mě v okolí je to naopak. Větina párů, manelů, které znám, tak jeden z nich vdy povádí, ale větinou je to ten chlap. A doma mají enuky, které nic netuí a vem u kafe či na vínečku vykládají, jak mají skvělé partnerství, jak by ten jejich je nikdy nepovedl a kdesi cosi... se vdy povědomě směju.
jojo, tohle mám kolem sebe taky. spousta ideálních vztahů, co se vodí za ručičky, je proto, e enská nemá páru, e ji chlap podvádí. ono to tak v podstatě bývá, e to vědí vichni, jen ne ten, koho se to týká.
Není tady
Cacorka26 napsal(a):
Judyna napsal(a):
helena napsal(a):
s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si e u bude po vem...e si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jene maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřeil a ani jí neřek e má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?Tohle mě taky zarazilo....Ty jsi za ní byla? A on tě zapřel? Tak to toti vypadá
Ví o mě...ječela jak na lesy u naeho baráku (co se dá pochopit) ale tak nějak nevim, proč ona ho nepole do háje kdy za ty léta manelství jí tohle dělá...Jene ty milenky přede mnou byly vyloeně sex a nic víc...ádný vejlety atd...my se dost ukazujem mezi lidma, okolí to o nás ví, jene ta jeho s ním doma nemluví a on na ni taky nepromluví ani slovo...bylo mi řečeno e a se ona trochu uklidní, e jí to řekne na férovku...tak jsem zvědavá....fakt bych z tohohle debilního kruhu nejradi utekla...ale lítám v tom a po ui...on taky...jen bych řekla e si neví rady, jak se rozhodnout...taky s ním umim pěkně zamávat to neřikám...ale tohle by si měl vyřeit sám, bez mojí přítomnosti....jene já můu jen doufat...
nenamlouvej si, jak on v tom lítá. kdyby jo, byl by u s tebou. moná mu nejsi lhostejná, ale takový, aby jsi mu stála za to, vechno ukončit a začít s tebou znovu, to prostě není.
a jetě něco - i kdyby to nakrásně udělal, nediv se jednou,e tak, jak podváděl ji, bude nejspí podvádět i tebe.
tohle mě kolikrát fakt baví, kdy vidím, e se takové jako ty pak děsně diví, e je ten jejich podvádí stejně jaku tu první a děsně vyilují a jsou vzteklé na kadou, která se mihne kolem, protoe co kdyby, e.
Není tady
karfice napsal(a):
Dle mě kvůli takové náně jako jsi ty, rozhodně manelku neopustí. Kdyby jí chtěl kvůli tobě opustit, dávno by to udělal a i část baráku by jí nechal, jen aby byl s tebou. TAke ono to zas nebude takové horké.
Doma má své jisté. Tebe má jen na ukačku a vdycky si u tebe jen vyprázní pytel. Nic víc. To e tě občas někam veme, to dělá jen z toho důvodu, aby ti zavřel hubu. Těch pár drobných za kytku občas dá a ty jsi hned v tom a po ui. Zkus začít přemýlet.
Tak za tohle se muzu podepsat,sama jsem prozila vztah se zenacem.Byl take plny problemu s jeho manzelkou.Nakonec vztah ukoncil on.No a ted je rozvedeny odvedla ho jina....a slo to.
Není tady
tak mě přijde vcelku pochopitelný, e kdy si člověk narazí někoho, kdo má u enu, tak to není bez problémů.
očekávat něco jiného mi přijde jako bláznovství. spí se divím, e to za to někomu stojí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak mě přijde vcelku pochopitelný, e kdy si člověk narazí někoho, kdo má u enu, tak to není bez problémů.
očekávat něco jiného mi přijde jako bláznovství. spí se divím, e to za to někomu stojí.
Pokud milujes jdes pres mrtvoly.Vim o tom svy.
Není tady
ječela jak na lesy u naeho baráku
Docela je mi líto tvejch rodičů... mít na krku nedoučenou dceru s batoletem, pravděpodobně bez vlastních příjmů a jetě snáet scénky, co jim tropí manelka jejího milence za plotem...
Mimochodem . kdo ti hlídá dítě, kdy s miláčkem vejletujete, večeříte a intimně se vyíváte?
ty milenky přede mnou byly vyloeně sex a nic víc
Aha - zatímco ty jsi "ta jediná pravá", jo? A on, chudáček nepochopenej, konečně nael "svý jediný těstí"?
Dokonce moná s tebou, "kdy ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině" toho společnýho domu... ach jo...
jen bych řekla e si neví rady, jak se rozhodnout
Jasně - a ona. potvora, ho "ho nepole do háje" a nepole, aby to jemu i tobě usnadnila... to je tedda drzost...
Upravil(a) helena (18. 5. 2014 11:31)
Není tady
Cacorko ten chlap neni blbej a vi velice dobre jaky by jeho rozvod mel dusledky.Co s mladou holkou,bude chtit deti on,uz ne,bude starej ona plna zivota.Takze si da vsechno dohromady.Na povyrazeni dobra,pro zivot nikoli.
Není tady
helena napsal(a):
ječela jak na lesy u naeho baráku
Docela je mi líto tvejch rodičů... mít na krku nedoučenou dceru s batoletem, pravděpodobně bez vlastních příjmů a jetě snáet scénky, co jim tropí manelka jejího milence za plotem...
Mimochodem . kdo ti hlídá dítě, kdy s miláčkem vejletujete, večeříte a intimně se vyíváte?
ty milenky přede mnou byly vyloeně sex a nic víc
Aha - zatímco ty jsi "ta jediná pravá", jo? A on, chudáček nepochopenej, konečně nael "svý jediný těstí"?
Dokonce moná s tebou, "kdy ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině" toho společnýho domu... ach jo...
jen bych řekla e si neví rady, jak se rozhodnout
Jasně - a ona. potvora, ho "ho nepole do háje" a nepole, aby to jemu i tobě usnadnila... to je tedda drzost...
Kde si vzala,ze Cacorka ma batole?
Není tady
Kde si vzala,ze Cacorka ma batole?
Kdybys četla od začátku, taky bys to věděla... předchozí stránka, příspěvek 7.
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
očekávat něco jiného mi přijde jako bláznovství. spí se divím, e to za to někomu stojí.Pokud milujes jdes pres mrtvoly.Vim o tom svy.
má pocit, es la přes mrtvoly ?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Cacorko ten chlap neni blbej a vi velice dobre jaky by jeho rozvod mel dusledky.Co s mladou holkou,bude chtit deti on,uz ne,bude starej ona plna zivota.Takze si da vsechno dohromady.Na povyrazeni dobra,pro zivot nikoli.
a tak někteří chlapi si zase rádi dokazují, e jsou pořád jetě mladíčci tím, e si pořídí mladou holku a s ní malý dítě.
ale to asi nebude tenhle případ.
tenhle chlap je jen ztráta času. blbý je, e jestli je holka na mateřský, tak má asi omezenou monost se seznámit, take pořád lpí na tomhle týpkovi.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
a tak někteří chlapi si zase rádi dokazují, e jsou pořád jetě mladíčci tím, e si pořídí mladou holku a s ní malý dítě.
ale to asi nebude tenhle případ.
tenhle chlap je jen ztráta času. blbý je, e jestli je holka na mateřský, tak má asi omezenou monost se seznámit, take pořád lpí na tomhle týpkovi.
Jen jí nech a lpí, stejně si nabije hubu. Ten chlap se kvůli ní rozvádět nebude. U vidím jak v druhé polovině baráku bydlí ona s tím svým chlapem a za zdí jeho bývalá manelka
Není tady
tak hubu si můe nabít i s kýmkoliv jiným, na to ten chlap nemusí být enatej. ale tohle mi přijde celý u dopředu o ničem a je koda, e se holka nesebere a nepole ho do háje.
asi chlap ví, jak na ni, mae ji med kolem pusy a ona mu to vechno ere. já asi i celkem chápu, e kdy skončila sama s dítětem, tak někoho chce a nechce být sama, ale tohle u od začátku smrdí jen dalím průvihem.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
očekávat něco jiného mi přijde jako bláznovství. spí se divím, e to za to někomu stojí.Pokud milujes jdes pres mrtvoly.Vim o tom svy.
má pocit, es la přes mrtvoly ?
Mam ten pocit.Nevidela jsem a neslysela.Az ,kdyz jsem vystrzlivela to vidim.
Není tady
erem, moná neviděla a neslyela, ale kdybys to zase a tolik hrnula, tak jsi měla chlápka doma, si myslím.
Není tady
Pokud milujes jdes pres mrtvoly.
Ono taky dost záleí na tom přes čí "mrtvoly"...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Cacorka26 napsal(a):
Judyna napsal(a):
Tohle mě taky zarazilo....Ty jsi za ní byla? A on tě zapřel? Tak to toti vypadáVí o mě...ječela jak na lesy u naeho baráku (co se dá pochopit) ale tak nějak nevim, proč ona ho nepole do háje kdy za ty léta manelství jí tohle dělá...Jene ty milenky přede mnou byly vyloeně sex a nic víc...ádný vejlety atd...my se dost ukazujem mezi lidma, okolí to o nás ví, jene ta jeho s ním doma nemluví a on na ni taky nepromluví ani slovo...bylo mi řečeno e a se ona trochu uklidní, e jí to řekne na férovku...tak jsem zvědavá....fakt bych z tohohle debilního kruhu nejradi utekla...ale lítám v tom a po ui...on taky...jen bych řekla e si neví rady, jak se rozhodnout...taky s ním umim pěkně zamávat to neřikám...ale tohle by si měl vyřeit sám, bez mojí přítomnosti....jene já můu jen doufat...
nenamlouvej si, jak on v tom lítá. kdyby jo, byl by u s tebou. moná mu nejsi lhostejná, ale takový, aby jsi mu stála za to, vechno ukončit a začít s tebou znovu, to prostě není.
a jetě něco - i kdyby to nakrásně udělal, nediv se jednou,e tak, jak podváděl ji, bude nejspí podvádět i tebe.
tohle mě kolikrát fakt baví, kdy vidím, e se takové jako ty pak děsně diví, e je ten jejich podvádí stejně jaku tu první a děsně vyilují a jsou vzteklé na kadou, která se mihne kolem, protoe co kdyby, e.
Přesně tohle jsem chtěla napsat také.
Cácorko a proč vůbec tlačí na pilu? Proč to nenechá tak, jak to je ? Chce barák, jeho prachy nebo co ? Ven tě vyvádí, ... Manelka to zřejmě nezaila poprvé, take vyčkává, a se on vyblbne a přitáhne zpět.
Jsi straně mladá, proč chce starce ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
erem, moná neviděla a neslyela, ale kdybys to zase a tolik hrnula, tak jsi měla chlápka doma, si myslím.
Vidis a dneska jsem rada,ze to dopadlo jak to dopadlo.Mel spousta chyb.Nejhorsi byla jeho zarlivost a podezirani.Jeste nedavno se me ozval na meil po tolika letech.
Není tady
Frigo napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Cacorka26 napsal(a):
tohle mě kolikrát fakt baví, kdy vidím, e se takové jako ty pak děsně diví, e je ten jejich podvádí stejně jaku tu první a děsně vyilují a jsou vzteklé na kadou, která se mihne kolem, protoe co kdyby, e.Přesně tohle jsem chtěla napsat také.
Cácorko a proč vůbec tlačí na pilu? Proč to nenechá tak, jak to je ? Chce barák, jeho prachy nebo co ? Ven tě vyvádí, ... Manelka to zřejmě nezaila poprvé, take vyčkává, a se on vyblbne a přitáhne zpět.
Jsi straně mladá, proč chce starce ?
holka je zamilovaná, chce jeho, ne barák, na takové věci podle mě kale. a kdy jsi zamilovaná, tak ti asi nebude stačit, e tě chlap někam jednou za čas vezme atd. prostě chce přirozeně víc.
Upravil(a) PPavlaa (18. 5. 2014 13:20)
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vidis a dneska jsem rada,ze to dopadlo jak to dopadlo.Mel spousta chyb.Nejhorsi byla jeho zarlivost a podezirani.Jeste nedavno se me ozval na meil po tolika letech.
to tak často bývá, e nejvíc árlí a podezírají ti, kteří sami podvádí.
a vidí sama, kdysi jsi z toho byla patná a dneska jsi ráda :-)
Není tady
Nevím, zda Cacorka ví, co chce. Vztahy s manelkou nemá dobré, s dětma asi také nebudou pak, kdyby se pán rozvedl. Své dítě asi na sexuální radovánky nebere. Jak ví, e bude pán mít rád její děcko? Postel se časem omrzí, kdy není Cacorka první ani poslední v ivotě enáče a pán můe jít za jinou sukní. Zatím to bere jen přes sex, na rozum jetě nedolo. Já osobně bych se dosti styděla, ukazovat se s enatým pánem, e já jsem ta příčina jeho svárů doma. Není to tvůj partner se vím vudy. pak by mi vadily ty peníze, co nechá za alimenty a nevěnování se dětem. Ukrade dětem tátu a je ti to celkem jedno, jede přes vagínu! Zatím Cácorce půjčil svůj úd a pozval ji na pár chvil.....s manelkou má daleko víc, děti, ty ze ivota nevymae, domov, majetek a dalí a to je dost!
Cacorko, kdo bude financovat vae případné bydlení, ití a pod? Partner? Ty jsi toho zatím moc nepředvedla. Jaké je tvé vzdělání a kolik vydělává? Srovnej si to v hlavě.
Jaké je tvé věno? Vagína? Dost málo. Nebo spoléhá na své rodiče? Já bych tě z domu vykopala i s děckem. Nemá na víc, ne enatého chlapa?
Není tady
eremuruss napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Ale nutné to není - taky o tom vím svý
Není tady
Irena001 napsal(a):
Nevím, zda Cacorka ví, co chce. Vztahy s manelkou nemá dobré, s dětma asi také nebudou pak, kdyby se pán rozvedl. Své dítě asi na sexuální radovánky nebere. Jak ví, e bude pán mít rád její děcko? Postel se časem omrzí, kdy není Cacorka první ani poslední v ivotě enáče a pán můe jít za jinou sukní. Zatím to bere jen přes sex, na rozum jetě nedolo. Já osobně bych se dosti styděla, ukazovat se s enatým pánem, e já jsem ta příčina jeho svárů doma. Není to tvůj partner se vím vudy. pak by mi vadily ty peníze, co nechá za alimenty a nevěnování se dětem. Ukrade dětem tátu a je ti to celkem jedno, jede přes vagínu! Zatím Cácorce půjčil svůj úd a pozval ji na pár chvil.....s manelkou má daleko víc, děti, ty ze ivota nevymae, domov, majetek a dalí a to je dost!
Cacorko, kdo bude financovat vae případné bydlení, ití a pod? Partner? Ty jsi toho zatím moc nepředvedla. Jaké je tvé vzdělání a kolik vydělává? Srovnej si to v hlavě.
Jaké je tvé věno? Vagína? Dost málo. Nebo spoléhá na své rodiče? Já bych tě z domu vykopala i s děckem. Nemá na víc, ne enatého chlapa?
jei, co se to tady dneska děje, perla za perlou
Není tady