Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#276 2. 7. 2014 13:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Život se ženáčem...

va A s kým má tie tri dcéry 14, 11 a 8?

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#277 2. 7. 2014 13:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, Andy si možno potrebovala len posažova, ale to potom treba napísa. wink Ja niekedy tiež potrebujem akurát niekoho, kto by ma vypočul a požutoval - a idem ďalej. V reále aj viem odhadnú situáciu, ale na infernete je to ažšie, takže je lepšie VOPRED napísa - neraďte mi, chcem si tu len vylia srdce a necha sa požutova. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#278 2. 7. 2014 13:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Andy,kdybys chtěla, najdeš na svým životě spoustu pozitiv, ale ty je vidět nechceš, ty chceš skuhrat a čekáš, že tě všichni budou litovat. To je prostě totálně špatně.
Andy, jak trávíš volnej čas? Svůj, aspoň trochu ho máš, neříkej, že vůbec ne, jaký mᚠkoníčky, co tě baví? Co dělᚠpo práci a o víkendech? Když chceš zhubnout, chce to pohyb a změnit jídelníček, to jde a nemusí to stát ani moc peněz. Koníčky, dělej, co tě baví, aspoň chvilku denně, nebo podle okolností,ale najdi si na sebe chvilku času. Jde to, než řekneš, že nejde, jde. Kámošku nenajdeš, doku na každýho budeš chrlit jen ty svoje nářky, každej má svýho dost a není zvědavej pořád dokolečka poslouchat jedny a samý nářky. Každej si potřebuje občas zaskuhrat, ale u tebe je to jedinej druh komunikace, jak tak čtu. A dovolená, nemusíš nutně jet k moři, koukni na net,kolik mᚠhezkých míst ve svým okolí,podívej se, co je dostupný třeba vlakem a pěšky a můžeš si udělat výlet. jinak k moři na týden s děckama taky nemusí stát balík,pokud nejsi nějak extrémně náročná. Stačí jednou za dva roky, na to bys snad mohla našetřit. taky si zjisti,pokud nemᚠnebo nevíš, jestli bys nedostala na synka příspěvek na péči. Hledej všechny možnosti.
Vím, že je blbý,když si otec nechce brát autistický dítko k sobě, ale lepší takhle, než kdyby synka pobytem u sebe stresoval. Je dobře, že si bere aspoň toho staršího. Neříkej, že ti to neuleví. Hledej to pozitivní. A nepiš pořád, že to nejde, protože tím cokoli pozitivního okamžitě zavrhuješ.
A pamatuj si, jaký si to uděláš, takový to máš. Vždycky,když se mi děje, co nechci, vím, že na tom nezmění nic nikdo jinej, než já a když trpím, tak jen proto, že s tím nejsem sama schopná nic udělat. Ale nikdo to za mě neudělá, opravdu jen já sama.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#279 2. 7. 2014 13:39

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Jéžiš, v době, kdy jí před 14 lety zemřel manžel, měla tři děti - 8,11,14 let (tehdy). rock

Není tady

#280 2. 7. 2014 13:42

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

S manželem, dětem bylo tehdy tolik let, když se manžel zabil v autě, dnes je jim všem o 14 víc. A navíc má toho 12cti a půlletýho, jehož otec ji opustil.

Není tady

#281 2. 7. 2014 13:44

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Selima napsal(a):

Jéžiš, v době, kdy jí před 14 lety zemřel manžel, měla tři děti - 8,11,14 let (tehdy). rock

Ahoj Ivanko smile díky Bohu, že aspoň někdo to pochopil. Dala jsem to jako příklad, nenapadlo mě, že to bude někdo pitvat lol

Není tady

#282 2. 7. 2014 14:32

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Ivana napsal(a):

Selima napsal(a):

Ahoj Ivanko smile díky Bohu, že aspoň někdo to pochopil. Dala jsem to jako příklad, nenapadlo mě, že to bude někdo pitvat lol

Ahoj Oli, no někteří lidé mají problém pochopit psaný text. ( Ale chápu, mně se to také někdy stane, hlavně, když něco jen tak přeletím jedník očkem).

Není tady

#283 2. 7. 2014 19:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

vám připadá divné, že by mě vzaly holky do auta s dětma, když je místo
Ony mají každá tak velký auto, že se tam vejdou ony se svým dítětem/dětmi a ještě vy tři?
copak to kamarádky nedělají?
Dělají... ale tobě fakt nedochází, že to není o odvozu, ale o tom, že prostě nestojí o to, abys s nima jela?
vždy všichni neřídí
No... a ti, co neřídí, jezdí veřejnou dopravou... to už tak bejvá... a neočekávají od kamarádek, známejch či kolegů, že je budou vozit, notabene aby se cejtili ublížený, že je vozit nechtějí...
po velkém přesvědčování si vezme mladšího na týden a to mám jako oslavovat, že se uráčil
Víš... jestli s ním hovoříš stejným způsobem, tak bych se ani nedivila, kdyby si ho zas nějakej čas vzít nechtěl. Mně říct někdo něco podobnýho, tak by se taky dlouho nedočkal, že se zas "uráčím".
já nemám čas chodit pořád po obchodech a hledat sekáče a slevy
Zkus hledat na netu... a ne jen obchody, i v inzerci se dají najít hezký kousky.
Je tu hnusná stará koupelna a záchod, kuchyň to samé,ale byt je v místě, kde chci a je to přiměřená cena.
Vždycky bejvá něco za něco...
A i byt se dá vylepšit aspoň částečně a bez velkejch peněz.
Mimochodem - s majitelkou jsi o úpravách mluvila, nebo zas jen víš, že "majitelka by mi nezaplatila"?
Schválně mluvím o úpravách - s celkovou rekonstrukcí bys asi neuspěla, ale na něčem by třeba bylo možný se dohodnout... zkusilas to vůbec?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#284 2. 7. 2014 23:29

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Jen poznámka: vám připadá divné, že by mě vzaly holky do auta s dětma, když je místo a já auto nemám, copak to kamarádky nedělají?Já kdybych měla auto a řídila, mě by to nepřipadalo divné,vždy všichni neřídí,to mě dost překvapilo.
Andy, možná se budu opakovat, ale opravdu není ničí povinností vytvářet Ti hezký víkend jenom proto, že s Tebou před dvaceti lety chodil do školy. A řeknu Ti to natvrdo - je velmi pravděpodobné, že jsi ke společným aktivitám nebyla přizvána právě kvůli svému handicapovanému dítěti. Nevím, jestli si to uvědomuješ, ale pobyt zdravých jedinců společně s postiženým dítětem vyžaduje, aby se zdraví členové kolektivu tomu nemocnému přizpůsobili, brali na něj ohledy a sami se v mnoha aktivitách omezili. Nemluvě o tom, že by byli nuceni celé dva dny trpně snášet všechno, co souvisí s jeho handicapem, obzvl᚝ to, že dítě není schopno udržet ani stolici, ani moč.

Pro cizí lidi by byl takový víkend vším možným, jenom ne idylickou selankou strávenou v přírodě a proto Ti znovu radím, aby sis vyhledala společnost rodičů s dětmi podobně postiženými a na víkendové pobyty jezdila s nimi, ušetříš si zbytečné rozčarování a zklamání pussa

A bývalý, ano po velkém přesvědčování si vezme mladšího na týden a to mám jako oslavovat, že se uráčil, vždy je to jeho dítě a bývalý je normální chlap,tomu taky nerozumím,podle mě jste asi v takové situaci jako já nebyla, sama  s dětma,jedno nemocné, bez podpory rodiny a ještě i se starším máme problémy a hlavně bez bytu, což mě hodně trápí, chtěla bych mít pocit jistoty a zázemí pro děti,vždy takové potřeby má snad každý rodič?
Andy, ono se ne nadarmo říká, že každý je svého vlastního štěstí strůjcem. Bývalý neopustil Tebe, to Ty jsi opustila bývalého kvůli jinému, ženatému muži a ani na chvilku sis nepřipustila myšlenku, že nová láska by Ti taky nemusela vyjít, proto sis také pro takovou situaci nevytvořila žádný krizový scénář a teď bohužel doplácíš na důsledky svého neuváženého jednání.

Prostě hledá doma, na mě i na bratrovi negativa v případě, že není něco po jeho,často si vyměňujeme názory a diskutujeme, nevíte, kolik mi to bere energie, když si nemůžu koupit byt a snažit se,aby to doma vypadalo k ¨světu, v podnájmu, kde bydlím,nic měnit nebudu,majitelka by mi nezaplatila.Je tu hnusná stará koupelna a záchod, kuchyň to samé,ale byt je v místě, kde chci a je to přiměřená cena.
Andy, mᚠsyna v předpubertálním věku. Tyto projevy jsou v tomto věku normální a můžu Tě ubezpečit, že bude i hůř stolt Jinak je víc rodičů nebo matek-samoživitelek, kteří si nemůžou koupit byt, protože na něj vzhledem ke svým výdělkovým možnostem nikdy nedosáhnou a žijí buďto po podnájmech, nebo dokonce i po ubytovnách. Budeš se tomu divit, ale i ve skromných podmínkách se dá zařídit poměrně útulné bydlení, holt si člověk musí odmyslet hnusnou koupelnu se záchodem a kuchyní a snažit se zvelebit to, co zvelebit lze stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#285 3. 7. 2014 6:58

andy75
♥♥♥----

Hůř může být vždycky,i když jsme odešla já od bývalého, neznamená to, že má nárok na celý byt a už vůbec ne, že by neměl mít zájem o obě děti, s tím nesouhlasím.
Mladší syn chodí na malou normálně, na velkou jsme se spravili a mívá nehody málo,navíc chodí normálně a mluví, je schopen téměř všech aktivit, problém je v tom, ho na aktivitu motivovat,hodně věcí ho nebaví.
Jistě, že vím, že hlavní důvod není to, že by mě nechtěly vzít do auta,ale jsme přesvědčena,že kdybych se na to zeptala,tak nějakou takovou výmluvu vyrobí.Mě to ale mrzí, my chodíme společně se bavit,týkáme se opravdu 20 let a není to jen ta škole, co si myslíte.
A já učím na dobré škole,tak je pro mě zvláštní srovnávat se s někým ,kdo bydlí na ubytovně, i když nebojte se, nepovyšuji se nad takovými, jen je to s mojí prací a snahou pro děti žít dobře, neslučitelné.Má dvě vysoké školy a uvažuji nad doktorátem,jen mám teď více starostí, než studium.
Dokonce mi tehdy přítel navrhnul,a se vypíšu z trvalého bydliště u bývalého a než koupí byt, a mám bydliště na úřadě,to si neumí představit ve chvíli, kdy bych měla tohle oznámit ve škole a přítel se divil, přitom on má nejenom trvalé bydliště s ženou v jejich bytě, není ani rozvedený a ještě platí polovinu hypotéky a tehdy to dělala taky,ještě ženě platil celý nájem a celou hypotéku, protože by la na mateřské, aby vyžila,byla jsem ticho, chápala jsme, ale peníze chyběly - no paradox.
Starší syn nechce vidět žádné nemocné děti, stačí mu bratr, musím hledat i zdravé a to je problém.
A v bytě je spraveno, co šlo spravit,ale linka a záchod s koupelnou, i když je polepíte tapetou atd. je to opravdu staré a chtělo by to výměnu.Koberce jsem nekupovala a linoleum taky ne ,je tu takové starší,nic moc,majitelka by mi to nezaplatila a někdy v jiném bytě bych to třeba neužila.Koberce nechci kvůli malému, máme morčata a nosí je někdy po bytě,a se lépe uklízí.A linka v kuchyni je dobrá, přítel ji tapetoval 2 roky a ještě není celá hotová,no a to sliboval, že mi spraví, co budu chtít a přitom doma má vše uděláno do detailu a na úrovni.S bývalým jsme doma neměli skoro žádné úpravy,buď nebyly peníze, ale taky nebyla vůle,bývalý na to moc nebyl a ten byt taky podle toho vypadá,staré jádro a linka by taky potřebovaly výměnu,i plovoučka nebo dlažba možná do předsíně,to snad už má téměř každý, kdo není na tom tak špatně, že bydlí na ubytovně a podotýká, že v tom bytě bývalý kupoval v roce 2004 a za tu dobu stále nic, jen malba,ano, zase je to o majetku, ale my jsme chodili ke známým,kteří byli normálně pracující a postupně ten byt měli pěkný a nikdo neměl tak zanedbaný, jako my a mě to už tehdy trápilo a paradoxem je, že dneska jsme ještě v horším. 
Ano, stále toužím po muži, co bude normální a postupně bude chtít bydlet v pěkném ( ne drahém) bytě,ve kterém bude dobře mě i dětem.Budu tento týden malovat a sádrovat,tak jsem zvědavá.Nikdy jsem se nebála mužské práce,hodně věcí jsme si společně s bývalým dělala, ale kachle nebo dlažba, to je prostě mužská práce,snad mi nenapíšete,že jste tak silné a samostatné, že i tohle zvládnete.

Není tady

#286 3. 7. 2014 7:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

i když jsme odešla já od bývalého, neznamená to, že má nárok na celý byt a už vůbec ne, že by neměl mít zájem o obě děti, s tím nesouhlasím
Nesouhlasit můžeš...
K bytu už jsem ti psala - teoreticky bys mohla něco vysoudit, ovšem záleží na tom, zda svoje nároky prokážeš. Soud těžko může vycházet jen z tvýho nesouhlasu.
A na to, aby si otec bral obě děti, na to páky nemáš... ani zákon ne. Mohla bys navrhnout střídavou péči - ale obávám se, že to pro tebe cesta nebude.
hlavní důvod není to, že by mě nechtěly vzít do auta
Když pominu to, že s vámi pravděpodobně víkendy trávit nechtějí, tak ryze prakticky - která má tak velký auto, aby se do něj vešli další tři lidi? Krom toho minimálně pro malýho je povinná sedačka - mᚠji? Nebo očekáváš, že ti ji taky někdo zajistí?
já učím na dobré škole,tak je pro mě zvláštní srovnávat se s někým ,kdo bydlí na ubytovně
Hm... na ubytovnách nebydlí jen póvl a lůza, víš...
ještě ženě platil celý nájem a celou hypotéku, protože by la na mateřské, aby vyžila,byla jsem ticho
Co bys taky chtěla říkat? Nějak ti nedochází, že nesponzoroval manželku z plezíru, ale proto, že se starala o jejich děti, kterejm tím placením zabezpečoval střechu nad hlavou?
majitelka by mi to nezaplatila
Ptám se znova - mluvila jsi s ní o tom?
toužím po muži, co bude normální a postupně bude chtít bydlet v pěkném ( ne drahém) bytě,ve kterém bude dobře mě i dětem
A kterej ti v lepším případě koupí, v horším aspoň zaplatí poplatky, vybavení a údržbu...

Není tady

#287 3. 7. 2014 8:43

rudolf
♥♥♥♥---

Takový podobný příběh psala kdysi Šípová.

Upravil(a) rudolf (3. 7. 2014 8:44)

Není tady

#288 3. 7. 2014 10:10

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

rudolf napsal(a):

Sipove pribeh byl uplne jiny,nevidim zadnou podobnost.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#289 3. 7. 2014 10:51

kostka
♥♥♥♥---

rudolf napsal(a):

Taky se mi zdá, že tam byla podobnost jen v tom učitelství a autistickém dítěti.

Není tady

#290 3. 7. 2014 11:00

kostka
♥♥♥♥---

Andy, s tebou je to marné, ty si z toho, co je ti tady doporučováno vybereš pár věcí, které omílᚠpořád dokola, proč nejdou.
Helena se tě myslím už dvakrát ptala, jestli ses vůbec s majitelkou bytu bavila o nějaké opravě, úpravě? Bez odpovědi.
Několikrát ti bylo doporučeno, abys kontaktovala rodiče s podobně postiženým dítětem. Bez odpovědi.
Raději budeš dokola omílat, že tě spolužačky nevzaly na chatu, ale zřejmě k tomu mají důvod, nezměníš to, tak už to neřeš.
Řešíš, co tvůj bývalý ženatý přítel udělal, neudělal, slíbil, ale to vše už bylo, to už nezměníš, těžko se vrátí, aby splnil své sliby, tak to neřeš pořád dokola.
Toužíš po normálním muži, který se postará o tebe a tvé děti, o vaše bydlení, ale to je trošku utopie. Nic ve zlém, ale který chlap, si uváže na krk ženskou se dvěma dětmi, jedním nemocným, která chce, aby do ní investoval, která jen fňuká, jak se jiní mají lépe? To bys musela v prvé řadě zapracovat sama na sobě, na svém pohlížení na život.

Není tady

#291 3. 7. 2014 22:58

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Hůř může být vždycky,i když jsme odešla já od bývalého, neznamená to, že má nárok na celý byt a už vůbec ne, že by neměl mít zájem o obě děti, s tím nesouhlasím.
Ale ano, andy, samozřejmě že má Tvůj přítel nárok na celý svůj byt a to z jednoduchého důvodu: protože sis za celou dobu vašeho vztahu ten byt právně neošetřila a byt je tak od začátku celý jeho!!! Jak můžeš chtít polovinu z něčeho, co Ti právně nikdy nepatřilo?!? Už jsem Ti to jednou psala: měla jsi před lety myslet na zadní kolečka a měla ses za přítele vdát ještě předtím, než se ten byt pořídil, potažmo jsi měla poskytnout na byt svoje peníze ze stavebka až po svatbě. Uvědom si, že díky své liknavosti a neschopnosti domyslet důsledky skutečně nemᚠnárok na nic, co se týká bytu: nemᚠnárok na vyplacení a dokonce v předmětném bytě ani nemᚠnárok bez souhlasu jeho majitele bydlet.

A já učím na dobré škole,tak je pro mě zvláštní srovnávat se s někým ,kdo bydlí na ubytovně, i když nebojte se, nepovyšuji se nad takovými, jen je to s mojí prací a snahou pro děti žít dobře, neslučitelné.Má dvě vysoké školy a uvažuji nad doktorátem,jen mám teď více starostí, než studium.
andy, i se dvěmi vysokými školami a doktorátem můžeš skončit na té ubytovně, než bys řekl švec hmm Stačí, aby Ti v životě padla špatná karta v podobě dlouhodobé nemoci nebo ztráta zaměstnání, z toho plynoucí neschopnost platit podnájem a jsi tam hned grater

Starší syn nechce vidět žádné nemocné děti, stačí mu bratr, musím hledat i zdravé a to je problém.
andy, všechno, co děláš, dělᚠvýhradně kvůli dítěti nemocnému, nikoliv kvůli tomu zdravému. Toho zdravého nemusíš tahat mezi nemocné, když nechce, aktivity s nemocnými můžeš klidně podnikat v době, kdy je starší syn u otce a jezdit na ně pouze s nemocným dítětem.

Nebo taky nemusíš dělat vůbec nic, můžeš sedět sama doma mezi čtyřmi stěnami a naříkat, jak mᚠtěžkej a smutnej život, že Tě nikdo nikdy nikam nepozve. I to je řešení hmm

Ano, stále toužím po muži, co bude normální a postupně bude chtít bydlet v pěkném ( ne drahém) bytě,ve kterém bude dobře mě i dětem.
Andy, každý, kdo chce bydlet v pěkném bytě si musí připravit na ten pěkný byt a útulné zařízení PENÍZE. Hodně peněz. Ty peníze na hezké bydlení našetřené nemáš, takže z toho logicky vyplývá, že starat by se měl převážně Tvůj potencionální partner. Kostka Ti to napsala dobře a já jen suše podotýkám, že chlapi s penězi dneska opravdu po stromech nerostou big_smile a pokud má chlap dneska peníze, raději je zainvestuje do svobodné mladinké slečny bez závazků než do samoživitelky středního věku se dvěma dětmi. Neuraž se, ale při svých tužbách a přáních bys měla stát oběma nohama pevně na zemi, držet se reality a ze svých nároků podstatně slevit smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#292 26. 7. 2014 21:33

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

smazáno,zbytečná moje starost :-(

Upravil(a) Vladena (27. 7. 2014 9:20)

Není tady

#293 27. 7. 2014 8:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Andy,mrkni se na tenhle film, je to opravdu podle skutečnýho životního příběhu. Stojí to za to.
http://www.youtube.com/watch?v=ttCcwB5PDHQ

Není tady

#294 27. 7. 2014 9:45

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočko, to bylo krásný.
To je zajímavé, že včera jsem po velmi dlouhé době potkala známou, pozvala mě na kafe, a mají velkou novinku. Jejich autistická dcerka má asistenčního psa.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#295 27. 7. 2014 22:07

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Modroočko, krásný film. Díky.

Není tady

#296 28. 7. 2014 10:11

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Krásný smutný film.Zas hodina a půl v tahu,ale stálo to za to!

Není tady

#297 28. 7. 2014 15:55

kostka
♥♥♥♥---

Modroočka napsal(a):

Andy,mrkni se na tenhle film, je to opravdu podle skutečnýho životního příběhu. Stojí to za to.
http://www.youtube.com/watch?v=ttCcwB5PDHQ

Souhlasím, moc pěkný film smile

Není tady

#298 26. 4. 2018 8:23

Elena1978
♥------

V Praze funguje podpůrná skupina pro ženy ve vztahu se ženatým
viz podpurneskupi­ny.iplace.cz

Není tady

#299 11. 6. 2018 12:28

geormarsh
♥------

Ahoj
Jmenuji se GeorgeI jsem ze Spojených států amerických. zatímco moje matka je z češtiny Hledám čestnou ženu, se kterou můžu strávit svůj život, když odcházím do důchodu během několika týdnů. Pracuji ve armádě Spojených států a v současné době jsem v Afghánistánu za účelem udržení míru. Bude se mi líbit, abyste mě kontaktoval prostřednictvím svého e-mailu, abych vám napsal a poslal vám moje obrázky a také vám sdělím víc o sobě dobře. . později budeme mluvit víc na facebook nebo skype ok. Slibuji, že se s vámi setkáme ve vaší zemi, pokud mi můžete dát šanci. budu čekat na zprávu ve svém e-mailu.
Jiří

georgemarshall2014@hotmail.com

Není tady

#300 11. 6. 2018 16:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

geormarsh napsal(a):

Ahoj
Jmenuji se GeorgeI jsem ze Spojených států amerických. zatímco moje matka je z češtiny Hledám čestnou ženu, se kterou můžu strávit svůj život, když odcházím do důchodu během několika týdnů. Pracuji ve armádě Spojených států a v současné době jsem v Afghánistánu za účelem udržení míru. Bude se mi líbit, abyste mě kontaktoval prostřednictvím svého e-mailu, abych vám napsal a poslal vám moje obrázky a také vám sdělím víc o sobě dobře. . později budeme mluvit víc na facebook nebo skype ok. Slibuji, že se s vámi setkáme ve vaší zemi, pokud mi můžete dát šanci. budu čekat na zprávu ve svém e-mailu.
Jiří
georgemarshall2014@hotmail.com

Nazdar Jiříku… už zase zlobíš? lol
Sňatkový podvodník vylákal ze starší ženy 300 tisíc korun
Hochštapler se na internetu vydával za amerického vojáka. Žena z Českolipska nebyla první, která naletěla.
Život naruby převrátil 68leté ženě muž, který se představil jako 58letý vdovec a voják americké armády. Hledal prý spřízněnou duši. Po dvou měsících, během kterých si vyměnili stovky e-mailů, začala dvojice plánovat společnou budoucnost. „Cizinec ženě naznačil, že ho v Americe nic nedrží a že by se za ní rád přestěhoval do Čech. Představou společného života byla zřejmě natolik nadšená, že si vůbec nepřipouštěla divné věci, které se kolem jejich vztahu začaly objevovat,“ uvedla mluvčí českolipské policie Ivana Baláková.

Zdroj: https://ceskolipsky.denik.cz/zpravy_reg … 80420.html [/i]

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí