6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte..je tu některá z vás, co měla nebo má "vztah se enáčem?..Já tedy ano...Předevím bych vás chtěla poprosit abyste mě tu nekamenovaly za to e se s ním tahám...abych vám to přiblíila...seznámili jsme se loni...nějak touhle dobou...ze začátku to bylo jen kafe,kafe a zase kafe...po čase mě vzal na výlet..bylo to fajn...Abych pravdu řekla, věděla jsem e má enu a děti...Jen jsem sama v sobě nedokázala potlačit ten chtíč...Od první chvíle jsem z něj byla hotová...Snaila jsem se tomu pocitu ubránit ale nelo to no...zpět k tématu...po tom naem "výletě" proběhla jak se říká "líbačka"...no byla jsem z toho vydělaná...on moc dobře věděl e se mi líbí...jen jsem to v sobě dusila protoe city postupem času sílily...jene jsme oba od tohohle vztahu zpočátku očekávali jenom nezávaznej sex...já byla jasná hned...ale po nějaký chvíli, kdy u i na něm jsem viděla e je to mezi náma vánějí jsem na něj tak trochu uhodila jak to mezi náma je a jak to asi bude...po 3 dnech co chodil okolo horký kae mi přila večer smska ve který bylo psáno, e mě miluje...a já byla straně astná a zároveň jsem věděla e u je váně zle...Take jsme spolu dá se říct chodili, vejletili a vechno moný co dva zamilovaý dělaj...postupně jsem se ho začala ptát co manelka s dětma (která nic netuila)...věděla jsem e je to otec od rodiny ale i přesto ho tak straně chci mít pro sebe...No...sám mi řek e jí to nějak etrně řekne, e má jinou (počítala jsem s tim e budou problémy, e budu ta největí coura pod sluncem)..jene se to zvrtlo...s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si e u bude po vem...e si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jene maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřeil a ani jí neřek e má "bokovku" se kterou chce zůstat...a já blbka si myslela e teda jako bude hodně velký dusno,rozvod a tak dále a tak dále...Take fakt nevim jak z toho ven....Máme se rádi...Jen by mě zajímaly vae zkuenosti...Asi sem fakt naivní kráva co doufá e od ní odejde ale přitom neodejde...?
Upravil(a) Cacorka26 (17. 5. 2014 20:38)
Není tady
nevěřím, e odejde. to by ho ona musela vyhodit.
Není tady
No právě jene oni maj barák na polovic take kdy ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině...u tolikrát jsem to chtěla ukončit ale nedokáu to protoe jsem fakt zamilovaná jak malá holka...
Není tady
ale jdi. kdyby s tebou chtěl tak moc být, tak u by jí o vás řekl a klidně by ji nechal i svou půlku baráku.
je to na tobě, no. pochybuju, e on se do toho pohrne a bude to chtít něják řeit. a pořád na něj čekat, a bude mít čas, být a ta druhá, nevím, nevím. za tohle ti váně stojí ?
Není tady
Nestojí...Já to dokonce vim a jsem přesvědčená e nestojí...Jene zamilovanost je občas pěkně hnusná, nemůu se toho zbavit... U tolikrát jsem se na to chtěla vykalat, nutila se do toho, protoe jsem malý kuře, je mi 21, jemu 38...Jako ano...ty dárky, kytičky, obědy, večeře, vejletění je fajn...moc fajn...jen ten vztah je prostě kdy to řeknu na plnou hubu na ho :-) protoe on ví jak mnou ovládat...fakt u nevim kudy kam...fakt sem myslela e a to ta jeho zjistí e bude peklo a časem bude po vem...ale takhle?? Kdo ví jestli jí něco nenalhával a nesliboval atd atd....do toho já u nevidim...on tvrdí e ne ale tvrdit si můe co chce...Akorát mi k tomu řek e se posere na alimentech protoe ty mu vyměřej takový e ta enská nebuáde muset do smrti hrábnou někde ve fabrice prstem
Není tady
jejda, dvacetiletá holčina s 40 letej prďola ... taková koda.
Není tady
No právě...Jene....kolu nemám dodělanou, v 18ti jsem domů přila s tím e jsem těhotná a e jsem rozhodnutá si dítě nechat, narodil se mi syn za kterýho bych ivot dala, kdy mu byly 4 měsíce tak tatínek si uvědomil e na to není připravenej take zdrhnul...byli jsme spolu se vím vudy 2,5 roku, pak jsem měla jednoho (koda mluvit) trvalo to 4 měsíce...a pak jsem potkala "tohohle" a je to jak to je a já nevim jak z toho ven...
Není tady
Cacorka26 napsal(a):
Nestojí...Já to dokonce vim a jsem přesvědčená e nestojí...Jene zamilovanost je občas pěkně hnusná, nemůu se toho zbavit... U tolikrát jsem se na to chtěla vykalat, nutila se do toho, protoe jsem malý kuře, je mi 21, jemu 38...Jako ano...ty dárky, kytičky, obědy, večeře, vejletění je fajn...moc fajn...jen ten vztah je prostě kdy to řeknu na plnou hubu na ho :-) protoe on ví jak mnou ovládat...fakt u nevim kudy kam...fakt sem myslela e a to ta jeho zjistí e bude peklo a časem bude po vem...ale takhle?? Kdo ví jestli jí něco nenalhával a nesliboval atd atd....do toho já u nevidim...on tvrdí e ne ale tvrdit si můe co chce...Akorát mi k tomu řek e se posere na alimentech protoe ty mu vyměřej takový e ta enská nebuáde muset do smrti hrábnou někde ve fabrice prstem
Nu, Cacorka26, alimenty na děti se platí jen do té doby, dokud se nejsou schopny samy ivit a ani případné výivné na ne/rozvedenou manelku nemůe manelka pobírat donekonečna
Není tady
s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si e u bude po vem...e si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jene maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřeil a ani jí neřek e má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?
Není tady
Cacorka26 napsal(a):
No právě...Jene....kolu nemám dodělanou, v 18ti jsem domů přila s tím e jsem těhotná a e jsem rozhodnutá si dítě nechat, narodil se mi syn za kterýho bych ivot dala, kdy mu byly 4 měsíce tak tatínek si uvědomil e na to není připravenej take zdrhnul...byli jsme spolu se vím vudy 2,5 roku, pak jsem měla jednoho (koda mluvit) trvalo to 4 měsíce...a pak jsem potkala "tohohle" a je to jak to je a já nevim jak z toho ven...
a e ses nepoučila a leze do dalího průvihu
Není tady
Dle mě kvůli takové náně jako jsi ty, rozhodně manelku neopustí. Kdyby jí chtěl kvůli tobě opustit, dávno by to udělal a i část baráku by jí nechal, jen aby byl s tebou. TAke ono to zas nebude takové horké.
Doma má své jisté. Tebe má jen na ukačku a vdycky si u tebe jen vyprázní pytel. Nic víc. To e tě občas někam veme, to dělá jen z toho důvodu, aby ti zavřel hubu. Těch pár drobných za kytku občas dá a ty jsi hned v tom a po ui. Zkus začít přemýlet.
Není tady
Holka zlatá, vezmi nohy na ramena a mazej od něj co nejdál od blbečka
Není tady
karfice napsal(a):
Dle mě kvůli takové náně jako jsi ty, rozhodně manelku neopustí. Kdyby jí chtěl kvůli tobě opustit, dávno by to udělal a i část baráku by jí nechal, jen aby byl s tebou. TAke ono to zas nebude takové horké.
Doma má své jisté. Tebe má jen na ukačku a vdycky si u tebe jen vyprázní pytel. Nic víc. To e tě občas někam veme, to dělá jen z toho důvodu, aby ti zavřel hubu. Těch pár drobných za kytku občas dá a ty jsi hned v tom a po ui. Zkus začít přemýlet.
To je přesný!!!
Není tady
Mendy napsal(a):
karfice napsal(a):
Doma má své jisté. Tebe má jen na ukačku a vdycky si u tebe jen vyprázní pytel. Nic víc. To e tě občas někam veme, to dělá jen z toho důvodu, aby ti zavřel hubu. Těch pár drobných za kytku občas dá a ty jsi hned v tom a po ui. Zkus začít přemýlet.To je přesný!!!
99% chlapů se stejně kvůli milenkám nerozvádí. Nemají důvod, kdy mají doma vypráno, vyehleno. Bůhví, kolik takových bokovek, jako je tady ten má.
Ten chlap si chce jen uít. Nic víc.
Upravil(a) karfice (17. 5. 2014 22:29)
Není tady
Já kolem sebe vidím, e spousta muů se rozvádí kvůli milenkám.
Není tady
Eva. napsal(a):
To u mě v okolí je to naopak. Větina párů, manelů, které znám, tak jeden z nich vdy povádí, ale větinou je to ten chlap. A doma mají enuky, které nic netuí a vem u kafe či na vínečku vykládají, jak mají skvělé partnerství, jak by ten jejich je nikdy nepovedl a kdesi cosi... se vdy povědomě směju.
Není tady
karfice napsal(a):
HLAVOU!!! Ne rozkrokem...
Není tady
Eva. napsal(a):
a spousta jich vleze z bláta do loue a pěkné je, e si to uvědomí a musí s tím dál ít
Není tady
Eva. napsal(a):
Čeho jse zářným příkladem, viď?
Ňák mi tady chybí ten úasný výraz rozhoďnoka...
Upravil(a) Dorka (17. 5. 2014 22:48)
Není tady
V jednadvaceti jsem se zamilovala do enatého mue o 18let starího. Rok a půl jsme spolu bydleli. Věděla o nás jeho manelka.KDy jsem otěhotněla,dítě nechtěl a odeel ode mě zpět k manelce.
Není tady
Eva. napsal(a):
Já tedy v okolí spíe vidím,e jsou manelé po nevěře spolu dál.
Není tady
helena napsal(a):
s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si e u bude po vem...e si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jene maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřeil a ani jí neřek e má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?
Tohle mě taky zarazilo....Ty jsi za ní byla? A on tě zapřel? Tak to toti vypadá
Není tady
Cacorka26 napsal(a):
No právě jene oni maj barák na polovic take kdy ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině...u tolikrát jsem to chtěla ukončit ale nedokáu to protoe jsem fakt zamilovaná jak malá holka...
Teraz nerozumiem: si zamilovaná doňho, alebo do baráku?
Není tady
Dorka napsal(a):
Eva. napsal(a):
Čeho jse zářným příkladem, viď?
Ňák mi tady chybí ten úasný výraz rozhoďnoka...
Jei, neprivolávaj!
Není tady
Niektorí mui sa kvôli milenke rozvedú, iní nie. Ale povedala by som, e čím dlhie "bokovka" trvá, tým menia pravdepodobnos, e sa bude hrnú do ivotných zmien... a otázka, je, keby sa rozviedol a bol s tebou, či by pre zmenu nepodvádzal teba s inými (zdá sa, e to má ako hobby a súčas ivotného týlu...).
Není tady