Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 5. 2014 20:35

Cacorka26
♥------

Život se ženáčem...

Ahojte..je tu některá z vás, co měla nebo má "vztah se ženáčem?..Já tedy ano...Především bych vás chtěla poprosit abyste mě tu nekamenovaly za to že se s ním tahám...abych vám to přiblížila...seznámili jsme se loni...nějak touhle dobou...ze začátku to bylo jen kafe,kafe a zase kafe...po čase mě vzal na výlet..bylo to fajn...Abych pravdu řekla, věděla jsem že má ženu a děti...Jen jsem sama v sobě nedokázala potlačit ten chtíč...Od první chvíle jsem z něj byla hotová...Snažila jsem se tomu pocitu ubránit ale nešlo to neutral no...zpět k tématu...po tom našem "výletě" proběhla jak se říká "líbačka"...no byla jsem z toho vydělaná...on moc dobře věděl že se mi líbí...jen jsem to v sobě dusila protože city postupem času sílily...jenže jsme oba od tohohle vztahu zpočátku očekávali jenom nezávaznej sex...já byla jasná hned...ale po nějaký chvíli, kdy už i na něm jsem viděla že je to mezi náma vážnější jsem na něj tak trochu uhodila jak to mezi náma je a jak to asi bude...po 3 dnech co chodil okolo horký kaše mi přišla večer smska ve který bylo psáno, že mě miluje...a já byla strašně šastná a zároveň jsem věděla že už je vážně zle...Takže jsme spolu dá se říct chodili, vejletili a všechno možný co dva zamilovaý dělaj...postupně jsem se ho začala ptát co manželka s dětma (která nic netušila)...věděla jsem že je to otec od rodiny ale i přesto ho tak strašně chci mít pro sebe...No...sám mi řek že jí to nějak šetrně řekne, že má jinou (počítala jsem s tim že budou problémy, že budu ta největší coura pod sluncem)..jenže se to zvrtlo...s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si že už bude po všem...že si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jenže maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřešil a ani jí neřek že má "bokovku" se kterou chce zůstat...a já blbka si myslela že teda jako bude hodně velký dusno,rozvod a tak dále a tak dále...Takže fakt nevim jak z toho ven....Máme se rádi...Jen by mě zajímaly vaše zkušenosti...Asi sem fakt naivní kráva co doufá že od ní odejde ale přitom neodejde...? sad

Upravil(a) Cacorka26 (17. 5. 2014 20:38)

Není tady

#2 17. 5. 2014 20:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Život se ženáčem...

nevěřím, že odejde. to by ho ona musela vyhodit.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 17. 5. 2014 20:53

Cacorka26
♥------

No právě sad jenže oni maj barák na polovic takže když ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině...už tolikrát jsem to chtěla ukončit ale nedokážu to protože jsem fakt zamilovaná jak malá holka... sad

Není tady

#4 17. 5. 2014 20:59

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ale jdi. kdyby s tebou chtěl tak moc být, tak už by jí o vás řekl a klidně by ji nechal i svou půlku baráku.
je to na tobě, no. pochybuju, že on se do toho pohrne a bude to chtít něják řešit. a pořád na něj čekat, až bude mít čas, být až ta druhá, nevím, nevím. za tohle ti vážně stojí ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 17. 5. 2014 21:12

Cacorka26
♥------

Nestojí...Já to dokonce vim a jsem přesvědčená že nestojí...Jenže zamilovanost je občas pěkně hnusná, nemůžu se toho zbavit... sad Už tolikrát jsem se na to chtěla vykašlat, nutila se do toho, protože jsem malý kuře, je mi 21, jemu 38...Jako ano...ty dárky, kytičky, obědy, večeře, vejletění je fajn...moc fajn...jen ten vztah je prostě když to řeknu na plnou hubu na ho :-) protože on ví jak mnou ovládat...fakt už nevim kudy kam...fakt sem myslela že až to ta jeho zjistí že bude peklo a časem bude po všem...ale takhle?? Kdo ví jestli jí něco nenalhával a nesliboval atd atd....do toho já už nevidim...on tvrdí že ne ale tvrdit si může co chce...Akorát mi k tomu řek že se posere na alimentech protože ty mu vyměřej takový že ta ženská nebuáde muset do smrti hrábnou někde ve fabrice prstem

Není tady

#6 17. 5. 2014 21:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jejda, dvacetiletá holčina s 40 letej prďola ... taková škoda.

Není tady

#7 17. 5. 2014 21:19

Cacorka26
♥------

No právě...Jenže....školu nemám dodělanou, v 18ti jsem domů přišla s tím že jsem těhotná a že jsem rozhodnutá si dítě nechat, narodil se mi syn za kterýho bych život dala, když mu byly 4 měsíce tak tatínek si uvědomil že na to není připravenej takže zdrhnul...byli jsme spolu se vším všudy 2,5 roku, pak jsem měla jednoho (škoda mluvit) trvalo to 4 měsíce...a pak jsem potkala "tohohle" a je to jak to je a já nevim jak z toho ven...

Není tady

#8 17. 5. 2014 21:52

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Cacorka26 napsal(a):

Nestojí...Já to dokonce vim a jsem přesvědčená že nestojí...Jenže zamilovanost je občas pěkně hnusná, nemůžu se toho zbavit... sad Už tolikrát jsem se na to chtěla vykašlat, nutila se do toho, protože jsem malý kuře, je mi 21, jemu 38...Jako ano...ty dárky, kytičky, obědy, večeře, vejletění je fajn...moc fajn...jen ten vztah je prostě když to řeknu na plnou hubu na ho :-) protože on ví jak mnou ovládat...fakt už nevim kudy kam...fakt sem myslela že až to ta jeho zjistí že bude peklo a časem bude po všem...ale takhle?? Kdo ví jestli jí něco nenalhával a nesliboval atd atd....do toho já už nevidim...on tvrdí že ne ale tvrdit si může co chce...Akorát mi k tomu řek že se posere na alimentech protože ty mu vyměřej takový že ta ženská nebuáde muset do smrti hrábnou někde ve fabrice prstem

Nu, Cacorka26, alimenty na děti se platí jen do té doby, dokud se nejsou schopny samy živit a ani případné výživné na ne/rozvedenou manželku nemůže manželka pobírat donekonečna smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#9 17. 5. 2014 22:01

helena
♥♥♥♥♥♥♥

s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si že už bude po všem...že si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jenže maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřešil a ani jí neřek že má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#10 17. 5. 2014 22:04

mia
♥♥♥♥♥♥-

Cacorka26 napsal(a):

No právě...Jenže....školu nemám dodělanou, v 18ti jsem domů přišla s tím že jsem těhotná a že jsem rozhodnutá si dítě nechat, narodil se mi syn za kterýho bych život dala, když mu byly 4 měsíce tak tatínek si uvědomil že na to není připravenej takže zdrhnul...byli jsme spolu se vším všudy 2,5 roku, pak jsem měla jednoho (škoda mluvit) trvalo to 4 měsíce...a pak jsem potkala "tohohle" a je to jak to je a já nevim jak z toho ven...

a že ses nepoučila a lezeš do dalšího průšvihu roll

Není tady

#11 17. 5. 2014 22:17

karfice
♥♥♥♥---

Dle mě kvůli takové náně jako jsi ty, rozhodně manželku neopustí. Kdyby jí chtěl kvůli tobě opustit, dávno by to udělal a i část baráku by jí nechal, jen aby byl s tebou. TAkže ono to zas nebude takové horké.
Doma má své jisté. Tebe má jen na šukačku a vždycky si u tebe jen vyprázní pytel. Nic víc. To že tě občas někam veme, to dělá jen z toho důvodu, aby ti zavřel hubu. Těch pár drobných za kytku občas dá a ty jsi hned v tom až po uši. Zkus začít přemýšlet.

Není tady

#12 17. 5. 2014 22:20

Mendy
♥♥♥♥♥--

Holka zlatá, vezmi nohy na ramena a mazej od něj co nejdál od blbečka dumbom

Není tady

#13 17. 5. 2014 22:22

Mendy
♥♥♥♥♥--

karfice napsal(a):

Dle mě kvůli takové náně jako jsi ty, rozhodně manželku neopustí. Kdyby jí chtěl kvůli tobě opustit, dávno by to udělal a i část baráku by jí nechal, jen aby byl s tebou. TAkže ono to zas nebude takové horké.
Doma má své jisté. Tebe má jen na šukačku a vždycky si u tebe jen vyprázní pytel. Nic víc. To že tě občas někam veme, to dělá jen z toho důvodu, aby ti zavřel hubu. Těch pár drobných za kytku občas dá a ty jsi hned v tom až po uši. Zkus začít přemýšlet.

To je přesný!!!

Není tady

#14 17. 5. 2014 22:25

karfice
♥♥♥♥---

Mendy napsal(a):

karfice napsal(a):

To je přesný!!!

99% chlapů se stejně kvůli milenkám nerozvádí. Nemají důvod, když mají doma vypráno, vyžehleno. Bůhví, kolik takových bokovek, jako je tady ten má.
Ten chlap si chce jen užít. Nic víc.

Upravil(a) karfice (17. 5. 2014 22:29)

Není tady

#15 17. 5. 2014 22:39

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Já kolem sebe vidím, že spousta mužů se rozvádí kvůli milenkám.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#16 17. 5. 2014 22:44

karfice
♥♥♥♥---

Eva. napsal(a):

To u mě v okolí je to naopak. Většina párů, manželů, které znám, tak jeden z nich vždy povádí, ale většinou je to ten chlap. A doma mají ženušky, které nic netuší a všem u kafe či na vínečku vykládají, jak mají skvělé partnerství, jak by ten jejich je nikdy nepovedl a kdesi cosi... se vždy povědomě směju.

Není tady

#17 17. 5. 2014 22:45

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

karfice napsal(a):

tummenupp
HLAVOU!!! Ne rozkrokem...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#18 17. 5. 2014 22:46

mia
♥♥♥♥♥♥-

sad

Eva. napsal(a):

a spousta jich vleze z bláta do louže a pěkné je, že si to uvědomí a musí s tím dál žít wink

Není tady

#19 17. 5. 2014 22:47

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Eva. napsal(a):

Čehož jseš zářným příkladem, viď?
Ňák mi tady chybí ten úžasný výraz rozhoďnožka... dumbom

Upravil(a) Dorka (17. 5. 2014 22:48)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#20 17. 5. 2014 23:25

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

V jednadvaceti jsem se zamilovala do ženatého muže o 18let staršího. Rok a půl jsme spolu bydleli. Věděla o nás jeho manželka.KDyž jsem otěhotněla,dítě nechtěl a odešel ode mě zpět k manželce.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#21 17. 5. 2014 23:26

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Eva. napsal(a):

Já tedy v okolí spíše vidím,že jsou manželé po nevěře spolu dál.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#22 17. 5. 2014 23:32

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

s jeho milou jsem měla incident...nemalej...myslela jsem si že už bude po všem...že si to s ní prostě nějak vyříká,vyřve,co já vim...jenže maj stále tichou domácnost,nikdo nic nevyřešil a ani jí neřek že má "bokovku"
Tak ví o tobě nebo neví?

Tohle mě taky zarazilo....Ty jsi za ní byla? A on tě zapřel? Tak to totiž vypadá

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#23 18. 5. 2014 0:37

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Cacorka26 napsal(a):

No právě sad jenže oni maj barák na polovic takže když ho vyrazí, bude bydlet v druhý polovině...už tolikrát jsem to chtěla ukončit ale nedokážu to protože jsem fakt zamilovaná jak malá holka... sad

Teraz nerozumiem: si zamilovaná doňho, alebo do baráku? va

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#24 18. 5. 2014 0:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

Eva. napsal(a):

Čehož jseš zářným příkladem, viď?
Ňák mi tady chybí ten úžasný výraz rozhoďnožka... dumbom

Ježiš, neprivolávaj! usch

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#25 18. 5. 2014 0:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Niektorí muži sa kvôli milenke rozvedú, iní nie. Ale povedala by som, že čím dlhšie "bokovka" trvá, tým menšia pravdepodobnos, že sa bude hrnú do životných zmien... a otázka, je, keby sa rozviedol a bol s tebou, či by pre zmenu nepodvádzal teba s inými (zdá sa, že to má ako hobby a súčas životného štýlu...).

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí