19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Dobrý den,za pár dní budou mojí holčičce 4 měsíce.Od narození se prohýbala kdy jsem jí vzala pod hlavičkou a pr...,neměla to ráda a nemá dodnes.Ted upřednostnujeme nabalení.Nedavno se začala snait o přetočení na bok.Jene jak se troku přetoči,hlavu má v záklonu ,kdy jí dá troku dopředu,motivuju hračkou tak zrudne.Jinak pase dobře u i natahuje ručičky.Otáčí hlavičku na obě strany krásně a vydrí docela dlouho pást.Hračky bere do obou rukou,noičky krásně zvedne.Ve mi přijde normální,je hodná a usměvavá.jen to zaklánění a určitě jetě nepřitahuje hlavičku k hrudi,prostě ji nezvedne.Co mi přijde divný,kdy by měla mít svaly natrénovaný,kdy tak krásně pase.Tam hlavičku nezaklání.Děkuji za kadou radu,zeptám se doktorky,ale ted bych chtěla vědět jestli se dá něco dělat.
Není tady
mam 9.mesicniho chlapecka a maly mi to delal taky a samo se to upravilo. nedelala jsem nic s tim, sam na to prisel
Není tady
Ahoj tak máme zjitěnou hypotonii,Málá nedokáe ve 4 měsících při přitaení z lehu uzvednout hlavičku má jí stále v záklonu.Myslíte e se to srovná samo?Spí asi ne co.
Není tady
handula napsal(a):
Ahoj tak máme zjitěnou hypotonii,Málá nedokáe ve 4 měsících při přitaení z lehu uzvednout hlavičku má jí stále v záklonu.Myslíte e se to srovná samo?Spí asi ne co.
pokud máte potvrzenou hypotonii, tak snad i dr. navrhl léčbu nebo snad ne?
Není tady
jo,jo ale jdeme a za měsíc na neurologii.Prostě to nějak nechápeme,protoe pase prý krásně a hlavičku udrí na bříku i 15 min.Já myslela e by ty svaly měla mít tímhle posílený.Ale asi se pletu.
Není tady
hmm .... u miminka je to dost dlouho - čekat měsíc na vyetření--- pokud mají plno, asi bych zkusila jiného neurologa
Není tady