1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
helena napsal(a):
zistil, e uoféruje 1203ku
Hledám enu - majitelku traktoru, k vánému seznámení. Zn.: Foto stroje nutné. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Srandičky, srandičky, ale tam to bolo podobné: kapitál sa dal dokopy s prenajatými potravinami, 1203ka so oférkou... ale happy-end mal trochu zvlátnu podobu, tipujem.
Není tady
Selima napsal(a):
No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou astný; ne sa ukázalo, e na vzah to predsa len akosi nestačí.
atraktívnos je mrcha nevypočítatežná
Není tady
Selima napsal(a):
helena napsal(a):
Hledám enu - majitelku traktoru, k vánému seznámení. Zn.: Foto stroje nutné. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.pngSrandičky, srandičky, ale tam to bolo podobné: kapitál sa dal dokopy s prenajatými potravinami, 1203ka so oférkou... ale happy-end mal trochu zvlátnu podobu, tipujem.
A poučil sa?
Není tady
Selima napsal(a):
Ale zistil, e uoféruje 1203ku - a to bolo presne to, čo potreboval a čo som ja nezvládala. No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou astný; ne sa ukázalo, e na vzah to predsa len akosi nestačí.
Proč jí nekoupil avii? Mohli byt astni dodnes..
Není tady
Zdravím Ivanu a přeji příjemný den
Není tady
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
Ale zistil, e uoféruje 1203ku - a to bolo presne to, čo potreboval a čo som ja nezvládala. No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou astný; ne sa ukázalo, e na vzah to predsa len akosi nestačí.
Lebo bol Strýko Drgro - a ona tie. Dvaja Drgroi v rodine, to nerobí dobrotu.
Není tady
Mío Kulikčo, tys nového pána platonicky milovala, nevěděla jsi o něm nic, ani ses ho nedotkla ani on tebe a přesto jsi kvůli tomu, e ho platonicky miluje, odela od svého partnera... To je teda charakter.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Selima napsal(a):
helena napsal(a):
Hledám enu - majitelku traktoru, k vánému seznámení. Zn.: Foto stroje nutné. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.pngSrandičky, srandičky, ale tam to bolo podobné: kapitál sa dal dokopy s prenajatými potravinami, 1203ka so oférkou... ale happy-end mal trochu zvlátnu podobu, tipujem.
A poučil sa?
Netuím... podža mňa sa poučili eny a u ho nechcú. Ale fakt nemám u informácie...
Není tady
Selima napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
Lebo bol Strýko Drgro - a ona tie. Dvaja Drgroi v rodine, to nerobí dobrotu.
Boe můůůůj, vdy mihli spolu vydělat na TIR... a jezdit po světě .
Takový kody...
Není tady
ani ses ho nedotkla ani on tebe a přesto jsi kvůli tomu, e ho platonicky miluje, odela od svého partnera
Podmínkou odchodu s/za někým jiným je předchozí intimní styk?
Není tady
Eva. napsal(a):
Mío Kulikčo, tys nového pána platonicky milovala, nevěděla jsi o něm nic, ani ses ho nedotkla ani on tebe a přesto jsi kvůli tomu, e ho platonicky miluje, odela od svého partnera... To je teda charakter.
Je to trochu sloitějí ... já se nejprve straně platonicky zamilovala, přičem objekt mé zamilovanosti o tom dodnes neví. Pak jsem se rozela s partnerem ... a následně začala chodit s někým úplně jiným ... konec hláení.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Je to trochu sloitějí ... já se nejprve straně platonicky zamilovala, přičem objekt mé zamilovanosti o tom dodnes neví. Pak jsem se rozela s partnerem ... a následně začala chodit s někým úplně jiným ... konec hláení.
tak a teď jsi majce zamotala iku....
Není tady
já se nejprve straně platonicky zamilovala... Pak jsem se rozela... a následně začala chodit
"To je teda charakter."
Není tady
Mío, děkuji za vysvětlení.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
A chces nejak poradit?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Axi napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Ví Majko, mezi mnou a "tvým milým" je jeden podstatný rozdíl - u nás nevznikl partnerský trojúhelník. Původní vztah jsem ukončila dřív, ne započal ten nový ... Prostě jsem z nikoho nechtěla dělat "toho třetího" - původního partnera jsem si na to příli váila a nového zase příli milovala ... tak jsem prostě riskla, e moná skončím sama a udělala si v tom nejprve pořádek. To neznamená, e jsem tomu původnímu partnerovi svým odchodem neublíila. Jsem si vědoma, e ano ... Ovem kdybych prodluovala tu agonii vytvořením paralelního vztahu, jak se děje ve vaem případě, bylo by to mnohem bolestnějí ... a to pro vechny zúčastněné ...Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila mue, s ním jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí?
Přilo mi to férovějí ne:
Axi napsal(a):
Mu můe mít milenku (ena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Jinak teda jede na domněnkách Axíku.
Mně to je samozřejmě úplně jedno. Jenom jsem si říkal, e má takovou potřebu s ostatní moralizující drůbeí hřadovat a klovat do Majky. No nic, zase o jednu iluzi méně.
Není tady
hřadovat a klovat do Majky
Se divím, e nezná jednu ze základních ivotních pravd o dolesavolání... nebo vzdělaněji o akci a reakci...
Není tady
Axi napsal(a):
Mně to je samozřejmě úplně jedno. Jenom jsem si říkal, e má takovou potřebu s ostatní moralizující drůbeí hřadovat a klovat do Majky. No nic, zase o jednu iluzi méně.
V kadým případě je hezký, e jsi tu s námi
Není tady
gymnasión napsal(a):
A chces nejak poradit?
Děkuji, ale pro radu sem přila Nikka ... já jen dle starého dobrého klié z emerických filmů sdělila lidstvu svůj příběh ...
Axi napsal(a):
"Iluze máme kadý, ale je otázka, mám-li vědomě dělat někomu iluzi, to jest lhát." TGM
Upravil(a) Mía Kulička (18. 5. 2014 18:39)
Není tady
My jsme se počátkem března po návrhu manelky na rozvod domluvili s manelkou, e budeme spolu do konce kolního roku, kvůli holkám. Po týdnu jsme to u neustál a za pár dní se odstěhoval. Myslím, e toto normální člověk v roli zrazeného neustojí.
Není tady
Axi napsal(a):
Ty snad abys s těma tvýma iluzema něco udělal, jinak tě seerou zaiva A neber Majce její klovačky! Majka si je tu pěstuje a ty takto
Není tady
l1012 napsal(a):
My jsme se počátkem března po návrhu manelky na rozvod domluvili s manelkou, e budeme spolu do konce kolního roku, kvůli holkám. Po týdnu jsme to u neustál a za pár dní se odstěhoval. Myslím, e toto normální člověk v roli zrazeného neustojí.
A jak se daří teď, Kluku? Promiň, ale nějak mi nelze někoho oslovovat číslem - to ví, já jsem se narodila jetě poměrně nedlouho po válce. Po té velké - ne po balkánské
Není tady
Dorka napsal(a):
Eva. napsal(a):
...Vak to sama psala, e doufala, e u nic měnit nebude muset ve svém ivotě, e je na svém mui různými způsoby závislá. V podstatě pak takový člověk partnerovi visí na krku...
Taky zalezi na tom, co se tou "zavislosti" a visenim na krku oznacuje, ze jo? Jestli je to nejaka rajda, ktera se flaka po barech a nechava se svym partnerem vydrzovat, nebo manzelka, matka, zena v domacnosti, ktera pecuje o domov, ktery financne zastituje muz..., pak je on stejne zavisly na ni, pac ona rodinu zabezpecovala a udrzuje svoji praci v domacnosti...
Nevim, proc by po dvacetiletem manzelstvi mela uvazovat o nejakych budoucich zmenach, ev. mit dojem, ze MU VISI NA KRKU?
Chjo, Majko, ty jsi fakt kus balvanu...
Ty jsi byla pripravena neco menit, zdokonalovat na sobe, stat se sobestacnou, kdyz se na tebe tvuj muz vykaslal a zdrhnul za novym nevokoukanym masickem?
Jak by asi na tebe v tu dobu pusobilo, kdyby ti nekdo rekl to, co ty ji tady pises?
Ahoj holky,
děkuju za vae názory, a u jsou jakékoliv. Chtěla bych uvést na pravou míru tu závislost na manelovi. Pokud jde o finanční, tak pracuju jako pomocná asistentka ve kolce, mám kolem 14 000 čistého, bydlíme ve státním bytě 2+1, za který zaplatíme se vemi poplatky 13 000. Odtud se tedy odvíjí ta moje závislost, a zůstanu sama, tak to prostě neutáhnu. Auto jsem tu u vysvětlovala, prostě nebylo třeba dělat řidičák ( a ani jsem potom nijak netouila). Závislost citová je asi uplně mimo, teď se v tom jenom plácám, jednu chvíli mám na něj děsnej vztek, za chvíli je mi líto, e to takhle dopadlo, pak si zase říkám nějak bylo, nějak bude. zkrátka si připadám jak magor. Kdyby mi bylo 30, tak to řeím taky jinak. V 50 člověk přemýlí asi racionálněji. Tohle přilo jak blesk z čistýho nebe, nikde nebyl ani náznak, e se něco děje. Asi je manel dobrej herec nebo já úplně slepá. Asi proto mě to tak zdrblo, e jsem vůbec netuila.
Není tady
Axi napsal(a):
Upozorňuji, e by bylo vhodné poněkud mírnit svůj slovník. Díky.
Jinak celkově by bylo fajn si své slovní přestřelky řeit někde mimo diskuze a nezanáet vlákna off topic příspěvkama.
Není tady
Nikko, to sis početla, co Ale to ví - tady si vlákno musí hlídat jako ostří, jinak se ti baby rozkecají.
Tak to s tím platem je blbý a chápu to - byla jsem na tom podobně. To moc vesele nevyhlíí ale vak na něco přijdeme, uvidí.
Není tady