Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#151 18. 5. 2014 15:10

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Prosím o radu

helena napsal(a):

zistil, že ušoféruje 1203ku
Hledám ženu - majitelku traktoru, k vážnému seznámení. Zn.: Foto stroje nutné. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Srandičky, srandičky, ale tam to bolo podobné: kapitál sa dal dokopy s prenajatými potravinami, 1203ka so šoférkou... ale happy-end mal trochu zvláštnu podobu, tipujem.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#152 18. 5. 2014 15:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Selima napsal(a):

No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou šastný; než sa ukázalo, že na vzah to predsa len akosi nestačí. hmm

http://www.depo2012.cz/images/smilies/rofl.gif
atraktívnos je mrcha nevypočítatežná lol

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#153 18. 5. 2014 15:11

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

helena napsal(a):

Hledám ženu - majitelku traktoru, k vážnému seznámení. Zn.: Foto stroje nutné. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Srandičky, srandičky, ale tam to bolo podobné: kapitál sa dal dokopy s prenajatými potravinami, 1203ka so šoférkou... ale happy-end mal trochu zvláštnu podobu, tipujem.

A poučil sa?

Není tady

#154 18. 5. 2014 15:11

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Ale zistil, že ušoféruje 1203ku - a to bolo presne to, čo potreboval a čo som ja nezvládala. No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou šastný; než sa ukázalo, že na vzah to predsa len akosi nestačí. hmm

Proč jí nekoupil avii? Mohli byt šastni dodnes..

Zpomal.

Není tady

#155 18. 5. 2014 15:20

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Zdravím Ivanu a přeji příjemný den pussa

offtopic

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#156 18. 5. 2014 15:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Selima napsal(a):

Ale zistil, že ušoféruje 1203ku - a to bolo presne to, čo potreboval a čo som ja nezvládala. No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou šastný; než sa ukázalo, že na vzah to predsa len akosi nestačí. hmm

big_smile Lebo bol Strýko Držgroš - a ona tiež. Dvaja Držgroši v rodine, to nerobí dobrotu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#157 18. 5. 2014 16:13

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Míšo Kulikčo, tys nového pána platonicky milovala, nevěděla jsi o něm nic, ani ses ho nedotkla ani on tebe a přesto jsi kvůli tomu, že ho platonicky miluješ, odešla od svého partnera... To je teda charakter. smile

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#158 18. 5. 2014 16:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

Selima napsal(a):

helena napsal(a):

A poučil sa?

Netuším... podža mňa sa poučili ženy a už ho nechcú. big_smile Ale fakt nemám už informácie...

Brita

Není tady

#159 18. 5. 2014 16:29

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Selima napsal(a):

big_smile Lebo bol Strýko Držgroš - a ona tiež. Dvaja Držgroši v rodine, to nerobí dobrotu.

Bože můůůůj, vždy mihli spolu vydělat na TIR... a jezdit po světě lol.
Takový škody... smile

Zpomal.

Není tady

#160 18. 5. 2014 17:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ani ses ho nedotkla ani on tebe a přesto jsi kvůli tomu, že ho platonicky miluješ, odešla od svého partnera
Podmínkou odchodu s/za někým jiným je předchozí intimní styk? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#161 18. 5. 2014 17:03

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Eva. napsal(a):

Míšo Kulikčo, tys nového pána platonicky milovala, nevěděla jsi o něm nic, ani ses ho nedotkla ani on tebe a přesto jsi kvůli tomu, že ho platonicky miluješ, odešla od svého partnera... To je teda charakter. smile

Je to trochu složitější ... já se nejprve strašně platonicky zamilovala, přičemž objekt mé zamilovanosti o tom dodnes neví. Pak jsem se rozešla s partnerem ... a následně začala chodit s někým úplně jiným ... konec hlášení. big_smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#162 18. 5. 2014 17:04

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Míša Kulička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Je to trochu složitější ... já se nejprve strašně platonicky zamilovala, přičemž objekt mé zamilovanosti o tom dodnes neví. Pak jsem se rozešla s partnerem ... a následně začala chodit s někým úplně jiným ... konec hlášení. big_smile

tak a teď jsi majce zamotala šišku....lol

Není tady

#163 18. 5. 2014 17:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

já se nejprve strašně platonicky zamilovala... Pak jsem se rozešla... a následně začala chodit
"To je teda charakter." http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4686.gif

Není tady

#164 18. 5. 2014 17:21

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Míšo, děkuji za vysvětlení.

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#165 18. 5. 2014 17:22

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

A chces nejak poradit? lol

Zpomal.

Není tady

#166 18. 5. 2014 18:29

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Axi napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Víš Majko, mezi mnou a "tvým milým" je jeden podstatný rozdíl - u nás nevznikl partnerský trojúhelník. Původní vztah jsem ukončila dřív, než započal ten nový ... Prostě jsem z nikoho nechtěla dělat "toho třetího" - původního partnera jsem si na to příliš vážila a nového zase příliš milovala ... tak jsem prostě riskla, že možná skončím sama a udělala si v tom nejprve pořádek. To neznamená, že jsem tomu původnímu partnerovi svým odchodem neublížila. Jsem si vědoma, že ano ... Ovšem kdybych prodlužovala tu agonii vytvořením paralelního vztahu, jak se děje ve vašem případě, bylo by to mnohem bolestnější ... a to pro všechny zúčastněné ...

Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila muže, s nímž jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí? grater

Přišlo mi to férovější než:

Axi napsal(a):

Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.

Jinak teda jedeš na domněnkách Axíku.

Mně to je samozřejmě úplně jedno. Jenom jsem si říkal, že mᚠtakovou potřebu s ostatní moralizující drůbeží hřadovat a klovat do Majky. No nic, zase o jednu iluzi méně.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#167 18. 5. 2014 18:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

hřadovat a klovat do Majky
Se divím, že neznᚠjednu ze základních životních pravd o dolesavolání... nebo vzdělaněji o akci a reakci...
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s9297.gif

Není tady

#168 18. 5. 2014 18:37

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Mně to je samozřejmě úplně jedno. Jenom jsem si říkal, že mᚠtakovou potřebu s ostatní moralizující drůbeží hřadovat a klovat do Majky. No nic, zase o jednu iluzi méně.

V každým případě je hezký, že jsi tu s námi lol

Zpomal.

Není tady

#169 18. 5. 2014 18:39

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

gymnasión napsal(a):

A chces nejak poradit? lol

Děkuji, ale pro radu sem přišla Nikka ... já jen dle starého dobrého klišé z emerických filmů sdělila lidstvu svůj příběh gloria...

Axi napsal(a):

"Iluze máme každý, ale je otázka, mám-li vědomě dělat někomu iluzi, to jest lhát." TGM

Upravil(a) Míša Kulička (18. 5. 2014 18:39)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#170 18. 5. 2014 19:10

l1012
♥♥-----

My jsme se počátkem března po návrhu manželky na rozvod domluvili s manželkou, že budeme spolu do konce školního roku, kvůli holkám. Po týdnu jsme to už neustál a za pár dní se odstěhoval. Myslím, že toto normální člověk v roli zrazeného neustojí.

Není tady

#171 18. 5. 2014 19:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Axi napsal(a):

Ty snad abys s těma tvýma iluzema něco udělal, jinak tě sežerou zaživa va A neber Majce její klovačky! Majka si je tu pěstuje a ty takto grater

Není tady

#172 18. 5. 2014 19:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

l1012 napsal(a):

My jsme se počátkem března po návrhu manželky na rozvod domluvili s manželkou, že budeme spolu do konce školního roku, kvůli holkám. Po týdnu jsme to už neustál a za pár dní se odstěhoval. Myslím, že toto normální člověk v roli zrazeného neustojí.

A jak se daří teď, Kluku? Promiň, ale nějak mi nelze někoho oslovovat číslem - to víš, já jsem se narodila ještě poměrně nedlouho po válce. Po té velké - ne po balkánské cool

Není tady

#173 18. 5. 2014 20:33

nikka1
♥------

Dorka napsal(a):

Eva. napsal(a):

...Však to sama psala, že doufala, že už nic měnit nebude muset ve svém životě, že je na svém muži různými způsoby závislá. V podstatě pak takový člověk partnerovi visí na krku...

Taky zalezi na tom, co se tou "zavislosti" a visenim na krku oznacuje, ze jo? Jestli je to nejaka rajda, ktera se flaka po barech a nechava se svym partnerem vydrzovat, nebo manzelka, matka, zena v domacnosti, ktera pecuje o domov, ktery financne zastituje muz..., pak je on stejne zavisly na ni, pac ona rodinu zabezpecovala a udrzuje svoji praci v domacnosti...
Nevim, proc by po dvacetiletem manzelstvi mela uvazovat o nejakych budoucich zmenach, ev. mit dojem, ze MU VISI NA KRKU?
Chjo, Majko, ty jsi fakt kus balvanu...
Ty jsi byla pripravena neco menit, zdokonalovat na sobe, stat se sobestacnou, kdyz se na tebe tvuj muz vykaslal a zdrhnul za novym nevokoukanym masickem?
Jak by asi na tebe v tu dobu pusobilo, kdyby ti nekdo rekl to, co ty ji tady pises? usch

Ahoj holky,
děkuju za vaše názory, a už jsou jakékoliv. Chtěla bych uvést na pravou míru tu závislost na manželovi. Pokud jde o finanční, tak pracuju jako pomocná asistentka ve školce, mám kolem 14 000 čistého, bydlíme ve státním bytě 2+1, za který zaplatíme se všemi poplatky 13 000. Odtud se tedy odvíjí ta moje závislost, až zůstanu sama, tak to prostě neutáhnu. Auto jsem tu už vysvětlovala, prostě nebylo třeba dělat řidičák ( a ani jsem potom nijak netoužila). Závislost citová je asi uplně mimo, teď se v tom jenom plácám, jednu chvíli mám na něj děsnej vztek, za chvíli je mi líto, že to takhle dopadlo, pak si zase říkám nějak bylo, nějak bude. zkrátka si připadám jak magor. Kdyby mi bylo 30, tak to řeším taky jinak. V 50 člověk přemýšlí asi racionálněji. Tohle přišlo jak blesk z čistýho nebe, nikde nebyl ani náznak, že se něco děje. Asi je manžel dobrej herec nebo já úplně slepá. Asi proto mě to tak zdrblo, že jsem vůbec netušila.

Není tady

#174 18. 5. 2014 20:49

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Axi napsal(a):

Upozorňuji, že by bylo vhodné poněkud mírnit svůj slovník. Díky.

Jinak celkově by bylo fajn si své slovní přestřelky řešit někde mimo diskuze a nezanášet vlákna off topic příspěvkama.

Není tady

#175 18. 5. 2014 22:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nikko, to sis početla, co lol Ale to víš - tady si vlákno musíš hlídat jako ostříž, jinak se ti baby rozkecají.
Tak to s tím platem je blbý a chápu to - byla jsem na tom podobně. To moc vesele nevyhlíží roll ale však na něco přijdeme, uvidíš.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí