1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Dorka napsal(a):
Ja mela na mysli abys smazala to, co jsi Ivanino okopirovala, kdyz ona si to smazala, ale kdyz si stojis, nebo sedis na kablu, delej to dal, je to tvoje vizitka, take...
no, tak nemá mít na mysli, ale má přímo napsat, e ivana si ten příspěvek smazala, a to promau taky. s tím nemám nejmení problém. píe na půl huby a jetě se děsně diví, e to nepochopím.
jene já milá zlatá nechodím číst zpětně, abych věděla, e si po sobě něco smazala. a nějáké tvoje náznaky čehosi jdou mimo mě. pořád jsi pyná na to, jaký má vyjadřovací schopnosti, jak umí mluvit, tak bys ty své schopnosti mohla pouít tam, kde je to potřeba, ne tam, kde tě stejně nikdo nechápe.
ivaně to samozřejmě smau, kdy vím, o co jde.
Není tady
Axi napsal(a):
Grainne napsal(a):
Axi napsal(a):
Moná, e taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednoduuju) bude o dost přitalivějí ne někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.
pro koho? Pro manela ? e by ho prací a řidičákem jetě ohromila po těch společných letech
?
To neře; tvoje kalkulativní pohlaví tohle nemůe pochopit.
Co to vysvětlit, místo těch nicneříkajících frází ?
Není tady
někdo třeba čas od času opije
Co mi připomíná, e já u něja dlouho ne... e by chyba programu?
to by bylo pokračováníčko
Vidím ho barevně a plasticky...
tvoje kalkulativní pohlaví
Přebujelá faantazie je někdy za trest... jsem si představila 3,14ču s takovým tím počítadlem jako na benzince...
Upravil(a) helena (18. 5. 2014 13:35)
Není tady
helena napsal(a):
Co mi připomíná, e já u něja dlouho ne... e by chyba programu?
to by bylo pokračováníčko
Vidím ho barevně a plasticky...
Přebujelá faantazie je někdy za trest... jsem si představila 3,14ču s takovým tím počítadlem jako na benzince...
koda, e nemám pozitivní vztah k alkoholu ... bylo by to ideální řeení se občas takto uzemnit
Není tady
helena napsal(a):
Co mi připomíná, e já u něja dlouho ne... e by chyba programu? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
no to přijde na to, čemu říká u něják dlouho ne - pro někoho to můe být půl roku, pro někoho týden, e
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dorka napsal(a):
Ja mela na mysli abys smazala to, co jsi Ivanino okopirovala, kdyz ona si to smazala, ale kdyz si stojis, nebo sedis na kablu, delej to dal, je to tvoje vizitka, take...
no, tak nemá mít na mysli, ale má přímo napsat, e ivana si ten příspěvek smazala, a to promau taky. s tím nemám nejmení problém. píe na půl huby a jetě se děsně diví, e to nepochopím.
jene já milá zlatá nechodím číst zpětně, abych věděla, e si po sobě něco smazala. a nějáké tvoje náznaky čehosi jdou mimo mě. pořád jsi pyná na to, jaký má vyjadřovací schopnosti, jak umí mluvit, tak bys ty své schopnosti mohla pouít tam, kde je to potřeba, ne tam, kde tě stejně nikdo nechápe.
teda ty jsi fakt dílo, děvče
Upravil(a) mia (18. 5. 2014 13:38)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
Axi napsal(a):
Moná, e taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednoduuju) bude o dost přitalivějí ne někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.
pro koho? Pro manela ? e by ho prací a řidičákem jetě ohromila po těch společných letech
?
tak třeba neohromila, ale moná by si uvědomil, e ta jeho ena je ikovná samostatná baba a ne nějáký máslo, co se ze veho potento.
a o něj a tolik nejde.
Anebo varianta b) - odlehne mu, e má o starost méně Nemusí ivit, ani vozit. Ten řidičák bude kadopádně dobrý pro ni - nebude se muset doproovat někoho, kdo o ni moc nestojí. Ovem na nějaké zvýení ádoucnosti bych zase tolik nespoléhala....dneska řídí vichni
Není tady
mia napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dorka napsal(a):
teda ty jsi fakt dílo, děvče
tady u člověk fakt nemůe říct vůbec nic.
Není tady
lupina montana napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
pro koho? Pro manela ? e by ho prací a řidičákem jetě ohromila po těch společných letech?
tak třeba neohromila, ale moná by si uvědomil, e ta jeho ena je ikovná samostatná baba a ne nějáký máslo, co se ze veho potento.
a o něj a tolik nejde.Anebo varianta b) - odlehne mu, e má o starost méně
Nemusí ivit, ani vozit. Ten řidičák bude kadopádně dobrý pro ni - nebude se muset doproovat někoho, kdo o ni moc nestojí. Ovem na nějaké zvýení ádoucnosti bych zase tolik nespoléhala....dneska řídí vichni
taky bych se přikláněla k této verzi ... bude rád, e se o sebe dokáe postarat , a e si můe bez výčitek začít nový ivot jinde .
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Grainne napsal(a):
pro koho? Pro manela ? e by ho prací a řidičákem jetě ohromila po těch společných letech?
Nemusí ivit, ani vozit. Ten řidičák bude kadopádně dobrý pro ni - nebude se muset doproovat někoho, kdo o ni moc nestojí. Ovem na nějaké zvýení ádoucnosti bych zase tolik nespoléhala....dneska řídí vichni
jojo, to je moný taky. v kadém případě i pro ni by to mohlo být fajn, ne ? psala, e to sebevědomí nic moc a tohle by ji třeba mohlo pomoct, kdy uvidí, e to zvládla a jde to i bez něj a bez spoléhání se na to, jestli někdo přiveze, odveze ..
Není tady
pro někoho to můe být půl roku, pro někoho týden...
... a pro nás alkoholiky hned jak klesne hladinka...
bude rád, e se o sebe dokáe postarat , a e si můe bez výčitek začít nový ivot jinde
Myslím, e by si ho začal i bez jejího řidičáku...
Není tady
Rozhodně. Já hodlám řídit a do devadesáti
Není tady
helena napsal(a):
bude rád, e se o sebe dokáe postarat , a e si můe bez výčitek začít nový ivot jinde
Myslím, e by si ho začal i bez jejího řidičáku...
Vypadá tak ale takhle bude mít o hryzeníčko méně. Jene to můe být Nicce u jedno
Není tady
Grainne napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
taky bych se přikláněla k této verzi ... bude rád, e se o sebe dokáe postarat , a e si můe bez výčitek začít nový ivot jinde .
tak snad si nemyslí, e by se o sebe neuměla postarat. není důvod, je to přece svéprávná enská. a e bez výčitek - ty výčitky s tím nemají podle mě co dělat. nebo spí - můe je mít, i kdyby byla samostaná po vech směrech, třeba u jen proto, e se díky němu rozpadalo po tolika letech manelství, je tam dcera atd.
Není tady
Já hodlám řídit a do devadesáti
Kdy umřu, tak chci umřít tak, jako děda... tie, ve spánku.
A ne řvát jako pasaéři v jeho autobusu...
Není tady
helena napsal(a):
Já hodlám řídit a do devadesáti
Kdy umřu, tak chci umřít tak, jako děda... tie, ve spánku.
A ne řvát jako pasaéři v jeho autobusu... http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
tak nějak...........
Není tady
helena napsal(a):
pro někoho to můe být půl roku, pro někoho týden...
... a pro nás alkoholiky hned jak klesne hladinka... http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11549.gif
.
tak si tu hladinku hlídej, pak pořád křičí na chudáka kolegu v práci, jak on k tomu přijde ..
Není tady
jak on k tomu přijde
Jetě řekni, e jak slepej k houslím...
To by mě přiel sakra draho při dneních cenách alkoholu
Není tady
Axi napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mío Kuličko, tvůj partner byl jistě těstím bez sebe, kdy jsi ho opustila a tím ho "poslala na nějaký pomyslný chlapský babáč". Ale chápu, e u sebe to vidíme jinak, ne u zbytku světa. Je to logické.
Ví Majko, mezi mnou a "tvým milým" je jeden podstatný rozdíl - u nás nevznikl partnerský trojúhelník. Původní vztah jsem ukončila dřív, ne započal ten nový ... Prostě jsem z nikoho nechtěla dělat "toho třetího" - původního partnera jsem si na to příli váila a nového zase příli milovala ... tak jsem prostě riskla, e moná skončím sama a udělala si v tom nejprve pořádek. To neznamená, e jsem tomu původnímu partnerovi svým odchodem neublíila. Jsem si vědoma, e ano ... Ovem kdybych prodluovala tu agonii vytvořením paralelního vztahu, jak se děje ve vaem případě, bylo by to mnohem bolestnějí ... a to pro vechny zúčastněné ...
Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila mue, s ním jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí?
Přilo mi to férovějí ne:
Axi napsal(a):
Mu můe mít milenku (ena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Jinak teda jede na domněnkách Axíku.
Není tady
Daphné napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aha, tady se to zase zvrtlo v řeení majkafy a jejího milého.
Pavlo, ty s tím má nějaký problém?
Nie som Pavla, ale u aj ja s tým začínam ma problém - vade od Duchovna cez ivot po nevere a po Recepty aby sa človek bál Majky a jej milého.
Není tady
aby sa človek bál
Sel, nekecej, e ausgerechnet ty se bojí...
Není tady
Grainne napsal(a):
Axi napsal(a):
?
Pre manela alebo pre niekoho iného. Bývalý sa zamiloval do eny (svojej bývalej frajerky ) pol roka nato, ako o nej tvrdil, e je otrasná, bezcharakterná a duevná malorožníčka... Ale zistil, e uoféruje 1203ku - a to bolo presne to, čo potreboval a čo som ja nezvládala. No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou astný; ne sa ukázalo, e na vzah to predsa len akosi nestačí.
Není tady
zistil, e uoféruje 1203ku
Hledám enu - majitelku traktoru, k vánému seznámení. Zn.: Foto stroje nutné.
Není tady
helena napsal(a):
aby sa človek bál
Sel, nekecej, e ausgerechnet ty se bojí... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Bojím - ani nie priamo ich, ale pokazeného pôitku z Babinetu - to priznám bez mučenia. U otváram vetko okrem Detičiek (a mono dôjde aj na tie) so zatajeným dychom KEDY sa začne riei ideálny vzah s jediným mráčikom resp. abou na prameni.
Upravil(a) Selima (18. 5. 2014 15:09)
Není tady
helena napsal(a):
Více masa znamená také více červů. Více jmění, více starostí. Více sluek znamená více smilstva a více čeledínů více nevěry. Víc enských, víc čarodějnictví. Více Zákona, více ivota. Víc nauky, víc moudrosti. Více rad, více pochopení. Více skutků lásky k blinímu, více pokoje. A kdo nabude dobré pověsti, ten má věčný ivot. Talmud: Výroky Otců 2,8
Upravil(a) Mía Kulička (18. 5. 2014 15:10)
Není tady