Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#126 18. 5. 2014 13:30

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Prosím o radu

Dorka napsal(a):

Ja mela na mysli abys smazala to, co jsi Ivanino okopirovala, kdyz ona si to smazala, ale kdyz si stojis, nebo sedis na kablu, delej to dal, je to tvoje vizitka, take... reta

no, tak nemᚠmít na mysli, ale mᚠpřímo napsat, že ivana si ten příspěvek smazala, a to promažu taky. s tím nemám nejmenší problém. píšeš na půl huby a ještě se děsně divíš, že to nepochopím.
jenže já milá zlatá nechodím číst zpětně, abych věděla, že si po sobě něco smazala. a nějáké tvoje náznaky čehosi jdou mimo mě. pořád jsi pyšná na to, jaký mᚠvyjadřovací schopnosti, jak umíš mluvit, tak bys ty své schopnosti mohla použít tam, kde je to potřeba, ne tam, kde tě stejně nikdo nechápe.

ivaně to samozřejmě smažu, když vím, o co jde.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#127 18. 5. 2014 13:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Axi napsal(a):

Grainne napsal(a):

Axi napsal(a):

Možná, že taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednodušuju) bude o dost přitažlivější než někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.

pro koho? Pro manžela ? Že by ho prací a řidičákem ještě ohromila po těch společných letech smile ?

To neřeš; tvoje kalkulativní pohlaví tohle nemůže pochopit. wink

Co to vysvětlit, místo těch nicneříkajících frází wink ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#128 18. 5. 2014 13:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

někdo třeba čas od času opije
Což mi připomíná, že já už něja dlouho ne... že by chyba programu? lol

to by bylo pokračováníčko
Vidím ho barevně a plasticky... tongue

tvoje kalkulativní pohlaví
Přebujelá faantazie je někdy za trest... jsem si představila 3,14ču s takovým tím počítadlem jako na benzince... lollollol

Upravil(a) helena (18. 5. 2014 13:35)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#129 18. 5. 2014 13:35

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Což mi připomíná, že já už něja dlouho ne... že by chyba programu? lol

to by bylo pokračováníčko
Vidím ho barevně a plasticky... tongue

Přebujelá faantazie je někdy za trest... jsem si představila 3,14ču s takovým tím počítadlem jako na benzince... lollollol

škoda, že nemám pozitivní vztah k alkoholu ... bylo by to ideální řešení se občas takto uzemnit

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#130 18. 5. 2014 13:36

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Což mi připomíná, že já už něja dlouho ne... že by chyba programu? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

no to přijde na to, čemu říkᚠuž něják dlouho ne - pro někoho to může být půl roku, pro někoho týden, že cool

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#131 18. 5. 2014 13:36

mia
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Dorka napsal(a):

Ja mela na mysli abys smazala to, co jsi Ivanino okopirovala, kdyz ona si to smazala, ale kdyz si stojis, nebo sedis na kablu, delej to dal, je to tvoje vizitka, take... reta

no, tak nemᚠmít na mysli, ale mᚠpřímo napsat, že ivana si ten příspěvek smazala, a to promažu taky. s tím nemám nejmenší problém. píšeš na půl huby a ještě se děsně divíš, že to nepochopím.
jenže já milá zlatá nechodím číst zpětně, abych věděla, že si po sobě něco smazala. a nějáké tvoje náznaky čehosi jdou mimo mě. pořád jsi pyšná na to, jaký mᚠvyjadřovací schopnosti, jak umíš mluvit, tak bys ty své schopnosti mohla použít tam, kde je to potřeba, ne tam, kde tě stejně nikdo nechápe.

lol teda ty jsi fakt dílo, děvče lolwink

Upravil(a) mia (18. 5. 2014 13:38)

Není tady

#132 18. 5. 2014 13:38

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

Axi napsal(a):

Možná, že taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednodušuju) bude o dost přitažlivější než někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.

pro koho? Pro manžela ? Že by ho prací a řidičákem ještě ohromila po těch společných letech smile ?

tak třeba neohromila, ale možná by si uvědomil, že ta jeho žena je šikovná samostatná baba a ne nějáký máslo, co se ze všeho potento.
a o něj až tolik nejde.

Anebo varianta b) - odlehne mu, že má o starost méně smile Nemusí živit, ani vozit. Ten řidičák bude každopádně dobrý pro ni - nebude se muset doprošovat někoho, kdo o ni moc nestojí. Ovšem na nějaké zvýšení žádoucnosti bych zase tolik nespoléhala....dneska řídí všichni cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#133 18. 5. 2014 13:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Dorka napsal(a):

lol teda ty jsi fakt dílo, děvče lolwink

tady už člověk fakt nemůže říct vůbec nic.

Není tady

#134 18. 5. 2014 13:41

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

lupina montana napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

tak třeba neohromila, ale možná by si uvědomil, že ta jeho žena je šikovná samostatná baba a ne nějáký máslo, co se ze všeho potento.
a o něj až tolik nejde.

Anebo varianta b) - odlehne mu, že má o starost méně smile Nemusí živit, ani vozit. Ten řidičák bude každopádně dobrý pro ni - nebude se muset doprošovat někoho, kdo o ni moc nestojí. Ovšem na nějaké zvýšení žádoucnosti bych zase tolik nespoléhala....dneska řídí všichni cool

taky bych se přikláněla k této verzi ... bude rád, že se o sebe dokáže postarat , a že si může bez výčitek začít nový život jinde .

Není tady

#135 18. 5. 2014 13:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Grainne napsal(a):

a o něj až tolik nejde.

jojo, to je možný taky. v každém případě i pro ni by to mohlo být fajn, ne ? psala, že to sebevědomí nic moc a tohle by ji třeba mohlo pomoct, když uvidí, že to zvládla a jde to i bez něj a bez spoléhání se na to, jestli někdo přiveze, odveze ..

Není tady

#136 18. 5. 2014 13:44

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pro někoho to může být půl roku, pro někoho týden...
... a pro nás alkoholiky hned jak klesne hladinka... http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11549.gif

bude rád, že se o sebe dokáže postarat , a že si může bez výčitek začít nový život jinde
Myslím, že by si ho začal i bez jejího řidičáku...

Není tady

#137 18. 5. 2014 13:44

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Rozhodně. Já hodlám řídit až do devadesáti coollol

Není tady

#138 18. 5. 2014 13:46

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

bude rád, že se o sebe dokáže postarat , a že si může bez výčitek začít nový život jinde
Myslím, že by si ho začal i bez jejího řidičáku...

Vypadá tak roll ale takhle bude mít o hryzeníčko méně. Jenže to může být Nicce už jedno smile

Není tady

#139 18. 5. 2014 13:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

a o něj až tolik nejde.

taky bych se přikláněla k této verzi ... bude rád, že se o sebe dokáže postarat , a že si může bez výčitek začít nový život jinde .

tak snad si nemyslí, že by se o sebe neuměla postarat. není důvod, je to přece svéprávná ženská. a že bez výčitek - ty výčitky s tím nemají podle mě co dělat. nebo spíš - může je mít, i kdyby byla samostaná po všech směrech, třeba už jen proto, že se díky němu rozpadalo po tolika letech manželství, je tam dcera atd.

Není tady

#140 18. 5. 2014 13:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Já hodlám řídit až do devadesáti
Když umřu, tak chci umřít tak, jako děda... tiše, ve spánku.
A ne řvát jako pasažéři v jeho autobusu...
http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

Není tady

#141 18. 5. 2014 13:55

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Já hodlám řídit až do devadesáti
Když umřu, tak chci umřít tak, jako děda... tiše, ve spánku.
A ne řvát jako pasažéři v jeho autobusu...
http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif

visslalol tak nějak...........

Není tady

#142 18. 5. 2014 14:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

pro někoho to může být půl roku, pro někoho týden...
... a pro nás alkoholiky hned jak klesne hladinka... http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11549.gif
.

tak si tu hladinku hlídej, pak pořád křičíš na chudáka kolegu v práci, jak on k tomu přijde ..wink

Není tady

#143 18. 5. 2014 14:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jak on k tomu přijde
Ještě řekni, že jak slepej k houslím... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
To by mě přišel sakra draho při dnešních cenách alkoholu http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#144 18. 5. 2014 14:36

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Míšo Kuličko, tvůj partner byl jistě štěstím bez sebe, když jsi ho opustila a tím ho "poslala na nějaký pomyslný chlapský babáč". Ale chápu, že u sebe to vidíme jinak, než u zbytku světa. Je to logické.

Víš Majko, mezi mnou a "tvým milým" je jeden podstatný rozdíl - u nás nevznikl partnerský trojúhelník. Původní vztah jsem ukončila dřív, než započal ten nový ... Prostě jsem z nikoho nechtěla dělat "toho třetího" - původního partnera jsem si na to příliš vážila a nového zase příliš milovala ... tak jsem prostě riskla, že možná skončím sama a udělala si v tom nejprve pořádek. To neznamená, že jsem tomu původnímu partnerovi svým odchodem neublížila. Jsem si vědoma, že ano ... Ovšem kdybych prodlužovala tu agonii vytvořením paralelního vztahu, jak se děje ve vašem případě, bylo by to mnohem bolestnější ... a to pro všechny zúčastněné ...

Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila muže, s nímž jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí? grater

Přišlo mi to férovější než:

Axi napsal(a):

Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.

Jinak teda jedeš na domněnkách Axíku.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#145 18. 5. 2014 14:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Daphné napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aha, tady se to zase zvrtlo v řešení majkafy a jejího milého.

Pavlo, ty s tím mᚠnějaký problém?

Nie som Pavla, ale už aj ja s tým začínam ma problém - všade od Duchovna cez Život po nevere až po Recepty aby sa človek bál Majky a jej milého.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#146 18. 5. 2014 14:54

helena
♥♥♥♥♥♥♥

aby sa človek bál
Sel, nekecej, že ausgerechnet ty se bojíš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#147 18. 5. 2014 15:03

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Axi napsal(a):

Pre manžela alebo pre niekoho iného. Bývalý sa zamiloval do ženy (svojej bývalej frajerky tongue ) pol roka nato, ako o nej tvrdil, že je otrasná, bezcharakterná a duševná malorožníčka... Ale zistil, že ušoféruje 1203ku - a to bolo presne to, čo potreboval a čo som ja nezvládala. No a tak sa s ňou dal dokopy a cca poldruha roka ju obdivoval, miloval a bol s ňou šastný; než sa ukázalo, že na vzah to predsa len akosi nestačí. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#148 18. 5. 2014 15:07

helena
♥♥♥♥♥♥♥

zistil, že ušoféruje 1203ku
Hledám ženu - majitelku traktoru, k vážnému seznámení. Zn.: Foto stroje nutné. http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

Není tady

#149 18. 5. 2014 15:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

aby sa človek bál
Sel, nekecej, že ausgerechnet ty se bojíš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Bojím - ani nie priamo ich, ale pokazeného pôžitku z Babinetu - to priznám bez mučenia. Už otváram všetko okrem Detičiek (a možno dôjde aj na tie) so zatajeným dychom KEDY sa začne rieši ideálny vzah s jediným mráčikom resp. žabou na prameni.

Upravil(a) Selima (18. 5. 2014 15:09)

Brita

Není tady

#150 18. 5. 2014 15:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

lol

„Více masa znamená také více červů. Více jmění, více starostí. Více služek znamená více smilstva a více čeledínů více nevěry. Víc ženských, víc čarodějnictví. Více Zákona, více života. Víc nauky, víc moudrosti. Více rad, více pochopení. Více skutků lásky k bližnímu, více pokoje. A kdo nabude dobré pověsti, ten má věčný život.“ Talmud: Výroky Otců 2,8

Upravil(a) Míša Kulička (18. 5. 2014 15:10)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí