Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#101 18. 5. 2014 10:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Re: Prosím o radu

PPavlaa napsal(a):

Judyna napsal(a):

Panebože, snad se té Ivaně nic nestane. Myslela jsem, že už se cítí líp. Prosím, napište, až budete vědět.
Pokud vím, ještě Vilemína se s ní setkala, ale ta tady taky není.
(Teď jsem Ivanu četla na skuhracím. Snad to moc nepřehnala)

já teda nerozumím tomu vyšilování. podle mě to na ivanu padlo, tak se namazala. to se občas stane kde komu. proč z toho dělat hend kovbojku.

než namazala bych řekla, že si vzala bobuli ......

Není tady

#102 18. 5. 2014 10:38

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Omlouvám se za svůj blbý příspěvek. Komu jsem udělala starosti, tomu se omlouvám 2x. Už 2 týdny toho mám všeho nějak dost, včera to vyvrcholilo. Musím vzít rozum do hrsti a zas bude všecko OK.

Není tady

#103 18. 5. 2014 10:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ivano, v klidu. hlavně, že jsi ok.
to se prostě čas od času stane, že na člověka všechno padne. zase bude dobře.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#104 18. 5. 2014 10:51

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Ivana napsal(a):

Omlouvám se za svůj blbý příspěvek. Komu jsem udělala starosti, tomu se omlouvám 2x. Už 2 týdny toho mám všeho nějak dost, včera to vyvrcholilo. Musím vzít rozum do hrsti a zas bude všecko OK.

Jupí! Čus bus... tyjo zdarec, normálně jsi mi tu večer začala chybět... :)

Zpomal.

Není tady

#105 18. 5. 2014 10:58

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ivana napsal(a):

Neomlouvej se, nemᚠdůvod ... důležité je, že jsi v pořádku.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#106 18. 5. 2014 11:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

aha, tady se to zase zvrtlo v řešení majkafy a jejího milého
Na druhou stranu byla nikka dost detailně seznámena s "psychologií čekající milenky" - mohlo by jí to, až na bude trošku líp, v lecčems pomoct...

zas bude všecko OK
Tov횞ejo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/pussa.gif ale pokus se to, prosím, neopakovat, ju? Některý tu už nejsme nejmladší... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#107 18. 5. 2014 12:13

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

aha, tady se to zase zvrtlo v řešení majkafy a jejího milého.

Pavlo, ty s tím mᚠnějaký problém?

Není tady

#108 18. 5. 2014 12:31

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Je velký rozdíl mezi pánem s letitou praxí a vypracovanou strategií, co si vztahy "ošéfuje", a amatérem, který náhle přestal myslet hlavou smile, bych řekla.

Není tady

#109 18. 5. 2014 12:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Daphné napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

aha, tady se to zase zvrtlo v řešení majkafy a jejího milého.

Pavlo, ty s tím mᚠnějaký problém?

nechápu tvou otázku. říkám, co vidím. mᚠs tím problém snad ty ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#110 18. 5. 2014 12:49

Axi
♥♥♥♥♥♥-

nikka1 napsal(a):

Axi napsal(a):

Možná, že taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednodušuju) bude o dost přitažlivější než někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.

Hm,možná. Bohužel u mě ten řidičák by byl nutnost. Rodiče bydlí v takovém zapadákově, kam ani nic přímo z Prahy nejede, jezdíme jim pravidelně na velké nákupy a tahat to s přestupama autobusem? Když jsem si ho chtěla dělat za mlada, tak nám to přišlo zbytečný, kam jsem potřebovala, tam mě manžel hodil, práci mám kousek od baráku, takže to nutný nebylo.

Božínku, já nehovořím o řidičáku, ale o tobě. Řidičák je jenom prostředek, nebo dokonce symbol nezávislosti, jak tu už někdo správně poznamenal. No nic.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#111 18. 5. 2014 12:55

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Eva. napsal(a):

Míšo Kuličko, tvůj partner byl jistě štěstím bez sebe, když jsi ho opustila a tím ho "poslala na nějaký pomyslný chlapský babáč". Ale chápu, že u sebe to vidíme jinak, než u zbytku světa. Je to logické.

Víš Majko, mezi mnou a "tvým milým" je jeden podstatný rozdíl - u nás nevznikl partnerský trojúhelník. Původní vztah jsem ukončila dřív, než započal ten nový ... Prostě jsem z nikoho nechtěla dělat "toho třetího" - původního partnera jsem si na to příliš vážila a nového zase příliš milovala ... tak jsem prostě riskla, že možná skončím sama a udělala si v tom nejprve pořádek. To neznamená, že jsem tomu původnímu partnerovi svým odchodem neublížila. Jsem si vědoma, že ano ... Ovšem kdybych prodlužovala tu agonii vytvořením paralelního vztahu, jak se děje ve vašem případě, bylo by to mnohem bolestnější ... a to pro všechny zúčastněné ...

Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila muže, s nímž jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí? grater

Není tady

#112 18. 5. 2014 13:01

mia
♥♥♥♥♥♥-

......tak pravil a zahrozil hříšnici zkřiveným kostnatým prstem.............lollollol

Není tady

#113 18. 5. 2014 13:01

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

PPavlaa napsal(a):

...ivo, tos brečela, nebo jsi pila taky i včera va

Pajko, smaz to, pls... To co si I spravila...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#114 18. 5. 2014 13:02

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

nikka1 napsal(a):

Ahoj děvčata,
potřebuji poradit jak dál, jak přežít další dny a nezbláznit se. Možná vám budu připadat jako úplný debil, ale hrozně se v tom plácám a víceméně hraju o čas. Mě i manželovi je 50 let, takže "nejlepší čas" na životní změny. Před 14 dny mi manžel oznámil, že doma není šastný, pořád jen práce,domov, bla bla bla. Po přímém dotazu přiznal, že má přítelkyni, bohužel to není jen tak nějaké zamilování ale tenhle vztah už prý trvá asi 8 let ( my jsme manželé přes 20 let),paní je stejně stará jako my. Popisovat ten šok asi nemá cenu, stejně si z toho moc nepamatuju. Chtěl by s ní trávit víc času (je fakt, že skoro nikam nechodil, takže to s ní byly opravdu jen ukradené chvilky, které už mu nestačí). Odejít natrvalo hned nechce, teda pokud ho přímo nevyhodím, ale do budoucna s tím asi počítá, protože je uplně zblblej (snažil se mi vysvětlit, jak s tím roky bojuje, ale je to silnější, chudáček). Teda počítá s tím spíš určitě, až dcera vyletí z hnízda. Asi jsem měla udělat to nejrozumnější a rovnou ho vyhodit, ale v tom šoku jsem si představila tu spoustu problémů včetně finančních, na které nejsem vůbec připravená a stejně asi ani nikdy nebudu, na samotu, no prostě jsme se dohodli, že zatím nebudeme nic měnit, dcera má před sebou ještě 3 roky vejšky, takže než dostuduje tak to necháme tak, nikomu nic nebudeme říkat, budeme hrát divadlo a pak se uvidí. On samozřejmě se přítelkyně nevzdá, jezdí za ní každý den tak na hodinku, občas by s ní rád trávil víkend.  Jenomže ono takhle žít moc  nejde. Teda mě, i když jsem to vlastně byla já, kdo řekl, a to zatím takhle zůstane.grater Jsem úplně v háji a je pro mě hrozně těžký přežít den, cítím se strašně sama a jak s kudlou v zádech. Doma se k sobě chováme hezky, tak jako vždycky. Říkám si, že budu hrát o čas, třeba ho to zamilování přejde a nakonec stu zůstane, ale mám pocit, že už je to dělám jenom z paniky, že zůstanu na starý kolena sama. Naprosto jsem přišla o sebevědomí, sny, chu do života, o všechno. Nevím, jestli někdo moje chování pochopí,že si tohle chci nechat líbit, ale že jsem úplně blbá mi psát nemusíte, to vím sama. Ale prostě udělat konec teď nedokážu i kdybych se na hlavu postavila. Možná časem, až to trochu poberu. Jen bych chtěla poprosit o nějakou radu, jak to zatím přežít, jestli jste to taky některá měla takhle. Díky Nika.grater

Naprosto jsem přišla o sebevědomí, sny, chu do života, o všechno

Já to naprosto chápu ... u měl byl největší strach z té životní změny , ale zvládnout se to dá .. ono se nic jiného nedá dělat , než se nějak protloukat dál

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#115 18. 5. 2014 13:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Axi napsal(a):

Možná, že taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednodušuju) bude o dost přitažlivější než někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.

pro koho? Pro manžela ? Že by ho prací a řidičákem ještě ohromila po těch společných letech smile ?

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#116 18. 5. 2014 13:05

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

modrovous napsal(a):

helena napsal(a):

Pán bude podobnej materiál jako manžel od "blondýny"... ten se zatím rozhoduje, tenhle v podstatě rozhodnutej je - ovšem za tři roky se toho může stát... tak co kdyby si náhodou současnou manželku potřeboval ponechat skurt

Stejně jako majkafin "můj milý" a spousta dalších. Chlapi bez koulí. hmm

přesně tak tummenupp

Není tady

#117 18. 5. 2014 13:08

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

nikka1 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

nikka1 napsal(a):

Hm,možná. Bohužel u mě ten řidičák by byl nutnost. Rodiče bydlí v takovém zapadákově, kam ani nic přímo z Prahy nejede, jezdíme jim pravidelně na velké nákupy a tahat to s přestupama autobusem? Když jsem si ho chtěla dělat za mlada, tak nám to přišlo zbytečný, kam jsem potřebovala, tam mě manžel hodil, práci mám kousek od baráku, takže to nutný nebylo.

no tak si ho udělᚠteď, o co jde ?

No to mě neznáš, budu postrach Prahy skurt

to bysme byli dvě big_smile Já řidičák sice mám , ale řídit moc neumím smile a hlavně to auto chybí ... ale v plánech to určitě je .

Není tady

#118 18. 5. 2014 13:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

nevidím k tomu důvod.

Není tady

#119 18. 5. 2014 13:15

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila muže, s nímž jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí?
"A horšila-li by tě ruka tvá, utni ji. Lépe jest tobě bezrukému vjíti do života, nežli obě ruce majícímu jíti do pekla v ten oheň neuhasitelný. Mk 9,43

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#120 18. 5. 2014 13:16

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Grainne napsal(a):

Axi napsal(a):

pro koho? Pro manžela ? Že by ho prací a řidičákem ještě ohromila po těch společných letech smile ?

tak třeba neohromila, ale možná by si uvědomil, že ta jeho žena je šikovná samostatná baba a ne nějáký máslo, co se ze všeho potento.
a o něj až tolik nejde.

Není tady

#121 18. 5. 2014 13:20

Dorka
Zablokovaný

PPavlaa napsal(a):

Dorka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

nevidím k tomu důvod.

Co treba takt?

Není tady

#122 18. 5. 2014 13:23

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Dorka napsal(a):

nevidím k tomu důvod.

Co treba takt?

viktorko, jdi se s prominutím vys... nevidím nic tak strašnýho na tom, co jsem napsala. každej občas brečí, každej se někdy trápí a není nic mimořádnýho na tom, že se někdo třeba čas od času opije. to jsou věci, který se prostě stávají.
tak buď tak hodná a neotravuj mě. mě tvoje připomínky nezajímají a znovu ti nic vysvětlovat nebudu.

Není tady

#123 18. 5. 2014 13:26

Dorka
Zablokovaný

Ja mela na mysli abys smazala to, co jsi Ivanino okopirovala, kdyz ona si to smazala, ale kdyz si stojis, nebo sedis na kablu, delej to dal, je to tvoje vizitka, take... reta

Není tady

#124 18. 5. 2014 13:26

mia
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila muže, s nímž jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí?
"A horšila-li by tě ruka tvá, utni ji. Lépe jest tobě bezrukému vjíti do života, nežli obě ruce majícímu jíti do pekla v ten oheň neuhasitelný. Mk 9,43

lolpussa..............to by bylo pokračováníčko, kdyby bylo mohlo být, viď, Helčo.......ale dostaly bychom asi držkovou winklol

Není tady

#125 18. 5. 2014 13:27

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

Axi napsal(a):

To neřeš; tvoje kalkulativní pohlaví tohle nemůže pochopit. wink

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí