27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
PPavlaa napsal(a):
Judyna napsal(a):
Paneboe, snad se té Ivaně nic nestane. Myslela jsem, e u se cítí líp. Prosím, napite, a budete vědět.
Pokud vím, jetě Vilemína se s ní setkala, ale ta tady taky není.
(Teď jsem Ivanu četla na skuhracím. Snad to moc nepřehnala)já teda nerozumím tomu vyilování. podle mě to na ivanu padlo, tak se namazala. to se občas stane kde komu. proč z toho dělat hend kovbojku.
ne namazala bych řekla, e si vzala bobuli ......
Není tady
Omlouvám se za svůj blbý příspěvek. Komu jsem udělala starosti, tomu se omlouvám 2x. U 2 týdny toho mám veho nějak dost, včera to vyvrcholilo. Musím vzít rozum do hrsti a zas bude vecko OK.
Není tady
ivano, v klidu. hlavně, e jsi ok.
to se prostě čas od času stane, e na člověka vechno padne. zase bude dobře.
Není tady
Ivana napsal(a):
Omlouvám se za svůj blbý příspěvek. Komu jsem udělala starosti, tomu se omlouvám 2x. U 2 týdny toho mám veho nějak dost, včera to vyvrcholilo. Musím vzít rozum do hrsti a zas bude vecko OK.
Jupí! Čus bus... tyjo zdarec, normálně jsi mi tu večer začala chybět... :)
Není tady
Ivana napsal(a):
Neomlouvej se, nemá důvod ... důleité je, e jsi v pořádku.
Není tady
aha, tady se to zase zvrtlo v řeení majkafy a jejího milého
Na druhou stranu byla nikka dost detailně seznámena s "psychologií čekající milenky" - mohlo by jí to, a na bude troku líp, v lecčems pomoct...
zas bude vecko OK
Tovíejo... ale pokus se to, prosím, neopakovat, ju? Některý tu u nejsme nejmladí...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aha, tady se to zase zvrtlo v řeení majkafy a jejího milého.
Pavlo, ty s tím má nějaký problém?
Není tady
Je velký rozdíl mezi pánem s letitou praxí a vypracovanou strategií, co si vztahy "oéfuje", a amatérem, který náhle přestal myslet hlavou , bych řekla.
Není tady
Daphné napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aha, tady se to zase zvrtlo v řeení majkafy a jejího milého.
Pavlo, ty s tím má nějaký problém?
nechápu tvou otázku. říkám, co vidím. má s tím problém snad ty ?
Není tady
nikka1 napsal(a):
Axi napsal(a):
Moná, e taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednoduuju) bude o dost přitalivějí ne někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.
Hm,moná. Bohuel u mě ten řidičák by byl nutnost. Rodiče bydlí v takovém zapadákově, kam ani nic přímo z Prahy nejede, jezdíme jim pravidelně na velké nákupy a tahat to s přestupama autobusem? Kdy jsem si ho chtěla dělat za mlada, tak nám to přilo zbytečný, kam jsem potřebovala, tam mě manel hodil, práci mám kousek od baráku, take to nutný nebylo.
Boínku, já nehovořím o řidičáku, ale o tobě. Řidičák je jenom prostředek, nebo dokonce symbol nezávislosti, jak tu u někdo správně poznamenal. No nic.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Eva. napsal(a):
Mío Kuličko, tvůj partner byl jistě těstím bez sebe, kdy jsi ho opustila a tím ho "poslala na nějaký pomyslný chlapský babáč". Ale chápu, e u sebe to vidíme jinak, ne u zbytku světa. Je to logické.
Ví Majko, mezi mnou a "tvým milým" je jeden podstatný rozdíl - u nás nevznikl partnerský trojúhelník. Původní vztah jsem ukončila dřív, ne započal ten nový ... Prostě jsem z nikoho nechtěla dělat "toho třetího" - původního partnera jsem si na to příli váila a nového zase příli milovala ... tak jsem prostě riskla, e moná skončím sama a udělala si v tom nejprve pořádek. To neznamená, e jsem tomu původnímu partnerovi svým odchodem neublíila. Jsem si vědoma, e ano ... Ovem kdybych prodluovala tu agonii vytvořením paralelního vztahu, jak se děje ve vaem případě, bylo by to mnohem bolestnějí ... a to pro vechny zúčastněné ...
Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila mue, s ním jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí?
Není tady
......tak pravil a zahrozil hřínici zkřiveným kostnatým prstem.............
Není tady
PPavlaa napsal(a):
...ivo, tos brečela, nebo jsi pila taky i včera
Pajko, smaz to, pls... To co si I spravila...
Není tady
nikka1 napsal(a):
Ahoj děvčata,
potřebuji poradit jak dál, jak přeít dalí dny a nezbláznit se. Moná vám budu připadat jako úplný debil, ale hrozně se v tom plácám a víceméně hraju o čas. Mě i manelovi je 50 let, take "nejlepí čas" na ivotní změny. Před 14 dny mi manel oznámil, e doma není astný, pořád jen práce,domov, bla bla bla. Po přímém dotazu přiznal, e má přítelkyni, bohuel to není jen tak nějaké zamilování ale tenhle vztah u prý trvá asi 8 let ( my jsme manelé přes 20 let),paní je stejně stará jako my. Popisovat ten ok asi nemá cenu, stejně si z toho moc nepamatuju. Chtěl by s ní trávit víc času (je fakt, e skoro nikam nechodil, take to s ní byly opravdu jen ukradené chvilky, které u mu nestačí). Odejít natrvalo hned nechce, teda pokud ho přímo nevyhodím, ale do budoucna s tím asi počítá, protoe je uplně zblblej (snail se mi vysvětlit, jak s tím roky bojuje, ale je to silnějí, chudáček). Teda počítá s tím spí určitě, a dcera vyletí z hnízda. Asi jsem měla udělat to nejrozumnějí a rovnou ho vyhodit, ale v tom oku jsem si představila tu spoustu problémů včetně finančních, na které nejsem vůbec připravená a stejně asi ani nikdy nebudu, na samotu, no prostě jsme se dohodli, e zatím nebudeme nic měnit, dcera má před sebou jetě 3 roky vejky, take ne dostuduje tak to necháme tak, nikomu nic nebudeme říkat, budeme hrát divadlo a pak se uvidí. On samozřejmě se přítelkyně nevzdá, jezdí za ní kadý den tak na hodinku, občas by s ní rád trávil víkend. Jenome ono takhle ít moc nejde. Teda mě, i kdy jsem to vlastně byla já, kdo řekl, a to zatím takhle zůstane.Jsem úplně v háji a je pro mě hrozně těký přeít den, cítím se straně sama a jak s kudlou v zádech. Doma se k sobě chováme hezky, tak jako vdycky. Říkám si, e budu hrát o čas, třeba ho to zamilování přejde a nakonec stu zůstane, ale mám pocit, e u je to dělám jenom z paniky, e zůstanu na starý kolena sama. Naprosto jsem přila o sebevědomí, sny, chu do ivota, o vechno. Nevím, jestli někdo moje chování pochopí,e si tohle chci nechat líbit, ale e jsem úplně blbá mi psát nemusíte, to vím sama. Ale prostě udělat konec teď nedokáu i kdybych se na hlavu postavila. Moná časem, a to trochu poberu. Jen bych chtěla poprosit o nějakou radu, jak to zatím přeít, jestli jste to taky některá měla takhle. Díky Nika.
Naprosto jsem přila o sebevědomí, sny, chu do ivota, o vechno
Já to naprosto chápu ... u měl byl největí strach z té ivotní změny , ale zvládnout se to dá .. ono se nic jiného nedá dělat , ne se nějak protloukat dál
Není tady
Axi napsal(a):
Moná, e taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednoduuju) bude o dost přitalivějí ne někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.
pro koho? Pro manela ? e by ho prací a řidičákem jetě ohromila po těch společných letech ?
Není tady
modrovous napsal(a):
helena napsal(a):
Pán bude podobnej materiál jako manel od "blondýny"... ten se zatím rozhoduje, tenhle v podstatě rozhodnutej je - ovem za tři roky se toho můe stát... tak co kdyby si náhodou současnou manelku potřeboval ponechat
Stejně jako majkafin "můj milý" a spousta dalích. Chlapi bez koulí.
přesně tak
Není tady
nikka1 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nikka1 napsal(a):
Hm,moná. Bohuel u mě ten řidičák by byl nutnost. Rodiče bydlí v takovém zapadákově, kam ani nic přímo z Prahy nejede, jezdíme jim pravidelně na velké nákupy a tahat to s přestupama autobusem? Kdy jsem si ho chtěla dělat za mlada, tak nám to přilo zbytečný, kam jsem potřebovala, tam mě manel hodil, práci mám kousek od baráku, take to nutný nebylo.no tak si ho udělá teď, o co jde ?
No to mě nezná, budu postrach Prahy
to bysme byli dvě Já řidičák sice mám , ale řídit moc neumím
a hlavně to auto chybí ... ale v plánech to určitě je .
Není tady
Dorka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nevidím k tomu důvod.
Není tady
Co Bůh spojil, člověk nerozpojuj. Ty jsi opustila mue, s ním jsi slíbila sdílet dobré i zlé, dokud vás smrt nerozdělí?
"A horila-li by tě ruka tvá, utni ji. Lépe jest tobě bezrukému vjíti do ivota, neli obě ruce majícímu jíti do pekla v ten oheň neuhasitelný. Mk 9,43
Není tady
Grainne napsal(a):
Axi napsal(a):
pro koho? Pro manela ? e by ho prací a řidičákem jetě ohromila po těch společných letech
?
tak třeba neohromila, ale moná by si uvědomil, e ta jeho ena je ikovná samostatná baba a ne nějáký máslo, co se ze veho potento.
a o něj a tolik nejde.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dorka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nevidím k tomu důvod.
Co treba takt?
Není tady
Dorka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Dorka napsal(a):
Pajko, smaz to, pls... To co si I spravila...nevidím k tomu důvod.
Co treba takt?
viktorko, jdi se s prominutím vys... nevidím nic tak stranýho na tom, co jsem napsala. kadej občas brečí, kadej se někdy trápí a není nic mimořádnýho na tom, e se někdo třeba čas od času opije. to jsou věci, který se prostě stávají.
tak buď tak hodná a neotravuj mě. mě tvoje připomínky nezajímají a znovu ti nic vysvětlovat nebudu.
Není tady
Ja mela na mysli abys smazala to, co jsi Ivanino okopirovala, kdyz ona si to smazala, ale kdyz si stojis, nebo sedis na kablu, delej to dal, je to tvoje vizitka, take...
Není tady
helena napsal(a):
"A horila-li by tě ruka tvá, utni ji. Lépe jest tobě bezrukému vjíti do ivota, neli obě ruce majícímu jíti do pekla v ten oheň neuhasitelný. Mk 9,43
..............to by bylo pokračováníčko, kdyby bylo mohlo být, viď, Helčo.......ale dostaly bychom asi drkovou
Není tady
Grainne napsal(a):
Axi napsal(a):
pro koho? Pro manela ? e by ho prací a řidičákem jetě ohromila po těch společných letech
?
To neře; tvoje kalkulativní pohlaví tohle nemůe pochopit.
Není tady