6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill, majkafa ho ale vlastně svým způsobem k ivotu nepotřebuje. nikka ano, rodiče má daleko a byla tak vlastně v tomto i dalích věcech závislá na manelovi a jeho odvozu.
Není tady
Pro Nikka1:
Hele, klíďo dělej řidičák: princmetálový báby jako ty a já můou dělat papíry třeba na náklaďák a stát se postrachem silnic . Viz a sly:
http://www.youtube.com/watch?v=x2UBjUE6J8g
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill, majkafa ho ale vlastně svým způsobem k ivotu nepotřebuje. nikka ano, rodiče má daleko a byla tak vlastně v tomto i dalích věcech závislá na manelovi a jeho odvozu.
svým způsobem ho nepotřebuje ani nika.. má dospělou dceru a ta řidičák určitě má. a řidičák není záruku, e ji manel "půjčí" auto
Není tady
no, ale právě, e má nikka dospělou dceru, tak by si ten řidičák měla udělat sama, ne ? čím dřív, tím líp, jak dlouho ji bude mít zájem dcera vozit ? je otázka času, kdy bude mít svou rodinu a na tohle čím dál míň času.
a auto si případně můe nikka pořídit i svoje, nikde není psáno, e musí čekat, a ji manel něco půjčí. nehledě na to, e jde určitě auto ze společných peněz, kdy jsou spolu 20 let, take jaký půjčí ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
no, ale právě, e má nikka dospělou dceru, tak by si ten řidičák měla udělat sama, ne ? čím dřív, tím líp, jak dlouho ji bude mít zájem dcera vozit ? je otázka času, kdy bude mít svou rodinu a na tohle čím dál míň času.
a auto si případně můe nikka pořídit i svoje, nikde není psáno, e musí čekat, a ji manel něco půjčí. nehledě na to, e jde určitě auto ze společných peněz, kdy jsou spolu 20 let, take jaký půjčí ..
ví, pavli větinou to bývá tak, e kdy není doma chlap, není doma ani auto...
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a auto si případně můe nikka pořídit i svoje, nikde není psáno, e musí čekat, a ji manel něco půjčí. nehledě na to, e jde určitě auto ze společných peněz, kdy jsou spolu 20 let, take jaký půjčí ..ví, pavli větinou to bývá tak, e kdy není doma chlap, není doma ani auto...
To není a tak pravda ... řekla bych, e hodně holek samoivitelek auto potřebuje, protoe by bez něj nestíhaly ... v mém okolí jsem asi jediná enská bez auta ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a auto si případně můe nikka pořídit i svoje, nikde není psáno, e musí čekat, a ji manel něco půjčí. nehledě na to, e jde určitě auto ze společných peněz, kdy jsou spolu 20 let, take jaký půjčí ..ví, pavli větinou to bývá tak, e kdy není doma chlap, není doma ani auto...
To není a tak pravda ... řekla bych, e hodně holek samoivitelek auto potřebuje, protoe by bez něj nestíhaly ... v mém okolí jsem asi jediná enská bez auta ...
mío, nemyslím samoivitelky... asi jsi četla jen poslední příspěvek
Není tady
aprill napsal(a):
pokud vím, tak ty ho nemá dodnes...
Já ho nemám z jiných důvodů, ne proto, e proč si ho dělat, kdy ho má manel.
Jeliko ho nemám z jiných důvodů, nedělala jsem si ho ani po té, co jsme se rozvedli.
Není tady
aprill, ale to je přece o domluvě, ne ? ten chlap snad není pryč pořád. nebo jak myslí, e to funguje v jiných rodinách, kdy mají k dispozici jen jedno auto ? taky se snad musí nějákým způsobem domluvit.
a i kdyby li do sebe, tak si přece můe koupit svoje, pokud bude potřeba.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
souhlas
Není tady
aprill napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
aprill napsal(a):
ví, pavli větinou to bývá tak, e kdy není doma chlap, není doma ani auto...To není a tak pravda ... řekla bych, e hodně holek samoivitelek auto potřebuje, protoe by bez něj nestíhaly ... v mém okolí jsem asi jediná enská bez auta ...
mío, nemyslím samoivitelky... asi jsi četla jen poslední příspěvek
Ok, ale Nikka se dostane do podobné pozice ... tak si holt udělá řidičák a začne jezdit ... vo co go? Není první ani poslední ... a rozhodně bude lepí, jak ti dvacetiletí plaani.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
aprill napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
To není a tak pravda ... řekla bych, e hodně holek samoivitelek auto potřebuje, protoe by bez něj nestíhaly ... v mém okolí jsem asi jediná enská bez auta ...mío, nemyslím samoivitelky... asi jsi četla jen poslední příspěvek
Ok, ale Nikka se dostane do podobné pozice ... tak si holt udělá řidičák a začne jezdit ... vo co go? Není první ani poslední ... a rozhodně bude lepí, jak ti dvacetiletí plaani.
aby nedolo k omylu, já ji to nerozmlouvám... jen to nevidím tak růově jako ona
Není tady
aprill napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
aprill napsal(a):
mío, nemyslím samoivitelky... asi jsi četla jen poslední příspěvekOk, ale Nikka se dostane do podobné pozice ... tak si holt udělá řidičák a začne jezdit ... vo co go? Není první ani poslední ... a rozhodně bude lepí, jak ti dvacetiletí plaani.
Ony ty růový brýle mají hodně co do sebe ... kdybych je u počátků různých akcí neměla, tak bych se k nim zřejmě ani nerozhoupala ... take zaplapámbu za ně ...
Není tady
aprill napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
aprill napsal(a):
mío, nemyslím samoivitelky... asi jsi četla jen poslední příspěvekOk, ale Nikka se dostane do podobné pozice ... tak si holt udělá řidičák a začne jezdit ... vo co go? Není první ani poslední ... a rozhodně bude lepí, jak ti dvacetiletí plaani.
Aprill, sim tě , člověk musí zkusit, aby věděl. Nemusí ty zkouky být lehký, ale taky nemusí jít o řidičák jako takovej, ale o to, e ten malej plastovej obdélníček s písmenkama je známka novýho ivota. Čilie jeho symbolická hodnota můe být daleko vyí ne samotný řízení samohybu... Kapito?
Není tady
gymnasión napsal(a):
aprill napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Ok, ale Nikka se dostane do podobné pozice ... tak si holt udělá řidičák a začne jezdit ... vo co go? Není první ani poslední ... a rozhodně bude lepí, jak ti dvacetiletí plaani.aby nedolo k omylu, já ji to nerozmlouvám... jen to nevidím tak růově jako ona
Aprill, sim tě , člověk musí zkusit, aby věděl. Nemusí ty zkouky být lehký, ale taky nemusí jít o řidičák jako takovej, ale o to, e ten malej plastovej obdélníček s písmenkama je známka novýho ivota. Čilie jeho symbolická hodnota můe být daleko vyí ne samotný řízení samohybu... Kapito?
jasně, to chápu... můj cíl je teď zbrojní průkaz
Není tady
nic
Upravil(a) Ivana (18. 5. 2014 10:35)
Není tady
Ivano - co se děje???
Není tady
Neřeila bych to asi nijak zbrkle, ale v klidu a s rozvahou, promyslela kadý krok. Tady není kam spěchat, je lepí pořádně se na rozchod připravit. Ale chce to pevné nervy. Nejsou tu u malé děti, o to líp.
Spí se divím, e sis ničeho za těch 8 roků nevimla.....minimálně ochladnutí v sexu, nezájem......
Není tady
helena napsal(a):
Ivano - co se děje??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
pokud má na ni někdo kontakt, asi bych jí zavolala.....je to dost divné
Není tady
gymnasión napsal(a):
...Nepodceňuj nás, starý báby princmetálový, bo ti to jetě natřeme...
Ja v ty rychlosti cetla: ..."bo ti to jetě natrhneme"...
Není tady
Axi napsal(a):
Moná, e taková nezávislá dáma s lépe placenou prací a s řidičákem (tragicky zjednoduuju) bude o dost přitalivějí ne někdo, kdo je závislý a chce to tak nějak v klidu doklepat.
To je velmi, velmi nejisté moná.
Není tady
mia napsal(a):
helena napsal(a):
To je doufám, e se jen pořádně namazala, kdy to tu vechno čte...... někdo tu říkal, e má na ni kontakt - ale kdo?
Není tady
mia napsal(a):
helena napsal(a):
MODROOCKA mozna, nevim,ale ona tady taky neni
Iva je posledni dobou velmi otevrena ke svym vzpominkam, bud se "hoji", nebo hrouti dolu...
Není tady
U jsem jí volala,ale nebere to...
Není tady
nikka1 napsal(a):
No to mě nezná, budu postrach Prahy
Nikko, neboj. Moje instruktorka v autokole říkávala, e u chlapa pozná na první pohled, jaký bude řidič - e jak začne, tak zůstane. Ale u eny e to nepozná skoro nikdy - větina z nás se vyjezdí do naprostýho normálna a to na začátku vypadá jakkoliv.
Není tady