Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#301 26. 5. 2014 18:09

nikka1
♥------

Re: Prosím o radu

Frigo napsal(a):

nikka1 napsal(a):

helena napsal(a):

jak si zase budu chtít něco vyříkávat
Uvař si heřmánkovej čaj - podle tohohle recepisu http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Přišla paní k lékaři - modrá, zelená, zbitá...
"Co se vám stalo, paní?"
"Když se muž vrátí napitý z hospody, pokaždé mně takhle zmlátí. Co mám dělat?"
"Udělejte si heřmánkový čaj a když se vrátí muž z hospody, kloktejte. A po týdnu se přijďte ukázat."
Po týdnu přijde paní k lékaři, žádné stopy po bití.
"Zabralo to, nezmlátil mě."
"Já to věděl," říká si pro sebe doktor, "stačilo držet hubu..."

snad to takhle nebude dneska bouřit i u mě
Bouřka čistí vzduch...

fuckyou zkusím se držet návodu big_smile . Dneska první věc, co mě fakt rozesmála.

to je dobře, Helena sype z rukávu dobré nápady lol

A k projímadlu patřil ještě svědící prášek do trenclí vissla   Nevím, jestli bych to dneska dělala znovu. cool

Vím, že je to obtížné, ale nemá moc cenu se pokoušet něco vyříkávat. Oni ti chlapi většinou stejně nevnímají.

Bude dobře, uvidíš.

Frigo,to jsi byla ty? Už si nepamatuju, jak to u vás dopadlo, ale tohle bylo nezapomenutelný. Moc jsem ti držela palce, abys to ustála wink

Není tady

#302 26. 5. 2014 18:16

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Jessika napsal(a):

Dorka napsal(a):

Ja nabyla dojem, ze Jess taky mluvi o duchovnu... reta

nechci tě zklamat, ale v tomto případě se mi skutečně jednalo o fýzis, nikoli o psyché smile

Sex může být veskrze duchovní záležitostí ... záleží na tom, kdo ho provozuje ... smile

No dovol? lol

Zpomal.

Není tady

#303 26. 5. 2014 18:36

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

gymnasión napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Jessika napsal(a):

nechci tě zklamat, ale v tomto případě se mi skutečně jednalo o fýzis, nikoli o psyché smile

Sex může být veskrze duchovní záležitostí ... záleží na tom, kdo ho provozuje ... smile

No dovol? lol

Znᚠten vtip o ctihodné sestře Agátě?

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#304 26. 5. 2014 18:37

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

No dovol? lol

Neznám. Ale radši napiš nějakej jinej dumbom

Zpomal.

Není tady

#305 26. 5. 2014 18:41

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

nikka1 napsal(a):

Frigo napsal(a):

nikka1 napsal(a):

fuckyou zkusím se držet návodu big_smile . Dneska první věc, co mě fakt rozesmála.

to je dobře, Helena sype z rukávu dobré nápady lol

A k projímadlu patřil ještě svědící prášek do trenclí vissla   Nevím, jestli bych to dneska dělala znovu. cool

Vím, že je to obtížné, ale nemá moc cenu se pokoušet něco vyříkávat. Oni ti chlapi většinou stejně nevnímají.

Bude dobře, uvidíš.

Frigo,to jsi byla ty? Už si nepamatuju, jak to u vás dopadlo, ale tohle bylo nezapomenutelný. Moc jsem ti držela palce, abys to ustála wink

Niko, sice přitáhl zpět, stáhl návrh na rozvod,  ale neunesl nejspíš odkopnutí od milenky a choval se ještě víc jako idiot. No a jednoho krásného dne jsem měla všeho plné zuby, takže když odešel do práce, dala jsem nový zámek a už jsem ho sem nepustila. Naštěstí jsme měli už za sebou soud na děti, který mi uznali a rozvod proběhl velmi rychle. Chodil denně za dětmi, bylo to dost psychicky náročné pro mě, ale už je fajn. Děti vyrostly, za tatínkem chodí a i přes moje "geinální" nápady k němu nemají blbý vztah,  já ho vídám občas jen na dálku.  Je to pro mně člověk, ke kterému necítím absolutně nic..

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#306 26. 5. 2014 18:43

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

gymnasión napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

gymnasión napsal(a):

No dovol? lol

a já bych zas chtěla ten o Agátě lol

Není tady

#307 26. 5. 2014 18:47

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

gymnasión napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

gymnasión napsal(a):

No dovol? lol

To je základní neznalost ... tudíž ti ho povím:

To jde takový typický sexuální loudil kolem nezrestituovaného chátrajícího kláštera a na dveřích nápis:
SEX ZA STOVKU
"Tyvoe, jen za stovku?" pomyslí si: "Tak do toho jdu!"
Zaklepe a otevře mu taková malinká stařičká jeptiška s nastavenou dlaní.
Chlapík jí do dlaně vloží stovku a ona mu ukáže cestu takovou dlouhatanánskou temnou chodbou, na jejímž konci jsou dveře ...
Chlapík k nim dojde, horko těžko je otevře, protože jsou to fakt obrovské a festové dveře, a když se mu konečně podaří projít, okamžitě se za ním zabouchnou ...
Chlapík chvíli žmourá, než si uvědmé, že je zpět na ulici, otočí se ... a na dveřích vidí nápis:
DNES S VÁMI VYJE.B.ALA SESTRA AGÁTA

Upravil(a) Míša Kulička (26. 5. 2014 18:48)

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#308 26. 5. 2014 18:56

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

To jde takový typický sexuální loudil kolem nezrestituovaného chátrajícího kláštera a na dveřích nápis:
SEX ZA STOVKU
"Tyvoe, jen za stovku?" pomyslí si: "Tak do toho jdu!"
Zaklepe a otevře mu taková malinká stařičká jeptiška s nastavenou dlaní.
Chlapík jí do dlaně vloží stovku a ona mu ukáže cestu takovou dlouhatanánskou temnou chodbou, na jejímž konci jsou dveře ...
Chlapík k nim dojde, horko těžko je otevře, protože jsou to fakt obrovské a festové dveře, a když se mu konečně podaří projít, okamžitě se za ním zabouchnou ...
Chlapík chvíli žmourá, než si uvědmé, že je zpět na ulici, otočí se ... a na dveřích vidí nápis:

dumbom   lol

Není tady

#309 26. 5. 2014 18:56

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

gymnasión napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

[...]

Nojo, vono s těmahle tématy nikdá nevíš: Tak pěkně to začne, poučně, člověk se těší, že dostane užitečnou radu, a nakonec TOHLE? smile
Ovšem z textu jest patrno hluboké poučení: Chlape, nepla předem lol

Zpomal.

Není tady

#310 26. 5. 2014 19:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Chlape, nepla předem
Proč? Někomu tím může udělat radost... big_smile
Starý sedmdesátiletý pán si objedná šlapku k sobě domů. Dívčina přijde k starému pánovi, podívá se na něho a přemýšlí: Dám si zaplatit předem a uteču. Už je starý, určitě mě nedožene. A tak mu říká: "Dědo, ale musíte zaplatit předem!"
"Dobře, moje, dobře..."
Kur*vič*ka, jakmile dostala peníze, utekla. Když vyběhne na ulicí, slyší, jak se otvírá okno a jak starý pán křičí: "Pojebte ji někdo!!! Už je to zaplacený!"

Budu se zas chvíli snažit nebejt offtopic... fakt... čégro... gloria

Upravil(a) helena (26. 5. 2014 19:34)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#311 26. 5. 2014 19:39

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Chlape, nepla předem
Proč? Někomu tím může udělat radost... big_smile
Starý sedmdesátiletý pán si objedná šlapku k sobě domů. Dívčina přijde k starému pánovi, podívá se na něho a přemýšlí: Dám si zaplatit předem a uteču. Už je starý, určitě mě nedožene. A tak mu říká: "Dědo, ale musíte zaplatit předem!"
"Dobře, moje, dobře..."
Kur*vič*ka, jakmile dostala peníze, utekla. Když vyběhne na ulicí, slyší, jak se otvírá okno a jak starý pán křičí: "Pojebte ji někdo!!! Už je to zaplacený!"

Budu se zas chvíli snažit nebejt offtopic... fakt... čégro... gloria

Chcípám smíchy lol.

Zpomal.

Není tady

#312 26. 5. 2014 21:37

Axi
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ostatně, co znamená tvé nedopadne?

Ty to chceš vážně natvrdo? va Nutíš stařenku opustit ulitu zdvořilosti a ohledů? va
Tak dobře....nedopadne znamená, že přes veškerou snahu ten tvůj Muž jednou skutečně opustí manželku.....a tebe taky a najde si jinou, mladší, bezstarostnější, víc do větru, atakdále. Protože jak jsem si všimla, je toto docela běžný scénář a ten tvůj je (promiň) docela běžný typ milence - nevěrníka.
Tak jestli s tímto víceméně počítᚠa až to nastane, tak zlehýhka odtančíš za dalšími dobrodružstvími - pak je to všechno OK.
Ale promiň - to bys prostě nedělala účetní, mít takovéhle vlastnosti. To by nešlo.
Proto to všechno říkám....kvůli souvislostem a trhlinám v nich.....

A kdyby snad ještě někdo nechápal pojem vypočítavost, tak tady má jeden moc hezký příklad. Snaha, opustí, manželku, tebe taky, najde jinou, mladší (!), bezstarostnější, víc do větru, běžný scénář, milence, nevěrníka, počítáš, další dobrodružství. Tohle píše vnitřní bohyně, nebo vnitřní perlička, hmm?

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#313 26. 5. 2014 21:41

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Kde se v ženách bere to přesvědčení, že jim muži mají být vděčni za domácí péči a nákup trenek. roll Nás muže přitahují na ženách úplně jiné věci.

No kde - asi tam, kde se v mužích bere přesvědčení, že ženy jim mají být vděčné za to, že "živí rodinu". va Nás na mužích přitahuje (původně) taky něco jiného tongue

To taky nevím. Když nám tu chudák "ready" vykládal, jak postavil dům, živí rodinu, a žena přesto miluje jiného pána, hanba mě fackovala za všechny muže. Ten ubohý človíček si myslel, že lidé se milují pro zásluhy.roll

Není tady

#314 26. 5. 2014 21:55

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Axi napsal(a):

Kde se v ženách bere to přesvědčení, že jim muži mají být vděčni za domácí péči a nákup trenek. roll Nás muže přitahují na ženách úplně jiné věci.

No kde - asi tam, kde se v mužích bere přesvědčení, že ženy jim mají být vděčné za to, že "živí rodinu". va Nás na mužích přitahuje (původně) taky něco jiného tongue

To taky nevím. Když nám tu chudák "ready" vykládal, jak postavil dům, živí rodinu, a žena přesto miluje jiného pána, hanba mě fackovala za všechny muže. Ten ubohý človíček si myslel, že lidé se milují pro zásluhy.roll

To halt jsou ty paradoxy...

Zpomal.

Není tady

#315 26. 5. 2014 22:04

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Axi napsal(a):

Axi napsal(a):

Axi napsal(a):

... Pokud nabízím hojnost, nemusím kalkulovat; hojnost přijde sama od sebe i ke mně.

Tam je asi ten problém, že človíček měl co nabídnout - nabízel hojnost ... a ona k němu sama od sebe nepřišla ...
Podle mě chyba v tom, že měl místo baráku poskytnout více lásky a ta by pak možná byla opětována ... ale třeba taky ne ... co my víme?

Není tady

#316 26. 5. 2014 22:07

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Axi napsal(a):

Axi napsal(a):

... Pokud nabízím hojnost, nemusím kalkulovat; hojnost přijde sama od sebe i ke mně.

Tam je asi ten problém, že človíček měl co nabídnout - nabízel hojnost ... a ona k němu sama od sebe nepřišla ...
Podle mě chyba v tom, že měl místo baráku poskytnout více lásky a ta by pak možná byla opětována ... ale třeba taky ne ... co my víme?

Praví básník: "Není lásky, jsou jen důkazy lásky." (Jean Cocteau)

Upravil(a) gymnasión (26. 5. 2014 22:08)

Zpomal.

Není tady

#317 26. 5. 2014 22:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Axi napsal(a):

Eva. napsal(a):

Ostatně, co znamená tvé nedopadne?

Ty to chceš vážně natvrdo? va Nutíš stařenku opustit ulitu zdvořilosti a ohledů? va
Tak dobře....nedopadne znamená, že přes veškerou snahu ten tvůj Muž jednou skutečně opustí manželku.....a tebe taky a najde si jinou, mladší, bezstarostnější, víc do větru, atakdále. Protože jak jsem si všimla, je toto docela běžný scénář a ten tvůj je (promiň) docela běžný typ milence - nevěrníka.
Tak jestli s tímto víceméně počítᚠa až to nastane, tak zlehýhka odtančíš za dalšími dobrodružstvími - pak je to všechno OK.
Ale promiň - to bys prostě nedělala účetní, mít takovéhle vlastnosti. To by nešlo.
Proto to všechno říkám....kvůli souvislostem a trhlinám v nich.....

A kdyby snad ještě někdo nechápal pojem vypočítavost, tak tady má jeden moc hezký příklad. Snaha, opustí, manželku, tebe taky, najde jinou, mladší (!), bezstarostnější, víc do větru, běžný scénář, milence, nevěrníka, počítáš, další dobrodružství. Tohle píše vnitřní bohyně, nebo vnitřní perlička, hmm?

Vnitřní krůta, krocane lol a mᚠpravdu - to jsem napsala Majce zcela vypočítavě tongue

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#318 26. 5. 2014 22:43

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Jessika napsal(a):

...nechci tě zklamat, ale v tomto případě se mi skutečně jednalo o fýzis, nikoli o psyché smile

Ok, respektuju...
Majkafa může muže, "muže", (může a nemůže, dále MUŽE a ...kdovicojeste....... va) rozlisovat a hazet do pytle... 
Hlavne ze ona sama ma "svuj vlastni pytel"..., a jeji mily ma "jiny vlastni pytel", kerezto obadva pytle jsou dokonale a tudiz ne z tohoto sveta, ci jak to Majka ZOVE... tongue kapitulation

Upravil(a) Dorka (26. 5. 2014 22:58)

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#319 26. 5. 2014 22:49

Dorka
Zablokovaný

Míša Kulička napsal(a):

...To je základní neznalost ... tudíž ti ho povím: ... a na dveřích vidí nápis:

Ano.
To je zakladni neznalost... skurt

Není tady

#320 26. 5. 2014 22:55

Dorka
Zablokovaný

Axi napsal(a):

........ Tohle píše vnitřní bohyně, nebo vnitřní perlička, hmm?

Perlicka je takova mala slepicka, moc o ni nevim, snad jen to, ze asi neumi preletet pres plot, ale vajicka snasi, taky umi byt docela hezky vybarvena... godlike ...urcite ma spoustu obdivuhodnych vlastnosti...
AXICKU, vedels, co poustis do eteru, kdyz jsi vzal na klavesnicu PERLICKU? tongue

Není tady

#321 27. 5. 2014 6:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jak postavil dům, živí rodinu, a žena přesto miluje jiného pána... myslel, že lidé se milují pro zásluhy
Třeba jen chybná volba partnerky... kdyby si našel dámu odpovídajícího založení, mohli žít šastně až do smrti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#322 27. 5. 2014 7:08

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

jak postavil dům, živí rodinu, a žena přesto miluje jiného pána... myslel, že lidé se milují pro zásluhy
Třeba jen chybná volba partnerky... kdyby si našel dámu odpovídajícího založení, mohli žít šastně až do smrti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

To byl, priklad, Heli, ze i v muzskych radach se nachazi vypocitavi kalkulatori ... Nabizi hojnost, ocekavaji, ze prijde i k nim ... a vona si mrcha dovolila jit jinam ... myslim ta hojnost, samozrejme ... smile

Není tady

#323 27. 5. 2014 7:40

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

... ma spoustu obdivuhodnych vlastnosti...

Ano, třeba vysoce selektivní empatii. usch

Není tady

#324 27. 5. 2014 7:56

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

pragmatik k pragmatikovi smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#325 27. 5. 2014 8:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pragmatik k pragmatikovi
Proč ne?
Vždycky neplatí, že se protivy přitahujou... a zřejmě se bude líp koexistovat dvojici, v níž Franta staví barák a nosí vejplatu a Božka to "ocení" svíčkovou, pivem a "neobtěžováním blbostma", než páru, v němž Franta dělá totéž, ale Bobinka to nepovažuje za dostatečný, protože na ni po dvojitý šichtě (pro ni) dostatečně necukruje...

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí