27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Frigo napsal(a):
nikka1 napsal(a):
helena napsal(a):
jak si zase budu chtít něco vyříkávat
Uvař si heřmánkovej čaj - podle tohohle recepisu http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Přila paní k lékaři - modrá, zelená, zbitá...
"Co se vám stalo, paní?"
"Kdy se mu vrátí napitý z hospody, pokadé mně takhle zmlátí. Co mám dělat?"
"Udělejte si heřmánkový čaj a kdy se vrátí mu z hospody, kloktejte. A po týdnu se přijďte ukázat."
Po týdnu přijde paní k lékaři, ádné stopy po bití.
"Zabralo to, nezmlátil mě."
"Já to věděl," říká si pro sebe doktor, "stačilo dret hubu..."
snad to takhle nebude dneska bouřit i u mě
Bouřka čistí vzduch...
zkusím se dret návodu
. Dneska první věc, co mě fakt rozesmála.
to je dobře, Helena sype z rukávu dobré nápady
A k projímadlu patřil jetě svědící práek do trenclíNevím, jestli bych to dneska dělala znovu.
Vím, e je to obtíné, ale nemá moc cenu se pokouet něco vyříkávat. Oni ti chlapi větinou stejně nevnímají.
Bude dobře, uvidí.
Frigo,to jsi byla ty? U si nepamatuju, jak to u vás dopadlo, ale tohle bylo nezapomenutelný. Moc jsem ti drela palce, abys to ustála
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Jessika napsal(a):
Dorka napsal(a):
Ja nabyla dojem, ze Jess taky mluvi o duchovnu...nechci tě zklamat, ale v tomto případě se mi skutečně jednalo o fýzis, nikoli o psyché
Sex můe být veskrze duchovní záleitostí ... záleí na tom, kdo ho provozuje ...
No dovol?
Není tady
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Jessika napsal(a):
nechci tě zklamat, ale v tomto případě se mi skutečně jednalo o fýzis, nikoli o psychéSex můe být veskrze duchovní záleitostí ... záleí na tom, kdo ho provozuje ...
No dovol?
Zná ten vtip o ctihodné sestře Agátě?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Sex můe být veskrze duchovní záleitostí ... záleí na tom, kdo ho provozuje ...No dovol?
Neznám. Ale radi napi nějakej jinej
Není tady
nikka1 napsal(a):
Frigo napsal(a):
nikka1 napsal(a):
zkusím se dret návodu
. Dneska první věc, co mě fakt rozesmála.
to je dobře, Helena sype z rukávu dobré nápady
A k projímadlu patřil jetě svědící práek do trenclíNevím, jestli bych to dneska dělala znovu.
Vím, e je to obtíné, ale nemá moc cenu se pokouet něco vyříkávat. Oni ti chlapi větinou stejně nevnímají.
Bude dobře, uvidí.Frigo,to jsi byla ty? U si nepamatuju, jak to u vás dopadlo, ale tohle bylo nezapomenutelný. Moc jsem ti drela palce, abys to ustála
Niko, sice přitáhl zpět, stáhl návrh na rozvod, ale neunesl nejspí odkopnutí od milenky a choval se jetě víc jako idiot. No a jednoho krásného dne jsem měla veho plné zuby, take kdy odeel do práce, dala jsem nový zámek a u jsem ho sem nepustila. Natěstí jsme měli u za sebou soud na děti, který mi uznali a rozvod proběhl velmi rychle. Chodil denně za dětmi, bylo to dost psychicky náročné pro mě, ale u je fajn. Děti vyrostly, za tatínkem chodí a i přes moje "geinální" nápady k němu nemají blbý vztah, já ho vídám občas jen na dálku. Je to pro mně člověk, ke kterému necítím absolutně nic..
Není tady
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
No dovol?Zná ten vtip o ctihodné sestře Agátě?
a já bych zas chtěla ten o Agátě
Není tady
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
No dovol?
To je základní neznalost ... tudí ti ho povím:
To jde takový typický sexuální loudil kolem nezrestituovaného chátrajícího klátera a na dveřích nápis:
SEX ZA STOVKU
"Tyvoe, jen za stovku?" pomyslí si: "Tak do toho jdu!"
Zaklepe a otevře mu taková malinká stařičká jeptika s nastavenou dlaní.
Chlapík jí do dlaně vloí stovku a ona mu ukáe cestu takovou dlouhatanánskou temnou chodbou, na jejím konci jsou dveře ...
Chlapík k nim dojde, horko těko je otevře, protoe jsou to fakt obrovské a festové dveře, a kdy se mu konečně podaří projít, okamitě se za ním zabouchnou ...
Chlapík chvíli mourá, ne si uvědmé, e je zpět na ulici, otočí se ... a na dveřích vidí nápis:
DNES S VÁMI VYJE.B.ALA SESTRA AGÁTA
Upravil(a) Mía Kulička (26. 5. 2014 18:48)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Zná ten vtip o ctihodné sestře Agátě?Neznám. Ale radi napi nějakej jinej
To jde takový typický sexuální loudil kolem nezrestituovaného chátrajícího klátera a na dveřích nápis:
SEX ZA STOVKU
"Tyvoe, jen za stovku?" pomyslí si: "Tak do toho jdu!"
Zaklepe a otevře mu taková malinká stařičká jeptika s nastavenou dlaní.
Chlapík jí do dlaně vloí stovku a ona mu ukáe cestu takovou dlouhatanánskou temnou chodbou, na jejím konci jsou dveře ...
Chlapík k nim dojde, horko těko je otevře, protoe jsou to fakt obrovské a festové dveře, a kdy se mu konečně podaří projít, okamitě se za ním zabouchnou ...
Chlapík chvíli mourá, ne si uvědmé, e je zpět na ulici, otočí se ... a na dveřích vidí nápis:
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Zná ten vtip o ctihodné sestře Agátě?Neznám. Ale radi napi nějakej jinej
[...]
Nojo, vono s těmahle tématy nikdá neví: Tak pěkně to začne, poučně, člověk se těí, e dostane uitečnou radu, a nakonec TOHLE?
Ovem z textu jest patrno hluboké poučení: Chlape, nepla předem
Není tady
Chlape, nepla předem
Proč? Někomu tím můe udělat radost...
Starý sedmdesátiletý pán si objedná lapku k sobě domů. Dívčina přijde k starému pánovi, podívá se na něho a přemýlí: Dám si zaplatit předem a uteču. U je starý, určitě mě nedoene. A tak mu říká: "Dědo, ale musíte zaplatit předem!"
"Dobře, moje, dobře..."
Kur*vič*ka, jakmile dostala peníze, utekla. Kdy vyběhne na ulicí, slyí, jak se otvírá okno a jak starý pán křičí: "Pojebte ji někdo!!! U je to zaplacený!"
Budu se zas chvíli snait nebejt ... fakt... čégro...
Upravil(a) helena (26. 5. 2014 19:34)
Není tady
helena napsal(a):
Chlape, nepla předem
Proč? Někomu tím můe udělat radost...
Starý sedmdesátiletý pán si objedná lapku k sobě domů. Dívčina přijde k starému pánovi, podívá se na něho a přemýlí: Dám si zaplatit předem a uteču. U je starý, určitě mě nedoene. A tak mu říká: "Dědo, ale musíte zaplatit předem!"
"Dobře, moje, dobře..."
Kur*vič*ka, jakmile dostala peníze, utekla. Kdy vyběhne na ulicí, slyí, jak se otvírá okno a jak starý pán křičí: "Pojebte ji někdo!!! U je to zaplacený!"
Budu se zas chvíli snait nebejt... fakt... čégro...
Chcípám smíchy .
Není tady
lupina montana napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ostatně, co znamená tvé nedopadne?
Ty to chce váně natvrdo?
Nutí stařenku opustit ulitu zdvořilosti a ohledů?
Tak dobře....nedopadne znamená, e přes vekerou snahu ten tvůj Mu jednou skutečně opustí manelku.....a tebe taky a najde si jinou, mladí, bezstarostnějí, víc do větru, atakdále. Protoe jak jsem si vimla, je toto docela běný scénář a ten tvůj je (promiň) docela běný typ milence - nevěrníka.
Tak jestli s tímto víceméně počítá a a to nastane, tak zlehýhka odtančí za dalími dobrodrustvími - pak je to vechno OK.
Ale promiň - to bys prostě nedělala účetní, mít takovéhle vlastnosti. To by nelo.
Proto to vechno říkám....kvůli souvislostem a trhlinám v nich.....
A kdyby snad jetě někdo nechápal pojem vypočítavost, tak tady má jeden moc hezký příklad. Snaha, opustí, manelku, tebe taky, najde jinou, mladí (!), bezstarostnějí, víc do větru, běný scénář, milence, nevěrníka, počítá, dalí dobrodruství. Tohle píe vnitřní bohyně, nebo vnitřní perlička, hmm?
Není tady
Axi napsal(a):
Kde se v enách bere to přesvědčení, e jim mui mají být vděčni za domácí péči a nákup trenek.
Nás mue přitahují na enách úplně jiné věci.
No kde - asi tam, kde se v muích bere přesvědčení, e eny jim mají být vděčné za to, e "iví rodinu".
Nás na muích přitahuje (původně) taky něco jiného
To taky nevím. Kdy nám tu chudák "ready" vykládal, jak postavil dům, iví rodinu, a ena přesto miluje jiného pána, hanba mě fackovala za vechny mue. Ten ubohý človíček si myslel, e lidé se milují pro zásluhy.
Není tady
Axi napsal(a):
Axi napsal(a):
Kde se v enách bere to přesvědčení, e jim mui mají být vděčni za domácí péči a nákup trenek.
No kde - asi tam, kde se v muích bere přesvědčení, e eny jim mají být vděčné za to, e "iví rodinu".
To taky nevím. Kdy nám tu chudák "ready" vykládal, jak postavil dům, iví rodinu, a ena přesto miluje jiného pána, hanba mě fackovala za vechny mue. Ten ubohý človíček si myslel, e lidé se milují pro zásluhy.
To halt jsou ty paradoxy...
Není tady
Axi napsal(a):
Axi napsal(a):
Axi napsal(a):
... Pokud nabízím hojnost, nemusím kalkulovat; hojnost přijde sama od sebe i ke mně.
Tam je asi ten problém, e človíček měl co nabídnout - nabízel hojnost ... a ona k němu sama od sebe nepřila ...
Podle mě chyba v tom, e měl místo baráku poskytnout více lásky a ta by pak moná byla opětována ... ale třeba taky ne ... co my víme?
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Axi napsal(a):
Axi napsal(a):
... Pokud nabízím hojnost, nemusím kalkulovat; hojnost přijde sama od sebe i ke mně.
Tam je asi ten problém, e človíček měl co nabídnout - nabízel hojnost ... a ona k němu sama od sebe nepřila ...
Podle mě chyba v tom, e měl místo baráku poskytnout více lásky a ta by pak moná byla opětována ... ale třeba taky ne ... co my víme?
Praví básník: "Není lásky, jsou jen důkazy lásky." (Jean Cocteau)
Upravil(a) gymnasión (26. 5. 2014 22:08)
Není tady
Axi napsal(a):
Eva. napsal(a):
Ostatně, co znamená tvé nedopadne?
Ty to chce váně natvrdo?
Nutí stařenku opustit ulitu zdvořilosti a ohledů?
Tak dobře....nedopadne znamená, e přes vekerou snahu ten tvůj Mu jednou skutečně opustí manelku.....a tebe taky a najde si jinou, mladí, bezstarostnějí, víc do větru, atakdále. Protoe jak jsem si vimla, je toto docela běný scénář a ten tvůj je (promiň) docela běný typ milence - nevěrníka.
Tak jestli s tímto víceméně počítá a a to nastane, tak zlehýhka odtančí za dalími dobrodrustvími - pak je to vechno OK.
Ale promiň - to bys prostě nedělala účetní, mít takovéhle vlastnosti. To by nelo.
Proto to vechno říkám....kvůli souvislostem a trhlinám v nich.....A kdyby snad jetě někdo nechápal pojem vypočítavost, tak tady má jeden moc hezký příklad. Snaha, opustí, manelku, tebe taky, najde jinou, mladí (!), bezstarostnějí, víc do větru, běný scénář, milence, nevěrníka, počítá, dalí dobrodruství. Tohle píe vnitřní bohyně, nebo vnitřní perlička, hmm?
Vnitřní krůta, krocane a má pravdu - to jsem napsala Majce zcela vypočítavě
Není tady
Jessika napsal(a):
...nechci tě zklamat, ale v tomto případě se mi skutečně jednalo o fýzis, nikoli o psyché
Ok, respektuju...
Majkafa můe mue, "mue", (můe a nemůe, dále MUE a ...kdovicojeste....... ) rozlisovat a hazet do pytle...
Hlavne ze ona sama ma "svuj vlastni pytel"..., a jeji mily ma "jiny vlastni pytel", kerezto obadva pytle jsou dokonale a tudiz ne z tohoto sveta, ci jak to Majka ZOVE...
Upravil(a) Dorka (26. 5. 2014 22:58)
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
...To je základní neznalost ... tudí ti ho povím: ... a na dveřích vidí nápis:
Ano.
To je zakladni neznalost...
Není tady
Axi napsal(a):
........ Tohle píe vnitřní bohyně, nebo vnitřní perlička, hmm?
Perlicka je takova mala slepicka, moc o ni nevim, snad jen to, ze asi neumi preletet pres plot, ale vajicka snasi, taky umi byt docela hezky vybarvena... ...urcite ma spoustu obdivuhodnych vlastnosti...
AXICKU, vedels, co poustis do eteru, kdyz jsi vzal na klavesnicu PERLICKU?
Není tady
jak postavil dům, iví rodinu, a ena přesto miluje jiného pána... myslel, e lidé se milují pro zásluhy
Třeba jen chybná volba partnerky... kdyby si nael dámu odpovídajícího zaloení, mohli ít astně a do smrti...
Není tady
helena napsal(a):
jak postavil dům, iví rodinu, a ena přesto miluje jiného pána... myslel, e lidé se milují pro zásluhy
Třeba jen chybná volba partnerky... kdyby si nael dámu odpovídajícího zaloení, mohli ít astně a do smrti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
To byl, priklad, Heli, ze i v muzskych radach se nachazi vypocitavi kalkulatori ... Nabizi hojnost, ocekavaji, ze prijde i k nim ... a vona si mrcha dovolila jit jinam ... myslim ta hojnost, samozrejme ...
Není tady
Dorka napsal(a):
... ma spoustu obdivuhodnych vlastnosti...
Ano, třeba vysoce selektivní empatii.
Není tady
helena napsal(a):
Třeba jen chybná volba partnerky... kdyby si nael dámu odpovídajícího zaloení, mohli ít astně a do smrti... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
pragmatik k pragmatikovi
Není tady
pragmatik k pragmatikovi
Proč ne?
Vdycky neplatí, e se protivy přitahujou... a zřejmě se bude líp koexistovat dvojici, v ní Franta staví barák a nosí vejplatu a Boka to "ocení" svíčkovou, pivem a "neobtěováním blbostma", ne páru, v něm Franta dělá toté, ale Bobinka to nepovauje za dostatečný, protoe na ni po dvojitý ichtě (pro ni) dostatečně necukruje...
Není tady