29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
A to jim přeju.
Není nad upřímný přání... http://fora.babinet.cz/img/smilies/usch.gif
Pokud chlap odejde od rodiny za pěknou pr.del.kou a samička ho obere a zamete s ním, opravdu upřímně mu to přeju.
A nestydím se za to a popřeju mu ještě jednou.
Není tady
Pokud chlap odejde... a samička ho obere a zamete s ním... mu to přeju
Hm... jenže původně jsi psala něco jinýho - "skončil s podnikáním, samice se s ním teď soudí o dům a děti jsou v nějakém ústavu pro problémové děti... to jim přeju"
Možná bys mohla pro nás nechápavější rozlišovat co komu přeješ pěknýho
Upravil(a) helena (5. 6. 2014 19:48)
Není tady
helena napsal(a):
Pokud chlap odejde... a samička ho obere a zamete s ním... mu to přeju
Hm... jenže původně jsi psala něco jinýho - "skončil s podnikáním, samice se s ním teď soudí o dům a děti jsou v nějakém ústavu pro problémové děti... to jim přeju"
Možná bys mohla pro nás nechápavější rozlišovat co komu přeješ pěknýho
Ano, máš pravdu. Myslela jsem tím chlapy obecně, ale špatně jsem to napsala. Těch dětí je mi moc líto.
Není tady
Tomu nerozumím, vždy jde o pracovní prostředí? Chcete vůbec aby jste byla v pozici jako tato kolegyně? Já myslím, že není potřeba...
Není tady
Tak já musím říct, že jsem to měla přesně naopak. Nastoupila jsem do firmy plné ženských 40+ jako čerstvá dvacítka a nebylo to vůbec příjemné. Hlavně také proto, že máme v práci dva chlapy, kteří si potrpí na, občas dost peprné, vtípky. Po prvních několika dnech jsem zjistila, že jsem v práci jako vetřelec a mohla jsem se snažit prezentovat prací, jak jsem chtěla. Jednou pro vždy jsem pro kolegyně byla mladá potenciální náhražka za některou z nich, i když jsem dělala úplně jinou práci. Nikdo mi neporadil, nepomohl a když jsem s nimi musela něco řešit ve větším počtu, vrhaly po mně výsměšné pohledy. Na jednu stranu jsem je chápala, místní hvězda už nebyla ta, s kterou ředitel vtipkoval u kávovaru a nebyla jediná, co se párkrát objevila v práci v podpatkách. Zájem chlapů na pracovišti do určité míry potěší, časem je ale omrzí každá hračka a o to větší je to pak změna. Možná je slečna na obdobný styl chování od kolegyň zvyklá a proto se chová k ženským v práci jako "ledová královna". Zkusila bych uzavřít mír tím, že jí občas nabídnete pomoc, nebo se zkusíte dát do řeči. Třeba, když zjistí, že jste milá osoba, co proti ní nechová zášť, tak se můžete nakonec spřátelit, nebo alespoň tolerovat. Ohledně chlapů, chovala bych se stejně jako jindy, nevyhýbala bych se jim, ani slečně. Přišla až po vás, nemůže vás jen tak vystrkat a možná to ani nechce. Já taky v práci vycházím lépe s chlapy a to zkrátka proto, že je to jednodušší. Bohužel jim občas nedocvaknou takové věci, jako, že není vhodné někdy zmínit například váš věk. Možná by jste se divila, jak se v soukromí baví o vaší nové kolegyni. Hlavně se tím netrapte, velký zájem bude pravděpodobně přechodný a mezi námi, (bez urážky) z vlastní zkušenosti vím, že pánové často, pokud o ně slečna neprojevuje zájem, tíhnou k tomu, jí pomlouvat. Možná bude za chvíli za firemní bezcitnou nafoukanou mrchu, ani nebude vědět jak. Neřešte kolegyni, ale svoje vztahy s ostatními a na práci by jste se vážně neměla tak fixovat. Je to jen práce.
Není tady
Tak ja za sebe mohu rict,ze kdyz jsem prisla poprve po vyuceni do zamestnani tak me vetsina kolegin prijala velice dobre,nemohu rict,ze by me nekdo delal naschvali.Je sice pravda,ze chlapi radi vtipkovali,ale ty zensky ve veku me matky take radi zavtipkovali treba,ze ten muz je stary kocour atd.Kolektiv perfektni ,brali me s kolegini jako rovnocenneho partnera,byli jsme tam jen dve takhle mlade holky.
Co se tyce kolektivu ,kdyz me bylo 40 let des a hruza.Mlade holky drze nejradeji by porouceli,v kolektivu same naschvali a vysmech.Do kolektivu jsem se opravdu nezaradila.Po 2 letech jsem radci odesla.
Upravil(a) eremuruss (10. 7. 2014 12:55)
Není tady