Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 17. 5. 2014 14:26

Lonela
♥♥-----

Když nastoupí nová kolegyně

K nám na pracoviště, kde je přavážná většina mužských, nastoupila nová, velmi mladá /19 let/ a i vcelku hezká kolegyně. Jsem tam řadu let, jsem ve středním věku, chlapi tam jsou skoro jako moje rodina, převážně jsme tam všichni už léta, scházíme se i po práci.
No a s příchodem nové kolegyně je to tam všechno naruby. Neustále se před nima protahuje, vystrkuje prsa, vytahuje si kalhoty, špulí zadeček, načechrává si svoje dlouhé vlasy. Přistihla jsem se, že žárlím a tak trochu je mi to i líto. Dokonce mi jeden kolega řekl, že jsem stará. Všichni jsou z ní zblázněný, obletují ji, vaří jí kávu, neustále na ní sahají, pošťuchují ji.
Jakobych byla odkloněna na druhou kolej. Nějak nevím, jak se s tím vyrovnat.

Není tady

#2 17. 5. 2014 15:08

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Když nastoupí nová kolegyně

Tohle je těžký, Lonelo.....proč je práce jakoby tvoje rodina? Nemáš svou? Svoje přátele? Protože znáš to.....v práci jsi nahraditelná vždycky, v rodině nikdy roll

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#3 17. 5. 2014 15:17

Lonela
♥♥-----

Ale jo, mám rodinu. V práci ale trávíme hodně času a mám svoji práci ráda. Hodně to ale záleží na kolektivu, do práce jsem se vždy těšila. Teď to říct nemůžu.

Není tady

#4 17. 5. 2014 15:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Přistihla jsem se, že žárlím a tak trochu je mi to i líto.
Pročpak?
Protože chlapi mají novou hračku a ty nejsi středem jejich pozornosti?
Protože už se nemůžeš předvádět jako ona?
Protože tě považujou za starou, když ty se tak necejtíš?
Protože dorazila konkurence - a možná i pracovní?
Protože je to prostě mladá holka?
Zkus si najít odpověď, budeš se vyrovnávat snáz... protože nějak se vyrovnat musíš.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#5 17. 5. 2014 15:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Z téhle odpovědi mně ještě víc přijde, že je pro tebe víc práce, než rodina. Tak si pořád připomínej, že "v práci jsi nahraditelná vždycky"

Není tady

#6 17. 5. 2014 15:29

Lonela
♥♥-----

Bývalá kolegyně odešla na mateřskou a zároveň se odstěhovala. Byla fajn. Rozuměly jsme si spolu. Tahle se se mnou ani nebaví a když, tak jen tak něco procedí mezi zuby. Necítím se tam dobře.

Není tady

#7 17. 5. 2014 15:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tahle se se mnou ani nebaví
Na jednu stranu se jí není možný divit... vvzhledem k tvýmu (a jejímu) věku pro ni nejsi zajímavá. Mimoto pravděpodobně cejtí, že jsi z ní poněkud... hm... nenadšená...

Není tady

#8 17. 5. 2014 15:43

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Právě jsem to chtěla napsat. Jestli se na ni škaredíš (což asi jo) tak není divu.....navíc je jako každá ženská malinko urvaná z tolikeré pozornosti - nedivím se jí.
Já jsem jednu takovou zažila na samém konci své pracovní kariéry: tak mně to bylo fuk, ale viděla jsem, že kolegyně byly trochu naprdnutý a smutný. Totiž u nás takovéhle věci  nekvetly a kluci se k holkám chovali normálně, až hezky....takže najednou jedna, co strhla všechnu pozornost.....tahle tedy nebyla moc přátelská k žádným ženským, ani ke kulaťounké paní z účtárny, která ji ale fakt nemohla nijak ohrožovat lol Nevím přesně jak dopadla, mám útržkovité zprávy, že dost špatně. Kolegyně se nevyplácí si zbytečně rozházet...... cool
Takže co s tou tvou, Lonelo? Já bych vyčkala a nestahovala kalhoty; brod je ještě daleko.

Není tady

#9 17. 5. 2014 15:44

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Lonela napsal(a):

Bývalá kolegyně odešla na mateřskou a zároveň se odstěhovala. Byla fajn. Rozuměly jsme si spolu. Tahle se se mnou ani nebaví a když, tak jen tak něco procedí mezi zuby. Necítím se tam dobře.

No jo, to musí být těžké. Vlastně boj o pozice. Co to zkusit pomocí humoru? Jak já znám tyto mladé slečny, moc smyslu pro humor nemají a některé ho i špatně chápou.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#10 17. 5. 2014 15:45

Lonela
♥♥-----

helena napsal(a):

Tahle se se mnou ani nebaví
Na jednu stranu se jí není možný divit... vvzhledem k tvýmu (a jejímu) věku pro ni nejsi zajímavá. Mimoto pravděpodobně cejtí, že jsi z ní poněkud... hm... nenadšená...

Tak nějak to cítím i já.

Není tady

#11 17. 5. 2014 15:47

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak nějak to cítím i já.
Pak je ovšem jen a jen v tvejch pacinkách, abys to zkusila nějak změnit k lepšímu.

Není tady

#12 17. 5. 2014 15:57

Lonela
♥♥-----

Já vím že je to ve mně. Právě proto bych se na to chtěla umět povznést. Jenže nevim jak.

Není tady

#13 17. 5. 2014 16:15

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Ohrozuje tvoji pracovni pozici?
Pokud ne, zbyva jen smirit se s tim, ze vsechny obdivne pohledy muzu nebudou (NIKDY a NIKDE... wink ) patrit jen tobe...
Jinak, taky jsem si to zazila ve fabrice, ne teda s tim "zarlenim", ale jen prichod mlade atraktivni "cifrspionky" do kancelare.
Chlapi se z ni sli pos..t, baby skripaly zubama..., natrasani, krouceni zadkem, stokle a pronikave parfemy..., vsecko jak popisujes.
Mlada se rychle rozkoukala, a... vybrala si "kohoutka", ktereho klofla. Bohuzel se ale zrejme nesla nikam "poradit", (a radilo ji kdovi co reta, ale rozum to nebyl ...), a vybrala si sice nejvetsiho hezouna, ale taky nejvetsiho previta...
A ted pozor!:
Hezoun, kerej tam zasoboval adrenalinem, hormonama a chuti do prace vsecky poblble baby, se stal nezajimavym "podpapucnikem obecnym", oplodnil ju, a ona vzapeti odhodila vysoke podpadky, prestala si barvit vlasy, zakratko musela kroutit spise predni, nez zadni casti tela (tehotenstvi je krasna vec, no ale zde bylo spis na obtiz, pac "fluidum" se kamsi vytratilo), a jak se o ni vyjadrovali hezounovi kolegove, nechtej vedet...
Nejsem skodoliba.
Jen jsem popsala pribeh z vlastni zkusenosti...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#14 17. 5. 2014 16:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

enže nevim jak.
Začni představou, co všechno si o tobě kolegové budou myslet a povídat a co ti - nedělejme si iluze - takyy poví na plnou pusu... a můžeš pokračovat zjištěním, jak jsi slečnu utvrdila vv přesvědčení, že "všechny starý větve jsou nemožný"...

Není tady

#15 17. 5. 2014 19:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lonelo, snaž se to brát s humorem. někdy to tak prostě je, že se chlapi míní přetrhnout, to přece není o tom, že by tebe nebrali. navíc je to ještě mladý trdlo, ono je to bude bavit chvíli a pak je to přejde.

a jestli na holčinu házíš otrávený obličeje, tak z tebe taky není pochopitelně nadšená.
a možná, že to natřásání se před chlapama vidíš jen ty a ve skutečnosti to tak není. někdy prostě chlapi jsou ochotnější a víc vyjdou některým ženským vstříc. asi víc, jak těm ostatním. těžko říct proč. to vědí asi jen oni sami a my baby tomu nerozumíme.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 17. 5. 2014 20:32

Lonela
♥♥-----

Asi se ze mě stává stará, žárlivá baba smile

Není tady

#17 17. 5. 2014 20:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak nežárli :-) mně taky chlapi byli vždycky ochotnější víc pomoct jak těm ostatním, někdy to tak prostě je, třeba neschopným xichtem :-)))
ale naštěstí žádný starší kolegyně z toho nedělaly ofuky, ale braly to s humorem. vždyť přece o nic nejde ;-)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#18 17. 5. 2014 21:18

Mendy
♥♥♥♥♥--

Lonela napsal(a):

K nám na pracoviště, kde je přavážná většina mužských, nastoupila nová, velmi mladá /19 let/ a i vcelku hezká kolegyně. Jsem tam řadu let, jsem ve středním věku, chlapi tam jsou skoro jako moje rodina, převážně jsme tam všichni už léta, scházíme se i po práci.
No a s příchodem nové kolegyně je to tam všechno naruby. Neustále se před nima protahuje, vystrkuje prsa, vytahuje si kalhoty, špulí zadeček, načechrává si svoje dlouhé vlasy. Přistihla jsem se, že žárlím a tak trochu je mi to i líto. Dokonce mi jeden kolega řekl, že jsem stará. Všichni jsou z ní zblázněný, obletují ji, vaří jí kávu, neustále na ní sahají, pošťuchují ji.
Jakobych byla odkloněna na druhou kolej. Nějak nevím, jak se s tím vyrovnat.

No bóže. holka má pozornost, je mladá a naivní tak jí to dělá dobře. Ví jak na ně, ví že když zatřepe kozičkama a zavrtí zadkem, bude jí patřit svět. To všechno je ale pomíjející, všechno se dřív nebo pozdějc okouká. Nový koště dobře mete. Z toho bych si prt dělala wink

Není tady

#19 17. 5. 2014 21:19

Mendy
♥♥♥♥♥--

PPavlaa napsal(a):

tak nežárli :-) mně taky chlapi byli vždycky ochotnější víc pomoct jak těm ostatním, někdy to tak prostě je, třeba neschopným xichtem :-)))
ale naštěstí žádný starší kolegyně z toho nedělaly ofuky, ale braly to s humorem. vždyť přece o nic nejde ;-)

No tvl lol

Není tady

#20 18. 5. 2014 14:01

Irena001
♥♥♥♥---

Tak jsem se celkem pobavila. Nechtěla bych, aby mě v práci někdo obletoval, poštuchoval, aby ze mě byli chlapi mokří. Myslím, že je to tak trochu úchylné od těch chlapů, nevidím důvod, proč bych na někoho, kdo se mi třeba líbí, měla sahat. Ale možná já nejsem normální. Také patřím k těm starším větvím, také míváme krásné holky na pracovištích. Já bych omrkla, zda dobře pracuje, zda je chytrá a umí, nebo je jen hezká a blbá. Pracovně jste na stejné pozici? Kdo komu je nadřízený? S žárlením se musíš vypořádat sama, každý věk má své kouzlo, co můžeme my starší, nemůžou ty mladé ! Máme praxi, školu života. Ber to, jak to je, nesmíš se cítit vedle ní ohrožená a už vůbec ne mít mindrák z toho, že jsi stará! Věk prostě nezastavíš. Já jsem ráda, že jsem starší, když vidím ty mladé....nevím...nevím.....zda to mají lehčí. Já bych se s ní asi zkamarádila, abych poznala, co jí k takovému chování vede. Jinak já jsme děvčata, co mi přišly do práce v sexy oblečcích upozornila, že jsme solidní firma a ani oblečení, ani jejich chování tomu neodpovídá. Že takto se živí děvčata na ulici......holka je mladá, tak chce být vidět, dělá jí to možná dobře. Co já mám zkušenosti, možná má holka sama ze sebou problémy a proto se chová, jak se chová.

Není tady

#21 5. 6. 2014 10:10

maria
♥♥♥♥---

Neiúčelnějši by bylo podle mně zaujmout pozici tichého diváka a tiše se zabávat nad reakcemy kolegu a nové kolegyně. Konec koncu i to vystrkování muže být zajímavé. Hezky pozoruj co to dělá dál. slečně se začnou zapalovat lejtka, začne si vybírat, třeba rozeštvávat kolegy proti sobě vždyť je to zajímavé. Dívej se na to jako na telenovelu. Hlavně do ničeho nezasahuj a vyvaruj se nevhodných poznámek. Dívej se... taková lolitka v kolektivu musí být úžasná zábava...

Upravil(a) maria (5. 6. 2014 10:14)

Není tady

#22 5. 6. 2014 10:48

Felia
♥♥-----

maria napsal(a):

Neiúčelnějši by bylo podle mně zaujmout pozici tichého diváka a tiše se zabávat nad reakcemy kolegu a nové kolegyně. Konec koncu i to vystrkování muže být zajímavé. Hezky pozoruj co to dělá dál. slečně se začnou zapalovat lejtka, začne si vybírat, třeba rozeštvávat kolegy proti sobě vždyť je to zajímavé. Dívej se na to jako na telenovelu. Hlavně do ničeho nezasahuj a vyvaruj se nevhodných poznámek. Dívej se... taková lolitka v kolektivu musí být úžasná zábava...

Jo tummenupp

Není tady

#23 5. 6. 2014 12:08

jarena
♥♥♥----

maria napsal(a):

Ano. Velmi bych se bavila, pokud by mi nepřekážela v práci. Takových pár samic znám a nemusí být nutně mladé. Slouží k mému pobavení a potvrzení mých názorech o chlapech. Jedna taková samice ulovila majitele firmy. Nechal ženu po třiceti letech. Manželka začala nový život a on si se samicí pořídil dvojčata. Pak skončil s podnikáním, samice se s ním teď soudí o dům a děti jsou v nějakém ústavu pro problémové děti. A taková to byla láska. A byl to slušný člověk, pracovitý, pro rodinu. Stačilo pár zavrtění pr... a byl chycen. A to jim přeju. Jeho bývala našla smysl života v koníčkách a je velmi spokojená. Se svým bývalým občas zajde na kafe, on si postěžuje, jak s ním život zametl a pak se rozejdou. Ona jde domů do svého krásného bytu a on do garsonky.

Není tady

#24 5. 6. 2014 12:30

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A to jim přeju.
Není nad upřímný přání... http://fora.babinet.cz/img/smilies/usch.gif

Není tady

#25 5. 6. 2014 17:55

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Lonelo, vím, je to  asi ted pro tebe tezky, ale na druhou stranu, takovych holek, který jsou mladší, s pevnejsim vsim od hlavy až k patě je na světe tolik, ze bysme musely zarlivosti prasknout big_smile a chlapi takhle proste fungujou, neda se nic delat wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí