29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj dámy, prosím, chtěla bych požádat o radu. S pár rodinami máme takovou letní tradici, kdy pořádáme velkou sešlost, každý rok se střídá jaká rodina to pořádá. No a tento rok to vyšlo na nás. Chtěla bych něco originálního a tak mě napadlo karaoke Jen nevím, jestli je možné ho nějak "objednat", nebo jen nějak po domácku? Díky za tip:gloria:
Není tady
Hele zkus se mrknout na karaokedisco.cz Zatím s tím nemám osobní zkušenost, ale na léto chystám něco podobného
Prý ti k tomu udělají třeba i diskotéku
Není tady
No to nevypadá špatně..dokonce jsem koukala, že tam mají něco jako malování na tělo / obličej...to by se mi líbilo na nějaký dětský den.. akorád tento rok by se to už asi nestihlo
Není tady
Já jsem to karaokedisco zažila na svatbě jako doprovodný program ! Bylo to bezvadné, program jak pro děti, tak pro dospělé, trošičku netradiční, ale lepší jak běžná kapela a tancování
Není tady
A jak dlouho se na ně čeká? Nebo spíš, jak dlouho dopředu si to musíš objednat ?
Není tady