29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem z vesnice, je mi 60let a ráda poznávám města, pamětihodnosti, přírodu. Hledám tedy přátele, kteří mají stejné zájmy, příp. to právě zjistili:-). Nač sedět doma, když se můžeme někdy někam podívat, no ne? Těším se na vás lidičky:-)
.."proč bychom se netěšili, když nám PÁN BŮH zdraví dá"..
Upravil(a) Harie (15. 5. 2014 14:52)
Není tady
Harie napsal(a):
Jsem z vesnice, je mi 60let a ráda poznávám města, pamětihodnosti, přírodu. Hledám tedy přátele, kteří mají stejné zájmy, příp. to právě zjistili:-). Nač sedět doma, když se můžeme někdy někam podívat, no ne? Těším se na vás lidičky:-)
.."proč bychom se netěšili, když nám PÁN BŮH zdraví dá"..
Harie, napiš, odkud zhruba jsi, ať se Ti může ozvat někdo z Tvého okolí.
Ono se totiž jde blbě na jednodenní pěší výlet, když je jeden z Valašských Klobúků a druhý z Mariánských Lázní ...
Není tady
Zdravím :-), no, uvažovala jsem, naše zemička je malá a je tedy jedno, odkud jsme. Prostě si napíšeme, kde se sejdeme a sjedeme se:-), na jeden, dva, tři dny. Jsem z východních Čech, mezi městy Pardubice, Svitavy, Žďár nad Sázavou. Na pěší túry již nejsem i když taková celodenní procházka po památkách např. Prahou, Kroměříží, Lednicko-valtickým areálem se dá považovat za túru.
Nemyslím si, že je nutné i když vítané, abychom museli být z jednoho kouta republiky a odtud vyjížděli. Když se poznáme, můžeme se např. setkávat i u kafíčka, ráda ho doma uvařím:-).
Není tady
Ahoj,
mě se líbí Tvůj přístup k životu :-) Jsem z Prahy ,48 let a jsem pro různá setkávání a poznání míst v naší zemi.Budu ráda za setkání.
Díky Irena
Není tady
Zdravím srdečně, mám radost z odpovědi. Pražský vzduch jsem dýchala ve středu, kdy jsem tudy projížděla. Prošla jsem si pár známých i nových míst . Věříš, že se mi poprve stalo, že mi pražský domorodec sám od sebe poradil kudy jít, abych toho viděla co nejvíc za těch pár hodin, co jsem si pro Prahu určila?:-)) Oslovila jsem jednu sympatickou paní evidentně nad sedmdesát v tramvaji, radila, kam a kudy nejlépe, pán se k nám naklonil ( taky zachovalý důchodce) a s tou paní se přátelsky radili, kudy mě poslat. Škoda, že jeli dál:-), škoda, že jsem pána nevyzvala, aby mě občas, někdy Prahou provedl. Mám letitou zkušenost, že je lepší se v Praze dvakrát zeptat, (příp.3x:-) ), protože určitě jeden z nich klame:-)). Mám chuť se do Prahy podívat ( pokud u nás nebude sníh, příp. metelice) na předvánoční atmosféru. Nějak jsem se rozepsala:-))).....
...."proč bychom se netěšili, když nám PÁN BŮH zdraví dá"....
Není tady
Ahoh Harie,
četla jsem , že hledáš kamarádku na občasné výlety. Mě se sice 68, ale jsem čilá a hlavně ráda chodím a něco nového objevuji. Bydlím na Praze-východ a v Praze jsem stále. Ráda však dělám výlety po celé republice i mimo ní. Budeš-li mít zájem, tak se ozvi.
Zdraví
Jarmila;)
Není tady
Ahojky děvčata, omlouvám se, jestli jste mi psaly a já neodpověděla. Kdosi se mi vloupal na stránky a změnil heslo. Byla jsem na policii pro informace, nedá-li se nějak zjistit, kdo to byl. Měla jsem počítač u " odborníka", aby mi moje stránky nějak otevřel, nebo aspoň aby mě dostal k mým fotkám a dokumentům-stála mě jeho snaha 700Kč a nic. Takže můj nový email je Amaliette1@seznam.cz. Těším se....Harie:)
Není tady
Ahoj,
také ráda chodím na výlety, ale ty kratší. Mám pejska tak chodím denně a ráda fotím. Jsem čerstvĕ v důchodu a užívám si to.
Není tady
Ahojky, jsem ráda, že jsi se ozvala. Kam chodíš na výlety ? Na jak dlouhé ? Co tě zajímá ? Zámky, příroda, nebo města jako mě? Psy mám ráda a myslím, že i ono mě, ale mám doma kočky, to abych se z domu na pár dní dostala...
...."proč bychom se netěšili, když nám Pán Bůh zdraví dá....
Není tady
Hledám kamarádku k občasným výletům,jsem z Karviné mám vnučku,která by taky ráda poznala novou kamarádku.
Rády chodíme do přírody.
Není tady
Harie napsal(a):
Ahojky děvčata, omlouvám se, jestli jste mi psaly a já neodpověděla. Kdosi se mi vloupal na stránky a změnil heslo. Byla jsem na policii pro informace, nedá-li se nějak zjistit, kdo to byl. Měla jsem počítač u " odborníka", aby mi moje stránky nějak otevřel, nebo aspoň aby mě dostal k mým fotkám a dokumentům-stála mě jeho snaha 700Kč a nic. Takže můj nový email je Amaliette1@seznam.cz. Těším se....Harie:)
Ty jo,já mám mail.schránku na Seznamu a nedávno se mi tam červeným objevila hláška,že si mám změnit heslo,že se mi tam někdo dostal - prý z Mexika.Dosud jsem nic nepodnikla,normoš tam lezu,ale teda heslo si ted už asi změním a štve mě to,bo jsem na něj už byla zvyklá.
Dostala si se za tu částku teda do toho svého mailu a ke svým dokumentům nakonec?
Není tady
Sagi napsal(a):
Ahoj,
také ráda chodím na výlety, ale ty kratší. Mám pejska tak chodím denně a ráda fotím. Jsem čerstvĕ v důchodu a užívám si to.
Ty se máš - neskrývaně závidím a užívej si to,co to jde!!!
Není tady
Ahojky Jaku, tak od "odborníka" za peníze ne. Pořídila jsem si tedy tu novou email. adresu, stále jsem zkoušela dostat se na starou adresu. Nějakým způsobem mi najednou skočila a já honem jsem přeposílala dokumenty na novou adresu, už jsem vlastně měla dvě nové. Najednou přišlo - máte plné schránky- a to byl konec. Já jsem si nové email. schránky nepřevedla na neomezené a to byl konec. Podruhé jsem se již na starou adresu nedostala a tak fotky dětí a vnoučat, spolužáků, no půlka mého já, je ztracená
Není tady
Harie napsal(a):
Ahojky Jaku, tak od "odborníka" za peníze ne. Pořídila jsem si tedy tu novou email. adresu, stále jsem zkoušela dostat se na starou adresu. Nějakým způsobem mi najednou skočila a já honem jsem přeposílala dokumenty na novou adresu, už jsem vlastně měla dvě nové. Najednou přišlo - máte plné schránky- a to byl konec. Já jsem si nové email. schránky nepřevedla na neomezené a to byl konec. Podruhé jsem se již na starou adresu nedostala a tak fotky dětí a vnoučat, spolužáků, no půlka mého já, je ztracená
Já tedy si důležité dokumenty,foto a tak vůbec nenechávám v mail.schránce a na pevném disku v PC+exisuje k tomu i další záloha na externím disku,kterou děláme pravidelně do půl roku.
Já si myslím,jako laik teda,že když ses dostala už jednou do své staré schránky,tak se tam musíš vloupat i podruhé,byť tomu bude předcházet asi několik neúspěšných pokusů.A když tak se zkus proklikat na jejich tech.pomoc nebo zkkus tohle tel.číslo:234694430.
A ikdyž si dodatečně schránku na nové adrese rozšíříš,třeba se ti tam ty přeposlané fotky a tak objeví,přijdou,ne?
Upravil(a) Jaku (31. 5. 2015 9:48)
Není tady
Ahoj kamarádky, je mi 61 let, jsem z Vysočiny. Pokud chodíte na výlety, ráda bych se přidala. Jsem v důchodu a je ještě mnoho míst po celé republice, které jsem nestihla poznat.
Není tady
Ahoj holky jsem z Berouna, je mi 55 let a ráda chodím po památkách atd. klído se přidám, pokud bude sraz někde v Praze.
Není tady
Ahoj "děvčata", jsem sice z Písku, ale ráda cestuju a určitě by mi nevadilo se domluvit na nějakém srazíku kdekoliv (čarodějnice už jsme prošvihly). Ráda bych poznala partu veselých a nezákeřných lidiček podobného věku (já 59) a ražení, kteří se cítí osamoceni a měli by chuť se občas setkat, vyrazit na výlet po krásách vlasti, nebo třeba i na dovču k moři. Budu se těšit že se někdo ozve.
Není tady
Ahoj,hledám kamarádku z Prahy a okolí,ráda divadlo,kino,výlety,pokec u kafca.Je mi 60 let.Mužský má svoje zájmy a nikam nechce.Klidně bych šla i do tanečních.Zdraví Jindra
Není tady