29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
gymnasión napsal(a):
lea64 napsal(a):
Mně jistota opravdu nenudí. Asi žiju v tupém vztahu.
Jen jednu jistotu máme všichni už od narození
Není tady
Už dávno jsem přišla na to (a psala i tady), že je dobré mít pro své hříště hodně široké mantinely. Aby se o ně člověk neutloukl. S takovými mantinely se krásně žije.
Svádělo by to napsat blondýně, aby si také nastavila široké mantinely. Ale nevím, do mých mantinelů by se taková neúcta a srabáctví partnera, jaké předvádí její muž, teď už nevešlo. Kdysi bohužel ano. Snad jsem se poučila.
Není tady
Dvě...
Není tady
Eva. napsal(a):
Už dávno jsem přišla na to (a psala i tady), že je dobré mít pro své hříště hodně široké mantinely. Aby se o ně člověk neutloukl. S takovými mantinely se krásně žije.
Svádělo by to napsat blondýně, aby si také nastavila široké mantinely. Ale nevím, do mých mantinelů by se taková neúcta a srabáctví partnera, jaké předvádí její muž, teď už nevešlo. Kdysi bohužel ano. Snad jsem se poučila.
Mít široký mantinely neznamená, že se mi bude po hřišti producírovat kdekdo, žejo...
Není tady
helena napsal(a):
Dvě... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Kerý? Nějak mi to nedocvakává...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
Svádělo by to napsat blondýně, aby si také nastavila široké mantinely. Ale nevím, do mých mantinelů by se taková neúcta a srabáctví partnera, jaké předvádí její muž, teď už nevešlo. Kdysi bohužel ano. Snad jsem se poučila.Mít široký mantinely neznamená, že se mi bude po hřišti producírovat kdekdo, žejo...
Asi tak.
Není tady
Co taky chtít poránu, žejo...
Smrt a daně.
Není tady
helena napsal(a):
Co taky chtít poránu, žejo... http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Smrt a daně.
Jj, vedle toho je zakoukanej manžel drobné smítko na zrcadýlku
Není tady
Selima napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
světýlko napsal(a):
Teď jde o to, jestli jak to vidí zakladatelka, protože někomu může přijít odpustitelné, že se "zakoukal", pokud nelže a nedělá z ní vola.
Ono je totiž něco jiného to jít ženě ned hlásit (idiot) a něco jiného jí říct pravdu, když se zeptá. To totiž ještě pořád může znamenat úctu k ženě, ze které nedělá pitomce a se kterou má vztah důvěry. A ona mu pak může věřit i to, že "už je konec" nebo cokoliv dalšího, když ví, že jí nikdy nelhal, ani když to bolelo.Jo, to máš pravdu ... dokonce se dá pochopit i to, že se někdo zamiluje až po uši ... a aniž by zatím k čemukoliv došlo, je to pro něj natolik silné, že se nyní opravdu rozhoduje, zda pokračovat ve stávajícím vztahu a snažit se tím zamilováním prostě jen nějak "probolet", nebo to "férově" rozseknout hned, a do nového vztahu jít "s čistým štítem" ...
No to je ale ešte horšie
. Fantázii (ak ide zatiaľ naozaj len o fantáziu) sa žiadna skutočnosť nemôže vyrovnať... Keby sa s tou druhou vyspal, možno by zistil, že má rovnakú konštrukciu a len karoséria a trochu líši...
Kdežto takto si môže myslieť, že ide o nadpozemskú bytosť úplne inej podstaty.
Jj, fantazie je v tomto “svina jak bic“ ... Kdyz je clovek zaslepeny laskou do preludu, nevidi, neslysi, neni schopen konstruktivniho reseni ... potrebuje byt sam se svymi predstavami ... a ten druhy nemuze delat vubec nic ... bud to s nim protrpi (ale jak dlouho? Mesic, rok, 10 let?) a nebo to az mu dojde trpelivost rozsekne sam ... Netusim, jak je na tom manzel blondyny, reaguju jen na to, ze je docela dobre mozne rozhodovat se o budoucnosti vztahu, prestoze s tou druhou zatim k nicemu nedoslo ... a ona o tom nemusi ani vedet ...
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Selima napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
Jo, to máš pravdu ... dokonce se dá pochopit i to, že se někdo zamiluje až po uši ... a aniž by zatím k čemukoliv došlo, je to pro něj natolik silné, že se nyní opravdu rozhoduje, zda pokračovat ve stávajícím vztahu a snažit se tím zamilováním prostě jen nějak "probolet", nebo to "férově" rozseknout hned, a do nového vztahu jít "s čistým štítem" ...
No to je ale ešte horšie
. Fantázii (ak ide zatiaľ naozaj len o fantáziu) sa žiadna skutočnosť nemôže vyrovnať... Keby sa s tou druhou vyspal, možno by zistil, že má rovnakú konštrukciu a len karoséria a trochu líši...
Jj, fantazie je v tomto “svina jak bic“ ... Kdyz je clovek zaslepeny laskou do preludu, nevidi, neslysi, neni schopen konstruktivniho reseni ... potrebuje byt sam se svymi predstavami ... a ten druhy nemuze delat vubec nic ... bud to s nim protrpi (ale jak dlouho? Mesic, rok, 10 let?) a nebo to az mu dojde trpelivost rozsekne sam ... Netusim, jak je na tom manzel blondyny, reaguju jen na to, ze je docela dobre mozne rozhodovat se o budoucnosti vztahu, prestoze s tou druhou zatim k nicemu nedoslo ... a ona o tom nemusi ani vedet ...
Jj, parkrat jsem byla strasne zamilovanaaaaaaaaaa... a druha strana o tom ani nevedela ... bylo to nadherny a byla jsem totalne mimo... nikdy se "TO" nestalo, ale zila jsem proste par mesicu jak ve snach... v krasnejch snach... zaplat buh jsem mela to stesti, ze aktualni polovicky byly mimo dosah, protoze by mi nakopaly do zádi
...
Není tady
Ještě chudák neví, že potmě každá kráva černá...
(Což je lidový rčení, nikoli urážka - aby se to zas kohosi nedotklo na křehký duši... )
Není tady
helena napsal(a):
Ještě chudák neví, že potmě každá kráva černá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
(Což je lidový rčení, nikoli urážka - aby se to zas kohosi nedotklo na křehký duši... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif)
Nj, tak pak clovek musi ... po hmatu
Není tady
gymnasión napsal(a):
helena napsal(a):
Ještě chudák neví, že potmě každá kráva černá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
(Což je lidový rčení, nikoli urážka - aby se to zas kohosi nedotklo na křehký duši... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif)Nj, tak pak clovek musi ... po hmatu
Dovoluji si upozornit, že představu po hmatu poznat nelze ...
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
gymnasión napsal(a):
helena napsal(a):
(Což je lidový rčení, nikoli urážka - aby se to zas kohosi nedotklo na křehký duši... http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif)Nj, tak pak clovek musi ... po hmatu
Dovoluji si upozornit, že představu po hmatu poznat nelze ...
JO, to nikdá nevíš... jdeš po schodech a "něco" tě strčí a nameleš si úsměv. Jsou věci mezi nebem a podložím... nikdá nevíš
Není tady
gymnasión napsal(a):
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
Ta samá debata už tu někde kdysi byla, ale božskou nekápl, stejně jak teď.......Axi rád teoretizuje, tak mě jen zajímá, jestli ta jeho teorie v jeho případě funguje i v praxi......ono o druhých se to dobře teoretizuje, jiná situace nastane, když jde o nás, že
Aj o nás sa výborne teoretizuje - niekedy najlepšie zo všetkého "To JA by som nikdy" - ale človek často prekvapí seba samého. Lepšie je nastaviť si mantinely voľnejšie a potom sa držať menšieho ihriska, ako nakresliť si primalý kruh okolo seba a potom sa snažiť z neho nevypadnúť...
Najlepšie je také velké ihrisko, že sa v ňom iba sedí a obzerá sa, čo všetko sa deje. Človeku sa ten rozmer ani nechce obchádzať dokola ...
Ale něco takového tu už nanesla Kulička...
Mne rozhodne, ja som založením kaviarenský povaľač, nie športovec-rekordér.
Není tady
mia napsal(a):
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
Ta samá debata už tu někde kdysi byla, ale božskou nekápl, stejně jak teď.......Axi rád teoretizuje, tak mě jen zajímá, jestli ta jeho teorie v jeho případě funguje i v praxi......ono o druhých se to dobře teoretizuje, jiná situace nastane, když jde o nás, že
Aj o nás sa výborne teoretizuje - niekedy najlepšie zo všetkého "To JA by som nikdy" - ale človek často prekvapí seba samého. Lepšie je nastaviť si mantinely voľnejšie a potom sa držať menšieho ihriska, ako nakresliť si primalý kruh okolo seba a potom sa snažiť z neho nevypadnúť...
Proto to taky radši neříkám.......já se tedy držím toho menšího ihriska, protože je to tak zatím vyhovující, jen mě zajímá, zda výše uvedený model může v praxi fungovat.....zatím totiž vidím většinou případy, kdy se to, i přes snahy utajovat, stejně provalilo. A když se to nedozví partner, okolí stejně jo a taky teda nic moc.
Ale byly to spíš jen v žertu myšlené poznámky, které holt někdo vzal vážně.
Ja mám ten problém, že moja intuícia mi prezradí neveru (toho druhého) ešte skôr, než dôjde k zásunu , v podstate už vo fáze zvažovania pre a proti. A blbé je, keď partner napriek tomu plzákovsky zatĺka, tvári sa, že sa nič nedeje
... Z toho som mala normálne pychosomatické problémy. To už radšej asi tú pravdu, akokoľvek tvrdú.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Eva. napsal(a):
Svádělo by to napsat blondýně, aby si také nastavila široké mantinely. Ale nevím, do mých mantinelů by se taková neúcta a srabáctví partnera, jaké předvádí její muž, teď už nevešlo. Kdysi bohužel ano. Snad jsem se poučila.Mít široký mantinely neznamená, že se mi bude po hřišti producírovat kdekdo, žejo...
Mno, moje mantinely teda slúžia hlavne a v prvom rade MNE, aby som JA vedela, kde sú moje hranice. S druhými je to potom na diskusiu, kde a ako tie mantinely urobiť.
Není tady
Selima napsal(a):
Mne rozhodne, ja som založením kaviarenský povaľač, nie športovec-rekordér.
Týýýý wogo, aby se nakonec neukazalo, že povaleči jsou na tom nejlip
bo nežádajíce ničeho, všeho se jim dostává
Není tady
Stejně je to srandovní, jak je ten "zásun" důležitej... sama nejak nemam potencial se timhle konceptem prokousat... je mi to "dulezity"...racionalne tusim, ze je to "jen" kulturni vzorec... ale, sviňa, za danejch kulturnich podminek se mi jevi jako DOOOST DOBREJ
Není tady
To už radšej asi tú pravdu, akokoľvek tvrdú.
Noo... pravdu... někdy je taková "pravda" pouhopouhá snaha přehodit řešení vlastního prů-švihu na druhýho...
Není tady
helena napsal(a):
To už radšej asi tú pravdu, akokoľvek tvrdú.
Noo... pravdu... někdy je taková "pravda" pouhopouhá snaha přehodit řešení vlastního prů-švihu na druhýho...
Aj tak sa může... ale muže to bejt aspoň směrovka do prusvihu, kerej je treba čitelnější...
Není tady
Axi napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
pokud to nejaka manzelka ustoji , proc ne
Ale prd a vořech... manžel/ka se o případným vedlejšáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříšník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor , v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristup
Ano, tohle platí v oblasti účetnictví. V partnerských vztazích to neplatí. Naopak, čím více jistoty a předvídatelnosti, tím méně jiskry a pozitivního napětí, tím více nudy. Kdo tohle nepochopí, je sám, nebo v nějakém tupém vztahu.
joo ... tak jisker , napětí a nejistoty mám tedy více než dostatek ale trocha klidu by nebyla k zahození
Není tady
Eva. napsal(a):
mio, kde tam čteš, že by Axi napsal něco takového?
Můžu potvrdit, že Axi má pravdu. Je to tak, jak napsal. A vůbec to není o milencích a milenkách.
vzhledem k tomu , že propaguje nevěru jako něco ve vztahu naprosto normálního , tak to jistě platí pro oba
Není tady
lupina montana napsal(a):
lea64 napsal(a):
Mně jistota opravdu nenudí. Asi žiju v tupém vztahu.
Já bych kapku tý tuposti považovala veskrze za pozitivní
i ubavit a udobrodružit se dá k smrti - a navíc je to po čase pěkná nuda
přesně tak ... chvilku je to fajn , ale brzo to omrzí
Není tady
Eva. napsal(a):
mia napsal(a):
Eva. napsal(a):
mio, kde tam čteš, že by Axi napsal něco takového?
Můžu potvrdit, že Axi má pravdu. Je to tak, jak napsal. A vůbec to není o milencích a milenkách.Třeba tady:
"Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady. "..........chápeš to snad nějak jinak, než já?
I to je nakonec možnéAno, chápu to jinak, než ty.
A jak , prosím tě ? Mně ta věta připadá naprosto jasná
Není tady