6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
lea64 napsal(a):
Mně jistota opravdu nenudí. Asi žiju v tupém vztahu.
Já bych kapku tý tuposti považovala veskrze za pozitivní i ubavit a udobrodružit se dá k smrti - a navíc je to po čase pěkná nuda
já když si vzpomenu na ty citové bouře a splašené hormony, srdce bušící jak o závod........být to tak pořád, až do dneška, jsem si jista, že už nežiju, to by mě už dáávno kleplo........díky bohu za ten klid po bouři
Není tady
Axi radši zdrhnul, šel si asi zkontrolovat manželku.......
Není tady
mia napsal(a):
Axi napsal(a):
mia napsal(a):
a to ti vážně nevadí, když tvoje žena bude mít taky milence?Co?
nějak ses nám polekal
No, to určitě
Není tady
jen nedělej, zatrnulo ti........jeden nikdy neví, žejo
Není tady
helena napsal(a):
v milence chyba neni
Ale prd a vořech... pokud ví, že je pán ženatej, taky má svůj podíl...
Chyba, vina, podíl. Bože můj
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Axi napsal(a):
Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Tenhle pán je ale přenesl na partnerku, což ukazuje na jeho nízkou inteligenci pro vztahy.
Psát milence, nebo přidat pánovi domácí práce je ovšem podobně tupé; žena se tím dostává do role matky, což je něco naprosto asexuálního.
Pána bych požádal, ať si jiné vztahy řeší tam, kde je mu libo, ale ne se mnou; se mnou nechť řeší pouze náš vztah (=stará se o něj).Souhlas.
Taky nejen si ustojí s tím spojené náklady, ale pokud tím VŮBEC NIJAK nebude toho druhého obtěžovat materiálně, citově, společensky atd.
Ano, myslím tohle všechno.
Není tady
mia napsal(a):
jen nedělej, zatrnulo ti........jeden nikdy neví, žejo
Božínku, co to je za bizarní perspektivy, samozřejmě, že nezatrnulo; tohle je asi to poslední, co mě trápí
Není tady
no jen aby byly fakt tak bizarní........
Není tady
mia napsal(a):
já když si vzpomenu na ty citové bouře a splašené hormony, srdce bušící jak o závod........být to tak pořád, až do dneška, jsem si jista, že už nežiju, to by mě už dáávno kleplo........díky bohu za ten klid po bouři
Ani o tomhle Axi dle mého názoru nepíše.
Vzrušení, jiskra ve vztahu - k tomu není "potřeba" milenců ani citových bouří a splašených hormonů. To je úplně o něčem jiném.
Není tady
Eva. napsal(a):
mia napsal(a):
Vzrušení, jiskra ve vztahu - k tomu není "potřeba" milenců ani citových bouří a splašených hormonů. To je úplně o něčem jiném.
to byla reakce na jiný příspěvek......
Není tady
mia napsal(a):
Hovořím o tvých bizarních perspektivách/ hlediscích/ obrazech světa
Není tady
Mé perspektivy jsou zcela prosté a nezáludné.......jen mě zajímá, když zastáváš názor, že:" Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady"....... jestli se tím ty sám řídíš.......čemu na tom nerozumíš?
Není tady
Eva. napsal(a):
mia napsal(a):
Taky si myslím - ale přesto si stojím za tou trochou nudy
Není tady
Axi napsal(a):
mia napsal(a):
Hovořím o tvých bizarních perspektivách/ hlediscích/ obrazech světa
Z jiné zas perspektivy jsi poměrně bizarní ty...........znáš to: pámbožko nás má rád všelijakých.
Není tady
Ta samá debata už tu někde kdysi byla, ale božskou nekápl, stejně jak teď.......Axi rád teoretizuje, tak mě jen zajímá, jestli ta jeho teorie v jeho případě funguje i v praxi......ono o druhých se to dobře teoretizuje, jiná situace nastane, když jde o nás, že
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
světýlko napsal(a):
Teď jde o to, jestli jak to vidí zakladatelka, protože někomu může přijít odpustitelné, že se "zakoukal", pokud nelže a nedělá z ní vola.
Ono je totiž něco jiného to jít ženě ned hlásit (idiot) a něco jiného jí říct pravdu, když se zeptá. To totiž ještě pořád může znamenat úctu k ženě, ze které nedělá pitomce a se kterou má vztah důvěry. A ona mu pak může věřit i to, že "už je konec" nebo cokoliv dalšího, když ví, že jí nikdy nelhal, ani když to bolelo.Jo, to máš pravdu ... dokonce se dá pochopit i to, že se někdo zamiluje až po uši ... a aniž by zatím k čemukoliv došlo, je to pro něj natolik silné, že se nyní opravdu rozhoduje, zda pokračovat ve stávajícím vztahu a snažit se tím zamilováním prostě jen nějak "probolet", nebo to "férově" rozseknout hned, a do nového vztahu jít "s čistým štítem" ...
No to je ale ešte horšie . Fantázii (ak ide zatiaľ naozaj len o fantáziu) sa žiadna skutočnosť nemôže vyrovnať... Keby sa s tou druhou vyspal, možno by zistil, že má rovnakú konštrukciu a len karoséria a trochu líši... Kdežto takto si môže myslieť, že ide o nadpozemskú bytosť úplne inej podstaty.
Není tady
Dorka napsal(a):
Marjápanno no je naštvaná, je jí to líto, je smutná! Proto. Jak bys ty nazýval milence své ženy? Kdyby ti oznámila, že s ním jede na dovolenou a volně a sladce odkráčela???Lupi, Rudolf je zenska! Sice nevim proc si dala muzske jmeno, mne uz taky takhle zmatla...
Ahá........ale dost pečlivě to teda tají takže se pak nemůže divit. Já si celou dobu myslím, že mužskej. v ženském rodě se nevyjadřuje, přispívá asi tak stejně (a s tejným způsobem) jako zdejší kluci - to má pak těžký
Občas mu/jej ženský rod ujde... ale to je najmenej, v tomto prípade.
Není tady
helena napsal(a):
v milence chyba neni
Ale prd a vořech... pokud ví, že je pán ženatej, taky má svůj podíl...
Na čom? Ešte vlastne nevieme, či medzi nimi niečo (a čo) prebehlo, či ona jeho city opätuje, či sama nie je zadaná... Vieme prt. Len to, že pán sa zamiloval inde.
Není tady
mia napsal(a):
Ta samá debata už tu někde kdysi byla, ale božskou nekápl, stejně jak teď.......Axi rád teoretizuje, tak mě jen zajímá, jestli ta jeho teorie v jeho případě funguje i v praxi......ono o druhých se to dobře teoretizuje, jiná situace nastane, když jde o nás, že
Aj o nás sa výborne teoretizuje - niekedy najlepšie zo všetkého "To JA by som nikdy" - ale človek často prekvapí seba samého. Lepšie je nastaviť si mantinely voľnejšie a potom sa držať menšieho ihriska, ako nakresliť si primalý kruh okolo seba a potom sa snažiť z neho nevypadnúť...
Není tady
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
Aj o nás sa výborne teoretizuje - niekedy najlepšie zo všetkého "To JA by som nikdy" - ale človek často prekvapí seba samého. Lepšie je nastaviť si mantinely voľnejšie a potom sa držať menšieho ihriska, ako nakresliť si primalý kruh okolo seba a potom sa snažiť z neho nevypadnúť...
Proto to taky radši neříkám.......já se tedy držím toho menšího ihriska, protože je to tak zatím vyhovující, jen mě zajímá, zda výše uvedený model může v praxi fungovat.....zatím totiž vidím většinou případy, kdy se to, i přes snahy utajovat, stejně provalilo. A když se to nedozví partner, okolí stejně jo a taky teda nic moc.
Ale byly to spíš jen v žertu myšlené poznámky , které holt někdo vzal vážně.
Není tady
mia napsal(a):
Mé perspektivy jsou zcela prosté a nezáludné.......jen mě zajímá, když zastáváš názor, že:" Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady"....... jestli se tím ty sám řídíš.......čemu na tom nerozumíš?
Pr-delko, věnuj se zakladatelce vláknka, paní blondýně. Taky se tě neptám na detaily tvého intimního života. Ale klidně můžu začít; měla jsi někdy milence? Byl ženatý? Kolik jsi měla partnerů? Měl tvůj partner někdy milenku? Pořídil si s ní dítě? Použil vůči tobě někdy násilí? Použila jsi někdy násilí vůči partnerovi? Přitahuje tě partner? Přitahuješ svého partnera? Miluješ svého partnera? Miluje on tebe? Spíte spolu? Jak často? Býváš někdy hysterická? Příjemné? Hmm?
Upravil(a) Axi (16. 5. 2014 6:25)
Není tady
Selima napsal(a):
No to je ale ešte horšie . Fantázii (ak ide zatiaľ naozaj len o fantáziu) sa žiadna skutočnosť nemôže vyrovnať... Keby sa s tou druhou vyspal, možno by zistil, že má rovnakú konštrukciu a len karoséria a trochu líši... Kdežto takto si môže myslieť, že ide o nadpozemskú bytosť úplne inej podstaty.
Taky jsem si to kdysi myslela.
Ale teď říkám, že pokud se potkají ti, co k sobě patří, skutečnosti se žádná fantazie nevyrovná. Skutečnost ji svou nádherou předčí a je to trvalé.
Není tady
Selima napsal(a):
mia napsal(a):
Najlepšie je také velké ihrisko, že sa v ňom iba sedí a obzerá sa, čo všetko sa deje. Človeku sa ten rozmer ani nechce obchádzať dokola ...
Ale něco takového tu už nanesla Kulička...
Není tady
lea64 napsal(a):
Mně jistota opravdu nenudí. Asi žiju v tupém vztahu.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Axi napsal(a):
Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Tenhle pán je ale přenesl na partnerku, což ukazuje na jeho nízkou inteligenci pro vztahy.
Psát milence, nebo přidat pánovi domácí práce je ovšem podobně tupé; žena se tím dostává do role matky, což je něco naprosto asexuálního.
Pána bych požádal, ať si jiné vztahy řeší tam, kde je mu libo, ale ne se mnou; se mnou nechť řeší pouze náš vztah (=stará se o něj).Souhlas.
Taky nejen si ustojí s tím spojené náklady, ale pokud tím VŮBEC NIJAK nebude toho druhého obtěžovat materiálně, citově, společensky atd.
Neumím si představit existenci "VŮBEC NIJAK...atd.", protože jedna situace nutně ovlivní druhou... si myslim.
A nějakej druh průšvihu je timpádem na cestě...
Není tady