6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já Vám vem děkuji, snaím se srovnat ten ok v hlavě, přemýlím o tom jak dál, vyselektovávám potřebné a nepotřebné. Věnuji se dceři, sobě, ale je to prostě nějak těké. Neudala jsem, e mezi mnou a manelem je 10-ti letý věkový rozdíl a u mě napadlo i to e má krizy je mu 50. To ho samozřejmě neomlouvá, chci aby zůstal dobrým otcem své dceři a aby to ona odnesla nejmíň. Snaila jsem se srovnat i city, bohuel toho chlapa miluju, proto i bojuju. Jede s práce domu, nemusím Vám psát, e aludek mám a v krku, ale já se rozhodla e to dám..... i kdy je to boj asi na delí dobu, nejen s tou nádherou ale hlavně můj vnitřní
PS: světýlko, řekl mi to právě proto, e ze mně nechtěl dělat blbce, ono kdy jste spolu 12 let kadý den i kadou noc, a jeden z vás se začne nenápadně pod různými důvody vytrácet, bije to docela do očí
Není tady
Má tvůj mu u jiné děti a měl jiný vztah před tebou? To mě zajímá jen na dokreslení situace.
Třeba jestli tohle u někdy neudělal jiné eně (s tebou nebo jinou...)
Není tady
Ano měl a má. Teď mě určitě ukamenujete názorem "a cos čekala" jsem jeho třetí manelka. Obě předcházející od něj utekly, jeho syn kterého mám jako vlastního od jeho 10-ti let, jezdí spíe za mnou ne za ním. Obě jeho manelství byly v trvání vdy 2-3 roky. Nikdy by mě nenapadlo si ho brát s tím, e ho změním, to je pitomost. Ke mě, já mám za sebou také jedno manelství bez dětí zato s psychickým a ke konci i fyzickým týráním. Můj současný " zatím jetě manel" se ke mě a na tuto situaci choval velice pěkně.
Potřebuju nutně oddělit mozek od srdce...
Není tady
blondýna napsal(a):
Ano měl a má. Teď mě určitě ukamenujete názorem "a cos čekala" jsem jeho třetí manelka. Obě předcházející od něj utekly, jeho syn kterého mám jako vlastního od jeho 10-ti let, jezdí spíe za mnou ne za ním. Obě jeho manelství byly v trvání vdy 2-3 roky. Nikdy by mě nenapadlo si ho brát s tím, e ho změním, to je pitomost. Ke mě, já mám za sebou také jedno manelství bez dětí zato s psychickým a ke konci i fyzickým týráním. Můj současný " zatím jetě manel" se ke mě a na tuto situaci choval velice pěkně.
Potřebuju nutně oddělit mozek od srdce...
To je těký. Zjistit, jestli ho miluje, anebo je to jenom zvyk nebo závislost, nebo obojí.
Taky jsem si myslela, e ho miluji, kdy odeel k milence. Ale byla to hlavně závislost. A závislost na člověku je sfiňa, jako kadá jiná závislost. Je z ní také velmi těký absák. Vlastní zkuenost.
Není tady
Blondýna- proč nazývá milenku manela "ta nádhera". Třeba má manel důvod ji mít. Jsou na to dva. Moc nechápu, proč o něj jetě stojí-vdy si Tě neváí . Choval se k Tobě pěkně a o předchozích milenkách třeba neví.
Není tady
Jo i takhle se to dá brát. Pojmem "ta nádhera" jsem si jen ulevila, pardon. Prostě stojím, nedokáu to rozumně vysvětlit hlavou.... asi a ve mě ten zmatek ustane zjistím e o něj u opravdu nestojím, jen je to hrozně čerstvé
Není tady
rudolf napsal(a):
Blondýna- proč nazývá milenku manela "ta nádhera".
Marjápanno no je natvaná, je jí to líto, je smutná! Proto. Jak bys ty nazýval milence své eny? Kdyby ti oznámila, e s ním jede na dovolenou a volně a sladce odkráčela???
Není tady
Já tě chápu, pro milenku jsem měla daleko peprnějí výrazy, ne je "ta nádhera". Člověku to nepomůe, ale aspoň se na vteřinku malilinko uleví :-)
Není tady
helena napsal(a):
pokud to nejaka manzelka ustoji , proc ne
Ale prd a vořech... manel/ka se o případným vedlejáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...
Co je velmi těká věc......protoe taková manelka dejme tomu po dvaceti, třiceti létech zná manela jako svoje boty
Není tady
lupina montana napsal(a):
rudolf napsal(a):
Marjápanno no je natvaná, je jí to líto, je smutná! Proto. Jak bys ty nazýval milence své eny? Kdyby ti oznámila, e s ním jede na dovolenou a volně a sladce odkráčela???
Lupi, Rudolf je zenska! Sice nevim proc si dala muzske jmeno, mne uz taky takhle zmatla...
Není tady
kostka napsal(a):
Něco podobného se mi stalo, kdy mi bylo 28, měla jsem super manelství, děti zatím ádné. Můj mu se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak enatý mu můe s někým chodit. Ale on tvrdil, e mě miluje. Přitom mě ničil hlákami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, e o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snáet, nemohla jsem s ním spát, i kdy mi tvrdil, e s tou druhou nic nemá, e spolu jen chodí.
Jeho názor na to ve byl, e počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi jetě dva roky manelé, ne jsme se rozvedli, ale u jsme spolu neili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.
Je mi moc líto, co proívá, je to těké a sama v sobě si musí udělat jasno, co jsi schopna vydret a co u ne. Zda Ti mu stojí za to, abys bojovala. Drím Ti palce.
kOSTKO A ZUSTAL S NI?
Není tady
Dorka napsal(a):
lupina montana napsal(a):
rudolf napsal(a):
Lupi, Rudolf je zenska! Sice nevim proc si dala muzske jmeno, mne uz taky takhle zmatla...
Ahá........ale dost pečlivě to teda tají take se pak nemůe divit. Já si celou dobu myslím, e muskej. v enském rodě se nevyjadřuje, přispívá asi tak stejně (a s tejným způsobem) jako zdejí kluci - to má pak těký
Není tady
Blondyno uvedom si,ze v milence chyba neni,ale je v tvem manzelovi.Ten mel byt zodpovedny.A neni pravda,ze hystericka manzelka prohrava.....nekdy i vyhrava.
Není tady
v milence chyba neni
Ale prd a vořech... pokud ví, e je pán enatej, taky má svůj podíl...
Není tady
eremuruss napsal(a):
kostka napsal(a):
Něco podobného se mi stalo, kdy mi bylo 28, měla jsem super manelství, děti zatím ádné. Můj mu se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak enatý mu můe s někým chodit. Ale on tvrdil, e mě miluje. Přitom mě ničil hlákami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, e o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snáet, nemohla jsem s ním spát, i kdy mi tvrdil, e s tou druhou nic nemá, e spolu jen chodí.
Jeho názor na to ve byl, e počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi jetě dva roky manelé, ne jsme se rozvedli, ale u jsme spolu neili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.
Je mi moc líto, co proívá, je to těké a sama v sobě si musí udělat jasno, co jsi schopna vydret a co u ne. Zda Ti mu stojí za to, abys bojovala. Drím Ti palce.kOSTKO A ZUSTAL S NI?
Nezůstal, dnes je enatý s jinou a má dvě děti 7 a 3 roky.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Blondyno uvedom si,ze v milence chyba neni,ale je v tvem manzelovi.Ten mel byt zodpovedny.A neni pravda,ze hystericka manzelka prohrava.....nekdy i vyhrava.
Ale za jakou cenu
Není tady
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Ale prd a vořech... manel/ka se o případným vedlejáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor , v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristup
Ano, tohle platí v oblasti účetnictví. V partnerských vztazích to neplatí. Naopak, čím více jistoty a předvídatelnosti, tím méně jiskry a pozitivního napětí, tím více nudy. Kdo tohle nepochopí, je sám, nebo v nějakém tupém vztahu.
Není tady
Mně jistota opravdu nenudí. Asi iju v tupém vztahu.
Není tady
Axi napsal(a):
Grainne napsal(a):
helena napsal(a):
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor , v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristup
Ano, tohle platí v oblasti účetnictví. V partnerských vztazích to neplatí. Naopak, čím více jistoty a předvídatelnosti, tím méně jiskry a pozitivního napětí, tím více nudy. Kdo tohle nepochopí, je sám, nebo v nějakém tupém vztahu.
a to ti váně nevadí, kdy tvoje ena bude mít taky milence?
Není tady
mio, kde tam čte, e by Axi napsal něco takového?
Můu potvrdit, e Axi má pravdu. Je to tak, jak napsal. A vůbec to není o milencích a milenkách.
Není tady
mia napsal(a):
Axi napsal(a):
Grainne napsal(a):
pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor , v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristupAno, tohle platí v oblasti účetnictví. V partnerských vztazích to neplatí. Naopak, čím více jistoty a předvídatelnosti, tím méně jiskry a pozitivního napětí, tím více nudy. Kdo tohle nepochopí, je sám, nebo v nějakém tupém vztahu.
a to ti váně nevadí, kdy tvoje ena bude mít taky milence?
Co?
Není tady
Eva. napsal(a):
Můu potvrdit, e Axi má pravdu. Je to tak, jak napsal. A vůbec to není o milencích a milenkách.
Třeba tady:
"Mu můe mít milenku (ena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady. "..........chápe to snad nějak jinak, ne já?
I to je nakonec moné
Není tady
Axi napsal(a):
mia napsal(a):
Axi napsal(a):
Ano, tohle platí v oblasti účetnictví. V partnerských vztazích to neplatí. Naopak, čím více jistoty a předvídatelnosti, tím méně jiskry a pozitivního napětí, tím více nudy. Kdo tohle nepochopí, je sám, nebo v nějakém tupém vztahu.a to ti váně nevadí, kdy tvoje ena bude mít taky milence?
Co?
nějak ses nám polekal
Není tady
lea64 napsal(a):
Mně jistota opravdu nenudí. Asi iju v tupém vztahu.
Já bych kapku tý tuposti povaovala veskrze za pozitivní i ubavit a udobrodruit se dá k smrti - a navíc je to po čase pěkná nuda
Není tady
mia napsal(a):
Eva. napsal(a):
Můu potvrdit, e Axi má pravdu. Je to tak, jak napsal. A vůbec to není o milencích a milenkách.Třeba tady:
"Mu můe mít milenku (ena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady. "..........chápe to snad nějak jinak, ne já?
I to je nakonec moné
Ano, chápu to jinak, ne ty.
Není tady