Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 5. 2014 13:23

blondýna
♥------

Re: manžel se zakoukal

Já Vám všem děkuji, snažím se srovnat ten šok v hlavě, přemýšlím o tom jak dál, vyselektovávám potřebné a nepotřebné. Věnuji se dceři, sobě, ale je to prostě nějak těžké. Neudala jsem, že mezi mnou a manželem je 10-ti letý věkový rozdíl a už mě napadlo i to že má krizy je mu 50. To ho samozřejmě neomlouvá, chci aby zůstal dobrým otcem své dceři a aby to ona odnesla nejmíň. Snažila jsem se srovnat i city, bohužel toho chlapa miluju, proto i bojuju. Jede s práce domu, nemusím Vám psát, že žaludek mám až v krku, ale já se rozhodla že to dám..... i když je to boj asi na delší dobu, nejen s tou nádherou ale hlavně můj vnitřní

PS: světýlko, řekl mi to právě proto, že ze mně nechtěl dělat blbce, ono když jste spolu 12 let každý den i každou noc, a jeden z vás se začne nenápadně pod různými důvody vytrácet, bije to docela do očí

Není tady

#52 15. 5. 2014 13:34

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

Má tvůj muž už jiné děti a měl jiný vztah před tebou? To mě zajímá jen na dokreslení situace.
Třeba jestli tohle už někdy neudělal jiné ženě (s tebou nebo jinou...)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#53 15. 5. 2014 13:52

blondýna
♥------

Ano měl a má. Teď mě určitě ukamenujete názorem "a cos čekala" jsem jeho třetí manželka. Obě předcházející od něj utekly, jeho syn kterého mám jako vlastního od jeho 10-ti let, jezdí spíše za mnou než za ním. Obě jeho manželství byly v trvání vždy 2-3 roky. Nikdy by mě nenapadlo si ho brát s tím, že ho změním, to je pitomost. Ke mě, já mám za sebou také jedno manželství bez dětí zato s psychickým a ke konci i fyzickým týráním. Můj současný " zatím ještě manžel" se ke mě až na tuto situaci choval velice pěkně.
Potřebuju nutně oddělit mozek od srdce...

Není tady

#54 15. 5. 2014 13:57

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

blondýna napsal(a):

Ano měl a má. Teď mě určitě ukamenujete názorem "a cos čekala" jsem jeho třetí manželka. Obě předcházející od něj utekly, jeho syn kterého mám jako vlastního od jeho 10-ti let, jezdí spíše za mnou než za ním. Obě jeho manželství byly v trvání vždy 2-3 roky. Nikdy by mě nenapadlo si ho brát s tím, že ho změním, to je pitomost. Ke mě, já mám za sebou také jedno manželství bez dětí zato s psychickým a ke konci i fyzickým týráním. Můj současný " zatím ještě manžel" se ke mě až na tuto situaci choval velice pěkně.
Potřebuju nutně oddělit mozek od srdce...

To je těžký. Zjistit, jestli ho miluješ, anebo je to jenom zvyk nebo závislost, nebo obojí.
Taky jsem si myslela, že ho miluji, když odešel k milence. Ale byla to hlavně závislost. A závislost na člověku je sfiňa, jako každá jiná závislost. Je z ní také velmi těžký absák. Vlastní zkušenost.

Není tady

#55 15. 5. 2014 14:14

rudolf
♥♥♥♥---

Blondýna- proč nazývᚠmilenku manžela "ta nádhera". Třeba má manžel důvod ji mít. Jsou na to dva. Moc nechápu, proč o něj ještě stojíš-vždy si Tě neváží . Choval se k Tobě pěkně a o předchozích milenkách třeba nevíš.

Není tady

#56 15. 5. 2014 14:21

blondýna
♥------

Jo i takhle se to dá brát. Pojmem "ta nádhera" jsem si jen ulevila, pardon. Prostě stojím, nedokážu to rozumně vysvětlit hlavou.... asi až ve mě ten zmatek ustane zjistím že o něj už opravdu nestojím, jen je to hrozně čerstvé

Není tady

#57 15. 5. 2014 14:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

rudolf napsal(a):

Blondýna- proč nazývᚠmilenku manžela "ta nádhera".

Marjápanno va no je naštvaná, je jí to líto, je smutná! Proto. Jak bys ty nazýval milence své ženy? Kdyby ti oznámila, že s ním jede na dovolenou a volně a sladce odkráčela???

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#58 15. 5. 2014 14:23

kostka
♥♥♥♥---

Já tě chápu, pro milenku jsem měla daleko peprnější výrazy, než je "ta nádhera". Člověku to nepomůže, ale aspoň se na vteřinku malilinko uleví :-)

Není tady

#59 15. 5. 2014 14:24

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

pokud to nejaka manzelka ustoji , proc ne
Ale prd a vořech... manžel/ka se o případným vedlejšáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříšník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...

Což je velmi těžká věc......protože taková manželka dejme tomu po dvaceti, třiceti létech zná manžela jako svoje boty smile

Není tady

#60 15. 5. 2014 14:38

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

lupina montana napsal(a):

rudolf napsal(a):

Marjápanno va no je naštvaná, je jí to líto, je smutná! Proto. Jak bys ty nazýval milence své ženy? Kdyby ti oznámila, že s ním jede na dovolenou a volně a sladce odkráčela???

Lupi, Rudolf je zenska! Sice nevim proc si dala muzske jmeno, mne uz taky takhle zmatla...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#61 15. 5. 2014 14:47

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

kostka napsal(a):

Něco podobného se mi stalo, když mi bylo 28, měla jsem super manželství, děti zatím žádné. Můj muž se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlžil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak ženatý muž může s někým chodit. Ale on tvrdil, že mě miluje. Přitom mě ničil hláškami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, že o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snášet, nemohla jsem s ním spát, i když mi tvrdil, že s tou druhou nic nemá, že spolu jen chodí.
Jeho názor na to vše byl, že počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi ještě dva roky manželé, než jsme se rozvedli, ale už jsme spolu nežili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.

Je mi moc líto, co prožíváš, je to těžké a sama v sobě si musíš udělat jasno, co jsi schopna vydržet a co už ne. Zda Ti muž stojí za to, abys bojovala. Držím Ti palce.

kOSTKO A ZUSTAL S NI?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#62 15. 5. 2014 14:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Dorka napsal(a):

lupina montana napsal(a):

rudolf napsal(a):

Lupi, Rudolf je zenska! Sice nevim proc si dala muzske jmeno, mne uz taky takhle zmatla...

Ahá........ale dost pečlivě to teda tají lol takže se pak nemůže divit. Já si celou dobu myslím, že mužskej. v ženském rodě se nevyjadřuje, přispívá asi tak stejně (a s tejným způsobem) jako zdejší kluci - to má pak těžký cool

Není tady

#63 15. 5. 2014 15:00

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Blondyno uvedom si,ze v milence chyba neni,ale je v tvem manzelovi.Ten mel byt zodpovedny.A neni pravda,ze hystericka manzelka prohrava.....nekdy i vyhrava.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#64 15. 5. 2014 15:36

helena
♥♥♥♥♥♥♥

v milence chyba neni
Ale prd a vořech... pokud ví, že je pán ženatej, taky má svůj podíl...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#65 15. 5. 2014 17:21

kostka
♥♥♥♥---

eremuruss napsal(a):

kostka napsal(a):

Něco podobného se mi stalo, když mi bylo 28, měla jsem super manželství, děti zatím žádné. Můj muž se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlžil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak ženatý muž může s někým chodit. Ale on tvrdil, že mě miluje. Přitom mě ničil hláškami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, že o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snášet, nemohla jsem s ním spát, i když mi tvrdil, že s tou druhou nic nemá, že spolu jen chodí.
Jeho názor na to vše byl, že počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi ještě dva roky manželé, než jsme se rozvedli, ale už jsme spolu nežili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.

Je mi moc líto, co prožíváš, je to těžké a sama v sobě si musíš udělat jasno, co jsi schopna vydržet a co už ne. Zda Ti muž stojí za to, abys bojovala. Držím Ti palce.

kOSTKO A ZUSTAL S NI?

Nezůstal, dnes je ženatý s jinou a má dvě děti 7 a 3 roky.

Není tady

#66 15. 5. 2014 18:06

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Blondyno uvedom si,ze v milence chyba neni,ale je v tvem manzelovi.Ten mel byt zodpovedny.A neni pravda,ze hystericka manzelka prohrava.....nekdy i vyhrava.

Ale za jakou cenu

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#67 15. 5. 2014 19:26

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

Ale prd a vořech... manžel/ka se o případným vedlejšáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříšník" není pevně rozhodnutej odejít.

pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor ,  v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristup

Ano, tohle platí v oblasti účetnictví. V partnerských vztazích to neplatí. Naopak, čím více jistoty a předvídatelnosti, tím méně jiskry a pozitivního napětí, tím více nudy. Kdo tohle nepochopí, je sám, nebo v nějakém tupém vztahu.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#68 15. 5. 2014 19:39

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Mně jistota opravdu nenudí. Asi žiju v tupém vztahu. big_smile

Není tady

#69 15. 5. 2014 21:03

mia
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

Grainne napsal(a):

helena napsal(a):

pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor ,  v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristup

Ano, tohle platí v oblasti účetnictví. V partnerských vztazích to neplatí. Naopak, čím více jistoty a předvídatelnosti, tím méně jiskry a pozitivního napětí, tím více nudy. Kdo tohle nepochopí, je sám, nebo v nějakém tupém vztahu.

a to ti vážně nevadí, když tvoje žena bude mít taky milence?

Není tady

#70 15. 5. 2014 21:14

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mio, kde tam čteš, že by Axi napsal něco takového?

Můžu potvrdit, že Axi má pravdu. Je to tak, jak napsal. A vůbec to není o milencích a milenkách.

Není tady

#71 15. 5. 2014 21:19

Axi
♥♥♥♥♥♥-

mia napsal(a):

Axi napsal(a):

Grainne napsal(a):

Co? va

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#72 15. 5. 2014 21:22

mia
♥♥♥♥♥♥-

Eva. napsal(a):

Můžu potvrdit, že Axi má pravdu. Je to tak, jak napsal. A vůbec to není o milencích a milenkách.

Třeba tady:

"Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady. "..........chápeš to snad nějak jinak, než já?
I to je nakonec možné wink

Není tady

#73 15. 5. 2014 21:23

mia
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

mia napsal(a):

Axi napsal(a):

Co? va

nějak ses nám polekal lol

Není tady

#74 15. 5. 2014 21:25

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Mně jistota opravdu nenudí. Asi žiju v tupém vztahu. big_smile

Já bych kapku tý tuposti považovala veskrze za pozitivní cool i ubavit a udobrodružit se dá k smrti - a navíc je to po čase pěkná nuda smile

Není tady

#75 15. 5. 2014 21:27

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

Eva. napsal(a):

Třeba tady:

"Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady. "..........chápeš to snad nějak jinak, než já?
I to je nakonec možné wink

Ano, chápu to jinak, než ty.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí