6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
einmal ist keinmal.
Ježlíši, vy jste ježibabky.
Není tady
Eva. napsal(a):
einmal ist keinmal.
Ježlíši, vy jste ježibabky.
rychle se od tebe učíme
Není tady
Kdepak, na vás já nemám.
Není tady
Kdepak, na vás já nemám.
Zkus bejt objektivní... my jsme si nezačaly
Není tady
Co kdybys jednou zkusila být objektivní ty, heleno.
Není tady
"My děláme chyby z nedopatření, kdežto jiní je dělají z blbosti." Gabriel Laub
Není tady
helena napsal(a):
Tak jo, beru to. Ale, heleno, není těch tvých chyb z nedopatření moc?
Nebo že bys byla jiní a dělala je z blbosti? Pak chápu.
OK.
Není tady
Hele, Ty Evo alias Majko či jak se nazýváš- čtu to tady docela......ale Ty musíš mít vždy poslední slovo( no a mít poslední slovo neznamená být nejchytřejší). Proč to nenecháš jen plynout? Proč se nezamyslíš nad tím, co holky zde píšou, Leckdy to k zamyšlení je, ale Ty se to snažíš přebýt svým(promiň- neznám Tě osobně) chytráctvím. Potřebuješ to pro svý ego? Dělat to? Na všech diskusích je to stejný. Asi seš chytrá ženská, která má co říct..ale takovýhle hloupý( promiň) žvanění je pro ženskou Tvého KALIBRU snad zbytečný. Samozřejmě je to jen M U J NÁZOR a ty si můžeš psát co chceš...ale, ruku na srdce, komu a k čemu to je? Žij!!!! a neraď tolik.
Není tady
helena napsal(a):
Toto NABETÓN nie je Ježiš, lebo vdychuje život do Adama
A co to dokazuje? Pouze to, jak si Michelangelo svýho Boha představoval...
Sice je psáno "V poslední den stvoření řekl Bůh: „Učiňme člověka k našemu obrazu, podle naší podoby!" (Gen. 1:26), ovšem to se jen týká toho, co nazýváme "duší", protože "Bůh je duch" (Jan 4:24) a nemá na rozdíl od člověka fyzické tělo... ergo každý jeho zpodobení je pouhé převedení konkrétní osobní představy do dvoj- či trojrozměrnýho díla...
a Majkafa se nebude muset pohoršovat
Neboj... si najde něco jinýho
Dokazuje to, že Boh má podobu (v predstavách ľudí) a že ho zobrazovali, hoci podľa Biblie by nemali. Nič menej, nič viac.
Není tady
helena napsal(a):
Aspoň sis přečetla bibli? Já ano.
Přečíst se dá leccos... porozumění textu (přinejmenším) a schopnost s ním následně umět naložit je něco jinýho.
Ja taky cetla kompletne celej mistni jizdni rad, vzala jsem ho zcela vazne, jeho textu jsem porozumela, nasledne s nim nalozila zrejme jak se po mne chtelo...
Ani v nejmensim me to neprimelo k tomu, abych si rekla: no jo, to napsali jakysi zdejsi lidi, nekdo jim to naridil (=nadiktoval)...
Jizdni rad mestske dopravy v HK ani nahodou nechci prirovnavat k Bibli, jen jsem chtela jaksi prirovnat Majcinej postoj k pravidlum, ktere nekdo dal, k tomu, kdo (podle ni), ty pravidla stanovil.
Stvoritele vseho ona zrejme az tak moc neuznava, "stvoritele" dnesnich zakonu zrejme ano. Takze jizdni rad (obrazne) je pro ni verohodnejsi, nez Bible... Ok, neberu ti to, Majko...
Hm, chtela jsem psat dal, ale pochopila jsem, ze smysl by to postradalo...
Není tady
helena napsal(a):
Není tady
ale fuj, dievcata! Ako mozte byt tak zle k Majkafe, alias Eve.? K tejto osamelej, starnucej pani? Ked uz nic ine, majte uctu aspon k jej sedinam! To nie je lahky zivot, vecne cakat na teple ludske slovo, pohladkanie, usmev, trpezlivo zbierat odrobinky po inej zene, vecne byt tou druhou, neuznanou, zatrptnutou. Samota je zla, a o to horsia, ze v jej pripade trva vecnost. Ved ona okrem vas a svojej fantazie ........... nemozem dalej pisat, tecu mi slzy....... Boze, zlutuj sa nad nou..........
Není tady
nemozem dalej pisat, tecu mi slzy
Od smíchu nebo proč ?
Není tady
Ako mozte byt tak zle
Protože jsme potvory?
Nebo v sebeobraně?
Co myslíš...
Upravil(a) helena (31. 5. 2014 17:59)
Není tady
Další kameny pro stavbu katedrály. Proč jenom ten obraz připomíná kurník.
Není tady
Frigo napsal(a):
nemozem dalej pisat, tecu mi slzy
Od smíchu nebo proč ?
Kvietok medový je skôr pekné Kvítko jedové - ale inak nič v zlom.
Není tady
Když ji to baví
Není tady
Axi napsal(a):
Zrejme proto, ze si ho prohlizeji oci kohoutka... ?
Upravil(a) Dorka (1. 6. 2014 12:54)
Není tady
Axi napsal(a):
Nepropadej trudnomyslnosti, Axi, ženy mají mnoho stránek, ne jen tuhle "tlachací" Ostatně, já bych se občas opupínkovala z mužského tlachání.....taky umějí postavit ledacos.
Není tady
Proč jenom ten obraz připomíná kurník.
Možná proto, že ho tak vidět chceš...
Ženský obličej nebo saxofonista?
Upravil(a) helena (1. 6. 2014 17:21)
Není tady
Axi napsal(a):
Možná proto, aby sis ještě víc vážil toho, koho máš doma ...
Není tady
Axi napsal(a):
...pravil ten, jenž ženy nazývá slepicemi .......
Není tady
Kurník? Proč ne? Nakonec nevidím důvod, proč by dům boží neměl být v jistém smyslu i kurníkem Třeba hele rovnou takový:
Není tady
mia napsal(a):
Axi napsal(a):
...pravil ten, jenž ženy nazývá slepicemi .......
To sis nějak popletla, brepto. „Ženy“ rozhodně ne. Ale chápu, že ty tomu nemůžeš rozumět.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Kurník? Proč ne? Nakonec nevidím důvod, proč by dům boží neměl být v jistém smyslu i kurníkem Třeba hele rovnou takový:...
...a nikde prám. A nikde chrám.
A neslyšeti Boha.
„Jsem Eva,“
řekla tišeji, než les.
A zeměplazi metli vřes.
A pod Světlem, jenž vířil tmou,
se třásla muří noha.
Bil zvon.
(Šiktanc, Adam a Eva, 1968)
Není tady