6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj vem , u jsem toho přečetla mnoho, ale pořád mám pocit, e se zblázním. Mám "samozřejmě dle mého" normální spokojené manelství, jsme spolu 12 let máme 10-ti letou holčinu. Manel ačal být nevrlý, odcházet rádoby na pivko s kamarády, prostě se začal měnit. Samozřejmě jsem jednou vybouchla a uhodila na něj.
Nechal mě se uklidnit a doslova řekl: ano , je tu někdo třetí, je to fajn enská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu.
Báječný, během jednoho souvětí se mi rozsypal ivot jako domeček z karet. Uklidnila jsem se a řekla si sama pro sebe, e to nevzdám budu bojovat, manel se zatím vrací domů normálně, sex máme prakticky denně.
Včera se zase zakoukal z okna a najednou mě řekl, e dnes se nevrátí jeliko má rande s ní. Prostě ve mě bouchly saze " jemu jsem nic neřekla" vzala jeho mobil jak to nedělám a dotyčné jsem napsala u teď mě to mrzí e jsem to udělala, ale napsala jsem jí sluně a mě prostě neničí rodinu a e svého manela velice miluji.
To jsem asi udělala velkou chybu, co???? Vůbec nevím jak se mám chovat, co mám dělat. Jsem sice samostatná, mám dobrou práci, ale kurnik vedle mého mue chci zestárnout a dělit se s ním o to dobré i patné a teď opravdu nevím.....
Není tady
blondýna napsal(a):
...To jsem asi udělala velkou chybu, co???? Vůbec nevím jak se mám chovat, co mám dělat. Jsem sice samostatná, mám dobrou práci, ale kurnik vedle mého mue chci zestárnout a dělit se s ním o to dobré i patné a teď opravdu nevím.....
Myslim, ze ne! Branila jsi sve teritorium, jak nejlip umis. Nerikam, ze "ubranila", je to tak 50/50.
"""... je tu někdo třetí, je to fajn enská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu...""" - Tohle je stezejni prohlaseni a fakt zaroven...
Je to strasna takzvana kudla do zad, ale je to radoby fer. Vis, na cem jses. Muj nazor je, ten cas na rozhodnuti mu poskytnout. Vpodstate ti ani nic jineho nezbyva...
Kdybys "delala sceny", jen bys mu to ulehcila. Pokud dokazes zachovat "chladnou hlavu" a tolerovat jeho zavahani bez potreby ho trestat, mas nadeji, ze sam prijde na to, jaka je to pitomost.
Drzim palec, abys to ustala, at to dopadne jakkoliv...
Není tady
Něco podobného se mi stalo, kdy mi bylo 28, měla jsem super manelství, děti zatím ádné. Můj mu se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak enatý mu můe s někým chodit. Ale on tvrdil, e mě miluje. Přitom mě ničil hlákami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, e o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snáet, nemohla jsem s ním spát, i kdy mi tvrdil, e s tou druhou nic nemá, e spolu jen chodí.
Jeho názor na to ve byl, e počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi jetě dva roky manelé, ne jsme se rozvedli, ale u jsme spolu neili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.
Je mi moc líto, co proívá, je to těké a sama v sobě si musí udělat jasno, co jsi schopna vydret a co u ne. Zda Ti mu stojí za to, abys bojovala. Drím Ti palce.
Není tady
kostka napsal(a):
...Jeho názor na to ve byl, e počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi jetě dva roky manelé, ne jsme se rozvedli, ale u jsme spolu neili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.
Je mi moc líto, co proívá, je to těké a sama v sobě si musí udělat jasno, co jsi schopna vydret a co u ne. Zda Ti mu stojí za to, abys bojovala. Drím Ti palce.
Není tady
Můj pohled na věc, no, víceméně ivotní zkuenost.
Manel se bude rozhodovat,kterou z vás chce.
S mýma zkuenostma bych ho dnes poslala do pryč.Proč? Protoe pokud se partner potřebuje rozhodovat mezi mnou a kýmkoli jiným, ztrácí u mě kredit, prostě takovej člověk mi nestojí za to, abych s ním byla a ila,kdy se musí rozhodovat,jestli jsem pro něj dost dobrá neboje je lepí ta druhá. Tímto u pro mě není dobrej on a mě je pro něj koda.
A teď druhá varinta, která pravděpodobně proběhne u vás. Nemusí, ale můe. Ty vystresovaná, e se ti rozpadá rodina, tvoje neurotransmitery nefungují, jak by měly a prostě a jednodue občas udělá scénu,jsi smutná, občas přijdou z tvé strany výčitky, doma není pohoda ani klid,on se doma prostě necítí dobře, ty na něj tlačí a vůbec, u nejsi ta perfektní enská, do které se zamiloval, jsi hysterická, neurotická, protivná a podobně. Ta druhá je víceméně v klidu, je mu u ní dobře, je tam pohoda klid, ádný výčitky, ádný slzy, ádný scény, ádnej nátlak.
Hádej, kterou si vybere?
Je to těká situace a a ti poradí kdokoli cokoli, stejně se zachová tak, jak se bude v dané situaci cítit a v jakým bude rozpoloení. je to ok, neznámá situace a racionální uvaování je v háji.
Nemůu ti poradit, já nejsem ty. Napsala jsem, co jsem proívala já, kdy jsem to zaila s BM a bylo to poprvé, napsala jsem i to, jak bych to řeila dnes.
Drím ti palce, a to ustojí a a ten stres zvládne co nejlíp.
Upravil(a) Modroočka (14. 5. 2014 16:52)
Není tady
Ano, Ocko, naprosty souhlas.
Lehce se pise zenskym, co to "maj davno za sebou"..., ... tem, co to zrovna prozivaji, je... ou-vej. Boli to
Blondynka ma pred sebou jeste hodne "pernych dnu"...
http://www.youtube.com/watch?v=j3HAawildOY
Tak hodne sily do bitvy za to, co je spravne...
Není tady
A teď druhá varinta, která pravděpodobně proběhne u vás. Nemusí, ale můe. Ty vystresovaná, e se ti rozpadá rodina, tvoje neurotransmitery nefungují, jak by měly a prostě a jednodue občas udělá scénu,jsi smutná, občas přijdou z tvé strany výčitky, doma není pohoda ani klid,on se doma prostě necítí dobře, ty na něj tlačí a vůbec, u nejsi ta perfektní enská, do které se zamiloval, jsi hysterická, neurotická, protivná a podobně. Ta druhá je víceméně v klidu, je mu u ní dobře, je tam pohoda klid, ádný výčitky, ádný slzy, ádný scény, ádnej nátlak.Hádej, kterou si vybere?
Děkuji za názory, v lkadém z nich je nějaká pravda. Jen tohle co jsi napsala přesně nedělám. Uhodila jsem na něj jen jednou ne se přiznal a včera kontaktovala "tu dotyčnou". Teď u mu to asi ve vysypala protoe je s ní a na mé sms nereaguje. Jinak jsem ba právě naopak vytasila vechny enské zbraně a sice se občas musím kousnout do rtu, ale přesně nehysterčím, nebrečím, nejsem protivná, doma je klid a naklizeno. Ale hrozně mě to bolí a nejvíc mě mrzí e tím trpí nae dcera, která sama přila s tím, e táta má asi někoho jiného, protoe s ní byl dříve kadý den.
Není tady
dělit se s ním o to dobré i patné
Nojo... zas jedno blbě vyslovený přání. Dělí se, holka zlatá...
potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu
Ale prd a vořech... on to "rozhodování se" elegantně přehodil na tebe... on nic, on muzikant... a vdycky by ti mohl říct - kdyby dolo k rozchodu - es to byla ty, kdo "rozbil rodinu", kdo nevydrel, a se mu uráčí přijít s nějakým výsledkem svýho mozkovýho(?) úsilí...
Není tady
S odstupem cca 15 let a zkusenosti z obou dvou stran mohu poradit jen - co nejdrive ho vypakovat z domu a zacit novy zivot ... Ja vim, ze se to lehce pise, ale myslim, ze cim driv se k tomu clovek rozhoupe, tim kratsi dobu se trapi a nadela mene skod.
Drzim palec a preju do zivota hodne stesti ...
Není tady
kostka napsal(a):
Něco podobného se mi stalo, kdy mi bylo 28, měla jsem super manelství, děti zatím ádné. Můj mu se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak enatý mu můe s někým chodit. Ale on tvrdil, e mě miluje. Přitom mě ničil hlákami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, e o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snáet, nemohla jsem s ním spát, i kdy mi tvrdil, e s tou druhou nic nemá, e spolu jen chodí.
Jeho názor na to ve byl, e počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi jetě dva roky manelé, ne jsme se rozvedli, ale u jsme spolu neili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.
To není bojování. To je trápení. Za to ádný mu nestojí.
Udělalas dobře, kostko. Dneska (doufám) u bych se taky dlouho netrápila a poslala bych mue pryč hned.
Jak napsala Modroočka. Jestli můj partner má potřebu se rozhodovat, se kterou z nás bude a jetě mi to věet na nos, protoe je takový srab, e si to nedokáe řeit sám a hodí to na mě, jestli pro něj nejsem dost dobrá a potřebuje se rozhodovat, takový chlap nestojí za to mně, abych s ním ila.
Upravil(a) Eva. (14. 5. 2014 18:25)
Není tady
Kdy bude ena doma kmitat, posluhovat, krásnět se pro chlapa co zahýbá, tak on si jen pomyslí, e se vlastně nic nestalo, e doma ve funguje jako dříve. A e se zakoukal a nespí s ní? To jsou takový kecy...... Větinou se s ní nejdřív vyspí a pak se mu to zalíbí. Stanov mu nějaký termín, do kterého by se měl rozhodnout a pak konej. Termín mu dej tak alespoň pár měsíců a mezitím se připravuj na rozchod. A´t tě to nezastihne nepřipravenou. Pokud se on vrátí, nikdy to nebude na kodu.
Není tady
Blondyno, nemyslím to zle, ale mas svůj vlastní ivot? Něco co té baví a k čemu se dá od veho utéct? Jinak pokud ma pan čas na rande, tak asi není dost vytizenej doma - přidala bych mu nejaké povinnosti a také připomněla, ze ma dceru, která by s nim rada trávila čas. Upřímně - tvůj muz je pěknej hajzl, proste ma dvě najednou a jeliko o sobě navzájem víte, on je z obliga. A ze s ni nespí? Tak určitě. By me zajímalo, co by ti řekl on, kdyby ta situace byla obráceně.
Není tady
sandra napsal(a):
Blondyno, nemyslím to zle, ale mas svůj vlastní ivot? Něco co té baví a k čemu se dá od veho utéct? Jinak pokud ma pan čas na rande, tak asi není dost vytizenej doma - přidala bych mu nejaké povinnosti a také připomněla, ze ma dceru, která by s nim rada trávila čas. Upřímně - tvůj muz je pěknej hajzl, proste ma dvě najednou a jeliko o sobě navzájem víte, on je z obliga. A ze s ni nespí? Tak určitě. By me zajímalo, co by ti řekl on, kdyby ta situace byla obráceně.
právě jsi mě rozesmála... u slyím jak říká milence, zítra nemůu, musí uklidit a nakoupit
Není tady
blondýna napsal(a):
Ahoj vem , u jsem toho přečetla mnoho, ale pořád mám pocit, e se zblázním. Mám "samozřejmě dle mého" normální spokojené manelství, jsme spolu 12 let máme 10-ti letou holčinu. Manel ačal být nevrlý, odcházet rádoby na pivko s kamarády, prostě se začal měnit. Samozřejmě jsem jednou vybouchla a uhodila na něj.
Nechal mě se uklidnit a doslova řekl: ano ,je tu někdo třetí, je to fajn enská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu.
Báječný, během jednoho souvětí se mi rozsypal ivot jako domeček z karet. Uklidnila jsem se a řekla si sama pro sebe, e to nevzdám budu bojovat, manel se zatím vrací domů normálně, sex máme prakticky denně.
Včera se zase zakoukal z okna a najednou mě řekl, e dnes se nevrátí jeliko má rande s ní. Prostě ve mě bouchly saze " jemu jsem nic neřekla" vzala jeho mobil jak to nedělám a dotyčné jsem napsala u teď mě to mrzí e jsem to udělala, ale napsala jsem jí sluně a mě prostě neničí rodinu a e svého manela velice miluji.
To jsem asi udělala velkou chybu, co???? Vůbec nevím jak se mám chovat, co mám dělat. Jsem sice samostatná, mám dobrou práci, ale kurnik vedle mého mue chci zestárnout a dělit se s ním o to dobré i patné a teď opravdu nevím.....
Jak se znám, jistě bych mu to rozhodování usnadnila. V ten moment.
Jinak - nic takového jsem nezaila a pevně doufám, e nezaiju, ale moje maminka jo. Měla druha se kterým ila 8 let, bydlel u ní a kdy si nael jinou se kterou ale neměli kde bydlet, jetě měl tolik odvahy mamce říct, e a bude mít s tou novou kde bydlet, e se odstěhuje, e by rád do tý doby bydlel s mamkou. A mamka ho do tý doby fakt u sebe bydlet nechala a doufala, e si to rozmyslí. Nerozmyslel, ale natěstí odtáhl vcelku rychle - do měsíce byl pryč. Hajzl
Není tady
u slyím jak říká milence, zítra nemůu, musím uklidit a nakoupit
Jetě hezčí by bylo, kdyby to říkala manelka milence - "Ne, Pepa nepůjde dneska ven... neuklidil, nenakoupil a taky musí prát..."
Není tady
helena napsal(a):
Jetě hezčí by bylo, kdyby to říkala manelka milence - "Ne, Pepa nepůjde dneska ven... neuklidil, nenakoupil a taky musí prát..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
Není tady
Není tady
Ano, můe se stát, e se jeden z partnerů zakouká do jiného. Ale pokud mu na tobě záleí, měl by mít aspoň trochu taktu a netahat tě do toho. A říct mi, e dnes večer nebude doma, e jede k milence, tak má ráno vyměněný zámek. A to opravdu má tak nízkou hodnotu, e chce bojovat o mue, pro kterého nejsi ta jediná, nebere ohledy na tvoje city a jetě ti zahýbá? Fakt o takového člověk stojí za to bojovat?
Já bych se asi odstěhovala k mamince do té doby, ne si to rozmyslí. ádné nadbíhání, to by bylo pod moji úroveň. A dost moná, e bych mu sbalila kufry zrovna, a si s tou dotyčnou vyzkouí ít
Upravil(a) Tulipánka (14. 5. 2014 22:20)
Není tady
blondýna napsal(a):
Nechal mě se uklidnit a doslova řekl: ano , je tu někdo třetí, je to fajn enská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu
Kristepane a tos na něj nevzala váleček?? Nebo radi bejzolku?
blondýna napsal(a):
To jsem asi udělala velkou chybu, co????
Tak to bych si netroufla říct........nakonec na pitomce pitomá reakce......uvidí, co bude. Tedy promiň, e ti tu pomlouvám manela milovaného, ale to by mně váně nas.ral
Není tady
helena napsal(a):
Jetě hezčí by bylo, kdyby to říkala manelka milence - "Ne, Pepa nepůjde dneska ven... neuklidil, nenakoupil a taky musí prát..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png
vak by si to zaslouil, zbabělec!
Není tady
Mu můe mít milenku (ena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Tenhle pán je ale přenesl na partnerku, co ukazuje na jeho nízkou inteligenci pro vztahy.
Psát milence, nebo přidat pánovi domácí práce je ovem podobně tupé; ena se tím dostává do role matky, co je něco naprosto asexuálního.
Pána bych poádal, a si jiné vztahy řeí tam, kde je mu libo, ale ne se mnou; se mnou nech řeí pouze ná vztah (=stará se o něj).
Není tady
Axi napsal(a):
Mu můe mít milenku (ena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Tenhle pán je ale přenesl na partnerku, co ukazuje na jeho nízkou inteligenci pro vztahy.
Psát milence, nebo přidat pánovi domácí práce je ovem podobně tupé; ena se tím dostává do role matky, co je něco naprosto asexuálního.
Pána bych poádal, a si jiné vztahy řeí tam, kde je mu libo, ale ne se mnou; se mnou nech řeí pouze ná vztah (=stará se o něj).
pokud to nejaka manzelka ustoji , proc ne
Není tady
Ale prd a vořech... manel/ka se o případným vedlejáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...
Není tady
helena napsal(a):
Ale prd a vořech... manel/ka se o případným vedlejáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...
pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor , v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristup
Není tady
s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku
Není tady