Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 14. 5. 2014 15:26

blondýna
♥------
Registrovaný: 14. 5. 2014
Příspěvky: 11

manžel se zakoukal

Ahoj všem , už jsem toho přečetla mnoho, ale pořád mám pocit, že se zblázním. Mám "samozřejmě dle mého" normální spokojené manželství, jsme spolu 12 let máme 10-ti letou holčinu. Manžel žačal být nevrlý, odcházet rádoby na pivko s kamarády, prostě se začal měnit. Samozřejmě jsem jednou vybouchla a uhodila na něj.

Nechal mě se uklidnit a doslova řekl: ano , je tu někdo třetí, je to fajn ženská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu.

Báječný, během jednoho souvětí se mi rozsypal život jako domeček z karet. Uklidnila jsem se a řekla si sama pro sebe, že to nevzdám budu bojovat, manžel se zatím vrací domů normálně, sex máme prakticky denně.
Včera se zase zakoukal z okna a najednou mě řekl, že dnes se nevrátí jelikož má rande s ní. Prostě ve mě bouchly saze " jemu jsem nic neřekla" vzala jeho mobil jak to nedělám a dotyčné jsem napsala už teď mě to mrzí že jsem to udělala, ale napsala jsem jí slušně a mě prostě neničí rodinu a že svého manžela velice miluji.

To jsem asi udělala velkou chybu, co???? Vůbec nevím jak se mám chovat, co mám dělat. Jsem sice samostatná, mám dobrou práci, ale kurnik vedle mého muže chci zestárnout a dělit se s ním o to dobré i špatné a teď opravdu nevím.....

Není tady

 

#2 14. 5. 2014 15:51

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: manžel se zakoukal

blondýna napsal(a):

...To jsem asi udělala velkou chybu, co???? Vůbec nevím jak se mám chovat, co mám dělat. Jsem sice samostatná, mám dobrou práci, ale kurnik vedle mého muže chci zestárnout a dělit se s ním o to dobré i špatné a teď opravdu nevím.....

Myslim, ze ne! tummenupp Branila jsi sve teritorium, jak nejlip umis. Nerikam, ze "ubranila", je to tak 50/50.

"""... je tu někdo třetí, je to fajn ženská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu...""" - Tohle je stezejni prohlaseni a fakt zaroven...
Je to strasna takzvana kudla do zad, ale je to radoby fer. Vis, na cem jses. Muj nazor je, ten cas na rozhodnuti mu poskytnout. Vpodstate ti ani nic jineho nezbyva... styrka
Kdybys "delala sceny", jen bys mu to ulehcila. Pokud dokazes zachovat "chladnou hlavu" a tolerovat jeho zavahani bez potreby ho trestat, mas nadeji, ze sam prijde na to, jaka je to pitomost.
Drzim palec, abys to ustala, at to dopadne jakkoliv... par


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#3 14. 5. 2014 16:29

kostka
♥♥♥♥---
Registrovaný: 3. 2. 2013
Příspěvky: 406

Re: manžel se zakoukal

Něco podobného se mi stalo, když mi bylo 28, měla jsem super manželství, děti zatím žádné. Můj muž se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlžil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak ženatý muž může s někým chodit. Ale on tvrdil, že mě miluje. Přitom mě ničil hláškami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, že o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snášet, nemohla jsem s ním spát, i když mi tvrdil, že s tou druhou nic nemá, že spolu jen chodí.
Jeho názor na to vše byl, že počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi ještě dva roky manželé, než jsme se rozvedli, ale už jsme spolu nežili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.

Je mi moc líto, co prožíváš, je to těžké a sama v sobě si musíš udělat jasno, co jsi schopna vydržet a co už ne. Zda Ti muž stojí za to, abys bojovala. Držím Ti palce.

Není tady

 

#4 14. 5. 2014 16:44

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: manžel se zakoukal

kostka napsal(a):

...Jeho názor na to vše byl, že počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi ještě dva roky manželé, než jsme se rozvedli, ale už jsme spolu nežili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.

Je mi moc líto, co prožíváš, je to těžké a sama v sobě si musíš udělat jasno, co jsi schopna vydržet a co už ne. Zda Ti muž stojí za to, abys bojovala. Držím Ti palce.

stoltgodlike


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#5 14. 5. 2014 16:51

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 31. 10. 2006
Příspěvky: 11401

Re: manžel se zakoukal

Můj pohled na věc, no, víceméně životní zkušenost.
Manžel se bude rozhodovat,kterou z vás chce.
S mýma zkušenostma bych ho dnes poslala do pryč.Proč? Protože pokud se partner potřebuje rozhodovat mezi mnou a kýmkoli jiným, ztrácí u mě kredit, prostě takovej člověk mi nestojí za to, abych s ním byla a žila,když se musí rozhodovat,jestli jsem pro něj dost dobrá neboje je lepší ta druhá. Tímto už pro mě není dobrej on a mě je pro něj škoda.
A teď druhá varinta, která pravděpodobně proběhne u vás. Nemusí, ale může. Ty vystresovaná, že se ti rozpadá rodina, tvoje neurotransmitery nefungují, jak by měly a prostě a jednoduše občas udělᚠscénu,jsi smutná, občas přijdou z tvé strany výčitky, doma není pohoda ani klid,on se doma prostě necítí dobře, ty na něj tlačíš a vůbec, už nejsi ta perfektní ženská, do které se zamiloval, jsi hysterická, neurotická, protivná a podobně. Ta druhá je víceméně v klidu, je mu u ní dobře, je tam pohoda klid, žádný výčitky, žádný slzy, žádný scény, žádnej nátlak.
Hádej, kterou si vybere?
Je to těžká situace a a ti poradí kdokoli cokoli, stejně se zachovᚠtak, jak se budeš v dané situaci cítit a v jakým budeš rozpoložení. je to šok, neznámá situace a racionální uvažování je v háji.
Nemůžu ti poradit, já nejsem ty. Napsala jsem, co jsem prožívala já, když jsem to zažila s BM a bylo to poprvé, napsala jsem i to, jak bych to řešila dnes.
Držím ti palce, a to ustojíš a a ten stres zvládneš co nejlíp.

Upravil(a) Modroočka (14. 5. 2014 16:52)


Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

 

#6 14. 5. 2014 17:03

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK
Registrovaný: 4. 1. 2013
Příspěvky: 5805

Re: manžel se zakoukal

Ano, Ocko, naprosty souhlas.
Lehce se pise zenskym, co to "maj davno za sebou"..., ... tem, co to zrovna prozivaji, je... ou-vej. Boli to grater
Blondynka ma pred sebou jeste hodne "pernych dnu"...
http://www.youtube.com/watch?v=j3HAawildOY
Tak hodne sily do bitvy za to, co je spravne... par


Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

 

#7 14. 5. 2014 17:21

blondýna
♥------
Registrovaný: 14. 5. 2014
Příspěvky: 11

Re: manžel se zakoukal

A teď druhá varinta, která pravděpodobně proběhne u vás. Nemusí, ale může. Ty vystresovaná, že se ti rozpadá rodina, tvoje neurotransmitery nefungují, jak by měly a prostě a jednoduše občas udělᚠscénu,jsi smutná, občas přijdou z tvé strany výčitky, doma není pohoda ani klid,on se doma prostě necítí dobře, ty na něj tlačíš a vůbec, už nejsi ta perfektní ženská, do které se zamiloval, jsi hysterická, neurotická, protivná a podobně. Ta druhá je víceméně v klidu, je mu u ní dobře, je tam pohoda klid, žádný výčitky, žádný slzy, žádný scény, žádnej nátlak.Hádej, kterou si vybere?



Děkuji za názory, v lkaždém z nich je nějaká pravda. Jen tohle co jsi napsala přesně nedělám. Uhodila jsem na něj jen jednou než se přiznal a včera kontaktovala "tu dotyčnou". Teď  už mu to asi vše vysypala protože je s ní a na mé sms nereaguje. Jinak jsem ba právě naopak vytasila všechny ženské zbraně a sice se občas musím kousnout do rtu, ale přesně nehysterčím, nebrečím, nejsem protivná, doma je klid a naklizeno. Ale hrozně mě to bolí a nejvíc mě mrzí že tím trpí naše dcera, která sama přišla s tím, že táta má asi někoho jiného, protože s ní byl dříve každý den.

Není tady

 

#8 14. 5. 2014 17:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: manžel se zakoukal

dělit se s ním o to dobré i špatné
Nojo... zas jedno blbě vyslovený přání. Dělíš se, holka zlatá... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu
Ale prd a vořech... on to "rozhodování se" elegantně přehodil na tebe... on nic, on muzikant... a vždycky by ti mohl říct - kdyby došlo k rozchodu - žes to byla ty, kdo "rozbil rodinu", kdo nevydržel, až se mu uráčí přijít s nějakým výsledkem svýho mozkovýho(?) úsilí...


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#9 14. 5. 2014 17:50

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: manžel se zakoukal

S odstupem cca 15 let a zkusenosti z obou dvou stran mohu poradit jen - co nejdrive ho vypakovat z domu a zacit novy zivot ... Ja vim, ze se to lehce pise, ale myslim, ze cim driv se k tomu clovek rozhoupe, tim kratsi dobu se trapi a nadela mene skod.

Drzim palec a preju do zivota hodne stesti ...


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#10 14. 5. 2014 18:10

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 13. 10. 2012
Příspěvky: 11783

Re: manžel se zakoukal

kostka napsal(a):

Něco podobného se mi stalo, když mi bylo 28, měla jsem super manželství, děti zatím žádné. Můj muž se najednou zakoukal jinde. Nejdříve mlžil a zapíral, pak mi koupil kytku a bonboniéru a řekl, já s někým chodím. Nechápala jsem, jak ženatý muž může s někým chodit. Ale on tvrdil, že mě miluje. Přitom mě ničil hláškami - jdu do kina, s tou svoji, ale tebe miluju. Odcházel za ní třeba na celý víkend, tvrdil, že o nic nejde.
Milovala jsem ho, ale tohle jsem nedokázala snášet, nemohla jsem s ním spát, i když mi tvrdil, že s tou druhou nic nemá, že spolu jen chodí.
Jeho názor na to vše byl, že počkáme, jak to bude dál. Já nedokázala čekat, jestli si vybere mě nebo tu druhou, ukončila jsem to, byli jsme asi ještě dva roky manželé, než jsme se rozvedli, ale už jsme spolu nežili. Kdoví, jak by to dopadlo, kdybych počkala, ale já opravdu nemohla, bylo to pod moji úroveň.

Je mi moc líto, co prožíváš, je to těžké a sama v sobě si musíš udělat jasno, co jsi schopna vydržet a co už ne. Zda Ti muž stojí za to, abys bojovala. Držím Ti palce.

To není bojování. To je trápení. Za to žádný muž nestojí.
Udělalas dobře, kostko. Dneska (doufám) už bych se taky dlouho netrápila a poslala bych muže pryč hned.
Jak napsala Modroočka. Jestli můj partner má potřebu se rozhodovat, se kterou z nás bude a ještě mi to věšet na nos, protože je takový srab, že si to nedokáže řešit sám a hodí to na mě, jestli pro něj nejsem dost dobrá a potřebuje se rozhodovat, takový chlap nestojí za to mně, abych s ním žila.

Upravil(a) Eva. (14. 5. 2014 18:25)


May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

 

#11 14. 5. 2014 19:51

jarena
♥♥♥----
Registrovaný: 9. 5. 2007
Příspěvky: 133

Re: manžel se zakoukal

Když bude žena doma kmitat, posluhovat, krásnět se pro chlapa co zahýbá, tak on si jen pomyslí, že se vlastně nic nestalo, že doma vše funguje jako dříve. A že se zakoukal a nespí s ní? To jsou takový kecy......  Většinou se s ní nejdřív vyspí a pak se mu to zalíbí. Stanov mu nějaký termín, do kterého by se měl rozhodnout a pak konej. Termín mu dej tak alespoň pár měsíců a mezitím se připravuj na rozchod. A´t tě to nezastihne nepřipravenou. Pokud se on vrátí, nikdy to nebude na škodu.

Není tady

 

#12 14. 5. 2014 20:03

sandra
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 10. 1. 2006
Příspěvky: 2784

Re: manžel se zakoukal

Blondyno, nemyslím to zle, ale mas svůj vlastní život? Něco co té baví a k čemu se dá od všeho utéct? Jinak pokud ma pan čas na rande, tak asi není dost vytizenej doma - přidala bych mu nejaké povinnosti a také připomněla, ze ma dceru, která by s nim rada trávila čas. Upřímně - tvůj muz je pěknej hajzl, proste ma dvě najednou a jelikož o sobě navzájem víte, on je z obliga. A ze s ni nespí? Tak určitě. By me zajímalo, co by ti řekl on, kdyby ta situace byla obráceně.

Není tady

 

#13 14. 5. 2014 20:36

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: manžel se zakoukal

sandra napsal(a):

Blondyno, nemyslím to zle, ale mas svůj vlastní život? Něco co té baví a k čemu se dá od všeho utéct? Jinak pokud ma pan čas na rande, tak asi není dost vytizenej doma - přidala bych mu nejaké povinnosti a také připomněla, ze ma dceru, která by s nim rada trávila čas. Upřímně - tvůj muz je pěknej hajzl, proste ma dvě najednou a jelikož o sobě navzájem víte, on je z obliga. A ze s ni nespí? Tak určitě. By me zajímalo, co by ti řekl on, kdyby ta situace byla obráceně.

právě jsi mě rozesmála... už slyším jak říká milence, zítra nemůžu, musí uklidit a nakoupit lol

Není tady

 

#14 14. 5. 2014 20:40

Dvořka
♥♥-----
Registrovaný: 16. 1. 2014
Příspěvky: 84

Re: manžel se zakoukal

blondýna napsal(a):

Ahoj všem , už jsem toho přečetla mnoho, ale pořád mám pocit, že se zblázním. Mám "samozřejmě dle mého" normální spokojené manželství, jsme spolu 12 let máme 10-ti letou holčinu. Manžel žačal být nevrlý, odcházet rádoby na pivko s kamarády, prostě se začal měnit. Samozřejmě jsem jednou vybouchla a uhodila na něj.

Nechal mě se uklidnit a doslova řekl: ano ,je tu někdo třetí, je to fajn ženská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu.

Báječný, během jednoho souvětí se mi rozsypal život jako domeček z karet. Uklidnila jsem se a řekla si sama pro sebe, že to nevzdám budu bojovat, manžel se zatím vrací domů normálně, sex máme prakticky denně.
Včera se zase zakoukal z okna a najednou mě řekl, že dnes se nevrátí jelikož má rande s ní. Prostě ve mě bouchly saze " jemu jsem nic neřekla" vzala jeho mobil jak to nedělám a dotyčné jsem napsala už teď mě to mrzí že jsem to udělala, ale napsala jsem jí slušně a mě prostě neničí rodinu a že svého manžela velice miluji.

To jsem asi udělala velkou chybu, co???? Vůbec nevím jak se mám chovat, co mám dělat. Jsem sice samostatná, mám dobrou práci, ale kurnik vedle mého muže chci zestárnout a dělit se s ním o to dobré i špatné a teď opravdu nevím.....

Jak se znám, jistě bych mu to rozhodování usnadnila. V ten moment.

Jinak - nic takového jsem nezažila a pevně doufám, že nezažiju, ale moje maminka jo. Měla druha se kterým žila 8 let, bydlel u ní a když si našel jinou se kterou ale neměli kde bydlet, ještě měl tolik odvahy mamce říct, že až bude mít s tou novou kde bydlet, že se odstěhuje, že by rád do tý doby bydlel s mamkou. A mamka ho do tý doby fakt u sebe bydlet nechala a doufala, že si to rozmyslí. Nerozmyslel, ale naštěstí odtáhl vcelku rychle - do měsíce byl pryč. Hajzl dumbom

Není tady

 

#15 14. 5. 2014 20:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: manžel se zakoukal

už slyším jak říká milence, zítra nemůžu, musím uklidit a nakoupit
Ještě hezčí by bylo, kdyby to říkala manželka milence - "Ne, Pepa nepůjde dneska ven... neuklidil, nenakoupil a taky musí prát..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#16 14. 5. 2014 20:50

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči
Registrovaný: 2. 2. 2006
Příspěvky: 15647

Re: manžel se zakoukal

helena napsal(a):

už slyším jak říká milence, zítra nemůžu, musím uklidit a nakoupit
Ještě hezčí by bylo, kdyby to říkala manželka milence - "Ne, Pepa nepůjde dneska ven... neuklidil, nenakoupil a taky musí prát..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

tummenupp

Není tady

 

#17 14. 5. 2014 22:00

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 8. 9. 2006
Příspěvky: 16397
Web

Re: manžel se zakoukal

tummenuppgodliketummenupp


"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

 

#18 14. 5. 2014 22:20

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Registrovaný: 30. 11. 2006
Příspěvky: 4741
Web

Re: manžel se zakoukal

Ano, může se stát, že se jeden z partnerů zakouká do jiného. Ale pokud mu na tobě záleží, měl by mít aspoň trochu taktu a netahat tě do toho. A říct mi, že dnes večer nebude doma, že jede k milence, tak má ráno vyměněný zámek. A to opravdu mᚠtak nízkou hodnotu, že chceš bojovat o muže, pro kterého nejsi ta jediná, nebere ohledy na tvoje city a ještě ti zahýbá? Fakt o takového člověk stojí za to bojovat?
Já bych se asi odstěhovala k mamince do té doby, než si to rozmyslí. Žádné nadbíhání, to by bylo pod moji úroveň. A dost možná, že bych mu sbalila kufry zrovna, a si s tou dotyčnou vyzkouší žít tongue

Upravil(a) Tulipánka (14. 5. 2014 22:20)


Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

 

#19 14. 5. 2014 22:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: manžel se zakoukal

blondýna napsal(a):

Nechal mě se uklidnit a doslova řekl: ano , je tu někdo třetí, je to fajn ženská, inteligentní, ale tebe miluju jí "zatím" ne,s tebou se miluji s ní zatím sex nemám a potřebuju čas na to se rozhodnout se kterou z vás budu

Kristepane va a tos na něj nevzala váleček?? Nebo radši bejzolku?

blondýna napsal(a):

To jsem asi udělala velkou chybu, co????

Tak to bych si netroufla říct........nakonec na pitomce pitomá reakce......uvidíš, co bude. Tedy promiň, že ti tu pomlouvám manžela milovaného, ale to by mně vážně nas.ral roll


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#20 14. 5. 2014 22:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí
Registrovaný: 14. 2. 2007
Příspěvky: 17877

Re: manžel se zakoukal

helena napsal(a):

už slyším jak říká milence, zítra nemůžu, musím uklidit a nakoupit
Ještě hezčí by bylo, kdyby to říkala manželka milence - "Ne, Pepa nepůjde dneska ven... neuklidil, nenakoupil a taky musí prát..." http://fora.babinet.cz/img/smilies/tongue.png

lollol však by si to zasloužil, zbabělec! tummenupp


Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

 

#21 15. 5. 2014 8:02

Axi
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 24. 1. 2006
Příspěvky: 2857

Re: manžel se zakoukal

Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Tenhle pán je ale přenesl na partnerku, což ukazuje na jeho nízkou inteligenci pro vztahy.
Psát milence, nebo přidat pánovi domácí práce je ovšem podobně tupé; žena se tím dostává do role matky, což je něco naprosto asexuálního.
Pána bych požádal, a si jiné vztahy řeší tam, kde je mu libo, ale ne se mnou; se mnou nech řeší pouze nᚠvztah (=stará se o něj).


Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

 

#22 15. 5. 2014 8:22

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 25. 11. 2009
Příspěvky: 6124

Re: manžel se zakoukal

Axi napsal(a):

Muž může mít milenku (žena milence) pokud si ustojí s tím spojené náklady.
Tenhle pán je ale přenesl na partnerku, což ukazuje na jeho nízkou inteligenci pro vztahy.
Psát milence, nebo přidat pánovi domácí práce je ovšem podobně tupé; žena se tím dostává do role matky, což je něco naprosto asexuálního.
Pána bych požádal, a si jiné vztahy řeší tam, kde je mu libo, ale ne se mnou; se mnou nech řeší pouze nᚠvztah (=stará se o něj).

pokud to nejaka manzelka ustoji , proc ne


Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

 

#23 15. 5. 2014 8:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: manžel se zakoukal

pokud to nejaka manzelka ustoji , proc ne
Ale prd a vořech... manžel/ka se o případným vedlejšáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříšník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 

#24 15. 5. 2014 9:01

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 25. 11. 2009
Příspěvky: 6124

Re: manžel se zakoukal

helena napsal(a):

pokud to nejaka manzelka ustoji , proc ne
Ale prd a vořech... manžel/ka se o případným vedlejšáku vůbec nemá dozvědět, pokud "hříšník" není pevně rozhodnutej odejít.
Jinak nemá partner co "ustávat" - to se nedělá...

pokud nekdo vstupuje do vztahu s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku ... dva ruzni jedinci muzou mit na podobne zalezitosti zcela odlisny nazor ,  v pristupu k mozne nevere by meli stejny pristup


Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

 

#25 15. 5. 2014 9:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 12. 1. 2006
Příspěvky: 31213

Re: manžel se zakoukal

s nazorem , ze muze mit milenku ... mel by o tomto druheho informovat a pak je vse v poradku
http://www.celysvet.cz/skin/smile/s11916.gif


http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů