Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#201 15. 5. 2014 23:17

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Hubata nevesta

helena napsal(a):

což vypadá, že momentálně činí
Josefa se kdesi zmínila, že synkovi svý výhrady k výběru partnerky nesdělila... jestliže mu neřekne ani to, že jí vadí slečnina hubatost a třeba binec v její koupelně, pak to mᚠtěžký. On taky není čtenář maminčino myšlének a pokud ona čurbes uklidí a (trpně) mlčí, nemůže tušit, jak moc jí to štve. Totéž se školou, zaměstnáním atd.
Taky by mně zajímalo, jak moc se v tý rodině mluví - ne pomluví...

Ano. Proto jsem psala, že by bylo dobré si promluvit, jelikož slečna možná ani neví (jelikož vyrůstala v jiném prostředí), jak moc to tam nabourává.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#202 20. 5. 2014 10:02

Jozefa
♥♥-----

Jeste jednou vsem dekuji  . Kluk si chce se slecnou najit podnajem . Skolu si chce dodelat pri zamestnani dalkove . Babicka se mnou jiz tyden nemluvi . A mi nezbyva nic jineho nez se s tim smirit a zapracovat na sobe i kdyz babicciny nazory uz nezmenim  . Dam vedet , jak se situace vyviji dale .

Není tady

#203 20. 5. 2014 10:46

jarena
♥♥♥----

Jozefa napsal(a):

Jeste jednou vsem dekuji  . Kluk si chce se slecnou najit podnajem . Skolu si chce dodelat pri zamestnani dalkove . Babicka se mnou jiz tyden nemluvi . A mi nezbyva nic jineho nez se s tim smirit a zapracovat na sobe i kdyz babicciny nazory uz nezmenim  . Dam vedet , jak se situace vyviji dale .

Alespoň budeš mít trochu klidu. Synkovi s podnájmem pomozte. Děti slibují a z domova se jim nechce. Je třeba je trochu popostrčit. Možná se mu otevřou oči. Vypadá to dobře.

Není tady

#204 20. 5. 2014 10:51

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Jozka, jsi sikula tummenupp tummenupp tummenupp

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#205 20. 5. 2014 12:52

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Jozefa napsal(a):

Ale to je dobrý! tummenupp Především pro synka - osamostatní se i když mu trošku pomůžete. S maminkou je to asi horší co.....ale ty za to sakryš nemůžeš, že se jí něco nelíbí! Vydrž - bude ti líp. pussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí