1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
helena napsal(a):
co vypadá, e momentálně činí
Josefa se kdesi zmínila, e synkovi svý výhrady k výběru partnerky nesdělila... jestlie mu neřekne ani to, e jí vadí slečnina hubatost a třeba binec v její koupelně, pak to má těký. On taky není čtenář maminčino mylének a pokud ona čurbes uklidí a (trpně) mlčí, nemůe tuit, jak moc jí to tve. Toté se kolou, zaměstnáním atd.
Taky by mně zajímalo, jak moc se v tý rodině mluví - ne pomluví...
Ano. Proto jsem psala, e by bylo dobré si promluvit, jeliko slečna moná ani neví (jeliko vyrůstala v jiném prostředí), jak moc to tam nabourává.
Není tady
Jeste jednou vsem dekuji . Kluk si chce se slecnou najit podnajem . Skolu si chce dodelat pri zamestnani dalkove . Babicka se mnou jiz tyden nemluvi . A mi nezbyva nic jineho nez se s tim smirit a zapracovat na sobe i kdyz babicciny nazory uz nezmenim . Dam vedet , jak se situace vyviji dale .
Není tady
Jozefa napsal(a):
Jeste jednou vsem dekuji . Kluk si chce se slecnou najit podnajem . Skolu si chce dodelat pri zamestnani dalkove . Babicka se mnou jiz tyden nemluvi . A mi nezbyva nic jineho nez se s tim smirit a zapracovat na sobe i kdyz babicciny nazory uz nezmenim . Dam vedet , jak se situace vyviji dale .
Alespoň bude mít trochu klidu. Synkovi s podnájmem pomozte. Děti slibují a z domova se jim nechce. Je třeba je trochu popostrčit. Moná se mu otevřou oči. Vypadá to dobře.
Není tady
Jozka, jsi sikula
Není tady
Jozefa napsal(a):
Ale to je dobrý! Předevím pro synka - osamostatní se i kdy mu troku pomůete. S maminkou je to asi horí co.....ale ty za to sakry nemůe, e se jí něco nelíbí! Vydr - bude ti líp.
Není tady