Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 24. 5. 2014 8:49

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Re: Anketa - jaký si přeji mít Babinet ... ?

Tulipánka napsal(a):

Mně by se třeba líbilo, když bych si mohla vybrat z různých variant grafického pozadí (třeba už to jde gloria ). Myslím, že to tak nabízelo myslím centrum.cz
A pak by se mi líbili víc graficky propracovaní smajlíci.
Jinak už mě fakt nic nenapadá smile

tummenupp tak v tomhle se přidávám tummenupp

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#52 15. 6. 2014 12:16

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Chodím tu už dlouho, nepřispívám pořád, jen v případě, že se mne něco opravdu týká, nebo jen tam, kde si myslím, že mohu svým názorem přispět.

Ota mi chybí taky, babinet si spojuji právě s Otou, byl to moudrý člověk, pokorný a nechyběla mu lidskost.  Neznala jsem ho osobně, ale několikrát jsem ho prosila o radu.

Chodím taky na dámu a právě prakticky jen na uzavřenou diskusi, kde nás je asi tak 5 a holky beru jako své kamarádky, i když jsme se některé vůbec nesetkaly. Původní naše diskuzní téma je dnes již spíše okrajové a teď už diskutujeme prakticky o všem, je to, jako bychom si sedly někde na kávu a bavily se o životě, akorát se nevidíme. smile

Nemyslím si však, že uzavřené diskuze jsou zrovna ta správná cesta.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#53 19. 6. 2014 21:52

Hanna
♥♥-----

Dobry den! Jak je mozne ze horoscopy stale ukazuji predpovedi na rok 2013!!! Chodim do vestirny jen pro zabavu urcite ne pro radu. Zatim se nikdo nevsimnul, velice me to prekvapuje.

Není tady

#54 22. 6. 2014 21:22

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Ahoj,
já mám trošku potíž s poštou. V jednu chvíli tady byla větší schránka a já tam měla spoustu pošty. Teď bych jí ráda promazala, ale mohu jen když zprávu otevřu a potvrdím že ji opravdu chci smazat.  Bylo by super kdybych mohla zprávy označit hromadně bez otevření a dát smazat smile . Takhle to mám na dlouho než to promažu, takže mám SZ v podstatě nefunkční tongue .

Jinak uzavřené skupiny jsou třeba pro maminky super. Opravdu tam řešíme spoustu věcí, které bychom veřejně nepsaly smile . ALe jinak si nemyslím, že by byla potřeba zakládat na každý háček, recepty a pod. uzavřené skupiny, to je jasné že je to směr konec.  Nicméně tím, že tu máme uzavřenou skupinu, chodíme i do jiných skupin, které se nás týkají, nebo nás zaujmou smile .

Občas si zasoutěžím, soutěže si mi líbí i když jsem za ty roky vyhrála jen jednou.

Jsem tu dlouho, jsem tu ráda smile .

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#55 22. 6. 2014 21:35

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

spunt napsal(a):

Ahoj,
já mám trošku potíž s poštou. V jednu chvíli tady byla větší schránka a já tam měla spoustu pošty. Teď bych jí ráda promazala, ale mohu jen když zprávu otevřu a potvrdím že ji opravdu chci smazat.  Bylo by super kdybych mohla zprávy označit hromadně bez otevření a dát smazat smile .

Ahoj,
otevři se klasicky soukromé zprávy a sjeď úplně dolů, a tam máš "smazat více zpráv" - na to klikni a otevře se ti okno, kde si pak hromadně odfajfkuješ, co chceš smazat.

Není tady

#56 22. 6. 2014 21:59

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jééé, díky moc, hledala jsem, ale tohle jsem přehlédla. Smazala jsem 2,5 stránky hooodně starých zpráv co jsem nemusela číst znovu.
Jaká je kapacita SZ ? Mám jich i s odeslanými asi 70 a mám cca z 350 % plnou schránku .

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#57 22. 6. 2014 22:23

AndreaP.
Administrátor

spunt napsal(a):

Jééé, díky moc, hledala jsem, ale tohle jsem přehlédla. Smazala jsem 2,5 stránky hooodně starých zpráv co jsem nemusela číst znovu.
Jaká je kapacita SZ ? Mám jich i s odeslanými asi 70 a mám cca z 350 % plnou schránku .

Zkus to teď, trošku jsem si pohrála s administrací a hromadně navýšila kapacity schránek.

Není tady

#58 22. 6. 2014 23:41

klokan
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno-venkov

AndreaP. napsal(a):

Zkus to teď, trošku jsem si pohrála s administrací a hromadně navýšila kapacity schránek.

To fakt jako můžeš, jooo? big_smile

Existuje 10 typů lidí - Ti, kteří tohle chápou a ti, kteří nikoliv wink

Není tady

#59 22. 6. 2014 23:45

AndreaP.
Administrátor

klokan napsal(a):

AndreaP. napsal(a):

To fakt jako můžeš, jooo? big_smile

Nepochybuj a věř wink

Není tady

#60 23. 6. 2014 18:43

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Ó dííííky šikovná !
Už nemám přeplněnou schránku big_smile .

Není tady

#61 30. 6. 2014 11:39

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Anketa - jaký si přeji mít Babinet ... ?  Ten starý, dobrý, kde byla legrace a pohoda. A pořád chodila spousta nových a nových ( a vřele vítaných ) lidí  smile

Není tady

#62 30. 6. 2014 20:14

Eva.
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

Anketa - jaký si přeji mít Babinet ... ?  Ten starý, dobrý, kde byla legrace a pohoda. A pořád chodila spousta nových a nových ( a vřele vítaných ) lidí  smile

Tak pro to něco udělej.

Upravil(a) Eva. (30. 6. 2014 20:14)

May the road rise to meet you, may the wind be always at your back.
The sun shine warm upon your face, the rain fall soft upon your fields.
And until we meet again, may God hold you in the hollow of his hand.

Není tady

#63 30. 6. 2014 20:48

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

choysia napsal(a):

ahooj smile  kdybyste všechny neutekly mohlo to tak být dodnes smile

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#64 1. 7. 2014 17:33

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Jen jsem  psala odpověd na anketu, nežádala jsem o radu ani o kritiku - děkuji majko a graine

Není tady

#65 1. 7. 2014 18:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Řekla bych - možná naivně - že je-li někdo v pohodě a tedy vyrovnanej, nebere všechno, co kdo kde napíše, jako osobní útok a nestartuje na první našlápnutí...
Stejně tak si - opět třeba chybně - myslím, že pokud si chce někdo postěžovat, pobrblat, poslechnout "teplý lidský slovo", nechat se virtuálně pohladit a tak podobně, měl by to jasně dát najevo... něco jako "nevyžádaný rady si strčte za klobouk, já chci dneska tohle" big_smile - a jestliže poradit chce, měl by se umět srovnat s tím, že každá rada mu po chuti bejt nemusí.
Předpokládám... doufám... (a tady bych se sakra nerada mejlila), že většina lidí sem nechodí primárně s úmyslem urazit nebo ublížit... ale na druhou stranu těžko po nich žádat, aby psali jen to, o čem se domnívají, že chce druhej slyšet - to potom není spektrum názorů, ale rektální alpinismus vissla
Takže "jaký si přeji mít Babinet ... ?" - nebo líp "jaký bych si přála" - se špetkou porozumění druhejm, kapkou tolerance a přehršlí pochopení...

Upravil(a) helena (1. 7. 2014 18:51)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí