29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tulipánka napsal(a):
Mně by se třeba líbilo, když bych si mohla vybrat z různých variant grafického pozadí (třeba už to jde
). Myslím, že to tak nabízelo myslím centrum.cz
A pak by se mi líbili víc graficky propracovaní smajlíci.
Jinak už mě fakt nic nenapadá
tak v tomhle se přidávám
Není tady
Chodím tu už dlouho, nepřispívám pořád, jen v případě, že se mne něco opravdu týká, nebo jen tam, kde si myslím, že mohu svým názorem přispět.
Ota mi chybí taky, babinet si spojuji právě s Otou, byl to moudrý člověk, pokorný a nechyběla mu lidskost. Neznala jsem ho osobně, ale několikrát jsem ho prosila o radu.
Chodím taky na dámu a právě prakticky jen na uzavřenou diskusi, kde nás je asi tak 5 a holky beru jako své kamarádky, i když jsme se některé vůbec nesetkaly. Původní naše diskuzní téma je dnes již spíše okrajové a teď už diskutujeme prakticky o všem, je to, jako bychom si sedly někde na kávu a bavily se o životě, akorát se nevidíme.
Nemyslím si však, že uzavřené diskuze jsou zrovna ta správná cesta.
Není tady
Dobry den! Jak je mozne ze horoscopy stale ukazuji predpovedi na rok 2013!!! Chodim do vestirny jen pro zabavu urcite ne pro radu. Zatim se nikdo nevsimnul, velice me to prekvapuje.
Není tady
Ahoj,
já mám trošku potíž s poštou. V jednu chvíli tady byla větší schránka a já tam měla spoustu pošty. Teď bych jí ráda promazala, ale mohu jen když zprávu otevřu a potvrdím že ji opravdu chci smazat. Bylo by super kdybych mohla zprávy označit hromadně bez otevření a dát smazat . Takhle to mám na dlouho než to promažu, takže mám SZ v podstatě nefunkční
.
Jinak uzavřené skupiny jsou třeba pro maminky super. Opravdu tam řešíme spoustu věcí, které bychom veřejně nepsaly . ALe jinak si nemyslím, že by byla potřeba zakládat na každý háček, recepty a pod. uzavřené skupiny, to je jasné že je to směr konec. Nicméně tím, že tu máme uzavřenou skupinu, chodíme i do jiných skupin, které se nás týkají, nebo nás zaujmou
.
Občas si zasoutěžím, soutěže si mi líbí i když jsem za ty roky vyhrála jen jednou.
Jsem tu dlouho, jsem tu ráda .
Není tady
spunt napsal(a):
Ahoj,
já mám trošku potíž s poštou. V jednu chvíli tady byla větší schránka a já tam měla spoustu pošty. Teď bych jí ráda promazala, ale mohu jen když zprávu otevřu a potvrdím že ji opravdu chci smazat. Bylo by super kdybych mohla zprávy označit hromadně bez otevření a dát smazat.
Ahoj,
otevři se klasicky soukromé zprávy a sjeď úplně dolů, a tam máš "smazat více zpráv" - na to klikni a otevře se ti okno, kde si pak hromadně odfajfkuješ, co chceš smazat.
Není tady
Jééé, díky moc, hledala jsem, ale tohle jsem přehlédla. Smazala jsem 2,5 stránky hooodně starých zpráv co jsem nemusela číst znovu.
Jaká je kapacita SZ ? Mám jich i s odeslanými asi 70 a mám cca z 350 % plnou schránku .
Není tady
spunt napsal(a):
Jééé, díky moc, hledala jsem, ale tohle jsem přehlédla. Smazala jsem 2,5 stránky hooodně starých zpráv co jsem nemusela číst znovu.
Jaká je kapacita SZ ? Mám jich i s odeslanými asi 70 a mám cca z 350 % plnou schránku .
Zkus to teď, trošku jsem si pohrála s administrací a hromadně navýšila kapacity schránek.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Zkus to teď, trošku jsem si pohrála s administrací a hromadně navýšila kapacity schránek.
To fakt jako můžeš, jooo?
Není tady
klokan napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
To fakt jako můžeš, jooo?
Nepochybuj a věř
Není tady
Ó dííííky šikovná !
Už nemám přeplněnou schránku .
Není tady
Anketa - jaký si přeji mít Babinet ... ? Ten starý, dobrý, kde byla legrace a pohoda. A pořád chodila spousta nových a nových ( a vřele vítaných ) lidí
Není tady
choysia napsal(a):
Anketa - jaký si přeji mít Babinet ... ? Ten starý, dobrý, kde byla legrace a pohoda. A pořád chodila spousta nových a nových ( a vřele vítaných ) lidí
Tak pro to něco udělej.
Upravil(a) Eva. (30. 6. 2014 20:14)
Není tady
choysia napsal(a):
ahooj kdybyste všechny neutekly mohlo to tak být dodnes
Není tady
Jen jsem psala odpověd na anketu, nežádala jsem o radu ani o kritiku - děkuji majko a graine
Není tady
Řekla bych - možná naivně - že je-li někdo v pohodě a tedy vyrovnanej, nebere všechno, co kdo kde napíše, jako osobní útok a nestartuje na první našlápnutí...
Stejně tak si - opět třeba chybně - myslím, že pokud si chce někdo postěžovat, pobrblat, poslechnout "teplý lidský slovo", nechat se virtuálně pohladit a tak podobně, měl by to jasně dát najevo... něco jako "nevyžádaný rady si strčte za klobouk, já chci dneska tohle" - a jestliže poradit chce, měl by se umět srovnat s tím, že každá rada mu po chuti bejt nemusí.
Předpokládám... doufám... (a tady bych se sakra nerada mejlila), že většina lidí sem nechodí primárně s úmyslem urazit nebo ublížit... ale na druhou stranu těžko po nich žádat, aby psali jen to, o čem se domnívají, že chce druhej slyšet - to potom není spektrum názorů, ale rektální alpinismus
Takže "jaký si přeji mít Babinet ... ?" - nebo líp "jaký bych si přála" - se špetkou porozumění druhejm, kapkou tolerance a přehršlí pochopení...
Upravil(a) helena (1. 7. 2014 18:51)
Není tady