Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 8. 5. 2014 13:37

sunflower123
♥------

Hledam kamaradku na dopisovani - ziji v zahranici

Hledam kamaradku na dopisovani (e-maily). Je mi 31 let, prestehovala jsem se za partnerem do Italie a nechci ztratit kontakt s CR, navic tady zatim moc pratel nemam. Rada si pisu o beznych radostech i starostech, mam spoustu zajmu, bavi me cestovani, umeni, sport, cetba, rada si vymenuji tipy na zabavu, jak travit volny cas, filmy, knizky, recepty apod. Bavi me i cizi jazyky (Aj, Nj, Italstina), takze jestli se taky ucis, muzeme se vzajemne podporovat. Tesim se na vase odpovedi a na nova pratelstvi smile

Není tady

#2 9. 5. 2014 23:13

chuanesss22
♥------

Re: Hledam kamaradku na dopisovani - ziji v zahranici

Dobrý den také hledám kamaradku je mi 27sice tady bydlím déle ale kamaradka nikde a je tedy nuda bez popovídání tak pokud by si rada povídala tak bydlím na vysocine a můj email je sedivk.@seznam.cz ahoj Jana

Není tady

#3 9. 5. 2014 23:59

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Re: Hledam kamaradku na dopisovani - ziji v zahranici

Já bych si moc ráda dopisovala s nějkou ženou, která žije v zahraničí. Jsem již stará páka - bude mi 55, mám dospělé děti, ale ne vnoučata. Moc ráda čtu, plavu, cestuju, chodím na turistické pochody. Zajímám se o politiku (jsem levičák ale ne komunista), o nábožeství ) nejsem věřící spíš agnostik), o historii (jsem naprostý amatér), baví mě i různé záhady a tak. Zajímám se i o psychologii, o vztahy mezi lidmi, muži a ženami. Jsou mi fuk peníze, bohaství, celebrity, vaření, pečení, móda,péče o sebe (kromě té duševní péče). Moc by se mi líbilo psát si o normálních běžných věcech, které děláme a které nás zaujaly, o knížkách, které jsme četly, o cestách, které jsme prošly. Neznáte někdo někoho, kdo by si chtěl takhle psát? Kdyby byl ten člověk hodně zdaleka, mohly bychom si posílat pohlednice naších vlastí. To by se mi moc moc líbilo! A byla bych ráda, kdyby to byla žena mého věku nebo jen o trošku starší či mladší.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí