29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To už vážně některý baby dočista ztratily rozum a rozhodly se strašit sousedy. Opravdu zajímavý. Obzvlášť pro děti
Není tady
STRAŠIT sousedy ?? copak tě tak nadzvedlo ?
Není tady
Rekla bych ,jedna se o nejakou modu. Do porodu doma bych nesla ,je to nebezpecne .
Není tady
Rodit doma - kor v paneláku vůbec.
Není tady
Rodit doma? Ani kdybych bydlela na Southforku
Není tady
gemi napsal(a):
STRAŠIT sousedy ??
copak tě tak nadzvedlo ?
To se ještě ptáš? Dokážeš si takovou situaci vůbec představit? Nehledě na to, že dámu, co přecenila svoje schopnosti, museli stejně po dvou hodinách nesnesitelnýho řevu transportovat do porodnice
Není tady
Mendy napsal(a):
gemi napsal(a):
STRAŠIT sousedy ??
copak tě tak nadzvedlo ?
To se ještě ptáš? Dokážeš si takovou situaci vůbec představit? Nehledě na to, že dámu, co přecenila svoje schopnosti, museli stejně po dvou hodinách nesnesitelnýho řevu transportovat do porodnice
To je sranda nebo realita? Kde to bylo?
Není tady
Ale prečo vás to tak rozčuľuje? Nehovorte mi, že v ČR sa nevyskytujú prejavy ľudskej blbosti tak hojne ako u nás... Podľa mňa denno-denne... A keď ju transportovali, tak to nestálo o nič viac (peňazí, energie ani nervov) ako keby ju nechali dva dni vyviazanú osamote niekde v pôrodnici.
Akurát ona si nejaké nervy ušetrila a nejaké naopak prirobila, holt.
Není tady
Né, to fakt neni sranda. Srandu si dělaji zřejmě takovýhle maminy se sousedů. Bylo to v Praze.
Není tady
Úprimne - susedia by i vo chvíli pôrodu boli asi fuck , to fakt nie je najdôležitejší argument...
Není tady
Selima napsal(a):
Ale prečo vás to tak rozčuľuje? Nehovorte mi, že v ČR sa nevyskytujú prejavy ľudskej blbosti tak hojne ako u nás...
Podľa mňa denno-denne... A keď ju transportovali, tak to nestálo o nič viac (peňazí, energie ani nervov) ako keby ju nechali dva dni vyviazanú osamote niekde v pôrodnici.
Akurát ona si nejaké nervy ušetrila a nejaké naopak prirobila, holt.
To vážně celý panelák, a nejen ten, musí vědět o tom, že se u sousedů rodí? Ve který době že to žijeme?
Zkušenost, ale hrozná. Něco tak osobního a intimního dávat vědět všem okolo
Není tady
Asi pani jecela ,jako kdyz ji na noze berou. Nektery zensky rvou u toho ukrutne ,nedivim se ,bolest je to silena
Není tady
Selima napsal(a):
Úprimne - susedia by i vo chvíli pôrodu boli asi fuck
, to fakt nie je najdôležitejší argument...
Maminko? Proč ta pani Hovorková tak křičí a pláče?
Není tady
On by je v prodonici asi někdo ukousnul, kdyby si to tam dojely odrodit a za pár hodin se vrátily domů. by mě zajímalo, co si tim některý ženský dokazujou. Snad aby mohly říkat - "jáá sem rodila doma" nebo co.
Není tady
Mendy , Ty jsi tu uz dlouho nebyla ,nebo se mylim?
Není tady
Bylo to v Praze.
Mohla bys to upřesnit? Třeba časově?
Není tady
mikuelini napsal(a):
Mendy , Ty jsi tu uz dlouho nebyla ,nebo se mylim?
Ne, nebyla.
Není tady
helena napsal(a):
Bylo to v Praze.
Mohla bys to upřesnit? Třeba časově?
Nemohla, nebo mohla, ale nechci. Jako proč? V čem se chceš zase babrat?
Není tady
mohla, ale nechci
Aha... to mi stačí...
Není tady
helena napsal(a):
mohla, ale nechci
Aha... to mi stačí...
Nemám nejmenší úmysl tady troubit kdo, kde a kdy. O to totiž vůbec nejde.
Není tady
ale tak se už zkus uklidnit , Mendy vždyt tě nikdo snad nenutí .... rodit doma
Upravil(a) gemi (8. 5. 2014 18:09)
Není tady
Mendy napsal(a):
helena napsal(a):
Bylo to v Praze.
Mohla bys to upřesnit? Třeba časově?Nemohla, nebo mohla, ale nechci. Jako proč? V čem se chceš zase babrat?
a proč se v tom babřeš ty?
Není tady
gemi napsal(a):
ale tak se už zkus uklidnit , Mendy
vždyt tě nikdo snad nenutí .... rodit doma
Jsi nějaká mimo ne? Píšu že mě k tomu snad někdo nutí?
Není tady
aprill napsal(a):
Mendy napsal(a):
helena napsal(a):
Bylo to v Praze.
Mohla bys to upřesnit? Třeba časově?Nemohla, nebo mohla, ale nechci. Jako proč? V čem se chceš zase babrat?
a proč se v tom babřeš ty?
Jen tak. Aby ses nenudila a měla na co reagovat
Není tady
Věřím, že to musí být pro sousedy pocit nepříjemný. Alespoň já bych si připadala dost divně/blbě.
Ale zase na druhou stránku - normálně se za přítomnost u porodu platí. Takhle jste to měli všichni, ale hlavně otec, zadarmo
Není tady