27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Skutečný prskolet a na něm ílený řidič ve staré koené kukle (helmě) a v dlouhém černém kabátě s vlajícími osy...
![]()
Třeba to byla jízda jeho ivota
a buďme rádi, e to nebyla jízda "tvého" ivota
![]()
Není tady
Nacvičujeme havajský tanec, hulu, na júnový festival vo Viedni. Celú nedežu sme nacvičovali, 12 tanečníc a jeden tanečník z celého Slovenska plus dve "adoptované" Ukrajinky - a na jednej strane je to rados a na druhej som včera skoro nevládala chodi a dnes to nie je o moc lepie... Holt "u nám není lásko 20 let".
Upravil(a) Selima (24. 4. 2023 14:37)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Skutečný prskolet a na něm ílený řidič ve staré koené kukle (helmě) a v dlouhém černém kabátě s vlajícími osy...
![]()
Třeba to byla jízda jeho ivota
a buďme rádi, e to nebyla jízda "tvého" ivota
![]()
![]()
![]()
Viděla jsem ho znovu!
Není tady
Seli, je to moc hezký koníček, obdivuju tě. Tak a noky nebolí!
Není tady
Selima napsal(a):
Nacvičujeme havajský tanec, hulu, na júnový festival vo Viedni. Celú nedežu sme nacvičovali, 12 tanečníc a jeden tanečník z celého Slovenska plus dve "adoptované" Ukrajinky - a na jednej strane je to rados a na druhej som včera skoro nevládala chodi a dnes to nie je o moc lepie...
Holt "u nám není lásko 20 let".
![]()
ano, ano, znám..................paráda, taky mě bolí celé tělo a rok od roku je to těí
takto se nestárne..............no, stárne, ale pomalu
pohyb, pohyb......venku................dobré jak na tělo, tak na mozek
letos mi bude 71, kua.......................a sraz se Z, se spoluáky, kteří..............nakupují, vaří a jen koukají na tv.........nemůou chodit, prý je bolí kolena atd, tak polovina byla nemohoucí starci a stařeny
Není tady
Seli, vím přesně, jak to myslí.
Na druhé straně je prý zdravé prospat se i přes den, kdy to člověk potřebuje, ale já to neumím... Pořád se tomu bráním a slibuju si, e budu chodit večer do postele o hodně dřív a ve stejném čase, co se mi zatím moc nedaří... Ale troínku jsem se polepila.
Není tady
kdy se prospím během dne, pak v noci nespím..............usnu k ránu
toho se snaím vyvarovat
Není tady
Mně spaní ve dne vyhovuje, ale musím ubrat toho nočního a pak ho právě doplnit tím denním. Trpím bolestmi zad z delího leení, tak proto. Ale tohle můu praktikovat jen ve volné dny. Ale i tak, a přijedu z práce, jdu si tak na 20 minut "zavřít oko", neusnu. Ale pomůe to.
Není tady
Není nad zdravý v noci či ve dne.
Není tady
Já si dopřávám obojí - hodně pohybu (by nárazově, podle počasí) i občasný lofík ve dne. Natěstí v noci spím i tak.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Já si dopřávám obojí - hodně pohybu (by nárazově, podle počasí) i občasný lofík ve dne. Natěstí v noci spím i tak.
astná to ena.......
dělám si radost.......vozím krásný hnojíček
Není tady
I ty jsi, Věro, astná ena. Umí si dělat kadodenní (snad) malé radosti.
Není tady
Andrejko, jak je po operaci ramene? Doufám, e u jsi doma a e operace pomohla.
Vem přeju hezký prodlouený víkend a a u konečně kouká vykouknout sluníčko!
Není tady
U nás dnes časté přeháňky (i bouřka), tak jsem v mezičase aspoń vyplela chodník.
Není tady
U nás pekný víkend, ale keďe som mala ís po dlhom čase preč - a na výlet do ČR - tak ma samozrejme skolila viróza... Zákon schválnosti jediný funguje na 100%. Naastie je mi u o dačo lepie, aj som si oddýchla, aj prednáku stihla a nejaké resty dohnala. Take bilancia je fakt zhruba tak fifty-fifty.
Není tady
Seli, virózy létají i kolem mě... Tak a je ti u dobře!
Není tady
Také přeji a jsme Seli kolegyně. Také mě něco skolilo, ale já budu muset zítra k doktorovi, jestli to nebude angína...
Není tady
No tak bohuel, bakteriální angína.
Není tady
Selima napsal(a):
Přesně tak se tvářím. Včera, kdy jsem telefonicky odříkala návtěvu u kadeřnice, mi říkala, e u jsem kvůli angíně několikátá.
Není tady
Taky jsem to tak jako dítě měla. Pak mě vzali v 26 krční mandle a od té doby jen tak jednou za rok s tím, e teď u asi 20 let jsem měla pokoj. A zase teď. Bohuel u nás není Penicilín, který je lékem první volby. Je to jednoduché antibiotikum, které rychle zabere. Dostala jsem irokospektrá antibiotika, která samozřejmě zabírají taky, ale rozhodily mě trávení. Je to jako jít s kanónem na vrabce
Není tady
Coe, coe???
Judyno, na !
Není tady
Není tady