29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Skutečný prskolet a na něm šílený řidič ve staré kožené kukle (helmě) a v dlouhém černém kabátě s vlajícími šosy...
![]()
Třeba to byla jízda jeho života
a buďme rádi, že to nebyla jízda "tvého" života
![]()
Není tady
Nacvičujeme havajský tanec, hulu, na júnový festival vo Viedni. Celú nedeľu sme nacvičovali, 12 tanečníc a jeden tanečník z celého Slovenska plus dve "adoptované" Ukrajinky - a na jednej strane je to radosť a na druhej som včera skoro nevládala chodiť a dnes to nie je o moc lepšie... Holt "už nám není lásko 20 let".
Upravil(a) Selima (24. 4. 2023 14:37)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Palomita napsal(a):
vrabčák napsal(a):
Skutečný prskolet a na něm šílený řidič ve staré kožené kukle (helmě) a v dlouhém černém kabátě s vlajícími šosy...
![]()
Třeba to byla jízda jeho života
a buďme rádi, že to nebyla jízda "tvého" života
![]()
![]()
![]()
Viděla jsem ho znovu!
Není tady
Seli, je to moc hezký koníček, obdivuju tě. Tak ať nožky nebolí!
Není tady
Selima napsal(a):
Nacvičujeme havajský tanec, hulu, na júnový festival vo Viedni. Celú nedeľu sme nacvičovali, 12 tanečníc a jeden tanečník z celého Slovenska plus dve "adoptované" Ukrajinky - a na jednej strane je to radosť a na druhej som včera skoro nevládala chodiť a dnes to nie je o moc lepšie...
Holt "už nám není lásko 20 let".
![]()
ano, ano, znám..................paráda, taky mě bolí celé tělo a rok od roku je to těžší
takto se nestárne..............no, stárne, ale pomalu
pohyb, pohyb......venku................dobré jak na tělo, tak na mozek
letos mi bude 71, kua.......................a sraz se ZŠ, se spolužáky, kteří..............nakupují, vaří a jen koukají na tv.........nemůžou chodit, prý je bolí kolena atd, tak polovina byla nemohoucí starci a stařeny
Není tady
Ja som to pochopila pri mame a povedali to nakoniec aj lekári - jak si človek ľahne, je to koniec...
Není tady
Seli, vím přesně, jak to myslíš.
Na druhé straně je prý zdravé prospat se i přes den, když to člověk potřebuje, ale já to neumím... Pořád se tomu bráním a slibuju si, že budu chodit večer do postele o hodně dřív a ve stejném čase, což se mi zatím moc nedaří... Ale trošínku jsem se polepšila.
Není tady
když se prospím během dne, pak v noci nespím..............usnu k ránu
toho se snažím vyvarovat
Není tady
Mně spaní ve dne vyhovuje, ale musím ubrat toho nočního a pak ho právě doplnit tím denním. Trpím bolestmi zad z delšího ležení, tak proto. Ale tohle můžu praktikovat jen ve volné dny. Ale i tak, až přijedu z práce, jdu si tak na 20 minut "zavřít oko", neusnu. Ale pomůže to.
Není tady
Není nad zdravý v noci či ve dne.
Není tady
Já si dopřávám obojí - hodně pohybu (byť nárazově, podle počasí) i občasný šlofík ve dne. Naštěstí v noci spím i tak.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Já si dopřávám obojí - hodně pohybu (byť nárazově, podle počasí) i občasný šlofík ve dne. Naštěstí v noci spím i tak.
šťastná to žena.......
dělám si radost.......vozím krásný hnojíček
Není tady
I ty jsi, Věro, šťastná žena. Umíš si dělat každodenní (snad) malé radosti.
Není tady
Andrejko, jak je po operaci ramene? Doufám, že už jsi doma a že operace pomohla.
Všem přeju hezký prodloužený víkend a ať už konečně kouká vykouknout sluníčko!
Není tady
U nás dnes časté přeháňky (i bouřka), tak jsem v mezičase aspoń vyplela chodník.
Není tady
U nás pekný víkend, ale keďže som mala ísť po dlhom čase preč - až na výlet do ČR - tak ma samozrejme skolila viróza... Zákon schválnosti jediný funguje na 100%. Našťastie je mi už o dačo lepšie, aj som si oddýchla, aj prednášku stihla a nejaké resty dohnala. Takže bilancia je fakt zhruba tak fifty-fifty.
Není tady
Seli, virózy létají i kolem mě... Tak ať je ti už dobře!
Není tady
Také přeji a jsme Seli kolegyně. Také mě něco skolilo, ale já budu muset zítra k doktorovi, jestli to nebude angína...
Není tady
No tak bohužel, bakteriální angína.
Není tady
Není tady
Selima napsal(a):
Přesně tak se tvářím. Včera, když jsem telefonicky odříkala návštěvu u kadeřnice, mi říkala, že už jsem kvůli angíně několikátá.
Není tady
Achjaj, toto som mávala ako decko/tínejdžer furt, a je to poriadna otrava,....
Není tady
Taky jsem to tak jako dítě měla. Pak mě vzali v 26 krční mandle a od té doby jen tak jednou za rok s tím, že teď už asi 20 let jsem měla pokoj. Až zase teď. Bohužel u nás není Penicilín, který je lékem první volby. Je to jednoduché antibiotikum, které rychle zabere. Dostala jsem širokospektrá antibiotika, která samozřejmě zabírají taky, ale rozhodily mě trávení. Je to jako jít s kanónem na vrabce
Není tady
Cože, cože???
Judyno, na !
Není tady
Není tady