6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Asi niekde v našej školskej budove sa vyliahli malé jašteričky... dnes sa štyri mini-bábätká motali v predsienke . Tri sa mi podarilo vyniesť von (z toho dve úplne k sebe, tretia skočila hlavičku na asfalt a zmizla niekde v škáre ), ale jedna zaliezla do pukliny v stene a netuším, čo s ňou bude.
Není tady
Seli, hezky jsi korunovala všechny svoje prázdninové zážitky!
Přeju jim hezký a dlouhý ještěrčí život.
Není tady
rostou.............našli jsme bedle a viděla jsem houbaře a nesl hříbky
Není tady
vera napsal(a):
rostou.............našli jsme bedle a viděla jsem houbaře a nesl hříbky
Hříbky apod. já moc nemusím, ale za bedle bych položila život! To jste si určitě moc pochutnali!
Není tady
Jsme na tom stejně, já hříbky přenechám hřibákům. Když to roste tak posbírám vše kromě jedovatejch.
Není tady
já bedle nemusím, jsem hříbkař.............zavařuji do malých skleniček, pak srkám úžasné naložené houbičky jako ústřice...........jako Bohumil Hrabal
Není tady
Padá nám vláda... padam, padam, padam... a nikto nevie, čo príde...
Není tady
Doufám že vám zase nebude vládnout bývalý komunista Fico.
Není tady
Selima napsal(a):
Škoda, že nepadá nám
Není tady
Selima napsal(a):
Nevim o tom,uz aby to bylo.
Není tady
Selima napsal(a):
Seli držím pěsti
Není tady
Kde je Judyna? Už jsem jí tu strašně dlouho neviděla (nečetla).
Není tady
Petr100 napsal(a):
Doufám že vám zase nebude vládnout bývalý komunista Fico.
Aj ja dúfam... alebo niektorý rusofil. To preplávam buď Dunaj do Rakúska, alebo Moravu - k vám...
Není tady
Niky123 napsal(a):
Chybí tu moc
Není tady
To je radost, tedy pro normální lidi a ne pro Babiše.
Policejní usnesení o odložení reklamní větve kauzy Čapí hnízdo není pravomocné
https://newsbox.cz/zpravy/policejni-usn … e-n5hnsajn
Není tady
Niky123 napsal(a):
Taky bych moc ráda věděla, co s ní je. Už jsem si tu před časem povzdechla... Doufám, že není v nemocnici a že se nestalo nic vážného v jejich rodině.
Judyno, ozvi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Respektíve medzi Pochváľme sa a Skuhrami... Včera som absolvovala svoju prvú maturitu ako profesorka. Prísediaca na opravných, čiže len jeden deň a len 10 ľudí, ale aj tak... Myslím, že výkon bol OK, za outfit a voňavku ma dokonca opakovane pochválili - vrátane ľudí, od ktorých som to ani nečakala. Ale na Skuhry je, že to bolo sfinsky dlhé a únavné, plus naša šéfka Predmetovej komisie je prísna, a to sa odzrkadlilo na výsledných známkach . No nič, prešli všetci (možno na až na jednu, tú ešte čaká finálny test) a to je hlavné.
Není tady
Selimo, ! Rázem ses dostala do vyšších sfér.
Není tady
Seli, na pochvaly i na účast
Není tady
Včerajšia rodinná oslava - ako, vydarená, ale bohužiaľ v reštaurácii, kam sme predtým chodievali aj s našimi, takže silná nostalgia za zosnulými . A ešte sme chceli pozvať aj tetu s bratrancom a jeho synom, ale sú nakapatí (možno covid-pozitívni), takže ďalší škrt cez rozpočet. Proste celé na (_._)
Není tady
Se změnou času na nás opět skočila doba dlouhých zimních večerů... Má to i svoje přednosti, ale mám radši, když je dlouho světlo.
Není tady
Včera jsem si pustila na Proglasu Voničku lidových písní a vyslechla rozhovor s Jitkou Šuranskou, výbornou houslistkou, zpěvačkou, moc šikovnou interpretkou lidových písní i vážné hudby. Ve 41 letech umřela v roce 2019 na rakovinu......... Vyprávěla o své hudební cestě, mluvila o svých plánech............ Divný pocit.
Není tady
Zajtra nám maľujú *(začalo sa v spetemrbi, neviem prečo nie cez prázdniny! ) prízemie školy, takže máme dištančnú výučbu. Nepríjemne mi to pripomenulo vyše roka stráveného na home-office . Zasa ale nejsť do školy nie je také zlé...
Není tady
Na zadní plošině tramvaje stáli dva menší kluci (1. st.), koukali přes sklo na auta a hráli svou vlastní hru: "Hele, tamhle jede Babiš!" A tady...... Postupně vyjmenovali různé politiky a státníky. "A teď na nás jede Putin, schovej se!!!"
Není tady
Ahoj všem! Moc vás všechny zdravím v novém roce a přeju šťastný, zdravý, prostě vydařený nový rok!
Dlouho jsem se neozvala, a to proto, že jsem měla úraz. Při bruslení (na ledovém kluzišti) si to namířil malej kluk v protisměru přímo proti mě, já jsem prudce zabrzdila a spadla na zadek, ruce dlaněmi dolů, v pravém úhlu. Zatímco zadek to díky tukovým polštářkům přežil, ruce ne. Obě zápěstí zlomená (přesněji obě vřetenní kosti), následovalo natahování a lámání, 3-hodinová operace, hospitalizace. Nicméně teď už jsem zase doma a pomalu si zvykám, na obou rukách mám dlahy (napůl sádra),prsty mám ale volné, i lokty, takže jsem skoro úplně soběstačná, s umytím hlavy mě pomohl manžel. Dnes jsem si i nalakovala nehty, kreslila jsem a jak vidíte, i píšu. No tak snad už to půjde k lepšímu.
Není tady