27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Asi niekde v naej kolskej budove sa vyliahli malé jateričky... dnes sa tyri mini-bábätká motali v predsienke
. Tri sa mi podarilo vynies von (z toho dve úplne k sebe, tretia skočila hlavičku na asfalt a zmizla niekde v káre
), ale jedna zaliezla do pukliny v stene a netuím, čo s ňou bude.
Není tady
Seli, hezky jsi korunovala vechny svoje prázdninové záitky!
Přeju jim hezký a dlouhý jetěrčí ivot.
Není tady
rostou.............nali jsme bedle a viděla jsem houbaře a nesl hříbky
Není tady
vera napsal(a):
rostou.............nali jsme bedle a viděla jsem houbaře a nesl hříbky
Hříbky apod. já moc nemusím, ale za bedle bych poloila ivot! To jste si určitě moc pochutnali!
Není tady
Jsme na tom stejně, já hříbky přenechám hřibákům. Kdy to roste tak posbírám ve kromě jedovatejch.
Není tady
já bedle nemusím, jsem hříbkař.............zavařuji do malých skleniček, pak srkám úasné naloené houbičky jako ústřice...........jako Bohumil Hrabal
Není tady
Doufám e vám zase nebude vládnout bývalý komunista Fico.
Není tady
Selima napsal(a):
Padá nám vláda... padam, padam, padam... a nikto nevie, čo príde...
koda, e nepadá nám
Není tady
Selima napsal(a):
Nevim o tom,uz aby to bylo.
Není tady
Selima napsal(a):
Seli drím pěsti
Není tady
Kde je Judyna? U jsem jí tu straně dlouho neviděla (nečetla).
Není tady
Petr100 napsal(a):
Doufám e vám zase nebude vládnout bývalý komunista Fico.
Aj ja dúfam... alebo niektorý rusofil. To preplávam buď Dunaj do Rakúska, alebo Moravu - k vám...
Není tady
Niky123 napsal(a):
Chybí tu moc
Není tady
To je radost, tedy pro normální lidi a ne pro Babie.
Policejní usnesení o odloení reklamní větve kauzy Čapí hnízdo není pravomocné
https://newsbox.cz/zpravy/policejni-usn … e-n5hnsajn
Není tady
Niky123 napsal(a):
Taky bych moc ráda věděla, co s ní je. U jsem si tu před časem povzdechla... Doufám, e není v nemocnici a e se nestalo nic váného v jejich rodině.
Judyno, ozvi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Respektíve medzi Pochvážme sa a Skuhrami... Včera som absolvovala svoju prvú maturitu ako profesorka. Prísediaca na opravných, čie len jeden deň a len 10 žudí, ale aj tak... Myslím, e výkon bol OK, za outfit a voňavku ma dokonca opakovane pochválili - vrátane žudí, od ktorých som to ani nečakala. Ale na Skuhry je, e to bolo sfinsky dlhé a únavné, plus naa éfka Predmetovej komisie je prísna, a to sa odzrkadlilo na výsledných známkach
. No nič, preli vetci (mono na a na jednu, tú ete čaká finálny test) a to je hlavné.
Není tady
Selimo, ! Rázem ses dostala do vyích sfér.
Není tady
Seli, na pochvaly i na účast
Není tady
Včerajia rodinná oslava - ako, vydarená, ale bohuiaž v retaurácii, kam sme predtým chodievali aj s naimi, take silná nostalgia za zosnulými
. A ete sme chceli pozva aj tetu s bratrancom a jeho synom, ale sú nakapatí (mono covid-pozitívni), take ďalí krt cez rozpočet.
Proste celé na (_._)
Není tady
Se změnou času na nás opět skočila doba dlouhých zimních večerů... Má to i svoje přednosti, ale mám radi, kdy je dlouho světlo.
Není tady
Včera jsem si pustila na Proglasu Voničku lidových písní a vyslechla rozhovor s Jitkou uranskou, výbornou houslistkou, zpěvačkou, moc ikovnou interpretkou lidových písní i váné hudby. Ve 41 letech umřela v roce 2019 na rakovinu......... Vyprávěla o své hudební cestě, mluvila o svých plánech............ Divný pocit.
Není tady
Zajtra nám mažujú *(začalo sa v spetemrbi, neviem prečo nie cez prázdniny! ) prízemie koly, take máme ditančnú výučbu. Nepríjemne mi to pripomenulo vye roka stráveného na home-office
. Zasa ale nejs do koly nie je také zlé...
Není tady
Na zadní ploině tramvaje stáli dva mení kluci (1. st.), koukali přes sklo na auta a hráli svou vlastní hru: "Hele, tamhle jede Babi!" A tady...... Postupně vyjmenovali různé politiky a státníky. "A teď na nás jede Putin, schovej se!!!"
Není tady
Ahoj vem! Moc vás vechny zdravím v novém roce a přeju astný, zdravý, prostě vydařený nový rok!
Dlouho jsem se neozvala, a to proto, e jsem měla úraz. Při bruslení (na ledovém kluziti) si to namířil malej kluk v protisměru přímo proti mě, já jsem prudce zabrzdila a spadla na zadek, ruce dlaněmi dolů, v pravém úhlu. Zatímco zadek to díky tukovým poltářkům přeil, ruce ne. Obě zápěstí zlomená (přesněji obě vřetenní kosti), následovalo natahování a lámání, 3-hodinová operace, hospitalizace. Nicméně teď u jsem zase doma a pomalu si zvykám, na obou rukách mám dlahy (napůl sádra),prsty mám ale volné, i lokty, take jsem skoro úplně soběstačná, s umytím hlavy mě pomohl manel. Dnes jsem si i nalakovala nehty, kreslila jsem a jak vidíte, i píu. No tak snad u to půjde k lepímu.
Není tady