29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo.
Ja si prvne v zivote zazila to, co basnici a textari vyjadruji slovy: ... Jeste jsi tu, a uz se mi styska... To kdyz se mi milovani balili k odchodu...
Není tady
Dorka napsal(a):
Zakopla si o kaktus?
Sklamem ťa - nie, o lianu niekde na zemi alebo nízko nad zemou... ale padla som do žihľavy, takže nič moč.
Není tady
helena napsal(a):
Lidé ve virtuálním světě si vybíjejí své frustrace a jsou zlí.
Bodejť... celkem jim rozumím (čímž netvrdím, že i fandím).
Právě proto, že "se tak v reálném světě nechovají" - čí spíš chovat nemůžou, protože tam by je okolí rychle zkvaklo, realizujou si svoje představy a odreagovávají svý problémy takhle.
Jen si myslím, že se mejlíš v tom, že "Možná je to anonymitou"... mnozí jsou dohledatelní s vynaložením minimální námahy, pokud o to někdo stojí.
No, já mám opačnou zkušenost Samozřejmě, semtam se nějaká rypna našla, ale ty se najdou vždycky a všude - drtivou většinou jsem našla i pochopení i útěchu, nikdo (kromě těch rypen) si na mně nic nevybíjel a kromě toho dotyčné osoby se chovaly v reálu jako v surreálu.....nejsem na nějaký jiný síti??
Není tady
Selima napsal(a):
Dorka napsal(a):
Zakopla si o kaktus?
Sklamem ťa - nie, o lianu niekde na zemi alebo nízko nad zemou...
ale padla som do žihľavy, takže nič moč.
Na čumec?
Není tady
o lianu niekde na zemi alebo nízko nad zemou
Jestli to byla "Trnkovská" zahrada, taky ti mohl podrazit nohu kocour...
nikdo (kromě těch rypen) si na mně nic nevybíjel
Drobný upřesnění - v tý citaci, na kterou reaguješ, není první tučná věta moje
Není tady
Vím, že ne - reagovala jsem víceméně na Majku,(a na tu její, tebou zvýrazněnou větu) jen jsem to trochu nešikovně citovala.
Není tady
lupina montana napsal(a):
Selima napsal(a):
Dorka napsal(a):
Zakopla si o kaktus?
Sklamem ťa - nie, o lianu niekde na zemi alebo nízko nad zemou...
ale padla som do žihľavy, takže nič moč.
Na čumec?
Áno. aj...
Není tady
helena napsal(a):
o lianu niekde na zemi alebo nízko nad zemou
Jestli to byla "Trnkovská" zahrada, taky ti mohl podrazit nohu kocour... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
nikdo (kromě těch rypen) si na mně nic nevybíjel
Drobný upřesnění - v tý citaci, na kterou reaguješ, není první tučná věta moje http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
Po otvorení záhrady verejnosti sa asi všetky bytosti niekam stiahli...
Není tady
Seli, škodoradostný kocúr sa isto-iste nestiahol.
Není tady
Ten tučný, výrazný kocúrisko sa mi kedysi veľmi páčil - toho by som si asi všimla.
Není tady
Rovnako mám protichodné pocity z toho, že nám včera odpadli tanečky - tešila som sa, ale na koleno/á je to asi lepšie takto, plus som lepšie stíhala návštevu u kamošky a ďalší program.
Není tady
Dostala som pracovný mobil... samo osebe dobrá správa, ale - ALE - je to presne ten androidový telefón inteligentnejší ako ja (a dotykový - NA MOJE ENCHTY!), akému sa v súkromí vyhýbam ako čert krížu...
Není tady
telefón inteligentnejší ako ja
Jojo... to jsou ty pří/stroje, co se s nima člověk bojí zůstat přes noc sám doma...
Ale víš, že se dají koupit dotykový tužky a dokonce i rukavičky? Kdyby ti teda drápky jó vadily...
Není tady
Selima napsal(a):
Dostala som pracovný mobil... samo osebe dobrá správa, ale - ALE - je to presne ten androidový telefón inteligentnejší ako ja (a dotykový - NA MOJE ENCHTY!), akému sa v súkromí vyhýbam ako čert krížu...
![]()
Tak to by mě taky nepotěšilo. Mobil mám už dosluhující, nerada si zvykám na něco nového, blbé je jen to, že ten současný má strašně malá písmenka a bez brýllí nevím, kdo mi volá, a SMSky píšu bez brýlí "šifrované" - s mnoha překlepy, blízcí je pak luští jako hlavolam .
Takže jsem si k narozeninám letos přála nový mobil - "důchodcovský": Aby byl obyčejný, tlačítkový, ale hlavně s velkými písmeny, odolný spadnutí a hlavně - levný. Protože třeba rozsednout si drahý mobil by mě mrzelo.
Tak jsem zvědavá, co mé děti seženou. Myslím, že toto je díra na trhu, že takových je v populaci dost, možná srovnatelně jako těch, co musí mít každou nejnovější mobilovou novinku.
Není tady
helena napsal(a):
Jojo... to jsou ty pří/stroje, co se s nima člověk bojí zůstat přes noc sám doma... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ale víš, že se dají koupit dotykový tužky a dokonce i rukavičky? Kdyby ti teda drápky jó vadily...
Prokristapána - kdybych měla kvůli mobilu hledat nejen ten mobil - odkud vlastně zvoní, kde ho mám zašitý, pak brýle, pak ještě dotykovou tužku nebo nedejbože rukavičky a ještě je navlékat - to bych měla o celodenní program postaráno!
Není tady
Ohledně těch mobilů a dalších věcí - říkám o sobě:
Nejhorší kombinace je chytrý mobil a hloupá žena.
A nebo o nožích: Nejhorší je ostrý nůž a tupá žena.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
Tak to by mě taky nepotěšilo. Mobil mám už dosluhující, nerada si zvykám na něco nového, blbé je jen to, že ten současný má strašně malá písmenka a bez brýllí nevím, kdo mi volá, a SMSky píšu bez brýlí "šifrované" - s mnoha překlepy, blízcí je pak luští jako hlavolam
.
Takže jsem si k narozeninám letos přála nový mobil - "důchodcovský": Aby byl obyčejný, tlačítkový, ale hlavně s velkými písmeny, odolný spadnutí a hlavně - levný. Protože třeba rozsednout si drahý mobil by mě mrzelo.
Tak jsem zvědavá, co mé děti seženou. Myslím, že toto je díra na trhu, že takových je v populaci dost, možná srovnatelně jako těch, co musí mít každou nejnovější mobilovou novinku.
tak jsem se dotykáče bála... ale musím říct, že je úžasný!!!!!!
Není tady
Niky123 napsal(a):
Prokristapána - kdybych měla kvůli mobilu hledat nejen ten mobil - odkud vlastně zvoní, kde ho mám zašitý, pak brýle, pak ještě dotykovou tužku nebo nedejbože rukavičky a ještě je navlékat - to bych měla o celodenní program postaráno!
Já mám dotykovou "tyčku" dodanou přímo s mobilem, zasunutou v mobilu.
Dlouho jsem se bránila chytrému telefonu s internetem. Až před dvěma lety mě přítel konečně přemluvil. Dnes nechápu, proč mi to tak dlouho trvalo, když je to takový super pomocník. Včetně map při mých cyklistických výletech, kalendáře, kam si píšu na každý den věci, co mám udělat. Narozky, svátky... Jsem stále nadšena.
Nehledě na to, že si, Niky, můžeš písmenka zvětšit, když je nevidíš...
Není tady
to bych měla o celodenní program postaráno
Mňo... já jen a pouze upozornila na možnosti...
Nicméně vzpomínám na "svého prvního"... dlouho jsem se bránila, ale nakonec jsem byla donucena. K obveselení dětiček, který jsem požádala o večerní rychlokurz... "zapnout, vypnout, NIC NEVYMAZAT" - a ostatní intuitivně...
Není tady
Niky123 napsal(a):
Tak to by mě taky nepotěšilo. Mobil mám už dosluhující, nerada si zvykám na něco nového, blbé je jen to, že ten současný má strašně malá písmenka a bez brýllí nevím, kdo mi volá, a SMSky píšu bez brýlí "šifrované" - s mnoha překlepy, blízcí je pak luští jako hlavolam
.
Díra na trhu to není. Takových telefonů je hafo.
Ať ti koupí Aligátora. Budeš mít stejný telefon, jako má Zeman.
Není tady
Vím, že už je něco koupeno. Nechám se překvapit.
Kdyby to byl Aligátor (slyším o tom poprvé), tak by to byla tedy první věc, v čem jsem se se Zemanem shodla.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Vím, že už je něco koupeno. Nechám se překvapit.
Kdyby to byl Aligátor (slyším o tom poprvé), tak by to byla tedy první věc, v čem jsem se se Zemanem shodla.
Tys neviděla, jak Zeman po svém zvolení ukazoval Aligátora?
Není tady
tak by to byla tedy první věc, v čem jsem se se Zemanem shodla
Tempora mutantur et nos mutamur in illis.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
.
Nie je to diera - ja som mame kúpila presne takýto a trochu miernejší a kvapku viac vytúnený mám rezervovaný pre seba, až mi terajší - súkromný - doslúži. Len treba nájsť skôr malú predajničku (ja som ich objavila ako výborný a nie drahý servis), kde majú pochopenie.
Není tady
helena napsal(a):
Jojo... to jsou ty pří/stroje, co se s nima člověk bojí zůstat přes noc sám doma... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Rukavičky som videla, tie ma zaujali... Tužky vraj na tieto androidy celkom nefungujú, ale neviem - neskúšala som.
Není tady