29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včera som vliekla z Knauflandu dosť veľký nákup... a nejaký fešný mladík mi ponúkol pomoc. Bohužiaľ som si rýchlo uvedomila, že namiesto flirtu ako kedysi to zrejme znamená "Pomôžem starenke a urobím dobrý skutok"
Není tady
když se ti chtěl dívat dlouze do očí?
Není tady
Selima napsal(a):
Včera som vliekla z Knauflandu dosť veľký nákup... a nejaký fešný mladík
mi ponúkol pomoc. Bohužiaľ som si rýchlo uvedomila, že namiesto flirtu ako kedysi to zrejme znamená "Pomôžem starenke a urobím dobrý skutok"
![]()
![]()
....člověk si to nechce připustit, že jo.....ale i a) může být správně, co víš
......pořád ještě zaznamenávám různé vyřčené i nevyřčené signály od vrstevníků mých dětí (téměř čtyřicátníci
),
, což přecházím s mateřským úsměvem....tak ale potěší to, co si budem.....
Není tady
Pamatuji si, jak jsem asi v páté třídě - já dítko slušně vychované - v autobuse pouštěla sednout jednu dívku coby starší osobu, Dodnes pamatuji její udivený výraz a tvář, dnes ji z té vzpomínky tipuji tak na 16 let...
Není tady
Není tady
Niky123 napsal(a):
Pamatuji si, jak jsem asi v páté třídě - já dítko slušně vychované - v autobuse pouštěla sednout jednu dívku coby starší osobu, Dodnes pamatuji její udivený výraz a tvář, dnes ji z té vzpomínky tipuji tak na 16 let...
Tak teď jsem se zasmála! Přesně tak to ale je
Já pamatuju, jak jsem zůstala paf, když mě okolo mládežníci začali zdravit "dobrý den".
Není tady
mia napsal(a):
Selima napsal(a):
mi ponúkol pomoc. Bohužiaľ som si rýchlo uvedomila, že namiesto flirtu ako kedysi to zrejme znamená "Pomôžem starenke a urobím dobrý skutok"
![]()
![]()
......pořád ještě zaznamenávám různé vyřčené i nevyřčené signály od vrstevníků mých dětí (téměř čtyřicátníci
),
....Je tady ještě jedna možnost , mladík by zrychlil krok a už bys neviděla ani jeho, ani nákup.
Není tady
vrabčák napsal(a):
když se ti chtěl dívat dlouze do očí?
Tak to mal smolu.. .fakt ma ten nákup ťahal k zemi a úplne ma vyčerpal... To by u mňa nemal šanci ani Johny Depp alebo Joaquin Phoenix.
Není tady
mia napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
![]()
),
Tak, ešte pred cca 4-5 rokmi ma balil tridsiatnik (a aj to verbalizoval, volal ma na kávu)... ale to bola iná situácia... a iná aj ja, samozrejme.
Není tady
Niky123 napsal(a):
Ja som mala prvú depku,. keď mi o cca 10 rokov mladší teenageri po prvýkrát povedali "teta".
Odvtedy som už otrlá.
Není tady
Judyna napsal(a):
mia napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
![]()
),
....Je tady ještě jedna možnost
, mladík by zrychlil krok a už bys neviděla ani jeho, ani nákup.
Aj to je možné... ale najcennejší z celého nákupu bol pekáč za cca 7 eur, zvyšok - škoda reči... A mladík šiel do neďalekej brány (to som si odsledovala, keď som rozdýchala šok a emócie ).
Není tady
hodně starých babek se bojí
o svou kabelu, tašku na kolečkách či jiné zavazadlo, když jim člověk nabídne pomoc, třeba při nastupování nebo vystupování v dopravním prostředku.
Není tady
Dúfam, že ešte nepatrím ku starým babkám (necítim sa tak), ale ani moja 81-ročná mama nie je bojazlivá... ona je skôr taká "ja sám, ja sám", čo ale vo finále vyjde narovnako...
Není tady
Seli, ubezpečuju tě, že k nim nepatříš. Máš vitality, nápadů, radosti ze života atd. víc než "20".
Není tady
Holky, nás se to netýká, my jsme jiné .....otázka je, co s námi udělá časem postupující demence
Není tady
Len to, že nám to bude jedno (že sme babky... )
Není tady
Tak to je asi jediná světlá stránka demence.
Není tady
Náš kocour spal na škrabadle. Pak se probudil a koukal na světýlka venku. Přitiskla jsem se k němu - úplně splynutí dvou duší.
A pak, potvora, seknul.
Není tady
Kocour to "splynutí" viděl evidentně jinak :-)
Není tady
vrabčák napsal(a):
Náš kocour spal na škrabadle. Pak se probudil a koukal na světýlka venku. Přitiskla jsem se k němu - úplně splynutí dvou duší.
A pak, potvora, seknul.
vnučka Luci, 10let, si vyprosila za vysvědčení kočičku. Rodiče nechtěli, rozmlouvali jí to atd., už ji mají 6 měsíců a jsou všichni z ní paf, zvlášť syn, který byl dříve zásadně proti, ráno se po ní shání, dává jí šunku, dohlíží na její jídelníček, máma jí koupila krásný pelíšek, má zateplený domeček, který byl hodně drahý............to teda čumím a trochu se divím. Pro mě je kočka venku, spí v kůlně a loví myši.
Do budoucna to nevidím dobře, bydlí hned u lesa...............jakmile se začne toulat, bude to jasné. Chtějí jí nechat 1x koťata, tak ji nekastrují zatím.
Není tady
vera napsal(a):
Do budoucna to nevidím dobře, bydlí hned u lesa...............jakmile se začne toulat, bude to jasné. Chtějí jí nechat 1x koťata, tak ji nekastrují zatím.
Máš ráda kočky a koťátka?
Není tady
vera napsal(a):
vrabčák napsal(a):
A pak, potvora, seknul.vnučka Luci, 10let, si vyprosila za vysvědčení kočičku. Rodiče nechtěli, rozmlouvali jí to atd., už ji mají 6 měsíců a jsou všichni z ní paf, zvlášť syn, který byl dříve zásadně proti, ráno se po ní shání, dává jí šunku, dohlíží na její jídelníček, máma jí koupila krásný pelíšek, má zateplený domeček, který byl hodně drahý............to teda čumím a trochu se divím. Pro mě je kočka venku, spí v kůlně a loví myši.
vero, proč jí chtějí nechat koťátka? Všude stovky koček "navíc"
Není tady
Myslím si, že Věra má ke kočkám pragmatický přístup, jak to většinou bývalo a asi i je na venkově zvykem.
Ani já jsem nikdy netoužila po kočce domácí, ale najednou s námi kocour bydlí. Po dvou psech je to trochu něco jiného. S pejsky jsme se venčili, kočičák je jen doma... A nejen to. Pes je pes, kočka je kočka. Je to divoch, ale u veterináře se projevuje hodně bázlivě, a tak nám pan doktor nedoporučil brát ho ven. Prý by to byl pro něj hlavně stres.
Podle mne lidi z města ve většině případů berou domácí kočičáky jako domácí mazlíčky.
Věro, nechci poučovat, ale s šunkou bych to nepřeháněla; bohužel bývá v současnosti hodně slaná. Spoustu koček má problém s ledvinami...
Není tady
vrabčák napsal(a):
Myslím si, že Věra má ke kočkám pragmatický přístup, jak to většinou bývalo a asi i je na venkově zvykem.
Ani já jsem nikdy netoužila po kočce domácí, ale najednou s námi kocour bydlí. Po dvou psech je to trochu něco jiného. S pejsky jsme se venčili, kočičák je jen doma... A nejen to. Pes je pes, kočka je kočka. Je to divoch, ale u veterináře se projevuje hodně bázlivě, a tak nám pan doktor nedoporučil brát ho ven. Prý by to byl pro něj hlavně stres.
Podle mne lidi z města ve většině případů berou domácí kočičáky jako domácí mazlíčky.
Věro, nechci poučovat, ale s šunkou bych to nepřeháněla; bohužel bývá v současnosti hodně slaná. Spoustu koček má problém s ledvinami...
vrabčáku, máš pravdu! Já šunku také dávám, vím, že to není dobře. Ale balím do ní prášek. Nemáte tip na něco lepšího (zdravějšího), kam schovat prášek, aby to ta potvora snědla?
Není tady
Do dietního salámu? Byl vždycky dost levný, bůhvíco to asi není, ale snad není tak přesolený. Nebo do taveného sýra, o kterém ale taky nekoluje nic dobrého. Náš kocour je z něho nadšený, ale dostane ho výjimečně a jen malinko.
Není tady