25.ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 25.ledna : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.ledna : Dieta po vánocích? Leden, na váhu zásadně (ne)vlezem! 4.ledna : Účinný a ekologický domácí prostředek na mytí nádobí vyrobíte za zlomek ceny |
|
|
Ano, časosběrný dokument Karolína jsem viděla, jen mi utekl začátek. Doufám, že se to dá najít. Bylo to moc zajímavé.
Stihla i zvládla a stíhá i zvládá toho strašně moc , na to bych neměla. Ale měla velké štěstí, že potkala opravdu dobrého životního partnera.
Chtěla bych se podívat i na Ester. Helenu Třeštíkovou upřímně obdivuju.
Není tady
Palomita napsal(a):
Nevím kam to dát, tak to plácnu sem. Neviděl jste někdo teď nový dokument od Třeštíkové "Karolína"?
Jo, viděla. Obdivuhodná ženská. Moc se mi to líbilo.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Ano, časosběrný dokument Karolína jsem viděla, jen mi utekl začátek. Doufám, že se to dá najít. Bylo to moc zajímavé.
Stihla i zvládla a stíhá i zvládá toho strašně moc, na to bych neměla. Ale měla velké štěstí, že potkala opravdu dobrého životního partnera.
Chtěla bych se podívat i na Ester. Helenu Třeštíkovou upřímně obdivuju.
https://www.ceskatelevize.cz/porady/125 … 268120001/ našla jsem to tady
Jo, jsou lidé, kteří v sobě mají perpetum mobile a mají můj obdiv, na druhou stranu jsem ráda, že k nim nepatřím
Není tady
Já bych něco z ní měla ráda. Když jsem viděla tu ruinu, na kterou zžůstala sama s děckem.... A on to dala! A ještě si dokázala najít dobrého partnera a nakonec v dost vysokém věku mít tři děti. Žádná skleníková panenka.
Není tady
Judyna napsal(a):
Já bych něco z ní měla ráda. Když jsem viděla tu ruinu, na kterou zžůstala sama s děckem.... A on to dala! A ještě si dokázala najít dobrého partnera a nakonec v dost vysokém věku mít tři děti. Žádná skleníková panenka.
To teda Když jsem viděla tu ruinu, říkala jsem si, že musí být naprostý blázen jít do něčeho takového.. než jsem si uvědomila, že jsme se nezachovali jinak. Jak se člověk zamiluje do místa, nic ho neodradí. Ať to v televizi vypadalo sebehůř, v jejích očích to byl hrad a ten z toho nakonec i vybudovala(i).
Nezbývá, než jí přát, aby její chlap ten její nevyčerpatelný zdroj energie ustál a vydrželo jim to ještě spoustu let
Není tady
Ano. Ať jí to vydrží jak ve vztahu, tak ať má i dál úspěchy v práci. Chtěla jsem napsat, že si úspěchy zaslouží, ale ona to má vše svou vlastní zásluhou.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ano. Ať jí to vydrží jak ve vztahu, tak ať má i dál úspěchy v práci. Chtěla jsem napsat, že si úspěchy zaslouží, ale ona to má vše svou vlastní zásluhou.
To určitě. Jen mě na konci zarazilo, jak říkala, že její muž je určitě báječný otec. O báječném manželovi neříkala vůbec nic. Což by byla škoda..
Není tady
Myslím si, že to vzala dohromady, že je s ním spokojená celkově. Taky jí moc fandím a držím ve všem palce!
Není tady
Palomita napsal(a):
Judyna napsal(a):
To určitě. Jen mě na konci zarazilo, jak říkala, že její muž je určitě báječný otec. O báječném manželovi neříkala vůbec nic. Což by byla škoda..
No ona na konci říkala (jestli se dobře pamatuju) něco v tom smyslu, že manželství není ráj na zemi, ale že dobré. A že mají občas itálii...
Není tady
Palomita napsal(a):
Nevím kam to dát, tak to plácnu sem. Neviděl jste někdo teď nový dokument od Třeštíkové "Karolína"?
To mi uteklo škoda, časosběrné dokumenty mám moc ráda. Miluju její Manželské etudy
Zkusím najít, zda není k podívání online....
Není tady
LENNNA napsal(a):
Palomita napsal(a):
To mi uteklo
škoda, časosběrné dokumenty mám moc ráda. Miluju její Manželské etudy
Zkusím najít, zda není k podívání online....
To víš, že je, už včera jsem sem dávala link Tohle je trošku zrychlenější, než byly etudy, ale svou hodnotu to má
Není tady
Taky jim fandím
Od 41:38 říká, že je on je muž jejího života, nejlepší ze všech, včetně první lásky, včetně všeho... V závěru upřesňuje: prý by ten společný život nenazvala snem, ale myslí si, že žije dobrý život. To je hlavní!
Není tady
Tak jsem zkoukla Karolínu i Ester - díky za odkaz, kdybyste to nezmínily, tak mi to uteklo a časosběrné dokumenty od Třeštíkové mám fakt ráda Nezklamaly ani tyto dva díly
Karolína je mi sice hodně vzdálená vším, ale velmi před ní smekám - stále šla kupředu, měla to hodně těžké a měla jako samotná ženská hodně naloženo a přitom byla neustále pozitivní, že vše zvládne. Velký obdiv!
Moc se mi líbil ten domek, chápu, že se zamilovala! Ester mi jako člověk byla mnohem bližší. Ačkoliv je známá osoba, neměla jsem tušení, s čím se v životě musí potýkat, také si užila své. Člověk vidí na obrazovkách známou osobnost - vyparáděnou, s úsměvem, že ho ani nenapadne (což je ale samozřejmě hloupost), že ten člověk může mít trápení a těžký život.
Není tady
Ester jsem dokoukala před chvilkou. a mám to stejně jako Lena. Karolína, ač úplně jiná, má můj velký obdiv a moc bych z ní kousek potřebovala.
O Ester jsem trošku věděla jen to, že byla ve fiannční tísni kvůli tomu baráku a věděla jsem o synovci. Ale že á takové trápení s manželem jsem netuila.
Navíc - tedy jen podle pohledu, nemusí to tak být, ten starší kluk vypadá, že má dost nízké sebevědomí, možná ho to vše zasáhlo.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ester jsem dokoukala před chvilkou. a mám to stejně jako Lena. Karolína, ač úplně jiná, má můj velký obdiv a moc bych z ní kousek potřebovala.
O Ester jsem trošku věděla jen to, že byla ve fiannční tísni kvůli tomu baráku a věděla jsem o synovci. Ale že á takové trápení s manželem jsem netuila.
Navíc - tedy jen podle pohledu, nemusí to tak být, ten starší kluk vypadá, že má dost nízké sebevědomí, možná ho to vše zasáhlo.
Take jsem vcera skoukla dokument o Ester,jako mlada nenapadna slecna,leta ji pridali na krase.Ester mam rada ,prijde me velmi empaticka zena.Dokument jen potrvrdil,ze je to velice silna zena ktera to nemela v zivote vubec lehke.Jeji muz me prijde jako nezodpovedny clovek. Predelavali barak na kterem byla velka hypoteka,Ester mela starost jak to vsechno splati a on myslim,ze dva mesice po nastehovani si sbali fidlatka a jde o dum dal ?? A pak se rozhodne vratit.Vubec nemam za zle Ester ,ze se take zamilovala,ale neznicila tim rodinu.Jen si rikam jak zena muze neustale omlouvat manzelovi nevery.Ta laska ke sve zene tam byt proste nemuze,snad jen zvyk.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Take jsem vcera skoukla dokument o Ester,jako mlada nenapadna slecna,leta ji pridali na krase.Ester mam rada ,prijde me velmi empaticka zena.Dokument jen potrvrdil,ze je to velice silna zena ktera to nemela v zivote vubec lehke.Jeji muz me prijde jako nezodpovedny clovek. Predelavali barak na kterem byla velka hypoteka,Ester mela starost jak to vsechno splati a on myslim,ze dva mesice po nastehovani si sbali fidlatka a jde o dum dal ?? A pak se rozhodne vratit.Vubec nemam za zle Ester ,ze se take zamilovala,ale neznicila tim rodinu.Jen si rikam jak zena muze neustale omlouvat manzelovi nevery.Ta laska ke sve zene tam byt proste nemuze,snad jen zvyk.
Lidé se k nám chovají jen tak, jak jim to dovolíme. V manželství to platí dvojnásob. Krásný důkaz byl, jak manžel Ester nesnášel, když kouřila, ale u milenky to toleroval. Pak už mu to až tak nevadilo ani u ní. Právě to, že je taková mírná a poddajná se nakonec obrací proti ní v podobě chování jejího manžela vůči ní. Jejich vztah by mi také nevyhovoval, ale oni už to asi mají nějak zmáknuté a proto jsou stále spolu, nebo se k sobě aspoň vrací.
Není tady
eremuruss napsal(a):
Judyna napsal(a):
Navíc - tedy jen podle pohledu, nemusí to tak být, ten starší kluk vypadá, že má dost nízké sebevědomí, možná ho to vše zasáhlo.Take jsem vcera skoukla dokument o Ester,jako mlada nenapadna slecna,leta ji pridali na krase.Ester mam rada ,prijde me velmi empaticka zena.Dokument jen potrvrdil,ze je to velice silna zena ktera to nemela v zivote vubec lehke.Jeji muz me prijde jako nezodpovedny clovek. Predelavali barak na kterem byla velka hypoteka,Ester mela starost jak to vsechno splati a on myslim,ze dva mesice po nastehovani si sbali fidlatka a jde o dum dal ?? A pak se rozhodne vratit.Vubec nemam za zle Ester ,ze se take zamilovala,ale neznicila tim rodinu.Jen si rikam jak zena muze neustale omlouvat manzelovi nevery.Ta laska ke sve zene tam byt proste nemuze,snad jen zvyk.
Erem, ono není nic tak černobílé a jednoduché. Jednak zvenčí do toho nikdo nevidíme, jednak jsme každý jiný a máme jiné myšlení, jiné důvody, jiné věci nám vadí, jiné věci chceme... není to tak jednoduché. Navíc ona tam říká (už nevím doslovně) něco ve smyslu, že není pro rozbíjení rodin, ale spíše pro snažení se je udržet.
Není tady
Ano, říkala, že je spíš "opravář". Teď jde o to, co je lepší pro děti. To myslím teď obecně. Každý případ je jiný.
Není tady
Judyna napsal(a):
Ano, říkala, že je spíš "opravář". Teď jde o to, co je lepší pro děti. To myslím teď obecně. Každý případ je jiný.
Jo opravit, když to jde, ale ne za každou cenu.
Není tady
Tak tak.
Není tady
Určitě má vliv i víra.
Není tady
vrabčák napsal(a):
Určitě má vliv i víra.
Určitě.
Není tady
No život se sem tam zašmodrchá.
Znám lidi, kde po rozvodu a pár letech byla druhá svadba.
Na druhou stranu nikdy nepochopím lidi, kde z lásky vznikne nenávist, často i za hroba A hlavně, když pak boje vedou přes děti. To je pak na
Není tady
Skuhrám, skuhrám
V pátek jsem koupila v Kaufu dva nádherné obří červené grepy. Dnes oba směr koš.
No co člověk muže chtít od skopčáků
Není tady
eremuruss napsal(a):
Judyna napsal(a):
Navíc - tedy jen podle pohledu, nemusí to tak být, ten starší kluk vypadá, že má dost nízké sebevědomí, možná ho to vše zasáhlo.Take jsem vcera skoukla dokument o Ester,jako mlada nenapadna slecna,leta ji pridali na krase.Ester mam rada ,prijde me velmi empaticka zena.Dokument jen potrvrdil,ze je to velice silna zena ktera to nemela v zivote vubec lehke.Jeji muz me prijde jako nezodpovedny clovek. Predelavali barak na kterem byla velka hypoteka,Ester mela starost jak to vsechno splati a on myslim,ze dva mesice po nastehovani si sbali fidlatka a jde o dum dal ?? A pak se rozhodne vratit.Vubec nemam za zle Ester ,ze se take zamilovala,ale neznicila tim rodinu.Jen si rikam jak zena muze neustale omlouvat manzelovi nevery.Ta laska ke sve zene tam byt proste nemuze,snad jen zvyk.
Neospravedlňuješ aj ty niekedy napr. bývalému až priveľa? Možno každý máme niekoho, komu odpustíme úplne všetko... blbé je, keď to ten človek zneužije - a zneužíva.
Není tady