Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 23. 5. 2016 21:45

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Niečo medzi Radosťou a Skuhrami

Jinak já jsem šla včera z práce domů - už byla tma a u křižovatky projíždělo jediné auto, z něho se vyklonil nějaký mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla, ale radost mi to udělalo.
Dnes jsem šla domů za plného světla a NIC. (to je ta část skuhrací).
smile

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#52 23. 5. 2016 22:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Judyna napsal(a):

A ted Ti chladí? OPokud ano, může být jen vadná šňůra. Třeba.

Nenašla som odvahu znovu ju zapojiť (a vyhodiť si elektrinu...). Má už 25 rokov a mraznička sa už dlhšie tvári "odchodovo", takže jej asi naozaj budem musieť zamávať rock a kúpiť si novú. Idem pozerať ponuky na splátky. hmm

Upravil(a) Selima (23. 5. 2016 22:09)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 23. 5. 2016 22:14

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Selimo, tak to už bude asi muzeální kousek. Až si pak koupíš novou, porovnej schválně spotřebu elektřiny. wink

Není tady

#54 23. 5. 2016 22:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Judyna napsal(a):

Jinak já jsem šla včera z práce domů - už byla tma a u křižovatky projíždělo jediné auto, z něho se vyklonil nějaký mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla, ale radost mi to udělalo.
smile

big_smile Myslíš, že je to svetlom...? Tak potom by mohla urobiť svoje burka (alebo kapucňa) rodna. Nič v zlom... Mne sa občas stane niečo v duchu "Zozadu lýceum, spredu múzeum".... tillfreds Ale snažím brať to z tej lepšej stránky. Ale vlastne minule som dostala pozvanie "na pivo" aj spredu, ale osvetlenie bolo veru trochu poslabšie. kapitulation

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#55 23. 5. 2016 22:16

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Judyna napsal(a):

smile

To je hezký. smile Myslím, že každou ženu zájem potěší. smile

Není tady

#56 23. 5. 2016 22:38

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Judyna napsal(a):

smile

big_smile Myslíš, že je to svetlom...?
Tak potom by mohla urobiť svoje burka (alebo kapucňa) rodna. Nič v zlom... Mne sa občas stane niečo v duchu "Zozadu lýceum, spredu múzeum".... tillfreds Ale snažím brať to z tej lepšej stránky. Ale vlastne minule som dostala pozvanie "na pivo" aj spredu, ale osvetlenie bolo veru trochu poslabšie. kapitulation

Neeeee, to určitě neeeee big_smile

Upravil(a) Judyna (23. 5. 2016 22:38)

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#57 23. 5. 2016 22:40

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Judyna napsal(a):

A ted Ti chladí? OPokud ano, může být jen vadná šňůra. Třeba.

Nenašla som odvahu znovu ju zapojiť (a vyhodiť si elektrinu...). Má už 25 rokov a mraznička sa už dlhšie tvári "odchodovo", takže jej asi naozaj budem musieť zamávať rock a kúpiť si novú. Idem pozerať ponuky na splátky. hmm

Seli tak to jo. To bude muset být nová.

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#58 24. 5. 2016 5:33

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Judyna napsal(a):

smile

big_smile Myslíš, že je to svetlom...? Tak potom by mohla urobiť svoje burka (alebo kapucňa) rodna. Nič v zlom... Mne sa občas stane niečo v duchu "Zozadu lýceum, spredu múzeum".... tillfreds Ale snažím brať to z tej lepšej stránky. Ale vlastne minule som dostala pozvanie "na pivo" aj spredu, ale osvetlenie bolo veru trochu poslabšie. kapitulation

Onehdá jsem někam dojela na kole a nějaký pán se mě na něco ptal a oslovil mě slečno. Odpověděla jsem mu a s lehoučkou ironií, leč s potěšením jsem nakonec řekla: A za tu slečnu Vám děkuju. To víte, v padesáti to ženskou potěší...wink big_smile

Není tady

#59 24. 5. 2016 7:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Niky123 napsal(a):

Selima napsal(a):

Judyna napsal(a):

smile

Onehdá jsem někam dojela na kole a nějaký pán se mě na něco ptal a oslovil mě slečno. Odpověděla jsem mu a s lehoučkou ironií, leč s potěšením jsem nakonec řekla: A za tu slečnu Vám děkuju. To víte, v padesáti to ženskou potěší...wink big_smile

Take jsem pri prodavani oslovena hlavne staryma lidma slecno.No ale kdyz se podivam na fotky ktere tu zbyli po mame,kde ma svatebni fotky svych znamych a kamaradek ktere v e 25 letech vypadali na 45 let,tak se tem starym lidem vubec nedivim,kdyz me vidi takto mlade.Nebo moje babicka ktere na svatbe moji mamy bylo 56 let a byla to schrbena starenka o hulce se satkem na hlave v dnesni dobe takto vypadaji starenky kterym tahne pres 80 let.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#60 24. 5. 2016 7:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

... mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla
Dobře´s udělala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Taky bys mohla bejt v novinách, v televizi... no podívej  - Svůdník se vetřel do přízně osamělých žen a připravil je o statisíce http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#61 24. 5. 2016 8:17

Niky123
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

... mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla
Dobře´s udělala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Taky bys mohla bejt v novinách, v televizi... no podívej  - Svůdník se vetřel do přízně osamělých žen a připravil je o statisíce http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

.... a nebo taky o kejhák..... mad vissla

Poznámkapro helču: Víš to jistě, že Judyna je osamělá žena? wink tongue vissla big_smile

Není tady

#62 24. 5. 2016 8:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Víš to jistě, že Judyna je osamělá žena?
Co já... podstatný je, co si myslel tem mládenec... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#63 29. 5. 2016 20:01

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Náš mladý se k 1. 6. stěhuje. Na jedné straně jsem ráda, má přece jenom odlišný životní styl než my - staří rodiče, ale na straně druhé to bude nezvyk.

Není tady

#64 29. 5. 2016 20:09

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Pokud "mlady" byl sam... Tak min. na pul roku je to pro "stare rodice" wink spise na skuhraci... sad

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#65 29. 5. 2016 20:13

Dorka
Zablokovaný

Dnes bylo takove vedro, ze uz jsem se normalka vazne zacla tesit na muj nadherny a uzasny rybnicek...

Není tady

#66 29. 5. 2016 21:47

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Dorka napsal(a):

Pokud "mlady" byl sam... Tak min. na pul roku je to pro "stare rodice" wink spise na skuhraci... sad

No nevím. Těším se, že si zařídím nově jeho pokoj, na druhé straně je to takové nějaké divné. Mám jenom jedno dítě.

Není tady

#67 29. 5. 2016 22:16

Dorka
Zablokovaný

Pak bude platit, co jsem napsala, uvidis...

Není tady

#68 30. 5. 2016 11:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To je vo finále jedno, koľko ich je... kamoške sa odsťahoval syn a dcéra je technicky doma, ale furt je preč s frajerom - a kamoška trpí... grater kapitulation Hovorím jej, že deti dobre vychovala, môže byť pyšná a pustiť ich do sveta, ale nejako to nefunguje. wink

Brita

Není tady

#69 30. 5. 2016 11:14

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Dorka napsal(a):

No nevím. Těším se, že si zařídím nově jeho pokoj, na druhé straně je to takové nějaké divné. Mám jenom jedno dítě.

Taky mám jen jedno dítě, navíc jsem bez partnera. Syn se odstěhoval před necelým rokem. Ano, zpočátku to bylo "divné", ale časem se to spraví. To je totiž normální stav - tak by to mělo být.
Jeho pokoj jsem zařídila také nově, až mi bylo vyčítáno, že až moc rychle big_smile

Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#70 30. 5. 2016 22:13

Dorka
Zablokovaný

Potvrzuji. Az odejde jedine dite, nebo to "posledni", nasleduje obrovska euforie a radost, co ze si jak 'krasne zaridim/e a uziju/eme...
Ta RYCHLE vyprcha a nastoupi PRAZDNO... Prazdnota po lidickach, o ktere jsme se "museli" starat, a delali jsme to TAK RADI, ze az ted nam dochazi, JAK NAM TO CHYBI...
Ale to taky prejde, nebojte, az si plne uvedimite, kolik SVOBODY mate pro SEBE... wink

Není tady

#71 30. 5. 2016 23:37

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

To je vo finále jedno, koľko ich je... kamoške sa odsťahoval syn a dcéra je technicky doma, ale furt je preč s frajerom - a kamoška trpí... grater kapitulation Hovorím jej, že deti dobre vychovala, môže byť pyšná a pustiť ich do sveta, ale nejako to nefunguje. wink

No to je jako ja.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#72 31. 5. 2016 6:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Alle ona na rozdiel od teba ani nemá partnera - tvrdí, že keby ho mala, bolo by jej menej smutno... ale keď ťa počúvam (čítam), už si nie som taká istá....

Brita

Není tady

#73 31. 5. 2016 6:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nejhorší to bylo s posledním dítětem. Takový... definitivní.
Ale dneska bych je, já krkavčí matka http://fora.babinet.cz/img/smilies/gloria.gif, už nafurt zpátky nechtěla... natožpak s mrňousama. Zlatej klid... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#74 2. 6. 2016 19:00

vrabčák
♥♥♥♥♥♥♥

Už po několik dnů se setkávám ráno ve stejnou dobu s mourkem; sedí schoulený na chodníku vždycky na stejným místě v blízkosti zaparkovanýho auta, na krku obojek...

Je zcela zbytečné se ptát, jaký má život smysl.
Má takový smysl, jaký mu dáme.
                                                           Seneca

Není tady

#75 2. 6. 2016 22:58

Dorka
Zablokovaný

No, kdyby to byl obrovsky cerny kocour se zlatyma ocima, sviticima vic nez baterky, tak zrejme bydlis blzko nas...
Ja uz tu moju maluckou nevinnou kocinku ven nepoustim, ale fakt si nejsem jista, jestli neni
pozde, no...i

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí