29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jinak já jsem šla včera z práce domů - už byla tma a u křižovatky projíždělo jediné auto, z něho se vyklonil nějaký mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla, ale radost mi to udělalo.
Dnes jsem šla domů za plného světla a NIC. (to je ta část skuhrací).
Není tady
Judyna napsal(a):
A ted Ti chladí? OPokud ano, může být jen vadná šňůra. Třeba.
Nenašla som odvahu znovu ju zapojiť (a vyhodiť si elektrinu...). Má už 25 rokov a mraznička sa už dlhšie tvári "odchodovo", takže jej asi naozaj budem musieť zamávať a kúpiť si novú. Idem pozerať ponuky na splátky.
Upravil(a) Selima (23. 5. 2016 22:09)
Není tady
Selimo, tak to už bude asi muzeální kousek. Až si pak koupíš novou, porovnej schválně spotřebu elektřiny.
Není tady
Judyna napsal(a):
Jinak já jsem šla včera z práce domů - už byla tma a u křižovatky projíždělo jediné auto, z něho se vyklonil nějaký mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla, ale radost mi to udělalo.
Myslíš, že je to svetlom...? Tak potom by mohla urobiť svoje burka (alebo kapucňa)
. Nič v zlom... Mne sa občas stane niečo v duchu "Zozadu lýceum, spredu múzeum"....
Ale snažím brať to z tej lepšej stránky. Ale vlastne minule som dostala pozvanie "na pivo" aj spredu, ale osvetlenie bolo veru trochu poslabšie.
Není tady
Judyna napsal(a):
To je hezký. Myslím, že každou ženu zájem potěší.
Není tady
Selima napsal(a):
Judyna napsal(a):
Myslíš, že je to svetlom...? Tak potom by mohla urobiť svoje burka (alebo kapucňa)
. Nič v zlom... Mne sa občas stane niečo v duchu "Zozadu lýceum, spredu múzeum"....
Ale snažím brať to z tej lepšej stránky. Ale vlastne minule som dostala pozvanie "na pivo" aj spredu, ale osvetlenie bolo veru trochu poslabšie.
Neeeee, to určitě neeeee
Upravil(a) Judyna (23. 5. 2016 22:38)
Není tady
Selima napsal(a):
Judyna napsal(a):
A ted Ti chladí? OPokud ano, může být jen vadná šňůra. Třeba.
Nenašla som odvahu znovu ju zapojiť (a vyhodiť si elektrinu...). Má už 25 rokov a mraznička sa už dlhšie tvári "odchodovo", takže jej asi naozaj budem musieť zamávať
a kúpiť si novú. Idem pozerať ponuky na splátky.
Seli tak to jo. To bude muset být nová.
Není tady
Selima napsal(a):
Judyna napsal(a):
Onehdá jsem někam dojela na kole a nějaký pán se mě na něco ptal a oslovil mě slečno. Odpověděla jsem mu a s lehoučkou ironií, leč s potěšením jsem nakonec řekla: A za tu slečnu Vám děkuju. To víte, v padesáti to ženskou potěší...
Není tady
Niky123 napsal(a):
Selima napsal(a):
Judyna napsal(a):
Onehdá jsem někam dojela na kole a nějaký pán se mě na něco ptal a oslovil mě slečno. Odpověděla jsem mu a s lehoučkou ironií, leč s potěšením jsem nakonec řekla: A za tu slečnu Vám děkuju. To víte, v padesáti to ženskou potěší...
![]()
Take jsem pri prodavani oslovena hlavne staryma lidma slecno.No ale kdyz se podivam na fotky ktere tu zbyli po mame,kde ma svatebni fotky svych znamych a kamaradek ktere v e 25 letech vypadali na 45 let,tak se tem starym lidem vubec nedivim,kdyz me vidi takto mlade.Nebo moje babicka ktere na svatbe moji mamy bylo 56 let a byla to schrbena starenka o hulce se satkem na hlave v dnesni dobe takto vypadaji starenky kterym tahne pres 80 let.
Není tady
... mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla
Dobře´s udělala...
Taky bys mohla bejt v novinách, v televizi... no podívej - Svůdník se vetřel do přízně osamělých žen a připravil je o statisíce
Není tady
helena napsal(a):
... mladý muž a zval mě na panáka. Jasněže jsem nešla
Dobře´s udělala... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
Taky bys mohla bejt v novinách, v televizi... no podívej - Svůdník se vetřel do přízně osamělých žen a připravil je o statisíce http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
.... a nebo taky o kejhák.....
Poznámkapro helču: Víš to jistě, že Judyna je osamělá žena?
Není tady
Víš to jistě, že Judyna je osamělá žena?
Co já... podstatný je, co si myslel tem mládenec...
Není tady
Náš mladý se k 1. 6. stěhuje. Na jedné straně jsem ráda, má přece jenom odlišný životní styl než my - staří rodiče, ale na straně druhé to bude nezvyk.
Není tady
Pokud "mlady" byl sam... Tak min. na pul roku je to pro "stare rodice" spise na skuhraci...
Není tady
Dnes bylo takove vedro, ze uz jsem se normalka vazne zacla tesit na muj nadherny a uzasny rybnicek...
Není tady
Dorka napsal(a):
Pokud "mlady" byl sam... Tak min. na pul roku je to pro "stare rodice"
spise na skuhraci...
No nevím. Těším se, že si zařídím nově jeho pokoj, na druhé straně je to takové nějaké divné. Mám jenom jedno dítě.
Není tady
Pak bude platit, co jsem napsala, uvidis...
Není tady
To je vo finále jedno, koľko ich je... kamoške sa odsťahoval syn a dcéra je technicky doma, ale furt je preč s frajerom - a kamoška trpí...
Hovorím jej, že deti dobre vychovala, môže byť pyšná a pustiť ich do sveta, ale nejako to nefunguje.
Není tady
lea64 napsal(a):
Dorka napsal(a):
Pokud "mlady" byl sam... Tak min. na pul roku je to pro "stare rodice"
spise na skuhraci...
No nevím. Těším se, že si zařídím nově jeho pokoj, na druhé straně je to takové nějaké divné. Mám jenom jedno dítě.
Taky mám jen jedno dítě, navíc jsem bez partnera. Syn se odstěhoval před necelým rokem. Ano, zpočátku to bylo "divné", ale časem se to spraví. To je totiž normální stav - tak by to mělo být.
Jeho pokoj jsem zařídila také nově, až mi bylo vyčítáno, že až moc rychle
Není tady
Potvrzuji. Az odejde jedine dite, nebo to "posledni", nasleduje obrovska euforie a radost, co ze si jak 'krasne zaridim/e a uziju/eme...
Ta RYCHLE vyprcha a nastoupi PRAZDNO... Prazdnota po lidickach, o ktere jsme se "museli" starat, a delali jsme to TAK RADI, ze az ted nam dochazi, JAK NAM TO CHYBI...
Ale to taky prejde, nebojte, az si plne uvedimite, kolik SVOBODY mate pro SEBE...
Není tady
Selima napsal(a):
To je vo finále jedno, koľko ich je... kamoške sa odsťahoval syn a dcéra je technicky doma, ale furt je preč s frajerom - a kamoška trpí...
![]()
Hovorím jej, že deti dobre vychovala, môže byť pyšná a pustiť ich do sveta, ale nejako to nefunguje.
No to je jako ja.
Není tady
Alle ona na rozdiel od teba ani nemá partnera - tvrdí, že keby ho mala, bolo by jej menej smutno... ale keď ťa počúvam (čítam), už si nie som taká istá....
Není tady
Nejhorší to bylo s posledním dítětem. Takový... definitivní.
Ale dneska bych je, já krkavčí matka , už nafurt zpátky nechtěla... natožpak s mrňousama. Zlatej klid...
Není tady
Už po několik dnů se setkávám ráno ve stejnou dobu s mourkem; sedí schoulený na chodníku vždycky na stejným místě v blízkosti zaparkovanýho auta, na krku obojek...
Není tady
No, kdyby to byl obrovsky cerny kocour se zlatyma ocima, sviticima vic nez baterky, tak zrejme bydlis blzko nas...
Ja uz tu moju maluckou nevinnou kocinku ven nepoustim, ale fakt si nejsem jista, jestli neni
pozde, no...i
Není tady