29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Grainne napsal(a):
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
To já právě nemám pocit, že bych spáchala něco hroznýho ... jednám s každým fér a na rovinuNo to jsi právě spáchala ......leta jsi žila s člověkem, kterýho jsi odmítala a s úplným požitkem.
Kdybys ho opustila, bylo by to v pořádku ,ale ty sis rochnila v tom odmítání. Vždycky když píšeš, že jsi někoho odmítla , cítím z tebe tichou radost .....ty si tím posiluješ ego a ted se ti to vrací a máš depky . Děláš to nevědomky , ale nejsi sama , já dělám zas jiné věci.na tom neco bude ... asi nizky sebevedomi ne ?
Asi sis zvyšovala sebevědomí , nevědomky a tím sis ublížila.
Já to dělám taky - trochu jinou formou ......a drsně se mi to vrací ........
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Cas je neuprosny starneme,starneme.
Na tohle zjištění nepotřebuju facebook... na to mi stačí každý ráno kouknout do zrcadla http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngMy, co nám současně odchází i zrak, to tak fatálně nevidíme
a jak říká moje kamarádka - už by to pomalu chtělo nějakýho slabozrakýho milence
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
.To já právě nemám pocit, že bych spáchala něco hroznýho ... jednám s každým fér a na rovinu
No to jsi právě spáchala ......leta jsi žila s člověkem, kterýho jsi odmítala a s úplným požitkem.
Kdybys ho opustila, bylo by to v pořádku ,ale ty sis rochnila v tom odmítání. Vždycky když píšeš, že jsi někoho odmítla , cítím z tebe tichou radost .....ty si tím posiluješ ego a ted se ti to vrací a máš depky . Děláš to nevědomky , ale nejsi sama , já dělám zas jiné věci.
na druhou stranu jsem zila s nekym , kdo me mel urcitym zpusobem rad a nezustala sama s dvema detma , kdyz tak ctu treba Andy ,tak jsem za to rada
Není tady
asi nizky sebevedomi ne ?
To je strašně jednoduchý, najít si "něco", nač je možný svést cokoliv, co se ti nelíbí.
Není tady
helena napsal(a):
asi nizky sebevedomi ne ?
To je strašně jednoduchý, najít si "něco", nač je možný svést cokoliv, co se ti nelíbí.
to je jen muj dohad ... nic na nic nesvadim ... to by bylo fakt jednoduchy
Není tady
už by to pomalu chtělo nějakýho slabozrakýho milence
Nevíš, že když jeden smysl oslabuje, druhej se výrazně zlepší?
Takovej citlivej hmat v našem věku a s našimi tělíčky taky není zrovna snová představa...
Není tady
haiel napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Na tohle zjištění nepotřebuju facebook... na to mi stačí každý ráno kouknout do zrcadla http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngMy, co nám současně odchází i zrak, to tak fatálně nevidíme
a jak říká moje kamarádka - už by to pomalu chtělo nějakýho slabozrakýho milence
tak voni ti pánové v našem věku už taky nejsou nic moc.........
Není tady
Grainne napsal(a):
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
To já právě nemám pocit, že bych spáchala něco hroznýho ... jednám s každým fér a na rovinu
No to jsi právě spáchala ......leta jsi žila s člověkem, kterýho jsi odmítala a s úplným požitkem.
Kdybys ho opustila, bylo by to v pořádku ,ale ty sis rochnila v tom odmítání. Vždycky když píšeš, že jsi někoho odmítla , cítím z tebe tichou radost .....ty si tím posiluješ ego a ted se ti to vrací a máš depky . Děláš to nevědomky , ale nejsi sama , já dělám zas jiné věci.na druhou stranu jsem zila s nekym , kdo me mel urcitym zpusobem rad a nezustala sama s dvema detma , kdyz tak ctu treba Andy ,tak jsem za to rada
No ale ted sklízíš následky .......pořád máš depky z nějakých vztahů s muži .
A já teda nevím, já jsem měla s manželem společný účet , nechápu lidi ,co maj účet zvlášt ............on po tobě chtěl často sex a přitom si po straně šetřil penízky? Takže kdybys onemocněla a nemohla pracovat , tak by tě nechal umřít hlady , nebó vystěhoval a přitom by pořád vyžadoval sex ? Nebo k čemu slouží oddělené účty, když máme společný děti a rodinu ?
Upravil(a) olasik (30. 6. 2014 13:05)
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
olasik napsal(a):
Kdybys ho opustila, bylo by to v pořádku ,ale ty sis rochnila v tom odmítání. Vždycky když píšeš, že jsi někoho odmítla , cítím z tebe tichou radost .....ty si tím posiluješ ego a ted se ti to vrací a máš depky . Děláš to nevědomky , ale nejsi sama , já dělám zas jiné věci.na druhou stranu jsem zila s nekym , kdo me mel urcitym zpusobem rad a nezustala sama s dvema detma , kdyz tak ctu treba Andy ,tak jsem za to rada
No ale ted sklízíš následky .......pořád máš depky z nějakých vztahů s muži .
A já teda nevím, já jsem měla s manželem společný účet , nechápu lidi ,co maj účet zvlášt ............on po tobě chtěl často sex a přitom si po straně šetřil penízky? Takže kdybys onemocněla a nemohla pracovat , tak by tě nechal umřít hlady , nebó vystěhoval a přitom by pořád vyžadoval sex ? Nebo k čemu slouží oddělené účty, když máme společný děti a rodinu ?
proste jsme si financne nerozumeli , on byl sporivy , ja mam spis sklony k utraceni ... vlastne to bylo prvni kvuli cemu jsme byli vecne v sobe ... takze jsme zvolili cestu oddelenych uctu a kazdy z toho platil dle dohody .. platy jsme meli zhruba nastejno
Není tady
helena napsal(a):
Takovej citlivej hmat v našem věku a s našimi tělíčky taky není zrovna snová představa... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Už jsem v duchu zajásala nad tím zlepšeným "smyslem" a tys myslela hmat. Heleno, ty umíš potěšit
Není tady
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
My, co nám současně odchází i zrak, to tak fatálně nevidíme
To je fakt. Ale chlap má tak nějak lepší šanci to dovybalancovat kouzlem osobnosti. Baba když je škaredá, tak to je konec.
Není tady
haiel napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
helena napsal(a):
Ja som rozmýšľala nad úplne nevidiacim... ten zrejme má rozvinuté iné zmysly...
Není tady
haiel napsal(a):
helena napsal(a):
Takovej citlivej hmat v našem věku a s našimi tělíčky taky není zrovna snová představa... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.pngUž jsem v duchu zajásala nad tím zlepšeným "smyslem" a tys myslela hmat. Heleno, ty umíš potěšit
Neviem, či výborný sluch je o toľko lepšie...
Není tady
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
haiel napsal(a):
To je fakt. Ale chlap má tak nějak lepší šanci to dovybalancovat kouzlem osobnosti. Baba když je škaredá, tak to je konec.
Hovor za seba... Kde iní končia, my začíname!
Není tady
Selima napsal(a):
haiel napsal(a):
olasik napsal(a):
tak voni ti pánové v našem věku už taky nejsou nic moc.........To je fakt. Ale chlap má tak nějak lepší šanci to dovybalancovat kouzlem osobnosti. Baba když je škaredá, tak to je konec.
Hovor za seba...
Kde iní končia, my začíname!
S čím? Malý děti straším už dávno...
Není tady
“Fuj ta uměla řídit.”
(Pro neználky http://www.vtipalek.com/fuj-ta-umela-ridit/)
Není tady
Heleno
Není tady
...a jinak, co mě tedy přivedlo k zamyšlení (abych byla k tématu vlákna)... taky dostáváte takové ty emaily, co vychvalují všechny ty úúúúúžasné výhody věku mezi klimakteriem a krematoriem?? Jako že např už si na sebe můžu navlíct, co chci, protože už je to stejně jedno apod?
Není tady
úúúúúžasné výhody věku mezi klimakteriem a krematoriem
Co, "navlíct, co chci"... to je prkotina.
Mnohem víc mě "těší" představa vyndavacího chrupu a hyperkativního močovýho měchejře... soudě podle nevyžádanejch reklam... tuhle přišlo i cosi mezi chodítkem a sedačkou - buď se opřeš a jdeš nebo zapíchneš a sedneš...
Není tady
haiel napsal(a):
Selima napsal(a):
haiel napsal(a):
To je fakt. Ale chlap má tak nějak lepší šanci to dovybalancovat kouzlem osobnosti. Baba když je škaredá, tak to je konec.Hovor za seba...
S čím? Malý děti straším už dávno...
Ja nie som pedofil - ja straším chlapov, a občas aj nejakého ulovím...
Není tady
ja straším chlapov, a občas aj nejakého ulovím
Pověz, Sel... co tě baví víc?
Není tady
helena napsal(a):
úúúúúžasné výhody věku mezi klimakteriem a krematoriem
Co, "navlíct, co chci"... to je prkotina.
Mnohem víc mě "těší" představa vyndavacího chrupu a hyperkativního močovýho měchejře... soudě podle nevyžádanejch reklam... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png tuhle přišlo i cosi mezi chodítkem a sedačkou - buď se opřeš a jdeš nebo zapíchneš a sedneš... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Ano, to znám. Mají to některé okolní tetky, s chutí s tím čmárygujou sem a tam, hlavně když je hezky a aby mohly jít vedle sebe a kecat, tak místo chodníku používají cestu od parkoviště, ta je širší. Pravidelně se tak mohu kochat velmi pomalou jízdou a velmi slibnými vyhlídkami
Není tady
Selima napsal(a):
- ja straším chlapov, a občas aj nejakého ulovím...
![]()
no jo no.... ty jseš svobodná tuším, ty můžeš strašit potmě a lovit za světla
Není tady
Selima napsal(a):
keito napsal(a):
Selima napsal(a):
Zdravotné hľadisko zahŕňa aj depresie...?
No, můžeme jen polemizovat, protože asi nemůžeme posoudit, co už není k životu, kdy už by to bylo jen a jen o utrpení, ale deprese se snad dají léčit nebo alespon tlumit, aby se s nima dalo žít? Ne?
Utlumit - ale to potom možno je len neumieranie, nie život...
A nie je to to isté, to mi ver.
Abych se vrátila k původnímu tématu, neb je to tu samý
..... FAkt je, že jsem to brala spíš z hlediska fyzického utrpení, ale pravda je, že i duševní utrpení může být až tak neúnosné, že to člověk zabalí
...No jo, tohle je ale těžké posuzovat - z toho našeho lidského pohledu. Asi se to PAK posuzuje "kus od kusu"
...Na každej pád, jak už tu bylo řečeno, každý se bojí případné nemohoucnosti a odkázanosti na druhé... v horším případě utrpení - ať už fyzického nebo duševního ? - kdy už by to nebylo k žití. A pak co?
...Tohle si musí zodpovědět každý sám.
....Proto nesuďme, abychom sami nebyli souzeni... Jak kdysi bylo řečeno...
Upravil(a) keito (30. 6. 2014 16:42)
Není tady
helena napsal(a):
ja straším chlapov, a občas aj nejakého ulovím
Pověz, Sel... co tě baví víc? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Záleží na type chlapa...
Není tady