6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
olasik napsal(a):
Ale někdy můe obdivovat člověka i za to , e spáchal bilanční sebevradu, e byl tak silnej .
Kdyby neměla sílu, nepostaví se proti vlaku , ona uvaovala úplně racionálně , chtěla aby to bylo tutový.
No jo, můete obdivovat sílu, e se postavila před vlak, můete obdivovat čistý způsob provedení.... Kadý to holt vnímáme jinak. Já na to ale pohlíím z pohledu zákona zpětného působení karmy... Nedořeila to, jen utekla... A za to můj obdiv ani úctu fakt nemá... Ale neodsuzuju ji, prostě jí doly síly...
Není tady
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
Ale někdy můe obdivovat člověka i za to , e spáchal bilanční sebevradu, e byl tak silnej .
Kdyby neměla sílu, nepostaví se proti vlaku , ona uvaovala úplně racionálně , chtěla aby to bylo tutový.No jo, můete obdivovat sílu, e se postavila před vlak, můete obdivovat čistý způsob provedení.... Kadý to holt vnímáme jinak. Já na to ale pohlíím z pohledu zákona zpětného působení karmy... Nedořeila to, jen utekla... A za to můj obdiv ani úctu fakt nemá... Ale neodsuzuju ji, prostě jí doly síly...
Ano to je pravda, z karmickýho hlediska asi není sebevrada dobrá .........a není to karmický průběh , kdy někdo spáchá sebevradu ?Jakoe mu to bylo souzeno?
Není tady
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
Kdyby neměla sílu, nepostaví se proti vlaku , ona uvaovala úplně racionálně , chtěla aby to bylo tutový.No jo, můete obdivovat sílu, e se postavila před vlak, můete obdivovat čistý způsob provedení.... Kadý to holt vnímáme jinak. Já na to ale pohlíím z pohledu zákona zpětného působení karmy... Nedořeila to, jen utekla... A za to můj obdiv ani úctu fakt nemá... Ale neodsuzuju ji, prostě jí doly síly...
Tak to dořeí přítě .. v čem je problém ... neijeme snad proto, abysme plnily nějaké karmy , nehledě na to , e větina lidí o něčem takovém ani neví , nezajímá se o to nebo na to nevěří
Není tady
Grainne napsal(a):
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
Kdyby neměla sílu, nepostaví se proti vlaku , ona uvaovala úplně racionálně , chtěla aby to bylo tutový....
Tak to dořeí přítě .. v čem je problém ... neijeme snad proto, abysme plnily nějaké karmy , nehledě na to , e větina lidí o něčem takovém ani neví , nezajímá se o to nebo na to nevěří
Samozřejmě e ijeme proto, abychom si zlepili karmu..............jinak bude v dalích ivotech pořád řeit , proč nezavolal, proč nevysvětlil, proč se neozval ......dalí stovky let , kdy se to nenaučí v tomhle ivotě .
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
keito napsal(a):
...Tak to dořeí přítě .. v čem je problém ... neijeme snad proto, abysme plnily nějaké karmy , nehledě na to , e větina lidí o něčem takovém ani neví , nezajímá se o to nebo na to nevěří
Samozřejmě e ijeme proto, abychom si zlepili karmu..............jinak bude v dalích ivotech pořád řeit , proč nezavolal, proč nevysvětlil, proč se neozval ......dalí stovky let , kdy se to nenaučí v tomhle ivotě .
no a co ? Já si teda nepamatuju , co se mi stalo v minulém ivotě (jestli tedy vůbec nějaký byl ) tak to nebudu vědět ani potom
Není tady
olasik napsal(a):
Ano to je pravda, z karmickýho hlediska asi není sebevrada dobrá .........a není to karmický průběh , kdy někdo spáchá sebevradu ?Jakoe mu to bylo souzeno?
Sebevrada a e by byla v plánu ivota? Ne. Plán ivota včetně úkolů, tj. učební látky v hrubých rysech je daný. Záleí ale na tom, jak se ho uchopíme, jak se s tím vím porveme. Vdy máme monost volby, jak se rozhodneme, je to jen a jen na nás. Jasně, můu zdrhnout, ale můu se snait, by to bolí sebevíc, ustát to a vydret do konce. A jetě v lepím případě to nějakým způsobem vyřeit, v jejím případě nechat se léčit, odejít od partnera, nechat alkoholu..a veho dalího. Nebylo potřeba znovu začít zpívat, mohla se třeba stáhnout do ústraní a ít normálním ivotem Moností bylo mnoho. Ale ona zvolila útěk .Monost volby, dle mého patná .Ale kdoví, třeba se počítá i to, kolikrát se jí podařilo znovu se postavit na nohy a začít znovu .To určitě, za to má opravdu můj obdiv. Tehdy opravdu byla silná. .
Není tady
Grainne napsal(a):
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
No jasně, dořeí to přítě. Jitě, větina lidí o karmě neví, taky proč by měla? Dozví se o ní jen ten, kdo ji řeit má... TEda řeíme ji vichni, jen o tom nevíme... A ve potřebné se dozvíme jen někdy, jen kdy je to potřeba....Ale o tomhle jsem nechtěla diskutovat. Já jsem jen řekla, e to, e to zabalila, z MÉHO POHLEDU nebylo hodno ani úcty, ani obdivu. Za to mi jí přilo líto. HOWGH.
Není tady
těch sebevrad je víc. Těko říct, ale asi je za tím to, e lis a tlak showbyznisu je tak silný, e ho neunesou
Jo... zvenku to tak vypadá... hlavně proto, e se o nich píe, vysílá, převejkávají se ze vech monejch i nemonejch stran a úhlů včetně rodiny, příbbuznejch a známejch.
Kdy dobrovolně odejde pan Novák nebo paní Novotná, odbude se to dvěma řádkama či třicetivteřinovým otem... a to jetě proto, e kvůli nim čtyři hodiny stála hlavní trat nebo byla uzavřená silnice.
A jetě v lepím případě to nějakým způsobem vyřeit
"V jejím případě" moná... ale vdycky není moný "ustát to a vydret do konce" - kdy se dotyčnej například dozví, e vzhledem k věku u není vhodným adeptem na operaci, která by mu prodlouila a zkvalitnila ivot... co není můj vejmysl, ale holá skutečnost.
Není tady
helena[i napsal(a):
"V jejím případě"[/i] moná... ale vdycky není moný "ustát to a vydret do konce" - kdy se dotyčnej například dozví, e vzhledem k věku u není vhodným adeptem na operaci, která by mu prodlouila a zkvalitnila ivot... co není můj vejmysl, ale holá skutečnost.
V takovým případě mi to skutečně přijde jako zbabělost , bojím se bolesti , tak to radi zabalím rychle sama.
Ale ona dlouho ila stranej ivot, doma měla agresivního chlapa, kterej jí ovládal a trvale sledoval a navíc jetě občas prodal nějaký informace do Blesku a do toho gulá z léků v hlavě a závislost na alkoholu, to bylo na jednoho asi moc . Bylo to takový to dlouhý mnohaletý natahování na skřipec .
Upravil(a) olasik (29. 6. 2014 19:03)
Není tady
bojím se bolesti , tak to radi zabalím rychle sama
O bolest nelo...
Není tady
olasik napsal(a):
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
Mono pomalá samovrada, rak, zlá choroba - takáto priama samovrada je skôr dezercia, a tú trestali odjakiva a vade
Není tady
Grainne napsal(a):
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
Nemusí plni karmu, ale pohŕdanie darom ivota sa proste trestá, to má márne... a nejaké neznalosti zákonov (vrátane karmického) sa neospravedlňujú, to u by si mohla pozna...
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
keito napsal(a):
No jo, můete obdivovat sílu, e se postavila před vlak, můete obdivovat čistý způsob provedení.... Kadý to holt vnímáme jinak. Já na to ale pohlíím z pohledu zákona zpětného působení karmy... Nedořeila to, jen utekla... A za to můj obdiv ani úctu fakt nemá... Ale neodsuzuju ji, prostě jí doly síly...Tak to dořeí přítě .. v čem je problém ... neijeme snad proto, abysme plnily nějaké karmy , nehledě na to , e větina lidí o něčem takovém ani neví , nezajímá se o to nebo na to nevěří
Nemusí plni karmu, ale pohŕdanie darom ivota sa proste trestá, to má márne... a nejaké neznalosti zákonov (vrátane karmického) sa neospravedlňujú, to u by si mohla pozna...
to je jen domněnka některých ,co na to věří a vechno si tím vysvětlují ... jak jednoduchý přístup
ale, ok tak jsem třeba trestána , ale nevím za co , kdy nevím, co jsem v tom minulém ivotě prováděla
Není tady
helena napsal(a):
těch sebevrad je víc. Těko říct, ale asi je za tím to, e lis a tlak showbyznisu je tak silný, e ho neunesou
Jo... zvenku to tak vypadá... hlavně proto, e se o nich píe, vysílá, převejkávají se ze vech monejch i nemonejch stran a úhlů včetně rodiny, příbbuznejch a známejch.
Kdy dobrovolně odejde pan Novák nebo paní Novotná, odbude se to dvěma řádkama či třicetivteřinovým otem... a to jetě proto, e kvůli nim čtyři hodiny stála hlavní trat nebo byla uzavřená silnice.
"V jejím případě" moná... ale vdycky není moný "ustát to a vydret do konce" - kdy se dotyčnej například dozví, e vzhledem k věku u není vhodným adeptem na operaci, která by mu prodlouila a zkvalitnila ivot... co není můj vejmysl, ale holá skutečnost.
Tlak showbyznysu vichni víme, e mnohé celebrity se tomu tlaku samy a rády vystavují. Je pro ně lákavé, kdy se o nich píe. Na druhou stranu je to ale semele...Ale to u je o bulváru, a to se dostáváme
Co se tejče sebevrady jsem přesvědčená, e ta v plánu ivota není. A jestli se někdo dostane do bezvýchodné situace co v případě IB nevidím, protoe ta si myslím, e monosti měla, a víc, ale pokud jde třeba o bezvýchodnost z hlediska zdravotního, tak to fakt nevím. ...U jsem o tom i přemýlela, ale moná e takový odchod ze ivota je vnímám "jinak" ne kdy je to "jenom" proto, e u si člověk se ivotem neví rady.... kdoví... a kdo to ví, a odpoví...
Není tady
Grainne napsal(a):
to je jen domněnka některých ,co na to věří a vechno si tím vysvětlují ... jak jednoduchý přístup
ale, ok tak jsem třeba trestána , ale nevím za co , kdy nevím, co jsem v tom minulém ivotě prováděla
Ale no tak, jsi na duchovním, tak slovo karma ti občas zasvití kolem ucha, a opravdu nejde o průtokový ohřívač
Není tady
keito napsal(a):
Grainne napsal(a):
ale, ok tak jsem třeba trestána , ale nevím za co , kdy nevím, co jsem v tom minulém ivotě provádělaAle no tak, jsi na duchovním, tak slovo karma ti občas zasvití kolem ucha, a opravdu nejde o průtokový ohřívač
v pohodě
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Tak to dořeí přítě .. v čem je problém ... neijeme snad proto, abysme plnily nějaké karmy , nehledě na to , e větina lidí o něčem takovém ani neví , nezajímá se o to nebo na to nevěříNemusí plni karmu, ale pohŕdanie darom ivota sa proste trestá, to má márne... a nejaké neznalosti zákonov (vrátane karmického) sa neospravedlňujú, to u by si mohla pozna...
Ty nejsi trestána, ty se jen vůbec neposouvá ani o milimetr a v přítích ivotech bude dál řeit to samý, nebo se moná narodí jako elva.......
Není tady
olasik napsal(a):
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Nemusí plni karmu, ale pohŕdanie darom ivota sa proste trestá, to má márne... a nejaké neznalosti zákonov (vrátane karmického) sa neospravedlňujú, to u by si mohla pozna...to je jen domněnka některých ,co na to věří a vechno si tím vysvětlují ... jak jednoduchý přístup
ale, ok tak jsem třeba trestána , ale nevím za co , kdy nevím, co jsem v tom minulém ivotě provádělaTy nejsi trestána, ty se jen vůbec neposouvá ani o milimetr a v přítích ivotech bude dál řeit to samý, nebo se moná narodí jako elva.......
jéé ... to by bylo fajn elva je v pohodě ....
Není tady
pokud jde třeba o bezvýchodnost z hlediska zdravotního, tak to fakt nevím... moná e takový odchod ze ivota je vnímám "jinak" ne kdy je to "jenom" proto, e u si člověk se ivotem neví rady
Zkusím za sebe... pro mě je (dlouhý roky) děsivá představa, e jednak zůstanu někomu "na krku", druhak e budu fyzicky nemoná, leč s fungujícím mylením. Ergo - měla-li bych monost patnou a nevratnou prognózu "zvrátit" vlastníma rukama,
s pravděpodobností hraničící s jistotou bych to udělala.
Není tady
helena napsal(a):
pokud jde třeba o bezvýchodnost z hlediska zdravotního, tak to fakt nevím... moná e takový odchod ze ivota je vnímám "jinak" ne kdy je to "jenom" proto, e u si člověk se ivotem neví rady
Zkusím za sebe... pro mě je (dlouhý roky) děsivá představa, e jednak zůstanu někomu "na krku", druhak e budu fyzicky nemoná, leč s fungujícím mylením. Ergo - měla-li bych monost patnou a nevratnou prognózu "zvrátit" vlastníma rukama,
s pravděpodobností hraničící s jistotou bych to udělala.
Ty má taky tendenci pořád svůj ivot mít pod kontrolou a kdy není po tvým , tak toho hrubě lápne , aby bylo ...... to asi není z karmickýho hlediska dobrý .
Lepí je věci nechat plynout , ony se samy vyvinou správně .
Není tady
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Tak to dořeí přítě .. v čem je problém ... neijeme snad proto, abysme plnily nějaké karmy , nehledě na to , e větina lidí o něčem takovém ani neví , nezajímá se o to nebo na to nevěříNemusí plni karmu, ale pohŕdanie darom ivota sa proste trestá, to má márne... a nejaké neznalosti zákonov (vrátane karmického) sa neospravedlňujú, to u by si mohla pozna...
Stačí zača tým, čo si spáchala v tomto a a keby toho nebolo dos, dá sa vdy zapátra aj v hlbej minulosti. (ja sa tie drím viac-menej tohto ivota, je z neho dos čo napráva, čestné slovo...).
Není tady
keito napsal(a):
helena napsal(a):
"V jejím případě" moná... ale vdycky není moný "ustát to a vydret do konce" - kdy se dotyčnej například dozví, e vzhledem k věku u není vhodným adeptem na operaci, která by mu prodlouila a zkvalitnila ivot... co není můj vejmysl, ale holá skutečnost.Tlak showbyznysu vichni víme, e mnohé celebrity se tomu tlaku samy a rády vystavují. Je pro ně lákavé, kdy se o nich píe. Na druhou stranu je to ale semele...Ale to u je o bulváru, a to se dostáváme
Co se tejče sebevrady jsem přesvědčená, e ta v plánu ivota není. A jestli se někdo dostane do bezvýchodné situace co v případě IB nevidím, protoe ta si myslím, e monosti měla, a víc, ale pokud jde třeba o bezvýchodnost z hlediska zdravotního, tak to fakt nevím. ...U jsem o tom i přemýlela, ale moná e takový odchod ze ivota je vnímám "jinak" ne kdy je to "jenom" proto, e u si člověk se ivotem neví rady.... kdoví... a kdo to ví, a odpoví...
Zdravotné hžadisko zahŕňa aj depresie...?
Není tady
helena napsal(a):
Čítala som, e v oubiznise a celkovo umeleckom svete (Hrabal, Hemingway, apod.) je samovrád o 18% viac ako inde. Či je to veža alebo málo, to neviem porovna.
Není tady
Selima napsal(a):
Zdravotné hžadisko zahŕňa aj depresie...?
No, můeme jen polemizovat, protoe asi nemůeme posoudit, co u není k ivotu, kdy u by to bylo jen a jen o utrpení, ale deprese se snad dají léčit nebo alespon tlumit, aby se s nima dalo ít? Ne?
Není tady
Selima napsal(a):
Grainne napsal(a):
Selima napsal(a):
Nemusí plni karmu, ale pohŕdanie darom ivota sa proste trestá, to má márne... a nejaké neznalosti zákonov (vrátane karmického) sa neospravedlňujú, to u by si mohla pozna...to je jen domněnka některých ,co na to věří a vechno si tím vysvětlují ... jak jednoduchý přístup
ale, ok tak jsem třeba trestána , ale nevím za co , kdy nevím, co jsem v tom minulém ivotě provádělaStačí zača tým, čo si spáchala v tomto a a keby toho nebolo dos, dá sa vdy zapátra aj v hlbej minulosti. (ja sa tie drím viac-menej tohto ivota, je z neho dos čo napráva, čestné slovo...).
To já právě nemám pocit, e bych spáchala něco hroznýho ... jednám s kadým fér a na rovinu
Není tady