29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Eva. napsal(a):
Lvice dnes evidentně přebrala svou denní dávku antidepresiv a vodky.
vidíš a mě přijde, že se tímhle kočkováním spíš jen dobře baví.
Není tady
Majko, díky za Tvůj zájem. Jenom mám ráda černý humor a trochu jsem si z Vás dělala šprťouchlata
. Však se mě syn včera ptal: Mami, čemu se tak směješ?
A fakt mě pobavilo, jak jste to všichni brali vážně
. Neboj se o mne, jsem lev bojovník, mě pod vlak nikdo a nic nedostane
.
Není tady
lvice, já ti dám na pr..., nerouhej se
Upravil(a) PPavlaa (4. 5. 2014 9:52)
Není tady
PPavla napsal(a):
mně přijde, že to od tebe byl jen takový momentální pocit, že jindy bys to třeba neviděla zas až takhle
No znáš to, podle sebe soudím tebe... . Víš o čem mluvím....
Není tady
Tak já se loučím, mějte se tu hezky a třeba sem zase přijdu zase to tu provětrat .
Není tady
Nemluvila jsem o vlaku ani o ničem podobném. Nepochopilas, Lvice. Ať se ti daří dobře a máš co nejméně takových záchvatů.
Není tady
Lvice napsal(a):
A kdybych nebyla tvrdá, tak tady už pravděpodobně nejsem ...
.
Tohle o tobě vypovídá možná víc, než bys chtěla. I když tam máš usměvavého smajlíka.
Není tady
jsem u lvice žádný záchvat nepostřehla.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jsem u lvice žádný záchvat nepostřehla.
Ani záchvat smíchu?
Není tady
a tak smíchu jo, ale ten by ji přece majka ráda dopřála, smích je prý zdravá záležitost. aspoň se to říká
Není tady
Lvice napsal(a):
Iveta Bartošová spáchala sebevraždu. Tato informace vládne médii. Zemřela a zvedla se vlna hysterie a solidarity. Mnoho jí lituje, čest její památce, měla to tak těžký... O mrtvých jen dobré... Nějak mě to zvedlo ze židle a říkám si, že si to tahle hvězdička vlastně ani nezaslouží. Lítost? A proč? Že nezvládla svůj život, že se nedokázala poprat se svými problémy? Vypadám jako necitelný kruťas bez špetky taktu a empatie, ale mě to přijde směšné. Nevidím jediný důvod, proč ji litovat. Je tolik lidí, kteří se perou se svým krutým osudem, prohrávají a vyhrávají své velké a malé bitvy a nikdo o nich ani neví. A nebo i ví, někdo to prozradí ve 13. komnatě. Tihle lidé mají můj obdiv, že dokázali zvítězit sami nad sebou. Bartošová, hezká tvář a vlak jménem alkohol a léky... Nasedla už před lety, ale nenašla sílu zatáhnout záchrannou brzdu. Jen opakovala stále stejné chyby a bloudila v kruhu. Nikdo jí nedokázal pomoci, protože ona sama nenašla sílu si pomoci. Parazitující partneři, další kapitolka. Škoda, že nenašla žádného partnera, který by jí nakopal do její hezké zadnice a vykopal z ní tak sebedestrukční programy. Co se dá dělat....
Je mi líto jejího syna, prošel si peklem a ještě projde, ale naštěstí má rozumného tátu, který mu bude nablízku a o něhož se může opřít. V mysli mi běží příběh o malé duši.... Asi by to nikdo nepochopil, někdy to ani já nechápu, a hlavně někdy je to tak těžký přijmout.....
Smrt, nechte jí být, pokoj její duši... A mě v hlavě běží film o další inkarnaci. Zvládne ji? Tuhle nezvládla, tak snad to příště dá. Pozdravuj v jiných dimenzích Iveto...
Kto chce, nech ju ľutuje, kto chce, nech ju súdi... Kto čo vyšle, to sa mu neskôr vráti. Aké jednoduché, milý Watson.
Není tady
Není tady
Ahoj všichni diskutující i jen přihlížející,
jednou dvakrát do roka si vzpomenu na doby, kdy jsem brouzdala na Babinetu, a jdu se podívat, co se tu urodilo nového, respektive zajímavého ... teda pro mě zajímavého. A nikdy nic. Až dneska. Zaujalo mě téma I.B. A proč že zrovna toto? Pokusím se to vysvětlit. Ona nikdy nepatřila k mým favoritkám .... Vlastně nikdo z jakékoli sféry mě nikdy natolik nezaujal, abych si lepila plakáty či pěla oslavné ódy ... V podstatě mi byla fuk. Až v posledních letech při jejích nekonečných eskapádách – nahoru a dolů jsem ji tak nějak zaregistrovala a začalo mi jí být líto a držela jsem jí fakt palce, aby to holka zvládla....No, jak to skončilo, všichni víme. A musím se přiznat, že když jsem se dočetla o její smrti, zasáhlo mě to. Dost. I slzy vytryskly. Samotnou mě zaskočilo, proč tahle reakce. A došlo mi, že mě asi zasáhlo to její věčné nahoru a dolů, a to, že už tu káru života neutáhla a vzdala to. Celý život... To ve mně zarezonovalo.
P.S. 1 Ani nevím, co mě přimělo se zase takhle jednou ozvat, prostě se mi zachtělo……
P.S. 2 A ten nekonečný humbuk kolem její smrti a všeho s tím souvisejícího je mi naprosto fuk.
Není tady
Vitaj späť! I.B. som celkom mala rada zamladi, ale na plagát to tiež nebolo... Jej eskapády a potom smrť so mnou tiež zamávali, ale asi hlavne kvôli tomu, ako stelesnila "Lesk a biedu kurtizán", resp. šoubiznisu. A uvedomila som si ale, že nie je sama... V posledných rokoch (a možno nielen) si vzali život viacerí - Muk, Svoboda, Brodský, Martin Štěpánek, Petr Lébl...). Neviem, či sú umelci citlivejší, viac rozorvané duše, či ťažšie znášajú výkyvy výslnia a zabudnutia - alebo len odrážajú stav celej spoločnosti, vrátane miery samovražednosti.
Není tady
Mně taky bylo do breku i když předtím jsem Ivetu považovala spíš za tragikomickou postavu .
Ale cítím i velkou úctu, ona musela mít obrovskou odvahu se postavit proti vlaku ....člověk musí bejt silnej , aby tohle dokázal .
To nějakej depresák bez energie asi nedokáže , prostě došla k závěru, že dál to nejde.
Není tady
člověk musí bejt silnej , aby tohle dokázal
Nebo strašně zoufalej... "udělám cokoliv, jen ať ta bolest přestane"...
Není tady
Selima napsal(a):
Vitaj späť!
I.B. som celkom mala rada zamladi, ale na plagát to tiež nebolo... Jej eskapády a potom smrť so mnou tiež zamávali, ale asi hlavne kvôli tomu, ako stelesnila "Lesk a biedu kurtizán", resp. šoubiznisu. A uvedomila som si ale, že nie je sama... V posledných rokoch (a možno nielen) si vzali život viacerí - Muk, Svoboda, Brodský, Martin Štěpánek, Petr Lébl...). Neviem, či sú umelci citlivejší, viac rozorvané duše, či ťažšie znášajú výkyvy výslnia a zabudnutia - alebo len odrážajú stav celej spoločnosti, vrátane miery samovražednosti.
Ahoj ,
máš pravdu, těch sebevražd je víc. Těžko říct, ale asi je za tím to, že lis a tlak showbyznisu je tak silný, že ho neunesou, a k tomu - jak píšeš ty – ještě navíc jejich zvýšená citlivost. U Muka to bylo hodně překvapivé, protože mi přišlo, že je mladý a - dle mého - nebyl na dně ... a kdoví, možná to byla i nešťastná nehoda (vyloženě jasná sebevražda to nebyla)... Asi bych ani nerozebírala, proč se u Ivety dělo všechno to, co se dělo, těch okolností bylo hafo, a evidentně je nezvládala... Podstatný je, že už jí došly síly a energie na to, aby se zase vzchopila (což udělala mnohokrát předtím) a prostě to zabalila ....Fakt je, že u těch ostatních mě to jen zaskočilo…jen u ní mě to dostalo.
P.S. – jen pro info - nepodléhám ani démonu alkoholu, drog ani ničemu dalšímu, co by mě s ní spojovalo, ale doklaplo mi, proč ta rezonance
Není tady
olasik napsal(a):
Mně taky bylo do breku i když předtím jsem Ivetu považovala spíš za tragikomickou postavu .
Ale cítím i velkou úctu, ona musela mít obrovskou odvahu se postavit proti vlaku ....člověk musí bejt silnej , aby tohle dokázal .
To nějakej depresák bez energie asi nedokáže , prostě došla k závěru, že dál to nejde.
Úcta? A za co? Obdivovat její odvahu a sílu za to, že to vzdala??? To asi nemyslíš vážně, ne?
Není tady
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
To nějakej depresák bez energie asi nedokáže , prostě došla k závěru, že dál to nejde.Úcta? A za co? Obdivovat její odvahu a sílu za to, že to vzdala??? To asi nemyslíš vážně, ne?
Jak vzdala ? Ty asi moc nevíš o těžkých depkách .
No myslím, že je to velká odvaha ,ale i možná velký zoufalství .....tak velký, že potlačí pud sebezáchovy.
Není tady
olasik napsal(a):
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
To nějakej depresák bez energie asi nedokáže , prostě došla k závěru, že dál to nejde.Úcta? A za co? Obdivovat její odvahu a sílu za to, že to vzdala??? To asi nemyslíš vážně, ne?
Jak vzdala ? Ty asi moc nevíš o těžkých depkách .
No myslím, že je to velká odvaha ,ale i možná velký zoufalství .....tak velký, že potlačí pud sebezáchovy.
Tak nějak podobně to vnímám i já.
Není tady
Tvoje slova: "Ale cítím i velkou úctu, ona musela mít obrovskou odvahu se postavit proti vlaku ....člověk musí bejt silnej , aby tohle dokázal."
Tohle mi přijde drobet zcestné.
Nechci a nebudu rozebírat, proč pod ten vlak skočila. To je přece jasné. A je jedno, zda za tím jsou léky, alkohol, depka, zoufalství, partner...a dalších x důvodů. Prostě to VZDALA. CELÝ ŽIVOT VZDALA. Už prostě neměla sílu pokračovat dál. A za to ji fakt obdivovat nebudu. Mohla bych ji obdivovat za to, kolikrát se jí podařilo doslova povstat z popela, dát se do kupy, znovu skočit rovnýma nohama do showbyznysu....To jo. Ale tady mně jí prostě přišlo líto, že to ZABALILA...
Není tady
Mne sa vynoril náznak obdivu za to, že sa pokúsila urobiť to "čisto", nevzala so sebou nikoho iného (rodičia občas zabijú deti, partneri partnera), dokonca nechala list na rozlúčku, aby odišla, pokiaľ možno, s čistým stolom. Za spôsob samovraždy a fakt, že ju dokonala, skôr súcítenie ako obdiv, za mňa. Aj keď - možno keby pribalila svojho manžela, urobila by službu ľudstvu, ktovie...
Není tady
keito napsal(a):
olasik napsal(a):
Myslím, že to rozhodně úctu a respekt zasluhuje
Není tady
Ale někdy můžeš obdivovat člověka i za to , že spáchal bilanční sebevraždu, že byl tak silnej .
Kdyby neměla sílu, nepostaví se proti vlaku , ona uvažovala úplně racionálně , chtěla aby to bylo tutový.
Není tady